marți, 22 decembrie 2015

MarYan : PoVestea ZILEI (81) pentru 22 decembrie 2015 –Solstiţiul de IARNĂ 2015 : 22 decembrie, ora 06.48 (ora României).



PoVestea ZILEI (81)
(pentru)
22 decembrie 2015

Solstiţiul de IARNĂ 2015 :
22 decembrie, ora 06.48 (ora României)





Chiar dacă majoritatea citiţi această PoVeste DUPĂ Momentul Solstiţiului de Iarnă de azi, 22 decembrie 2015, ora 06.48, este important ca să ne reamintim de SEMNIFICAŢIA fundamentală a acestui Moment, pe care o putem trăi în adâncul Inimii – şi nu numai – pe parcursul întregii zile.

De aceea, pentru a ne re-aminti cât mai clar şi HOLISTIC ce înseamnă cu adevărat acest Moment, vă recomand ca să citiţi sau să re-citiţi cele două PoVestiri scrise cu ocazia Solstiţiului de Vară 2015 :





De data aceasta, vă sugerez ca să (re)citiţi cumva invers : să începeţi cu Partea a doua (PoVestea a 18-a) pentru a vă re-aminti de aspectele astronomice ale acestui Moment (unghiuri şi înclinaţii planetare etc.), urmând ca Prima Parte (PoVestea a 17-a) s-o citiţi ulterior, pentru a vă re-aminti de semnificaţia spirituală a acestuia, prin Mesajul din cartea în 3 volume, „TELOS”, a Aureliei Louise JONES, cea care l-a „canalizat” pe ADAMA, Înaltul Preot al oraşului Telos din Agartha.


De aceea, acum, fiind atât de aproape de acest Moment de Sărbătoare pentru Popoarele Agarthei (din REŢEAUA AGARTHA sub-terană), scurtez la maxim această prezentare pentru a oferi informaţiile directe prin PoVestirile de la Solstiţiul din vara lui 2015 (adaptându-le, evident, la acest moment al iernii... cu 180 de grade !).



De aceea, re-amintindu-ne de faptul că aceasta este adevărata SĂRBĂTOARE A IERNII pentru Reţeaua Agartha, haideţi să ne folosim şi de acest Moment pentru a ne ura un SOLSTIŢIU cât mai relaxat şi armonizator pentru Fiinţa care SUNTEM !


Cu aceeaşi Bucurie „solstiţială,



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu