joi, 8 septembrie 2016

Alex MILES : Sfârşitul a 9 ani de „Relaţii Toxice” pe 9 – 9 – 9 (27 august 2016).



Alex MYLES

Sfârşitul a 9 ani
de „Relaţii Toxice
pe
9 – 9 – 9

(Traducere : Dida Aurelia)

– 27 august 2016 –





Nota MarYan :

După aspectele astrologice punctate într-un articol anterior (aflat în legătură cu ultima Eclipsă de Soare), mesajul următor, oferit de Alex Myles, abordează elemente ce ţin de Numerologie, referitoare la „Portalul Numerologic”al acestui an, care se va produce mâine, 9 septembrie 2016, dată pe care o mai putem scrie sub forma 9 : 9 : 9.

Pentru cei care încă nu aţi citit sau studiat, vă recomand cu putere ca să parcurgeţi PoVestirea noastră de acum vreun an, din 2 august 2015, intitulată chiar aşa : „Astrologia şi Numerologia”, în care m-am străduit ca să punctez într-un mod cât mai limpede ceea ce înseamnă, în ultimă instanţă, Astrologia şi Numerologia.

De aceea acum nu mai insist asupra acestui subiect (cred că am argumentat suficient de clar în acel articol), re-amintind acum doar de aceeaşi „nevoie” imperioasă ca, în aceste Vremuri (extra-ordinare), să ne focusăm pe Puterea noastră din adâncurile Fiinţei, fără a o mai da pur şi simplu altora, din exterior – fie aceştia Părinte, Soţ, Şef, Duhovnic, Terapeut... sau Astru / Număr...

Şi atunci, dacă Numărul, ca şi Astrul, este doar o Forţă Holografică, pe care doar noi o putem îm-puternic-i sau dis-preţui... atunci de ce am mai acorda atenţie unor astfel de situaţii, expuse în acest articol, mai jos ?

Răspunsul este foarte simplu : până la stadiul de „Maestru Înălţat” şi Eliberat din Matricea prezentă, de tip 3-4D, încă mai suntem „agăţaţi” de energiile acesteia, deci şi de cele mentale, care ţin de credinţe şi percepţii specifice conştiinţei de masă a Umanităţii.

De aceea, „luând la cunoştinţă” aspectele de mai jos, referitoare la „puterea lui 9”, noi de fapt ne eliberăm de acţiunile aspectelor joase ale energiilor„perverse” ce se pot regăsi în frecvenţele numărului 9 din acest Moment-portal de mâine, 9 septembrie.

Altfel spus, acesta este o aplicaţie practică a ceea ce spuneam la începutul PoVestirii amintite : „Când ştii cine (şi ce) eşti, Nu mai eşti”... căci te-ai Eliberat, prin Actul Divin al (Re)Cunoaşterii (de Sine Divin).

Iarăşi poate suna puţin „pretenţios”, însă, dacă permiteţi Sinelor Superioare să vă „şoptească”, prin actul Intuiţiei, ce înseamnă toate acestea, veţi vedea cât de SIMPLU devine Totul !

Aşadar, iată spre ce Portal (Holografic) Numerologic ne îndreptăm în orele următoare :






În Numerologie, 09 septembrie 2016 se traduce ca 999, deoarece este a noua zi a lunii a noua, într-un an 9 – anul 2016 (2 + 0 + 1 + 6 = 9).

Această dată are loc doar odată la nouă ani, ultima fiind pe 9-9-2007 (2 + 0 + 0 + 7 = 9), iar următoarea va fi pe 9-9-2025 (2 + 0 + 2 + 5 = 9).


Prin urmare, avem o oportunitate rară de a elimina orice energie karmică pe care am acumulat-o în ultimii nouă ani și, cu energia 9-9-9, avem posibilitatea de a elibera tot ceea ce este strâns legat de relațiile toxice pe care le atragem sau le menținem.

Suntem pe cale de a trece printr-o fază foarte intensă, care va curăța toxinele otrăvitoare din viața noastră, ce includ obiceiuri nesănătoase, comportamente extreme, credințe învechite și gânduri iraționale bazate pe frică și sentimente care diminuează energia noastră și ne face să simțim o senzație de supraplin, anxietate și epuizare.

De asemenea, orice conexiuni, care sunt legate energetic de oameni sau situații, care sunt în detrimentul nostru sau ne limitează în vreun fel, ne va fi mult mai ușor ca să le rupem în această perioadă, îndepărtându-ne în Pace, Iubire, Compasiune și Iertare în inimile noastre.

În special, vom simți nevoia de a ne îndepărta de compania oricărei persoane care evocă, în mod regulat, argumente, prezintă agresivitate, controlează, manipulează, înșeală, judecă, este excesiv de critic sau, în general, abuziv cu noi.

Nu numai că vom încheia un ciclu de nouă ani, care s-a simțit deosebit de vicios, însă suntem pe cale să ne lansăm într-o nouă, importantă fază de transformare și, dacă am fost implicați în orice toxicitate, este vital să fim pregătiți pentru această Schimbare.




Numărul 9 poartă energia fiecărui număr care vine înainte de acesta, deoarece este ultima cifră din secvența numerică 0-9.

Prin urmare, acesta este o acumulare de începuturi, mijlocuri și sfârșituri.

Este un număr care cuprinde totul, este numărul final, astfel încât energia acestuia înseamnă concluzii, sfârșituri și închidere, dar, de asemenea, „ne arde poduri” și ne pregătește pentru începuturi noi, interesante.

Este esențial să încheiem ciclurile depășite, vechi, înainte de a putea începe altele noi. Atunci când închidem ușile, se deschid imediat altele, pentru noi.

Numărul nouă este un Număr-Spirală : astfel, ori de câte ori un număr este înmulțit cu nouă, ne întoarcem mereu, înapoi, la numărul nouă.

De exemplu : 9 × 3 = 27 (2 + 7 = 9).

(Nota MarYan : O altă calitate foarte interesantă şi importantă a acestui Număr-Spirală – căci asta şi sugerează cifra nouă, ca şi imagine : o Spirală care parcă “se cere” a fi continuată... – care m-a fascinat de la bun început, este “puterea” acestuia de “a susţine” celelalte cifre : dacă înmulţit cu oricare cifră, se ajunge tot la acest număr – adică la Spirala cifrei 9... – ei bine, prin operaţia de adunare a oricărui număr cu cifra 9, se ajunge la acel număr :
9+1=10   şi   1+0=1
9+2=11   şi   1+1=2
9+3=12   şi   1+2=3
9+4=13   şi   1+3=4
9+5=14   şi   1+4=5 etc.
Aceasta îmi amineşte că doar o altă singură cifră mai are această abilitate, amintită mai sus : “cifra” Zero, cea mai “misterioasă” şi greu de înţeles de către matematicienii cartezieni – cea care, dublată, ne conduce direct către... infinit – inclusiv ca şi simbol grafic – Simbol al Vidului, al Marelui Necunoscut, al Absolutului...)




Dacă există doar un singur nouă, aceasta reprezintă o chemare pentru închiderea unei faze în viața noastră ; totuși, când există trei nouari împreună, puterea și ritmul numărului sunt amplificate, astfel că vibrația energetică este, de asemenea, mărită și întărită, iar apelul pentru a termina, brusc, un ciclu, este unul urgent și final.

Determinarea energiei 999 va fi de necontestat și, în cazul în care există zone ale vieții noastre care necesită concentrare, nu vom fi capabili să ignorăm sau să negăm modificările care trebuie făcute, pentru foarte mult timp.

Nu vom scăpa cu scuze către oamenii din viața noastră care sunt supărători sau pretind că totul este bine, atunci când nu este.

Această energie este destul de dură și puternică, astfel că este foarte recomandat ca să depășim această energie și să mergem cu avânt, pe parcursul acestor următoare câteva săptămâni.

9-9-9 este un mesaj care semnifică Ultimul Avertisment care ni se va acorda, pentru a închide perioadele karmice, iar accentul, aici, nu este doar pe relații romantice, ci este pe orice tip de relație care ne-a cauzat orice fel de emoție, vătămări psihice sau fizice.


Pentru a ne alinia cu această energie de nouă ani, ca de fiecare dată, trebuie să o evaluăm, să o golim, să o eliberăm și să o curățăm, astfel încât, în momentul în care vom ajunge la 9-9-9 să fim, pe deplin, pregătiți să eliberăm orice sau pe oricine, care ne-a tras înapoi, pentru a putea merge, mai departe, pe drumul nostru evolutiv.

Perioada până la 9-9-9 va fi, probabil, o perioadă tulbure, pe măsură ce ne „scuturăm” de orice fel de gânduri negative, credințe sau obiceiuri care ne-au făcut să intrăm în relații care nu ne-au fost de folos.

999 este totul despre adevăr și claritate și momentul de a fi sinceri cu noi înșine și de a ne da cea mai bună șansă de a primi Fericire, Pace și Iubire ; trebuie să ne asigurăm că oamenii cu care ne conectăm, nu vor fi, în mod continuu, cei care cauzează dificultăți și distrugere.




De multe ori uităm că, atunci când suntem adulți, suntem responsabili pentru toate legăturile cu care venim în contact.

Noi putem, întotdeauna, în orice moment, să alegem să ne îndepărtăm de cineva sau de ceva care erodează sentimentul nostru de auto-valoare sau ne provoacă durere sau discordie, în mod regulat.

Acest lucru, cu toate acestea, nu înseamnă că nu trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru reacțiile noastre față de comportamentul oamenilor sau că trebuie doar să eliminăm, cu  răceală, oameni din viața noastră sau să îi reducem la tăcere.

Aceasta înseamnă, pur și simplu, a învăța rațiunea și cum să raționalizăm, astfel încât să putem distinge acei oameni și lucruri care nu sunt buni pentru noi, să îi putem iubi, apoi, de la o distanță sigură pentru noi și să punem propria noastră sănătate emoțională, mentală și fizică, pe primul loc.

Apoi ne plasăm într-o poziție puternică, în care suntem liberi să ne onorăm, să ne acceptăm, să ne prețuim și să ne sărbătorim cu integritate și fără vinovăție, îndoieli sau anxietăți, știind că toată lumea din jurul nostru va beneficia, imediat, de Armonia și Fericirea pe care o  răspândim.

Cum acest capitol al vieții noastre vine cu un anumit scop, ne putem  acorda la intuiția noastră, pentru a fi siguri că orice decizii vom lua, acestea rezonează la nivel de Suflet.


999 este o secvență rară de numere angelice și, ori de câte ori privim sau cerem aceasta, vom primi, ca suport, o abundentă îndrumare și asistență spirituală.

Avem nevoie doar de a ne acorda atenție și să ascultăm cu atenție – vom auzi șoapte blânde, repetitive, vom simți senzații subtile, semne de preaviz, sincronicități și „ghionturi”.

S-ar părea că energia 999 este dură și ceva de care să ne ferim, fiind o testare și o provocare ; cu toate acestea, este, de fapt, este o energie extrem de bună, iubitoare, plină de compasiune, înțeleaptă, deosebită, care ne va ajuta să înțelegem și, apoi, să îndepărtăm situațiile toxice, pe care le-am simțit legate de noi, în ultimii nouă ani.

Dacă ne plasăm credința în această energie, vom fi direcționați, ferm, spre calea noastră destinată, astfel încât să ne putem racorda la legăturile noastre de suflet, adevărate,  la pasiunile și misiunile noastre de suflet, Aici, pe Pământ.

După o perioadă foarte lungă, a sosit Timpul nostru, de a spune cu convingere : „Destul ! – în cele din urmă, Destul !” – şi chiar asta înseamnă !



prin

3 comentarii:

  1. TOATE BUNE ȘI FRUMOASE... VĂ ROG SĂ UTILIZAȚI CUVINTELE LIMBII ROMÂNE ''CLASICE''... CUVINTE NOI, APĂRUTE ÎN ULTIMII ANI (CIRCA ȘI APROXIMATIV 20...), PRECUM FOCUSARE, TARGHETIZARE, PRIORITIZARE, LOCAȚIE (ÎN LOC DE AMPLASAMENT, POZIȚIE, LOC), ETC, PAR A SILUI LIMBA NOASTRĂ, UNA DINTRE CELE MAI BOGATE CA LEXIC, OBLIGÎND-O LA O SCHIMBARE DE VIBRAȚIE (ÎN JOS) ȘI LA O CONCIZIE DĂUNĂTOARE... ESTE CA ȘI IMPORTUL (INUTIL, BA CHIAR DĂUNĂTOR) DE MERINDE DE PE AFARĂ (DESEORI MODIFICATE GENETIC...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În al doilea rând : dacă doriţi o profundă "corectitudine lingvistică" în acest sens, adresaţi-vă autorului articolului - Ales Myles - şi, respectiv, traducătorului (Dida Aurelia).
      În comentariile proprii nu am folosit, în mod uzual, aceste cuvinte.

      Însă, ÎN PRIMUL RÂND, poate că este cazul ca să lăsaţi "deşteptăciunea" minţii şi formalismul de-o parte şi să SIMŢIŢI Esenţa acestui Mesaj...

      Vă re-amintesc că, pe acest blog, nu suntem la un curs de limba română, de forme şi re-forme, care nu au nicio relevanţă pentru Trăirea în Spirit ci doar pentru "deşteptăciunea" minţii (care se simte şi ea, astfel, cumva, utilă).

      Altfel, ca un medic "naturist" care recomandă în mod desosebit produsele alimentare specifice Zonei (Româneşti), nu refuz, totuşi, şi îmbogăţirea acestora cu produse chiar "exotice", care aduc acel "ceva" pe care produsele noastre "autohtone" nu îl au - şi nu pentru că ar fi "impotente", ci pentru că nu sunt "programate genetic" pentru acele energii, care nu numai că nu sunt "dăunătoare", dar care chiar pot îmbogăţi Universul energetic al oricărei Fiinţe.

      Şi, fie vorba între noi - când va începe "Era Galactică", după această logică, cum vom acţiona : vom refuza orice produs "exo-planetar", pe considerentul că nu este "autohton" şi că nu este în ADN-ul nostru ? (o mică păcăleală, de altfel).

      Succes la "asimilarea" a ceea ce nu pare "autohton" !...

      MarYan,
      cu acelaşi drag.

      Ștergere