vineri, 22 aprilie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (88) pentru 22 aprilie 2016 – „ZIUA PĂMÂNTULUI” şi LUNA PLINĂ din SCORPION.



PoVestea ZILEI (88)
(pentru)
22 aprilie 2016

– „ZIUA PĂMÂNTULUI
şi
LUNA PLINĂ din SCORPION





Deşi de o perioadă de timp mi-am „oferit” o pauză mai lungă în pivinţa acestor PoVestiri, totuşi se pare că respectivele „nu mă lasă” ca să renunţ cu totul la acestea, astfel că uşor-uşor revenim cu câte o astfel de (Po)Vestire, mai ales în astfel de momente „mai interesante” – din anumite perspective, inclusiv astrologice.

Astăzi, prin acest articol, punctăm pe scurt despre un moment văzut a fi cât se poate de „convenţional”, numit „ZIUA PĂMÂNTULUI”, prin care este celebrată, pe întregul glob, nevoia de a avea grijă de „Pământ” – însă totul reducându-se la „a avea grijă de mediul înconjurător” în care cu toţii vieţuim...

...Astfel că, în acest con-text, ne putem manifesta „spiritul civic” prin realizarea de economii la curentul electric („să închidem lumina pentru o oră!”) şi la reciclarea materialelor, pentru „a păstra cât mai curat mediul nostru înconjurător” !


Bun, şi unde apare în aceste cazuri „Celebrarea Pământului? – adică, în realitate, Momentul de sărbătorire a Fiinţei care este Mama Pământ şi care, cu adevărat, a avut şi are grijă de noi, în continuare, cu Iubire infinită...

Iată, încă odată, prin astfel de „sărbători” se revelează în mod limpede limitările societăţii umane în care trăim cu toţii, a cărei viziune nu este doar „îngustă”, ci în primul rând de-formată !

Este atât de meschin de „a serba ziua” cuiva şi să te raportezi, în primul rând, tot la tine : celebrăm Ziua Pământului (ca fiind o uriaşă bucată de rocă acoperită de vegetaţie în care sălăşluiesc tot soiul de animale tocmai bune de vânat pentru „nevoile noastre nutriţionale”...), însă ne raportăm, în primul rând, la „mediul în care trăim” şi pe care-l dorim a fi cât mai „sănătos” (evident, pentru sănătatea şi interesul nostru, al umanilor...).

Păi atunci, această zi ar trebui să fie altfel denumită, ceva de genul „Ziua pentru un habitat (mediu) cât mai sănătos pentru Umanitate” sau ceva semănător, în care Umanitatea şi Ego-ul său sunt în Centrul Atenţiei...


Altfel, dacă dorim cu adevărat ca să celebrăm ZIUA MAMEI PĂMÂNT ca şi Fiinţă Vie şi atât de Iubitoare, încât a suportat atâtea distrugeri pe Corpurile Ei (fizic, emoţional, mental, astral, eteric şi poate şi altele), fără a se plânge niciodată, până la limita distrugerii fizice atunci poate că ar merita o minimă RECUNOŞTINŢĂ măcar din partea celor care SIMT şi ÎNŢELEG toate aceste aspecte !


Este fascinant, chiar fascinant, cum doream să scriu „câteva cuvinte” despre momentul Lunii Pline de azi şi, fără nicio intenţie a minţii conştiente, iată cum s-au aşezat aceste CuVinte care să ne re-amintească tuturor de Semnificaţia reală a acestei zile – ca o ocazie prin care, măcar acum, să ne reamintim de Fiinţa-Fondator care animă această Planetă Fizică şi căreia îi datorăm experienţele noastre prin Planul Fizic, din aceste vremuri.

Dincolo de teorii şi alte concepte metafizice şi spirituale, nu credeţi că este cazul de a manifesta cât de puţină Recunoştinţă faţă de „PROPRIETARA CASEI” în care Trăim şi ne experimentăm Viaţa, în aceste Momente ? (şi ce Cosmice Momente !)...


Iată, pentru cei ce doresc să exprime, prin Momente de Contemplaţie şi Meditaţie, Recunoştinţa către această Fiinţă Cosmică – ne putem reaminti din Subiectul corespunzător („Mama Pământ – Geea”), prin minunate imagini şi sunete, de „Natura Uimitoare a Mamei Pământ”, de „Puterea” Sa, evidenţiate atât prin Frumuseţea nenumăratelor sale Locuri ce creează „peisaje de vis” (cunoscute şi recunoscute nu doar în această Galaxie!), cât şi din imagini „de sus”, ce ne reamintesc cât de VIE este această FIINŢĂ numită „Planeta (Alb-Astră) Pământ”...


Cât despre Momentul de Lună Plină (în Scorpion), care are loc tot în această zi, o las pe „L’Aura Pleiadian(a)” (în traducerea Didei Aurelia) ca să ne PoVestească în detalii astrologice despre acesta, punctat cu anumite aspecte metafizice ce oferă o imagine mai profundă a acestui moment, care şi acesta face parte din Călătoria noastră de Eliberare pentru o cât mai înaltă Conştientizare a Prezenţei noastre, Aici şi Acum, în aceste Momente de Graţie, pe această Graţioasă Planetă :






Soarele în Taur și Luna în  Scorpion, la 2 grade. Există, de asemenea, un trigon cu Neptun la 11 grade în Pești.

Acest moment va fi puternic ! Moarte și renaștere, potențial.

Punctul culminant (din momentul Lunii Noi) și opoziția (Soare în Taur Luna în Scorpion) este pentru transformarea ta.

Marte și Pluto lucrează aproape cu Scorpion și vor fi în etapele de început ale retrogradului, în aceasta Lună Plină.

Marte (retrograd 17 aprilie) este Regele Războiului șPluto (retrograd 18 aprilie) este Regele Morții și Renașterii.

Intensitatea este imensă.


Scorpionul trăiește pentru extremele intensității văzând cât de departe se poate merge, în timp ce Taurul trăiește pentru securitatea și menţinerea lucrurilor.

Aceste contradicții pot fi activate în tine, ca ceea ce apare, prin sentimente, gânduri și circumstanțe, mai ales dacă ai zone de frică și de durere nerezolvate și sensibilitate cu aceste zone, în mintea ta subconștientă.

Atunci când vin aceste sentimente și emoții intense, stai prezent în interiorul tău.

Știu că nu lucrurile exterioare sunt cele care aduc acestea la suprafață, ci zone din tine, care sunt activate, pentru ca tu să îmbrățișezi și să iubești, ajungând la pace și armonie, adică, să nu mai fii reactiv la durerea și frica din tine.

Iubindu-te atât de profund, totul este în regulă și totul este să fii iubit. Niciodată judecat.

Odată cu această Lună Plină, eliberezi ceea ce va soluționa ca necunoscutul să fie cunoscut...

Toate pariurile sunt oprite, ca să spunem așa.


Pentru Scorpion și conducătorii săi, Marte și Pluto, nu există limite în ceea ce ar putea avea loc.

Război, moarte și renaștere, sunt pur și simplu mijloacele pentru în-cheieri.

Toate acestea, indiferent prin ce treci, sunt pentru tine. Acești Giganti ai Transformării, au modalitatea lor de a te activa.

Tot ceea ce trebuie este văzut, cunoscut, iubit și transformat.


Modul în care te descurci cu această energie intensă, este modul în care te iubești pe tine însuţi... așa cum Iubirea este liantul care ține toate împreună.

Dragostea este ceea ce transformă, în fața oricărei adversități. Iubirea de Sine este adevărata Iubire care îţi permite să iubeşti pe celălalt.

Fără o Iubire de Sine nu există nicio Iubire.


ZIUA PĂMÂNTULUI, de asemenea, este un moment adânc de conştientizare, în această existență a ta, în acest moment de Acum, Iubirea pentru tine revărsându-se pe Pământ și toate împrejurimile, după cum tot ceea ce experimentezi are impact asupra Întregului.


Iubeşte-te. Onorează-te.

Fii prezent, cât mai mult posibil, în ceea ce apare în faţa ta.

Încetineşte, respiră şi relaxează-te.

Ori de câte ori poţi, bucură-te de clipa prezentă.

Asta este Tot Ceea Ce Este, cu adevărat.


Așa cum toate acestea se desfășoară prin tine și prin Matricea şi Planul tău de Viață, totul continuă să-ţi ofere experiențe, pentru a evidenția acele zone în care să fii iubit(ă).

Amintește-ți, aceasta se desfăşoară prin tine. Nu se întâmplă ceva cu tine.

Nivelul de bază al non-ataşamentului în cadrul acestui proces determină uşurinţa şi libertatea pe care le doreşti.

Iubire eternă şi Fericire !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu