duminică, 24 iulie 2016

ARCTURIENII prin Suzanne LIE : Elemente importante din Ultima Serie de Lecturi Arcturiene Avansate (13 iulie 2016).



ARCTURIENII prin Suzanne LIE

Elemente importante
din
Ultima Serie de
Lecturi Arcturiene Avansate

(Traducere : Monica POKA)

– 13 iulie 2016 –





Iluzia de a vă percepe pe voi înșivă ca „DOAR ființe trei dimensionale (3D)iese din conștiința a din ce în ce mai multor oameni.

Această iluzie a apărut din frica că poate „nu ați fost suficient de buni” pentru a fi acea versiune mai înaltă a SINELUI vostru.

De asemenea, mulți dintre voi ați fost conectați cu expresiile mai înalte ale SINELUI vostru. Această conexiune are loc adeseori fie în stările voastre de vis, în meditații, în actele voastre de creație, fie/și prin expresia mai înaltă a SINELUI vostru care vă spune :

Noi suntem TU ! TU ești NOI ! NOI suntem UNA ! Noi împărtășim vehiculul tău pământesc cu tine.

Atunci când intrăm în comuniune cu voi, noi ne trimitem esența noastră mai înalt dimensională în corpul vostru fizic pentru a obține atenția voastră fizică.

Pe măsură ce noi ne trimitem esența în corpul vostru, voi începeți să simțiți o senzație. La început nu știți ce este acea senzație, cu excepția faptului că ea pare să aibă loc atunci când vă simțiți profund aliniați cu propriile voastre expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI.

Apoi, treptat, începeți să vă dați seama că atunci când vă amintiți să mergeți în jos, jos prin corpul vostru și în miezul lui Gaia, vă împărtășiți energia personală cu energia planetară a lui Gaia și vă îmbinați energia voastră personală cu energia planetară a lui Gaia.

Această împământare profundă îi permite corpului vostru fizic să îmbrățișeze, și să rezoneze cu o frecvență de o rezonanță mai înaltă decât ar fi putut să o facă înainte.

Dacă simțiți că v-ați încărcat cu mai multă lumină decât puteți „digera”, puteți spune : „Putem încetini puțin acest proces?”.

Cu alte cuvinte, alegeți „să luați o pauză”.

Nu o să vă urcați în mașină să o conduceți dacă frânele nu-i funcționează. În același mod s-ar putea să fie necesar să vă activați „mecanismul de frânare” atunci când nu vă simțiți destul de în siguranță, pentru a vă expansiona în frecvențele mai înalte ale luminii – ÎNCĂ !




Pe măsură ce voi, reprezentanții noștri Pământeni, treceți prin acest proces de a determina cât de mult din frecvența SINELUI vostru 5D puteți integra în corpul vostru fizic și în viața voastră fizică, vă rugăm să apelați la noi, Familia voastră Galactică.

Puteți să-i chemați și pe PLEIADIENI, deoarece ei vor fi primii care vor ateriza și interacționa cu omenirea. Desigur, aterizările lor au început deja !

De fapt, ei vă așteaptă să-i recunoașteți, chiar pe marginea dimensiunii 3D/4D.

Sunt mult mai mulți „privitori” acum, dar vă întrebați cum se poate să aveți un grup de oameni și trei dintre ei să-i vadă perfect, în timp ce ceilalți 20 nu-i văd deloc.

Această diferență se bazează pe starea de conștiință a cuiva. Când conștiința cuiva este calibrată la frecvența Navelor noastre, acesta poate mult mai ușor să le perceapă.

De fapt, multe dintre nave mențin o frecvență a celei de-a 5-a dimensiuni, dar fac excursii rapide în dimensiunea a 4-a, pentru a testa limitele a cât de departe pot merge, înainte ca forțele întunericului să le poată percepe.

Noi NU dorim ca forțele întunericului să ne perceapă, pentru că atunci vor crea frică pe Pământ. Vor crea un fel de alarmă falsă pentru a crea o frică masivă care să coboare conștiința omenirii.

Ați văzut că Pământul a avut câteva astfel de alarme false în ultimul timp, bazate pe atacuri cu bombe și împușcături majore.

Toate aceste evenimente au fost dirijate de către forțele întunericului ca să creeze o frică care să vă coboare conștiința.

Când aveți o stare de conștiință joasă, voi sunteți „doar un om 3D”. În realitate, sinele vostru 5D servește drept Portal pentru toate expresiile voastre multi-dimensionale ale SINELUI.




Vă cerem să vă conectați SINELE vostru Multi-dimensional cu Centrul Fiinţei voastre și miezul vostru cu Inima Geei.

Prin această conectare puteți simți modul în care Sinele vostru CORP DE LUMINĂ se întrepătrunde cu Vehiculul vostru Pământesc 3D, precum și cu Centrul lui Gaia.

Acum fixați-vă atenția pe Chakra voastră Coroană, care este glanda voastră pineală.

Pe măsură ce vă deschideți glanda pineală, simțiți explozia de lumină. Simțiți cum această explozie de lumină vă ajută să percepeți mult mai intens lumina mai rafinaă a acestor frecvențe mai înalte, pe măsură ce acestea intră prin Chakra voastră Coroană și se expansionează în toate chakrele voastre.

Cu toate acestea, este nevoie ca voi să vă modulați Lumina, pentru că, dacă cei întunecați pot simți acea frecvență mai înaltă de lumină, aceasta îi sperie și îi face să devină furioși. Şi, apoi, aceasta creează haos.

Vă spunem acest lucru acelora dintre voi care întreabă :

De ce nu vedem/simțim acest lucru mai mult ?
De ce nu știm mai multe lucruri desprea acest lucru ?
De ce nu apăreți pur și simplu pe peluza noastră ?

Noi, Familia voastră Galactică, vă protejăm pe VOI. Forțele întunericului nu ne pot face nici un rău nici unuia dintre noi.

Dar, în încercarea de a ne face nouă rău, ei pot să vă facă rău vouă sau dragei de Gaia.

Acum, vă cerem să vă simțiți SINELE ca fiind pe deplin protejat, conectat prin Chakra voastră Coroană cu această Lumină mai înaltă a CINE sunteți Voi.

Pe măsură ce simțiți acea lumină mai înaltă, permiteţi-i să intre în coroana și glanda voastră pineală.

Apoi proiectați acea lumină în viziunea voastră interioară, pe ecranul minții voastre, în interiorul celui de-al Treilea Ochi al vostru.

În acest fel, ne puteți percepe mult mai ușor.




Toate aceste provocări pe care le-ați avut și toate provocările pe care le-ați curățat, în timp ce vă purtați corpul 3D, au fost documentate, conservate şi studiate de către echipa noastră de aterizare.

Coborârea voastră pe Pământ și faptul de a fi om ne învață pe noi cum gândesc oamenii, ce simt oamenii și de ce au nevoie oamenii.

Când este sigur pentru noi să ne arătăm Navele ? Cum este sigur pentru noi să ne arătăm Navele ? Cum putem determina cine este pregătit și cine nu ?

VOI, preaiubiții noștri împământați, ne oferiţi aceste informații neprețuite care ne vor permite să facem aceste diferențieri în omenire, astfel încât să putem „ateriza” în siguranță în inimile, mințile, conștiința şi chiar pe unele piste de aterizare de pe preaiubita Planetă Geea.




Am dori să explicăm puțin ceea ce se întâmplă acum.

Acel 3% din ADN-ul pe care omenirea l-a folosit, în timp ce 97% din ADN-ul vostru funcționează încă prin intermediul iluziei 3D, cum că „omenirea este doar fizică”.

Acel tri-dimensional 3% al ADN-ului se află, de fapt, în procesul de a fi... să zicem... făcut un Portal !

Acel 97% din ADN, care este plin de lumină și funcționează prin intermediul Luminii, se trezește.

Acel 97% din ADN este sensibil la Lumină, dar a fost adormit, închis pentru lumina 3D şi 4D.

Pe de altă parte, acest 97% din ADN este puternic activat de către frecvențele mai înalte ale Luminii care intră în Sistemul vostru Solar, precum și pe Planeta voastră, din ce în ce mai mult.

Pe măsură ce-i permiteți Luminii 5D să intre în corpul vostru fizic, acea frecvență de lumină este suficient de înaltă ca să vă activeze acel 97% din ADN.

Amintiți-vă : acel 97% din ADN este Corpul vostru de Lumină, dar el este Corpul vostru de Lumină ne-manifestat.

Apoi, pe măsură ce acest ADN este „pornit”, el vă activează Corpul de Lumină.

Vedeți voi, acel 97% din ADN vă este conectat la mintea voastră 5D, multi-dimensională.

Deci, acel ADN, care se află în corpul vostru fizic, este conectat la „Mintea Multi-dimensională” a voastră, care se află în aura voastră.

Acel ADN este, de asemenea, cel care vă proiectează Lumina interioară în aura voastră. Apoi, acea lumină interioară a aurei voastre, se întoarce înapoi în ADN-ul vostru.

De fapt, se manifestă în ambele sensuri.

Pe măsură ce lumina voastră iese în aura voastră, aura voastră o absoarbe, iar apoi aceasta trece din aura voastră în corpul vostru eteric și în chakrele corespunzătoare care se potrivesc cu frecvența acelei lumini.

În cele din urmă, Lumina mai înaltă intră adânc în corpul vostru şi în acel 97% din ADN.




Acum vă vom oferi un „RAPORT ARCTURIAN DE VREME ENERGETICĂ”.

Vom începe prin a vă spune că vremea energetică este „FIERBINTE” şi foarte umedă.

Motivul pentru care spunem „foarte umedă” se datorează faptului că vehiculul vostru Pământesc este în cea mai mare parte compus din apă, așa cum este și Pământul vostru.

Prin urmare, așa cum şi Planeta voastră este în mare parte formată din apă, corpul vostru conține un procent similar de apă cu Planeta.

Dar, ceea ce se întâmplă pe măsură ce înaintați în vârstă, este ca și cu lutul. Voi nu doriți ca lutul să se întărească. Așa că, îl înveliți într-o plasă membranoasă și îl țineți într-un vas mare de lut. Apoi, puneți apă în vasul cu lut și-l acoperiți cu un capac.

EXACT același lucru se întâmplă şi cu creierul vostru.

Acum, cu acest raport meteo de „fierbinte și umed” : ceea ce se întâmplă este faptul că, pe măsură ce această Frecvență mai Înaltă a Luminii intră în corpul vostru, va fi nevoie să vă asigurați că şi creierul vostru este bine îngrijit.

Va fi nevoie să vă asigurați că mâncați așa cum este potrivit pentru voi, că vă luați suplimentele de care aveți nevoie, că nu vă coaceți prea mult la soare sau că nu lăsați capul ca să-i fie prea rece sau prea cald.

Gândiți-vă la creierul vostru. Gândiți-vă că voi sunteți în procesul de utilizare a unor componente ale creierului vostru care au fost latente pentru fiecare încarnare pe care ați avut-o vreodată !

În acest Acum, în care lumina mai înaltă intră în atmosfera voastră, aveți mai multe joncțiuni sinaptice.

O joncțiune sinaptică seamănă foarte mult cu o mică fulgerare. Când două concepte diferite intră în fulgerarea unei joncțiuni sinaptice, este ca și un fulger pe care-l vedeți pe cer.

Această „fulgerare” are loc în capul vostru.

Asta este ceea ce vrem să spunem atunci când spunem că raportul de vreme energetică este „fierbinte și umed”.

Veți dori să beți MULTĂ apă, să aveți MULTE fluide, pentru că vă transmutați micile voastre creiere în „Mințile voastre Multi-dimensionale !

Când stați și meditați și nu faceți nimic, voi vă folosiți componente ale creierului vostru pe care nu le-ați utilizat probabil niciodată în viața voastră, până acum.

Așa că, luați-vă suplimentele, verificați-vă dieta și, mai presus de orice, ascultați-vă corpul.

Ce dorește corpul vostru ? Nu există un mod corect sau unul greșit, pentru că fiecare are un corp diferit.

De aceea, fiecare trebuie să-și asculte propriul corp, iar corpul său îi va spune „Asta este ceea ce vreau”.

Unele dintre ele pot părea chiar prostești – dar dacă corpul vostru vă spune să o faceți – FACEȚI-O !




În încheiere, am dori să adăugăm că „Veți ascensiona în modul în care VOI alegeți să o faceți”.

Unii dintre voi ați comunicat întreaga voastră viață cu „acest necunoscut, oricare ar fi fost acesta”. Alţii dintre voi poate că doar acum începeți această Comunicare.

Ceea ce vrem să vă spunem tuturor este că VOI alegeți când anume acea Lumină va pătrunde în SINELE vostru.

Fiecare dintre voi a făcut acea alegere. VOI ați ales aşa, pentru că aceasta este cea mai bună interfaţă cu misiunea pe care v-ați ales-o înainte de a vă fi luat această încarnare.

Nu există o cale corectă de a te Trezi. Nu există o cale greșită de a te Trezi.

Există doar Calea VOASTRĂ.

Și cea mai mare schimbare de la începutul acestei Ere – de la începutul anilor 1950 (N.MY.: Ce frumoasă sin-cronizare informaţională cu cea a FONDATORILOR care vorbesc de apariţia Trans-formărilor Planetare şi a iniţierii Saltului Galactic la... începutul anilor 1950 !) – este că, înainte, voi aveați nevoie de cineva care să vă spună.

Nu exista nici o cale ca voi, ca oameni, să puteți primi vreodată, în mod direct, aceste informații. Trebuia să aveți un guru, să mergeți la biserică, să vă rugați și să urmați un conducător uman.

Cu toate acestea, în numai o singură generație ați crescut de la a fi un om 3D, care putea fi fie împins în jos, fie binecuvântat de alte ființe, la acest ACUM în care VOI sunteți Creatorul realității voastre !

Voi vă creați realitatea cu fiecare gând pe care alegeți să-l mențineți în mintea voastră și cu fiecare acțiune sau non-acțiune pe care o alegeți, ca răspuns sau lipsă de răspuns.




De asemenea, pe măsură ce intrați în acest haos care va escalada, pentru că haosul întotdeauna precede schimbarea, voi sunteți chemați să fiți cei calmi, împământați și conectați spiritual/mai înalt dimensional.

Prin „aceia”, noi ne referim la oricine dintre VOI care alegeți să vă manifestați SINELE : puteți fi persoana care se plimbă liniștită printr-o mulțime nefericită și trimite Iubirea și Lumina invizibilă care liniștește mulțimea, și nimeni nu va ști vreodată că voi ați fost acolo sau că voi ați făcut-o.

Asta ar fi o minunată contribuție.

Dacă sunteți unul dintre cei care vor deveni faimoși și veți scrie cărți și veți avea propria voastră emisiune la televizor și veți face filmeExcelent ! Asta este ceea ce ați ales.

Nu există o cale corectă sau una greșită !

Aceasta este una dintre binecuvântările acestei Ere.

Într-o singură generație, ați ajuns de la o Eră în care corectul era corect și greşitul era greşit, fără să fie nimic între ele, avansând la o Eră în care VOI sunteți Creatorul Realității voastre.

De asemenea, dacă vă gândiți că este o mare schimbare într-o singură generaţie, generaţia care urmează se va îndrepta către sau chiar va reveni la :

A FI UNA în AICI-ul lui ACUM !


Binecuvântări. Noi suntem Arcturienii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu