vineri, 13 mai 2016

Mesaj de la Arhanghelul MIHAIL şi Maria Magdalena prin Celia FENN – Deschiderea Portalului TRANDAFIRULUI (11:11:11) şi MEDITAŢIA Mariei Magdalena (11 noiembrie 2011).



Mesaj de la Arhanghelul MIHAIL şi Maria Magdalena

Deschiderea
Portalului TRANDAFIRULUI
(11:11:11)
şi
MEDITAŢIA
Mariei Magdalena

– 11 noiembrie 2011 –





Nota MarYan :

Acest articol – un alt mesaj oferit de Arhanghelul Mihail şi Maria Magdalena prin Celia FENN – încheie seria articolelor deschise de “Momentul Pascal”, cu “PoVestea Vieţii lui Isus”, urmat de PoVestea Vieţii Mariei Magdalena, în “Manuscrisul” acesteia, transmis prin Tom Kenyon şi Judi Sion (cu câteva repere introductive din mesajul “Fiicelor Mamei Divine”).

Şi cum am putea închide acest adevărat SERIAL de prezentare, din altă perspectivă, a Vieţii unuia din cele mai cunoscute (în Cunoaşterea ezoterică) CUPLURI DIVINEIsus şi sufletul său geamăn, Maria Magdalena – altfel decât cu o MEDITAŢIE oferită de către aceeaşi minunată Doamnă, Maria Magdalena, cu ocazia unui Moment de Portal Cosmic pe care îl prezintă, ca “ante-vorbitor”, chiar Arhanghelul Mihail : Portalul 11:11:11 din 11.11.’11 (11 noiembrie 2011).

Deşi, aparent, acest mesaj nu ar mai avea vreo importanţă practică, părând a nu mai fi de “actualitate”, ei bine, dacă vă veţi oferi timpul necesar parcurgerii acestuia, veţi observa cât de “la zi” este acest mesaj, în acest Prezent în care cuvintele de ordine sunt “Înălţare” (“Ascensiune”) în Conştiinţă.

Şi, cel puţin pentru mine, foarte importantă este imaginea oferită de către “ante-vorbitorul” de dinaintea Meditaţiei, Arhanghelul Mihail, care structurează într-un mod foarte concis imaginea oferită de către Maria Magdalena în “Manuscrisul” său – în privinţa Ascensiunii energiilor câmpurilor magnetice pe Serpentinele din Corpurile noastre KA – sub forma Ridicării acestora pe Coloana Vertebrală sub forma unui TRANDAFIR, în care Petalele acestuia reprezintă chiar Floarea de Lotus din iconografia Indiană şi, la fel, imaginea însăşi a FLORII VIEŢII, cea atât de mult descrisă în ultimii ani, şi care ar reprezenta însăşi Conştiinţa Cosmică...

În acest fel, având ca Surse de inspiraţie aceste imagini Vii şi extrem de relevante, Meditaţia pentru activarea “Trandafirului” ar putea însemna, în fapt, însăşi Procesul de Ascensiune a Energiilor Fiinţei (inclusiv a Energiei Kundalini, adică a “Şarpelui de Foc”) pe Canalele-Serpentinele Coloanei vertebrale către chakra Coroanei din creştetul Capului, unde se deschid Petalele Trandafirului sau ale Florii de Lotus – care reprezintă, în esenţă, imagini simbolice ale elementului cât se poate de “concret” numit FLOAREA VIEŢII (structuri energetice complexe, configurate pe baza geometriei sacre).

Aşadar, spor la Meditaţie ! – căci, dincolo de informaţii “ezoterice” şi “foarte interesante”, transmise de aceste minunate Fiinţe de Lumină, ca de obicei, esenţială rămâne PRACTICA în LUMINĂ, pe care cu prisosinţă reuşeşte ca să o realizeze această Meditaţie :






Iubiţi Lucrători întru Lumină, intraţi într-un Moment Sacru, deoarece Lumina (pe Pământ) este în creştere.

Acesta este momentul în care Poarta Sacră a Trandafirului începe să se deschidă şi voi începeţi să vă aliniaţi cu Matricea Creaţiei Cosmice, în pregătirea voastră pentru pasul final al Călătoriei Evoluţiei şi Transformării.

Acest Portal 11:11:11 este unul deosebit de puternic, deoarece este cu adevărat un 11:11:11. Energiile triple reprezintă un punct de activare al Energiilor Luminii Christice Divine.

În acest moment va exista o “explozie” de strălucire şi veţi începe să activaţi POARTA STELARĂ sau PORTALUL TRANDAFIRULUI, care este Punctul vostru de Conexiune cu CONŞTIINŢA COSMICĂ.





Dragii mei, în această fază a transformării, a început procesul de activare a amprentei originale a perfecţiunii din ADN-ul vostru, a echilibrării energiilor masculine şi feminine şi a activării Corpului de Lumină.

De asemenea, a început procesul de activare a glandei pineale şi a transformării acesteia în noua sa formă energetică christalină, astfel încât să poată primi şi transmite frecvenţele înalte ale Luminii Christaline.

Acum începeţi să deschideţi Petalele Trandafirului din câmpul vostru energetic şi să formaţi o Poartă Stelară aurică ce vă va permite accesul direct şi colectiv la Lumina Cosmică a “Unicului”.

Pe măsură ce creaţi acest tipar coerent al Frumuseţii, în interiorul corpului vostru energetic, la fel se întâmplă şi cu Planeta care începe să creeze această Poartă Stelară, în regiunea pe care voi o cunoaşteţi ca POLUL SUD.

Dragii mei, acesta este punctul culminant al Misterului Trandafirului Sacru, al Flăcării Gemene şi al Activării Codurilor Sfântului Graal.




TRANDAFIRUL SACRU este simbolul Conştiinţei Christice Înălţate, deoarece codifică Adevărul Sacru despre Cine Sunteţi şi procesul Înălţării voastre.

Haideţi să vă explic şi altfel.

Codurile Luminii ale Sfântului Graal activează potenţialul corpului fizic de a purta Flacăra Aurie a Conştiinţei Christice.

Acest lucru este simbolizat şi prin POTIRUL AURIU. Voi, voi înşivă, în corpul vostru fizic iluminat sunteţi “Potirul” ce conţine Lumina infinită şi Aurie a Spiritului.

Simbolul Sacru al învăţăturilor Christ-ului Înălţat este un Trandafir într-un Potir.

Dragilor, Trandafirul este CANALUL SPINAL al Corpului vostru de Lumină ce culminează în FLOAREA VIEŢII, Poarta Stelară ce conectează Divinitatea voastră cu Conştiinţa Cosmică Divină a Matricei Creaţiei Cosmice.

Acest Trandafir – în tradiţia estică, Floare de Lotus – iniţiază crearea unui Portal către Conştiinţa Cosmică, fiind cunoscut de către antici ca o parte a schiţei „Divinului Uman” sau a Îngerului Uman.

Multe practici spirituale antice au fost create pentru a ridica puterea în Canalul Spinal al Luminii şi pentru a deschide „înflorirea” Portalului Geometric Sacru cunoscut ca şi POARTA STELARĂ A TRANDAFIRULUI.

Schiţa acestei flori a fost codificată în marile CATEDRALE ale Franţei, ca „Notre Dame de Chartres”, care onorează învăţăturile “DOAMNEI NOASTRE”, Lumina Feminină Christică a Mariei Magdalena şi a partenerului său, Yeshua ben Josef (Isus).




Astfel, Dragilor, Trandafirul Sacru al Florii Vieții este Poarta Stelară Cosmică pe care voi începeți să o creați și să o deschideți în câmpul energetic al Sufletului Stelar, așa cum voi și Planeta voastră sunteți renăscuți în Marele Trandafir sau Floare Cosmică.

Aceasta este Geometria Armonicii Porții Stelare, care va facilita Înălțarea voastră finală în Inima și Mintea Cosmică și în crearea și experimentarea completă a Noului Pământ.

Iubiți Lucrători întru Lumină, pe măsură ce activați Trandafirul Sacru, este nevoie să mențineți vibrațiile cele mai înalte, ale PĂCII și IUBIRII.

În această perioadă, voi creați în corpul vostru spiritual sau în câmpul energetic, un MODEL GEOMETRIC SACRU, creație a celor mai înalte frecvențe disponibile oamenilor, în acest moment.

Acest tipar al celei mai înalte coerențe trebuie menținut prin energia fizică a coerenței și integrității, iar dacă nu faceți acest lucru, energiile se vor dezechilibra și, foarte repede, vor genera haos.

Dacă acest lucru se întâmplă, dragilor, nu intrați în panică, frică sau depresie. Reveniți în Centru, în Inimă, așa cum v-am învățat, respirați adânc, conectați-vă cu Flacăra Aurie a Conștiinței Cristice și a Energiei Iubirii Necondiționate.

Conectați-vă cu Inima Sacră a energiei interioare, echilibrați-vă energia masculină și feminină, prin intenție, și intrați în Uniunea Sacră a Sufletului și a Spiritului vostru, exact așa cum v-am învățat.

Astfel, vă veți întoarce la tiparele Coerenței, Grației, Frumuseții și Integrității.

Pentru că voi sunteți Trandafirul Sacru, voi sunteți Frumusețe, Coerență, Grație și Pasiune. Sunteți Iubirea Divină, întruchipată în formă umană.

În această perioadă 11:11:11, cei care sunt pregătiți să înceapă Crearea TRANDAFIRULUI, sau să desfacă PETALELE LUMINII, se vor uni în Poarta Stelară a Trandafirului Luminii și Conștiinței Cosmice.


Arhanghelul Mihail






Meditaţia Trandafirului Sacru
pentru 11:11:11,
oferită de către „Doamna noastră” Maria Magdalena,
ca Învăţător al Conştiinţei Christice



Iubite Flori de Lumină și Iubire, ați ajuns într-un moment „sfânt”, când sunteți pregătiți să deveniți Trandafirul Sfânt.

Vă cer acum să fiți alături de mine și să-i permiteți Energiei Christice Radiante să pătrundă în Ființa voastră și să deschidă Trandafirul Conștiinței Cosmice.

Aceasta a fost Lucrarea pe care am făcut-o împreună cu Iubitul meu, cu scopul de a vă ridica Conștiința la punctul în care puteți să îmbrățișați, cu adevărat, aspectele divine și cosmice ale Ființei voastre.

În acest punct, unde știți în adâncul inimii și al sufletului că sunteți, VOI Sunteți Raiul pe Pământ și Trandafirul Luminii Christice.


Așadar, așezați-vă în liniște și respirați profund. Concentrați-vă în Inimă ; ea este frumoasă și sacră și simțiți fluxul Energiei Divine cum se mișcă prin voi.

Sunteți frumoși și sunteți iubiți, foarte iubiți. Simțiți această iubire prin fiecare celulă a corpului și în fiecare aspect al Ființei care Sunteți, în dimensiunea Luminii.

Sunteți atât de profund iubiți... Respirați și iubiți... Simtiți aceasta în inimă...

Cel mai bine este să inspirați adânc pe nas și să expirați pe gură, lăsând Lumina să se miște prin voi. Sunteți iubiți.

Rămâneți așezați în acest fel și respirați timp de cel puțin zece minute. După aceea, corpul ar trebui să fie nemișcat, iar mintea golită.

Acum, concentrați-vă din nou pe Inimă și cereți-i Sinelui Superior să alinieze Energiile Feminine și Masculine din interiorul vostru.

Simțiți explozia radianței extatice care se produce în inimă și care se extinde în tot corpul, până la cea mai de jos chakră și pâna în Pământ, până la Steaua Pământ.

Sunteți împământați și conectați cu Pământul.

Simțiți cum Iubirea curge din inima voastră până la Pământ și înapoi, în inimă. Inspirați această Iubire prin toată Ființa voastră.




Acum, pe măsură ce vă desfătați în această minunată Iubire, simțiți de jur împrejurul vostru Energia Grației Divine. Sunteți ținuți în Grație și în Frumusețe și aveți încredere absolută că sunteți ajutați și călăuziți de Lumina Divină din interior.

Acum simțiți Canalul din Corpul de Lumină care se aliniază coloanei vertebrale și împingeți această Energie a Iubirii până în partea de sus a canalului, prin inimă, până la chakra Coroanei.

În acest punct, simțiți cum se activează Glanda pineală și cum se produce o explozie de Lumină și Iubire, iar acea lumină merge în sus, în timp ce PETALELE TRANDAFIRULUI încep să se deschidă.

Este cea mai frumoasă și extatică experiență, dacă sunteți pregătiți ca să primiți Iubirea Divină care se va revărsa în voi, în inima voastră și apoi în pământ.

Veţi simţi cum se deschide Trandafirul, de jur împrejurul vostru. Culorile se vor roti în jur și veți simți mișcarea, pe măsură ce sfera Spiritului se restructurează în Tiparele de Geometrie Sacră a Trandafirului Sacru.

Dragi Copii ai Luminii, să știți că sunteți iubiți. Să știți că acest Trandafir de Lumină va fi vehiculul spiritului și al sufletului, care vă va înălţa în Conștiința Cosmică.

Sărbătorim alături de voi deschiderea Trandafirului... Floarea Iubirii. Simțiți cum această restructurare vă va deschide spre Matricea Creației Cosmice, Marele Pântec al întregii Creații.

Veți ști, așa cum ați știut mereu, de propria voastră Esență și veți deveni Una cu Lumina Divină a Creației.




Iubiți Copii ai Luminii, acestea au fost lucrarea și scopul meu și al iubitului meu. Și am reușit !

Acum suntem aici, pentru a vă aduce aceste simple cuvinte, care vor începe să aprindă secvența de desăvârșire a Codurilor Graalului, în cei care sunt pregătiți ca să-și accepte transformarea și să se contopească cu Noul Pământ.

Pentru noi, acesta este un moment de mare bucurie, pentru că vedem desăvârșirea a ceea ce am venit să facem acum două mii de ani.

Și ne bucurăm nu numai pentru că vedem cum se finalizează atât Lucrarea noastră, cât și lucrările multor altora care au servit Planului Divin, pentru Evoluția și Înălțarea voastră la Floarea de Lumină care sunteți.

La finalul acestei Meditații, vă mai transmitem că Procesul a început !

Respirați profund și întoarceți-vă Atenția în inimă. Respirați din nou, adânc, și permiteți-i conștiinței să se concentreze, din nou, pe întregul corp.

Iubiților, să știți că, pe măsură ce Trandafirul se deschide în sfera Spiritului, veți simți o minunată schimbare.

Vă veți simți în siguranță, vă veți simți iubiți, veți simți că sunteți conectați cu Iubirea Noastră și veți ști că totul este bine, indiferent prin ce va trebui să treceți.

Veți simți Lumina în Inimă și vă veți Bucura de Viață, pentru că veți simți bogăția și abundența BineCuvântării Divine.

Sunteți cu adevărat Acasă, lângă iubiții voștri.




Dar, așa cum vi s-a spus, este nevoie ca acum să trăiți în INTEGRITATE absolută și în ADEVĂRUL cel mai curat, oricare ar fi Adevărul vostru. Spuneți-vă Adevărul și trăiți în acest Adevăr.

Va fi nevoie ca să fiți Treji și Conștienți și să discerneți, va trebui să fiți deschiși, iubitori și sinceri.

Pentru a accepta Trandafirul Luminii în sfera spiritului vostru, va trebui să trăiți în ETICA PURĂ și INTEGRITATE, iar tot ce nu se află în sfera celei mai înalte integrități, va crea dezacorduri și dizarmonii, care nu pot fi redresate decât întorcându-vă la starea de Grație și Iubire și Armonie, stare care este rezultatul celei mai înalte Integrități, Iubiri și a celui mai Înalt Adevăr.


Aşadar, vă lăsăm în mare Bucurie !

Sunteţi iubiţi. Sunteţi Frumoşi. Sunteţi Lumina Divină.

Sunteţi TRANDAFIRUL SACRU !


Maria Magdalena


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu