marți, 23 august 2016

Sandra WALTER : Pregătirea pentru AL TREILEA VAL şi Schimbarea Liniei Temporale (18 august 2016).



Sandra WALTER

Pregătirea pentru
AL TREILEA VAL
şi
Schimbarea Liniei Temporale

(Traducere : Monica POKA)

– 18 august 2016 –





Nota MarYan :

Da, iarăşi încep să se „precipite” lucrurile : după ce aseară am re-venit pe blog (după o absenţă de câteva săptămâni), cu un articol al Sandrei Walter legat de Al Treilea Val (apropos, asta-mi aminteşte de aceeaşi celebră sintagmă din cartea omonimă a celebrului „viitorolog” Alvin TOFFLER, din anii 1980-2000), iată că azi descopăr un fel de continuare a acestui prim articol, în care sunt detaliate elemente legate de aceste „Momente Cosmice” care ar urma să se producă în următoarea perioadă.

Le fel cum spuneam şi în Nota personală din articolul anterior, şi acum fac apel la înţelegerea şi con-ştientizarea faptului că Sandra nu se referă la vreun Val special, de tipul „Momentul Evenimentului” (pe care îl şi „taxează”, de altfel, cu subtilitate, în Completarea autoarei, de la finalul articolului), ci la faptul că Momentele energetice importante anunţate în articol, ca fiind datele de aflux al unor „Valuri speciale” (care nu sunt trimise de cine-ştie-cine din cine-ştie-ce-zone speciale ale Universului)...

...Reprezintă atât momente astronomice, cât şi astrologice importante, de care am tot vorbit (Eclipse de Soare şi de Lună, Echinocţii şi Solstiţii) care vin cu „Valuri de Energii puternice” şi care se deosebesc net de cele anterioare, prin faptul că au loc pe fondul creşterilor de radiaţii cuantice care sosesc în mod constant din Centrul Galaxiei, prin aşa-numita CENTURĂ FOTONICĂ (de care am tot PoVestit).

De aceea este important să ne re-amintim, iar şi iar, că nu există Valuri de energii care vin „aiurea” din Univers (sau la comanda cuiva, al vreunui Arhanghel „binevoitor”), ci acestea reprezintă efectul inter-acţiunii dintre Fondatorii de tipul Planete-Sori (prin Eclipse, Echinocţii-Solstiţii şi conjugări astrologice planetare-solare), totul pe fondul creşterii intensităţii Radiaţiilor de tip Gamma şi a Razelor X emise din Centrul Galactic, sub forma unei „fâşii de energie” numită Centura Fotonică şi în care Sistemul nostru Solar pătrunde, din ce în ce mai adânc, spre mijlocul intensităţii acesteia.

Dacă ne re-amintim aceste aspecte, pe care le-am repetat de zeci de ori pe acest blog, atunci poate că şi aşteptările celor „nerăbdători” vor fi mult mai echilibrate, folosindu-ne de aceste Momente ca reprezentând oportunităţi pentru unirea energiilor colective ale Lucrătorilor în Lumină, pentru a Accelera, cu adevărat, Procesul ASCENSIUNII (Înălţării), cel care „contează” cel mai mult – dincolo de orice alte Eveniment(e) / Resetări Financiare, Politice, Economice / Dezvăluiri / Prime Contacte care reprezintă, în utimă instanţă, Etape importante pe Calea Ascensiuni Planetare şi Personale a fiecăruia.

Bun, aşadar iată şi acest articol :
  





Bine-Cuvântări, prea-iubit Trib al Luminii !


Al Treilea Val al nostru din 2016 va fi foarte important pentru Procesul Ascensiunii noastre.

Foarte multă lumină inteligentă se prezintă pentru această Poartă specială – aveți mai jos detaliile.


Schimbarea Liniei Temporale.


De-a lungul ultimelor câteva luni, inteligența ne-a re-amintit despre o posibilă linie temporală din luna Septembrie.

Cel mai puternic Val de Lumină din ultimii zeci de ani este pe cale să intre în tărâmurile noastre, aducând cu acesta acordurile pre-stabilite de noi şi care sunt în vigoare – de a face o alegere între accelerare sau o desfășurare constantă.

Aceste divizări de Linii Temporale Colective au apărut de mai multe ori, pe parcursul Schimbării.

De obicei, aceste decizii sunt în mâinile Păstrătorilor/Deschizătorilor Porții şi ale Galacticilor : vom revedea ce face colectivul uman, ce poate el gestiona și cum să se ajusteze în mod corespunzător.

În prezent, pentru că sunt atât de mulți treziți, atât de mulți implicați în practicile Ascensiunii și a tiparelor bazate pe Inimă, accelerarea poate fi mult mai substanțială.

Cu toate acestea, este nevoie de o alegere conștientă a Tribului de Înaltă Vibrație – de a accelera Liniile Temporale ale Ascensiunii.

Trebuie să facem această alegere înainte ca valul din Septembrie să pătrundă, pentru că lumina va fi codificată în mod corespunzător experienței pe care o alegem.

Ca și Păstrător/Deschizător al Porții și ca Legătură pentru această inteligență, îi cer fiecăruia să-și facă cu înțelepciune ALEGEREA, pentru că următorul val se prezintă și el cu o divizare în linia temporală – o diviziune a experimentării Ascensiunii.

Întotdeauna avem experiențe-unice-pentru-tine în acest tărâm, pentru că sunteți un Creator-În-Carnat ; cu toate acestea, ni se prezintă doar un aspect, o diviziune, astfel că acum avem șansa ca toată lumea să treacă la o experimentare mult mai expansionată şi mai intensă a Iubirii Divine, pe măsură ce, pe Gaia, are loc Ascensiunea.

Posibilitățile pentru liniile temporale sunt numeroase, cu toate acestea, ocazional, avem Puncte de Declanșare în Schimbare, în care liniile temporale mai înalt vibraționale se prezintă, pentru a putea fi alese de către colectiv.

Fiecare are numeroase posibilități pentru modul de manifestare, dar experiențele principale sunt descrise mai jos.




Sunt două posibilități de Linii Temporale Principale, care se prezintă pentru Portalurile din Septembrie :

1. O Linie temporală a unei Ascensiuni Christice accelerate, care va accelera procesul și va pregăti un număr mai mare de suflete pentru Schimbarea Dimensională din 2017.

Aceasta implică o curățare mai accelerată, o revelare deplină și experimentarea unei întrupări mai profunde, pentru cei care participă la Ascensiune.

2. O linie temporală a Ascensiunii (în acest punct toate sunt linii temporale ale Ascensiunii), care va permite o desfășurare a Ascensiunii în mod constant pentru întregul colectiv (într-un ritm mai lent, cu mai puțină intervenție Divină).

Aceasta poate fi frustrantă pentru mulți treziți, dar totuși, un bun instrument pentru învățarea răbdării și acțiunii colective.

Portalurile, asemeni liniilor temporale, au avut întotdeauna legătură cu posibilitățile : oportunități ca noi să accelerăm/ridicăm nivelul sau să păstrăm un ritm constant al Schimbării.

Acțiunile conștiente ale multor Lucrători în Lumină treziți au ridicat în mod continuu colectivul prin împuternicire, ridicarea ștachetei prin Munca la Porți, Munca la Rețele, și practicile constante Globale și personale bazate pe Inimă, ale Ascensiunii.

Primele două valuri ale lui 2016 i-au scos din echilibru pe mulți Lucrători în Lumină și mulți sunt absorbiți de propria lor experimentare a fizicului.

Dacă intenția voastră este Conștiința Unității, este momentul să vă reuniți cu Oamenii ; cu toate acestea, voi puteți şi vă răspândiți Lumina Iubirii pe care ați ajuns să o stăpâniți.

Faceți acest lucru în aliniere cu Noua Lumină, în timp ce repetarea obiceiurilor și creațiilor din vechea lumină va fi simțită ca nebunie...




Cum să alegeți pentru toți LINIA TEMPORALĂ ACCELERATĂ (Mai Înaltă) :

- Aliniați-vă toate cuvintele, faptele, acțiunile, gândurile cu Iubirea. Învățați Acum acest lucru și practicați-l în fiecare moment.

- Revizuiți-vă practicile Ascensiunii și păstrați trinitatea Suflet – Spirit – Formă pe deplin angajată cu întruparea sa Christică.

- Evitați încărcăturile emoționale cu activitățile liniilor temporale de vibrație mai joasă (mass-media, politică, probleme financiare, declanșatoare emoționale, etc.). Să vă pese, dar să nu luați cu/în voi.

- Membrii Consiliului Galactic : Aduceți aceste lucruri în întâlnirile voastre, renegociați-vă contractele pentru a vă alinia cu accelerarea, aduceți-vă împreună Echipele și cereți-le susținerea deplină pentru Linia Temporală Accelerată. (Observați cine se opune – asta poate fi edificator...)

- Ieșiți afară (din casă), pe Planetă (Gaia), și co-creați cu Ea și cu tovarășii voștri Umani. Cereți să se desfășoare Linia Temporală Accelerată. Aceasta este o practică de Păstrător de Portal, atunci când liniile temporale se divizează, cereți ca realitatea mai înaltă să se dezvăluie pe sine, tuturor.
Aceasta există deja ca și posibilitate, iar acum îi împământăm lumina în această realitate, prin creațiile noastre.

- Folosiți-vă cristalele, meditați, dansați, cântați, creați, deschideți-vă Portalurile Christice, deschideți-vă ADN-ul, curățați Pământul și Rețelele, luminați această planetă și Rețeaua Inimii Umane, în fiecare zi. Dacă sunteți chemați să călătoriți sau să lucrați într-o anumită zonă, înainte de Val, luați aminte la acea chemare.

- Reflectați experiența mai înaltă : cum se simte, ce faceți în călătoria mai accelerată ? Uitați-vă la activitățile voastre, la emoțiile și gândurile voastre și aliniați-le cu acea realitate.

- Spuneți-vă Adevărul și fiți blânzi cu toți. Este un pasaj foarte încărcat, pe măsură ce pătrunde acest  Val. Stați în Măiestria voastră ca Ființa suverană, smerită și binecuvântată care sunteți. Mențineți-vă centrați și neatinși de încarcăturile mai joase, fără judecată, fără nici o îndoială, fără frică.


Există o tot mai mare posibilitate de activare a Inimii. Entuziasmul plutește în aer. Tărâmurile mai înalte ne binecuvântează ; cu toate acestea, alegerea colectivă a liniei temporale trebuie să fie făcută de către cei care au aspecte în forma fizică (încarnaţi).




PORTALURILE TRIPLEI ECLIPSE :
Portalurile Triplei Eclipse din 18 August (Lunară), 1 Septembrie la 2:01 am PDT (12:01 România) (Solară) și 16 Septembrie la 11:54 am PDT (21:54 România) (Lunară) ajută la aducerea acestor energii de schimbare a conștiinței colective.
Tratați-le ca și afluxuri de Portal ; deschideți-vă propriile voastre portaluri, deschideți-vă pe voi înșivă, pentru a primi.
Gaia monitorizează în mod conștient și răspunde la gândurile, emoțiile și creațiile voastre. Arătați-i ce doriți, cereți-i (verbal – folosiți-vă vocea) să elibereze codurile și frecvențele pentru a ridica Tribul și a vă oferi o experienţă accelerată.

9 – 11 Septembrie – INTRAREA INIŢIALĂ A VALULUI :
Cel de-al Treilea Val începe să se prelingă în tărâmurile noastre în perioada 9 – 11 Septembrie. Cei mai mulți dintre voi îi puteți simți de pe acum alcătuirea, el afectează deja SOARELE cu puternicele sale frecvențe.
Plasma solară va fi foarte afectată, ceea ce afectează magnetismul Pământului, activând coduri (foarte) străvechi pentru schimbarea dimensională.
Acesta este un mare impuls pentru Linia Accelerată a Ascensiunii.
Acest lucru nu se întâmplă fără ca noi să-l comandăm, fără intenția noastră și abilitatea de a trece (imediat) la acțiune, în ceea ce privește Crearea Schimbării.

22 Septembrie – ECHINOCŢIUL :
Echinocțiul are loc în data de 22 Septembrie la ora 7:21 am PDT (17:21 în România). Acesta aduce deschiderea de Portal pentru Noul Nivel de Conștiință.
Onorați-l în mod corespunzător, ieșiți afară (din casă), pe Gaia, cât mai mult posibil.
SOARELE și Gaia vor avea o puternică legătură pe timpul acestui Portal, iar intențiile noastre pentru echilibru, pace, armonie și Ascensiune vor fi puternic amplificate.

26 – 29 Septembrie – CEL DE-AL TREILEA VAL DIN 2016 :
Acesta este cel mai puternic aflux de energie, din ultimii zeci de ani.
Fiți entuziasmați, haideți să o facem corect !
Aceste frecvențe puternice accelerează mai mult aceste Frecvențe ale Ascensiunii și vor continua să curgă pe Planetă, timp de câteva săptămâni.
Poate că ați observat că Lumina nu mai scade între valuri. Acesta este un lucru bun : suntem în măsură să menținem nivelele mai înalte ale luminii, fără perioade de integrare, ca și în trecut.
Fiecare val din acest an a ridicat din ce în ce mai mult nivelul de lumină și a accelerat Ascensiunea.
Activitatea de purificare şi de revelare continuă să crească, pentru a îndeplini cerința Sursei pentru Ordine (N.MY.: „Cosm-os”, în limba greacă), Armonie şi Ascensiune.


În momentul în care acest val va pătrunde deplin, vom fi ales în mod colectiv posibilitatea accelerării.

Simt că suntem capabili să experimentăm o accelerare fără prea multă presiune sau cel puțin suntem suficient de pregătiți ca să ajutăm colectivul, în mod corespunzător.

O exprimare bazată pe Inimă, prin întruparea stării de Pace Christică, are o putere imensă, pe măsură ce toate acestea se defășoară.

Mulți experimentează efectul echilibrator al nivelului Christalin al Iubirii Divine.

EU SUNT încrezătoareTribul Luminii va curge prin acest pasaj cu ușurință şi grație.


În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra

 



Completare adusă de Sandra


Binecuvântări, prea-iubiților – Zarah Zyankali a cerut clarificări, dacă Tribul poate gestiona o accelerare.

Aceasta este o întrebare la care trebuie să cugetăm cu toții – nu este o decizie pripită și necesită integritate, pentru că veți fi chemați în serviciu, dacă aveți abilitățile necesare.

Voi scrie mai multe despre „Accelerare = Responsabilitate” săptămâna următoare. Iată un scurt răspuns :

Decizia nu este o inten
ție de a trece peste binele cel mai înalt al colectivului, este alegerea unei accelerări maxime în interesul cel mai înalt al tuturor părților implicate.

Mulți ar putea spune : „Eu aleg”, ca apoi să nu demonstreze acest lucru, în activitățile lor (demonstrând de fapt alegerea unei linii temporale mai lente).

Aceasta este o oportunitate pentru Lucrătorii în Lumină ca să lase la o parte plângerile legate de dificultățile cu care se confruntă, vechile sisteme de credință și să meargă înainte, prin Inimă.

De asemenea, înseamnă clemen
ță pentru multe ființe, ceea ce înseamnă MULTĂ Iertare de partea noastră.

Este nevoie de o mai mare transparență din partea Tribului Luminii (de a crea transparență pentru toți), acțiuni creatoare care să dezvăluie adevărul mai înalt al Ascensiunii (mai degrabă decât așteptarea unui Eveniment) și pregătirea pentru a primi un nou val de treziți, cu claritate și fără nici o judecată (afară din peșteră, în acțiune).

Fiecare linie temporală principală are multe ie
șiri secundare și terțiare – acesta este unul dintre acele momente în care o mare accelerare este posibilă, și eu simt că este și probabilă.

Valul sosește, indiferent de alegerea noastră ; este vorba de puterea impactului și capacitatea noastră de a invoca aspectele sale cele mai puternice, lucru pe care îl vom decide în următoarele 2 săptămâni.

Lumina mai puternică va intra, indiferent de alegerea noastră. Ceea ce noi creăm cu ea – Realitatea noastră Colectivă – va influenţa manifestarea liniei temporale.

Codurile/frecvențele mai puternice îi vor accelera pe cei pregătiți să le experimenteze, în timp ce linia temporală colectivă a trezirii, revelației, dezvăluirii, etc. poate fi accelerată în interesul cel mai înalt, al tuturor celor implicați.

Alegerea experienței individuale poate supra-scrie ceea ce este disponibil ; această alegere a liniei temporale are drept scop transparența și expansionarea pe mai departe a conștiinței, cu mai multe treziri spirituale rapide, mai multă susținere disponibilă pentru Oamenii conștienți.

Noi nu căutăm ca oamenii să fie întorși pe dos/storși/centrifugați, ci mai degrabă ca ei să devină împuterniciți și să înceapă să creeze Realități în aliniere cu frecvenţele bazate pe Inimă, pașnice, mai înalte.

Vă mul
țumesc pentru susținerea voastră.
Vă iubesc, vă bine-cuvânt-ez, vă mulțumesc.


În Lumină Iubire, Serviciu,
SANDRA.



prin

6 comentarii:

  1. Stii ceva de asta ?
    http://aim.eu5.org/?p=131

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am inteles nimic.valuri de ce?ai nostri pupa moaste si altii ne vorbesc de valuri.imi cer scuze dar eu nu cred aceste aberatii.fiecare om se trezeste cand Sinele Divin este in armonie cu sufletul si trebuie constientizare si practicare a calmarii gandurilor de maimuta beata muscata de scorpion.e dificil,fara practica teoria este inutila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste momente sunt numite, nu degeaba, ca fiind "Ferestre de Oportunitate", adică Momente în care energiile amplificate pot declanşa mai uşor, în interiorul oamenilor, Procesul de Trezire sau de Ascensiune în Conştiinţă (Salturi Cuantice).

      Nu este Energia Divină "de vină" că unii au rămas să se joace "de-a pupatul moaştelor" - sau să se creadă Buricul Pământului, într-o zonă cu mari probleme de socializare şi comunicare - Programul Divin îşi urmează Cursul.

      Cine este "pe fază" şi foloseşte aceste momente pentru "a urca tot mai sus pe Valuri", atunci ăsta-i "gheşeftul" şi oportunitatea sa - cine nu (încă o majoritate planetară), nu-i bai, căci este dreptul lor de a-şi continua Jocul şi distracţia (distrucţia)... numai că vor fi luaţi cu jucării cu tot, pe alt "teren de joacă", pentru a-şi continua distracţia (altă Planetă de tip 3D).

      Aşadar, dacă nu rezonezi, cel puţin nu cataloga ceea ce (încă) nu înţelegi ca fiind "aberaţii", căci această judecată poate că va bloca "ceva" cu care "ceva" din tine doreşte să se întâlnească...

      ...Cum tot repet : DESCHIDERE este CuVânt-ul-Cheie - nici "preluare pe ne-mestecate", dar nici "respingere apriorică" a ceea ce nu este (încă) înţeles.

      Succes la surfing pe Valurile Vieţii !

      Cu drag,
      MarYan.

      Ștergere
  3. Si cum vom simti in corp acest val?ne prajeste,ne ameteste,ne ilumineaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate prăji, ameţi sau ilumina - în funcţie de starea şi de manifestarea fiecărei persoane.

      Valul vine (deja se pare că a sosit...), însă efectele sale asupra fiecăruia ţin de starea generală a fiecăruia.

      Este simplu, logic şi de "bun-simţ".
      Aşadar, succes la "surfing" !

      MarYan, cu drag.

      Ștergere
    2. Va multumesc si ami cer mii de scuze.acum am inteles ce trebuie sa fac pentru sufletul si spiritul meu.Pace,lumina si recunostinta va doresc.

      Ștergere