marți, 22 decembrie 2015

COBRA : Actualizarea situaţiei din SISTEMUL SOLAR (20 decembrie 2015).



Actualizarea situaţiei
din
SISTEMUL SOLAR

– 20 decembrie 2015 –





Nota MarYan :

Iată cum, parcurgând ideile de bază din această Actualizare, referitoare inclusiv la problematica Bazelor Chimera din Inelul Kuiper aparţinând Centurii Kuiper a Sistemului nostru Solar, practic Cobra confirmă în mod punctual ceea ce afirmam în ultimele PoVestiri, în special în cea referitoare la diferenţa dintre A CITI şi A ÎNŢELEGE...

Astfel că, pentru cei care nu aţi parcurs aceste materiale (ultimele două PoVestiri personale – nr. 79 şi nr. 80 – şi ultima Actualizare anterioară a lui Cobra) vă invit ca s-o faceţi acum, pentru a avea o imagine cât mai complexă şi mai echilibrată (Holistică)  asupra situaţiei generale din Sistemul nostru Solar, în aceste Vremuri cu adevărat Vibrante ! :






Eliminarea Grupului CHIMERA continuă.

Forţele Luminii au început să cureţe Bazele Chimera din Inelul Kuiper şi, în felul acesta, au început să dezintegreze principala linie de apărare a Chimera care până acum a împiedicat Forţele Luminii ca să preia controlul deplin asupra graniţelor exterioare ale Sistemului Solar.

Din acest Moment şi până pe la începutul Lunii Ianuarie 2016 se vor manifesta schimbări dramatice către această margine exterioară a Sistemului Solar.

Nu este deloc o coincidenţă faptul că, astrologic vorbind, aceasta va fi o FEREASTRĂ DE OPORTUNITATE de mare progres.



Oamenii care se plâng de postarea mea anterioară au nevoie ca să înţeleagă că eu nu sunt Dumnezeu şi nu vizitez zilnic împrejurimile Sistemului Solar... astfel că informaţia despre Inelul Kuiper a fost nouă şi pentru mine !

Chiar şi aşa, aceasta nu reprezintă un „pas înapoi” în operaţiunile Forţelor Luminii care progresează în mod satisfăcător.




De asemenea, aş sugera ca să nu aşteptaţi în mod pasiv Evenimentul, să nu vă faceţi viaţa dependentă de acest Moment, ci să lucraţi activ pentru ELIBERAREA Planetară.


Pentru a vă pregăti din punct de vedere spiritual, puteţi realiza o mai bună înţelegere a planurilor eteric, astral şi mental, învăţând cum să vă eliberaţi din Matrice, prin acest excelent articol.



Meditaţia noastră Săptămânală pentru Apropierea Evenimentului este o unealtă de manifestare importantă pentru a accelera Procesul de Eliberare şi, de aceea, sprijin în totalitate această Chemare la UNIRE.


De asemenea, se accelerează şi Procesul DEZVĂLUIRII prin mass-media principală.

Oamenii încep să vorbească în mod tot mai deschis despre Coloniile (Extra-terestre) viitoare şi despre o viitoare „Civilizaţie separată” pe Marte...



 
În mass-media alternativă, adevărul despre bio-chip-uri se strecoară uşor-uşor.

Astfel, acest articol dezvăluie implicarea concernului Siemens în producţia de bio-chip-uri.

Aici este nevoie ca să înţelegem că bio-chip-urile au fost masiv dezvoltate în lagărele de concentrare naziste din cel de Al Doilea Război Mondial şi distribuite marii majorităţi a populaţiei umane sub formă de VACCINURI, de către WHO („World Health Organization” – „Organizaţia Mondială a Sănătăţii” sau „OMS”), încă de la sfârşitul anilor 1940.


O mare actualizare a tehnologiei acestor bio-chip-uri a fost realizată între anii 1979 şi 1984, apoi alta între 1996 şi 1999.

Scopul acestor bio-chip-uri a fost ca să urmărească populaţia generală, să controleze mental şi să prevină contactul cu ET pozitivi.

Toate aceste bio-chip-uri au fost complet eliminate din populaţia de la suprafaţă de către Rezistenţă, care a folosit tehnologie avansată de eliminare de la distanţă.
  



A fost publicată şi o carte foarte interesantă despre Programul Spaţial Secret. Pot fi de acord în procent de aproape 100% cu prima jumătate a cărţii.


Dacă te simţi îndrumat, încă mai poţi sprijini Proiectul SATELITULUI pentru Procesul DEZVĂLUIRII, ajutând, astfel, ca noi toţi să venim cu un pas mai aproape de Momentul Dezvăluirii.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu