marți, 12 ianuarie 2016

COBRA : Scurtă ACTUALIZARE a Situaţiei la 10 ianuarie 2016.



Scurtă ACTUALIZARE a Situaţiei
la
10 ianuarie 2016





Nota MarYan :

Deşi, în anumite momente, evenimentele planetare par a se mişca greoi sau foarte greu (în SENSUL LUMINII), iată că şi Cobra ne confirmă că acţiunile de curăţire a terenului continuă în ritm alert, pentru Declanşarea Evenimentului în condiţii optime...

...Deşi, iar şi iar, media oficială ne prezintă o imagine atât de „ternă” şi telurică, încât ai impresia că orice schimbare nu are nicio şansă, prea curând...

Dar, repet, aceasta este doar o impresie indusă de cei care sunt (foarte) bine plătiţi pentru acest „job”, în timp ce Forţele Luminii lucrează în ritm din ce în ce mai susţinut pentru curăţirea (definitivă) a spaţiilor din ce în ce mai apropiate de Suprafaţa Planetei de forţele deja celebrului Grup Chimera.

Şi, cel mai important, iată că, după ce duminică seara am venit cu mesajul fundamental din ultima PoVestire („Lucrul susţinut al fiecăruia cu Sinele”), acum şi Cobra subliniază acelaşi apect, prin sugestia de a menţine, cu cât mai multă Putere şi Consecvenţă, STRĂ-LUCIREA LUMINII !

De aceea, Acum nu mai este Timp pentru dis-pute şi alte ciocniri, ci doar de a Lucra în Lumină şi de „a Lupta” pentru Lumină – din toate „orizonturile de vedere”.

Aşadar, iată mai jos Mesajul pozitiv al Rezistenţei, transmis prin Cobra :






Curăţirea Grupului CHIMERA continuă.

În prezent s-au realizat MULTE PROGRESE, însă nu se pot spune prea multe despre acestea, deocamdată.

De aceea, aştept Momentul potrivit pentru a elibera masiv informaţiile care vor lărgi orizontul populaţiei de la suprafaţă, în privinţa multor aspecte.


Unii membri ai Cabalei încearcă să devieze Momentul DEZVĂLUIRII, sperând ca aceştia să apară ca şi parte a Facţiunilor Pozitive, pentru a evita arestarea de la Momentul Evenimentului.

Unele canale ale mass-media încearcă să deturneze procesul către o DEZVĂLUIRE parţială, transformată într-o glumă.




Sursele DRAGON au comunicat că prezenţa actuală a Miliţiei în OREGON este o operaţiune de Steag Fals care a fost concepută de Cabală pentru a testa reacţia miliţiilor în anumite condiţii.

Această situaţie nu va escalada, deoarece majoritatea membrilor Cabalei nu doreşte un Război civil în SUA, ştiind foarte bine că un asemenea război ar accelera procesul către EVENIMENT şi înfrângerea lor finală.

Ceea ce vor ei, în schimb, este o stare de haos şi de tensiune controlată, care le permite să menţină controlul şi să întârzie inevitabilul, cât de mult este posibil.


Următorul studiu arată cu claritate faptul că, într-o societate stratificată şi cu inegalitate pronunţată, elitele nu pot supravieţui colapsului societăţii mai mult decât membrii comunităţii, indiferent de resursele lor superioare, materiale şi financiare :



În spatele scenei se fac pregătiri masive pentru RESETAREA FINANCIARĂ GLOBALĂ.


BANCA ASIATICĂ PENTRU INVESTIŢII ÎN INFRASTRUCTURĂ („Asian Infrastructure Investment Bank” – AIIB) este vehiculul bancar prin care se va putea declanşa RESETAREA şi care va deveni operaţională în aproximativ o săptămână.

Cel de-al doilea pilon al Noului Sistem Financiar, SHANGHAI GOLD EXCHANGE, este de aşteptat ca să înceapă fixarea preţurilor în moneda chineză YUAN (bazată pe aur) din Aprilie 2016.



Acesta va fi momentul adevăratului început al sfârşitului petro-dolarului.


Poate este timpul pentru tine ca să începi să te pregăteşti pentru ABUNDENŢĂ...

...Şi să menţii cu putere strălucirea Luminii, ca Lucrător în Lumină sau ca Luptător al Luminii.



Conceptul de „Lumină falsă” a fost introdus de către Archoni, pentru a menţine confuzia, pe mai departe, în partea trezită a populaţiei de la suprafaţă şi de a promova neîncrederea în Lumină, slăbind, astfel, şi mai mult, încrederea în Lumină a populaţiei de la Suprafaţă.

În realitate, Lumina este Lumină şi întunericul este întuneric – şi este atât de simplu...

Dacă eşti în contact cu ghidarea interioară, nu poţi niciodată să confunzi Lumina cu întunericul şi întunericul cu Lumina...


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu