vineri, 16 septembrie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (93) pentru 16 septembrie 2016 – ECLIPSA DE LUNĂ şi LUNA PLINĂ din 16 septembrie 2016 cu MEDITAŢIA ASCENSIUNII.



PoVestea ZILEI (93)
(pentru)
16 septembrie 2016

ECLIPSA DE LUNĂ
şi
LUNA PLINĂ
din 16 septembrie 2016
cu





Datorită „Vitezei” de mişcare în activităţile curente şi a Timpului (3D) tot mai intens folosit, iată că şi acum suntem nevoiţi ca să intrăm „în direct”, cu puţin timp înaintea Evenimentului care va urma în scurt timp : Luna Plină cu Eclipsă de Lună ce va avea MAXIMUM la ora locală 21.54, ora României.

Aşa că, fără alte comentarii, doresc să vă ofer două „secvenţe” din articole tematice, legate direct de subiect, expuse în continuare, urmând ca, la final, să ne expunem şi noi Punctul-Orizontul de Vedere (şi cu menţiunea expresă de a nu uita de MEDITAŢIA ASCENSIUNII de la ora de maxim a Eclipsei, ora 21.54, ora României) :






1. ECLIPSA şi LUNA PLINĂ din 16 septembrie (2016) :
ADEVĂRUL TE VA ELIBERA !



Eclipsa de Lună din 16-17 septembrie cade în semnul Peştilor. Această Lună Plină vine într-un moment perfect pentru Creativitate şi Spiritualitate.

Luna se simte Acasă în Semnul Peştilor. În acest semn, ea îşi poate exprima creativitatea şi zbuciumul ei cel mai profund. De aceea, această Eclipsă se va simţi foarte puternic şi la nivel conştient, dar şi inconştient...

Eclipsa care se produce acum, la Momentul de Lună Plină, este parte dintr-un Ciclu mai mare, care a început în 2008.

Acest Ciclu nu se va încheia oficial decât în Februarie 2017. Însă Eclipsa din Septembrie va fi unul dintre cele mai puternice momente ale acestui Ciclu.

Această Eclipsa va scoate la iveală Adevărul. Lucrurile pe care le-ai alungat şi pe care nu ai îndrăznit să le vezi, până acum, vor fi revelate cu ocazia aceastei Eclipse Lunare.



ADEVĂRUL TE VA ELIBERA : mantra care însoţeste această Eclipsă.


Fiind capabil ca să vezi Adevărul, avându-l acolo în faţa ta, vei fi ajutat să iei cea mai bună decizie, legată de Traseul tău din Viaţa ta.

A vedea Adevărul poate fi foarte dureros, uneori. Este necesar să-ţi extinzi Nivelul de Conştientizare şi să trăieşti cu adevărat o Viaţă Trezită !

Această Eclipsă poate stârni frici şi sentimente dureroase. Asta se întâmplă pentru ca tu să creşti şi să înfloreşti în direcţia de care ai nevoie.

Nu ignora lucrurile care se stârnesc acum în jurul Eclipsei. Fii conştient că eşti suficient de puternic ca să vezi Adevărul şi să-i faci faţă.

Această Eclipsă te ajută ca să eliberezi Adevărul – însă, poate elibera şi furia şi frustrarea care iese acum la suprafaţă.

Emoţiile vor fi foarte intense în jurul acestei Eclipse, astfel că va fi foarte dificil ca să vezi lucrurile în mod clar.

Adu re-cunoaştere faptului că cea mai bună Cale de a canaliza această energie constă în a face ceva creativ. Scrisul, arta şi muzica sunt căi excelente de a canaliza furia, frustrarea şi emoţiile înalte care apar.

Tendinţa generală, cu ocazia acestei Eclipse, va fi de a-i ataca pe ceilalţi, în special pe cei apropiaţi.

Fii atent, însă, cum te manifeşti în faţa celorlalţi, în această perioadă. Fii atent cum îi ataci pe ceilalţi, fără niciun motiv. Fii atent cum îţi verşi furia şi agresivitatea pe cei pe care îi iubeşti.

Furia şi agresivitatea au nevoie ca să fie exprimate, pentru a fi eliberate. Însă poate fi de mare ajutor ca să canalizăm aceste emoţii în ceva creativ şi productiv.



Provocările relaţionale din această perioadă.


Relatţiile vor fi de-a dreptul date peste cap în jurul acestei Eclipse lunare. Dacă este ceva ce nu ai văzut până acum, dacă este ceva despre care ai pretins că nu există în relaţiile tale, vei fi forţat ca să te uiţi în acea direcţie, o dată pentru totdeauna.

Dacă eşti nefericit într-o relaţie din viaţa ta, Eclipsa îţi poate aduce noi informaţii la suprafaţă. Astfel vei fi ajutat să iei acea decizie de care ai fugit până acum.

Dacă oamenii ies din viaţa ta în jurul Eclipsei, acesta este un indicator puternic al unei legături karmice care şi-a servit scopul.

Fii conştient,  însă, că orice apare acum, la această Eclipsa, nu se va încheia oficial până în Februarie 2017. Încheierea de care ai nevoie, însă, îţi va fi oferită la momentul potrivit.

În ultimă instanţă, această Eclipsă lunară îţi va oferi un sentiment de încheiere. Această energie te va ajuta să te simţi împăcat cu toată energia pe care anul 2016 ţi-a oferit-o, până acum.


Oportunităţi de creştere.


Energia Eclipsei începe să se aşeze cam în două săptămâni. După această perioadă, vom putea naviga în linişte.

După Eclipsă, Universul ne va oferi o energie frumoasă şi blândă, care ne va aduce alinare.

Eclipsa Lunarp din Septembrie este despre RE-SETARE. Te va ajuta să laşi în urmă toate straturile vieţii tale de care nu mai ai nevoie.

Această Eclipsă te va ajuta să găseşti Adevărul Sufletului şi al Inimii tale. Vei putea, astfel, să iei cea mai bună decizie pentru a merge mai departe.

Această Eclipsă te poate face ca să te simţi expus şi răscolit. Ai încredere, însă, că este un moment uimitor pentru creştere şi re-înnoire.

Această Eclipsă este ca un moment de înmugurire. Este momentul ca să ne exprimăm recunoştinţa pentru toată Călătoria pe care am parcurs-o, până Aici.

Fii împăcat cu orice înfloreşte, Acum, pentru tine. Ai încredere în intuiţia ta şi în instinctele tale. Nu pierde din vedere că cea mai bună cale de a canaliza tot ceea ce-ţi aduce această Eclipsă este Creativitatea, dar şi Conexiunea ta Spirituală.

Dacă poţi să trăieşti conştient această perioadă, dacă te poţi ridica mai presus de frici şi anxietăţi, vei putea vedea frumuseţea în toate. Vei putea să simţi incredibila ghidare şi sprijinul pe care Universul ţi-l oferă.

TOTUL ESTE DOAR CREŞTERE.

Asa că permite acestor energii să te mişte, să te schimbe, pentru a te Elibera de tot ceea ce nu mai ai nevoie.

Deschide-ţi Inima şi Mintea în faţa Adevărului.

ADEVĂRUL te va ELIBERA.
(Nota MarYan : A se citi la Timpul Prezent – Adevărul te Eliberează !)

2. 16 septembrie 2016 :
UROBORUS şi LUNA PLINĂ – ECLIPSA DE LUNĂ



Pe data de 16 septembrie 2016, Eclipsa de Lună coincide cu Luna Plină (întotdeauna eclipsele se produc pe fazele Lunii, respectiv Luna Nouă, Luna Plină) și reprezintă închiderea triangulației: Eclipsa parțială de Lună care a avut loc pe 18 August 2016, Eclipsa de Soare de pe 1 Septembrie 2016 și Eclipsa de Lună de pe 16 Septembrie 2016.


Ce este o TRIANGULAŢIE ?


Triangulaţia reprezintă “Ansamblu de operații geodezice care au ca scop stabilirea foarte precisă a coordonatelor unui număr de puncte de pe teren, prin intermediul unor triunghiuri ale căror vârfuri sunt aceste puncte”.

Rețeaua de triunghiuri, stabilită pe teren, constituie baza oricărei măsurători topografice.

Transferând termenul de “triangulație” pe bolta cerească, vorbim despre crearea unei rețele energetice foarte puternice, generată de succesiunea celor trei Eclipse.


LUNA PLINĂ este numită în astrologia magică, întotdeauna, “cercul care se închide”, deoarece ea simbolizează momentul de finalizare al unor acțiuni și pregătirea noastră ca și Spirite, Suflete, pentru ingerarea și sedimentarea energiilor pe care le-am experimentat până la Luna Plină.

Iată de ce, UROBORUS (Uroboros, Ouroboros), imaginea șarpelui care își mușcă coada, este, doar un alt termen aflat în conexiune și cu simbolul Lunii Pline.

În acest moment, pe Cer se formează un Uroborus energetic selenar, care este extrem de puternic.


UROBORUS, Eclipsele şi Luna Plină.


Persoanele specializate în simbolistica mistică aleg să nu vorbească oamenilor despre Uroborus, deoarece este un simbol extrem de puternic, care simbolizează viața și infinitul, conceptul eternității și al întoarcerii eterne, reprezintă cifrul vieții și al renașterii conducând către principiul de imortalitate și către Simbolul Păsării Phoenix.

Întorcându-ne la evenimentul de Lună Plină de pe data de 16 septembrie, prin ultima Eclipsă se încheie un ciclu al manifestării energiei vibrației simbolului Uroborus asupra noastră, a tuturor.

Acest Ciclu s-a deschis pe 18 August şi se încheie, acum, pe 16 Septembrie.

Iată că această Lună Plină și Eclipsă de Lună, care se produc simultan, reprezintă momentul perfect în care avem parte de luciditate și de realism în viața noastră.

Munca este elementul care va defini această Lună Plină, precum și evenimentele care vor deriva de la acest moment, timp de șase luni.

Vom experimenta diverse situații care ne vor forța, în primul rând, să privim realitatea în față, în Lumina ei adevărată, fără să o mai cosmetizăm, fără să o mai ascundem în spatele fricilor și ale angoaselor.

Tot în următoarele șase luni, începând cu data de 16 Septembrie 2016, vom avea ocazia să trecem printr-o serie de revelații, care ne vor indica ce oameni ne sunt potriviți în viață sau nu și vom avea ocazia să renunțăm la persoanele care ne blochează în drumul nostru – însă, să nu uităm că depinde numai de noi dacă suntem pregătiți să facem aceste schimbări, sau nu...

MarYan :

Aşadar, cum suneam, fără multe alte „introducţii”, vă invit cu cea mai mare „căldură” ca să fim parte la Meditaţia Planetară a Ascensiunii care va avea loc în scurt timp.

Iar pentru cei care vor citi şi conştientiza acest „moment” după această oră, sau chiar după această zi, însă doresc ca să ia parte la acest Moment...

...Îi invit ca, mai întâi, să lectureze în linişte această PoVestire a noastră, cea de-a 64-a – „Timpul Optim al Meditaţiei (în Lumină) şi SIN-CRONICITATEA” – pentru a înţelege sau a-şi re-aminti că ORICÂND pot fi parte la acest Moment, mai devreme sau chiar şi mai târziu !

Aşadar, pentru că Timpul (3D) pare a fi foarte „strâmt”, în aceste Momente, las pentru mâine alte obsevaţii şi comentarii legate de această interesantă Perioadă, „condimentate” şi cu alte aspecte (nu doar astrologice) care ne (Po)Vestesc cum, într-adevăr, trăim momente din ce în ce mai Dinamice şi mai Provocatoare – referitoare la Nivelul de Lumină pe Pământ şi Dinamica Energiilor Luminoase/Întunecoase care se petrec în prezent, pe Planetă şi în Galaxie.


Până atunci, să ne urăm Spornicie la MEDITAŢIE !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu