marți, 26 aprilie 2016

MarYan – Filmele documentare de la GALACTIS : 7. „Nava Lenticulară”.



Filmele documentare
de la GALACTIS

7.
Nava Lenticulară





Iată-ne ajunşi şi la ultimul film documentar (din seria celor 7 filme documentare) realizate de către „Echipa GALACTIS”, intitulat „Nava Lenticulară”.


Şi, ca şi în cazul primelor trei filme, haideţi să reluăm precizările referitoare la situaţia actuală a Echipei Galactis :

- În urma „dispariţiei” bruşte şi totale a Echipei GALACTIS de pe canalele media alternative, „vidul” creat a născut multe întrebări.

- Există supoziţii şi felurite idei cu privire la acest lucru ; am fost întrebat în repetate rânduri cum ar mai putea exista acces la materialele video ale GALACTIS.

- Cei care au descărcat filmele GALACTIS atunci când ele au apărut pe Internet au la dispoziţie informaţii foarte valoroase ; deoarece cererea în acest sens este deosebită şi pentru că situaţia este cea care este, consider că o re-postare a filmelor GALACTIS pe acest blog ar fi de folos celor care sunt cu adevărat interesaţi.

- Am considerat, deci, că acest blog poate să devină gazda filmelor GALACTIS, în virtutea Dezvăluirii Adevărului şi a Misterelor Creaţiei.




Înaintea prezentării şi a acestui ultim film documentar, simt să mai punctez încă odată – pentru cei care au intrat mai de curând pe acest blog şi nu ştiu prea multe despre „Echipa Galactis” şi „aventurile” informaţionale pe care le-am împărtăşit împreună pe acest blog, încă din toamna anului 2014 (prin Articole, aceste Filme documentare şi Conferinţe naţionale în diferite oraşe) – că, indiferent de ceea ce s-a scris şi se (va) mai scrie despre „Galactis”, chiar pe site-uri „apropiate” acestora, important este ca fiecare să SIMTĂ informaţiile transmise, trecându-le prin „filtrul interior”, şi abia apoi să observe cât mai relaxat ceea ce-i trasmite Inima...

Şi, dacă mai doriţi să re-vedeţi şi punctul-orizontul nostru de vedere, acesta rămâne neschimbat (fără a avea vreun „interes”, în această privinţă) : INFORMAŢIILE TRANSMISE prin articolele şi filmele de la Galactis pornesc de la un Adevăr Divin de 70%, situându-se la o medie „onorantă” şi „acceptabilă” de 80% (ceea ce îl situează imediat deasupra „liniei roşii” de expunere a Adevărului Divin).


Astfel, dacă doriţi să înţelegeţi mai bine ce înseamnă Galactis, vă invit să revedeţi articolele iniţiale de prezentare a acestora, inclusiv Categoria-Subiect legat de „Avionul malaiezian MH-370” şi dispariţia acestuia (cu care ocazie a început „colaborarea de la distanţă” cu cei de la Galactis).

Cât despre „credibilitatea” acestora, după această bruscă „dispariţie”, eu pot doar să repet ceea ce am mai spus de câteva ori : că nu sunt în măsură să judec această decizie a acestora, fiind alegerea lor şi este important de a fi respectată, indiferent de părerile şi „judecăţile de valoare” ale anumitor cititorilor...

După cum am tot repetat, noi nu cunoaştem situaţia şi con-textul în care se desfăşoară anumite evenimente şi condiţionări, pentru a judeca, după obişnuitul obicei terestru, o anumită situaţie, fără a deţine „toate datele problemei”...

De aceea, în final, a cataloga şi a expedia într-o anumită categorie (depreciativă) pe aceste persoane – pe care poate chiar nu le cunoaşteţi şi care, la un moment dat, poate că v-au încântat şi v-au făcut să vă simţiţi cel puţin bine, prin energiile din mesajele transmise – sub pretextul că au dispărut prea subit şi fără explicaţii (şi justificări), ei bine, cred că aceasta este o dovadă de imaturitate nu doar spirituală, ci chiar una elementară, emoţională şi mentală.

De fapt, până la urmă acesta-i rostul principal al vieţuirii şi al acţiunilor noastre pe aici, prin planul fizic, şi al transmiterii unor astfel de informaţii, fie prin cărţi, conferinţe, filme sau chiar prin astfel de bloguri : de a ne întări Puterea de A FI noi înşine, eliberându-ne de „judecăţi” şi „pre-judecăţi” pentru a putea JUDECA cât mai limpede în legătură cu aspectele legate de PROPRIA NOASTRĂ VIAŢĂ şi de Calea pe care o urmăm...

...Şi, precum ne re-amintea „Nenea Omu”, Valeriu POPA : să dovedim înţelepciunea de a ne însoţi doar cu cei cu care simţim că rezonăm, depărtându-ne FĂRĂ UN CUVÂNT de cei cu care nu (mai) avem afinitate, fără a ajunge la „strigături” şi alte „vorbe grele”...


Iar ca un P.S. : pentru cei care tot întreabă dacă şi când vor apare următoarele filme documentare de la Galactis, răspunsul l-am oferit încă din primul articol pe care l-am scris pe blog imediat după „dispariţia” acestora : în acest prezent, răspunsul este „NU”, însă nu se ştie niciodată când anume se va putea manifesta o altă Linie Temporală care va oferi şi această posibilitate... sau, altfel spus, haideţi să permitem Vieţii să ne surprindă, fără a mai avea aşteptări şi a mai face programări.

Limpede ?




Aşadar, la final, înaintea derulării acestui ultim film documentar realizat de către Echipa Galactis, haideţi să reluăm şi scurta descriere a acestuia, pe care l-am prezentat şi noi, pe blog, încă din luna Martie 2015 :

Elementele prezentate în acest documentar sunt bulversante atât pentru gândirea oamenilor, cât şi pentru cea a ştiinţei contemporane.

Viaţa cosmică şi tehnologiile foarte avansate sunt prezentate într-o manieră care depăşeşte cu mult ideologia materialistă limitată.

Construcţia Navei Lenticulare, efort al câtorva zeci de civilizaţii extra-terestre, este menită să producă în anii ce urmează o transformare de proporţii în mentalitatea şi cunoașterea omenirii.

Filmul prezintă, de asemenea, unele aspecte despre viitorul tehnologic al societăţii, care vor determina un salt major în experienţa psiho-mentală a umanităţii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu