joi, 22 septembrie 2016

MarYan : PoVestea ZILEI (94) pentru 22 septembrie 2016 – ECHINOCŢIUL de TOAMNĂ din 16 septembrie 2016, iarăşi cu MEDITAŢIA ASCENSIUNII.



PoVestea ZILEI (94)
(pentru)
22 septembrie 2016

ECHINOCŢIUL de TOAMNĂ
din 22 septembrie 2016,
cu o nouă





După Luna Plină cu Eclipsă de Lună de pe 16 septembrie 2016, ora 21.54, ora României, iată că în scurt timp Energia Cosmică revine cu următoarea „provocare” pentru noi toţi : acest moment astronomic pe care deja l-am detaliat de câteva ori în PoVestirile anterioare : momentele de Echinocţii şi Solstiţii, cu revărsarea unei puternice energii, deja specifice Momentului...

...Moment reprezentat, în acest caz, de Echinocţiul de Toamnă de astăzi, 22 septembrie 2016, ora 17.21, ora României.


Şi, ca şi în articolul anterior, prefer să expun observaţiile pe care le-am găsit ca fiind cele mai rezonante cu ceea ce simţim că se întâmplă în această perioadă,  într-un articol care sintetizează destul de bine ideile de bază şi care ne oferă o imagine de ansamblu asupra pocesului – chiar dacă apar şi „exagerările de rigoare” – fără alte prealabile comentarii (doar la final) :






ECHINOCŢIUL de TOAMNĂ 2016
(din 22 septembrie)
va permite o altă uriaşă
Accelerare a ENERGIILOR ASCENSIUNII
prin GRILELE CHRISTICE ale MAMEI PĂMÂNT



Din 2012, suntem într-o Linie Temporală Pozitivă a Transformărilor Planetare.

La fiecare conjunctură astrală majoră (Echinocţii, Solstiţii) are loc o infuzie masivă de energie a Luminii Divine în Grilele Planetare.

Acum, pe 22 septembrie 2016 va avea loc, din nou, un astfel de fenomen.

Apoi, Solstițiul de Iarnă (22 decembrie) va fi suflul final din an al Energiei Luminii Cosmice care vine din Conștiința Colectivă a Gardienilor Elohimi, incluzând Alianța Cosmosului.

Atunci când această mare explozie de Lumină Divină va curge de-a lungul Planetei, totul se va schimba !




Această toamnă va aduce prima etapă a Transformării Planetare : deschiderea Portalurilor Ascensiunii, care va permite tuturor Porților Stelare să se activeze.

Deschiderea Portalurilor Ascensiunii va fi completă, iar acest lucru va permite Luminii Conștiinței Christice să îndepărteze orice lucru care nu este în aliniament armonic cu Planul Divin Original al Mamei Pământ.

Aceasta este ceea ce ne va duce, cu adevărat, într-o Nouă Realitate a Pământului.

MAREA TREZIRE începe (N.MY.: Este evident că nu „începe”, ci doar CONTINUĂ!) în perioada 22 septembrie - 21 octombrie.

Marele Val de Energie va elibera Adevărul și va marca sfârșitul realității false și a modalităților depășite. Acesta va marca începutul Noii Realități pe Pământ, în Câmpul Unificat al Conștiinței.

În acest Ciclu al Ascensiunii, sufletul va vedea evenimentele din trecut transmutate în frecvența finalității. Vom transmuta toate experiențele anterioare și emoțiile, în cele mai înalte frecvențe ale Sursei.

Va exista o activare imensă a Memoriei Cosmice pentru multe mii de ființe umane.

Acesta este momentul pentru a ne aminti cine suntem cu adevărat. Familiile noastre Stelare se vor asigura că vom face Absolvirea noastră, la sfârșitul anului 2016.

Atunci când vorbim de „a doua venire a lui Hristos”, aceasta înseamnă că ne vom întoarce la Vibrația lui Dumnezeu-Sursa, frecvența asociată cu ABSOLUTUL DIVIN sau CONȘTIINȚA CHRISTICĂ.

Aceasta este ceea la ce trebuie să ne așteptăm în Toamna anului 2016 : revenirea Conștiinței Cosmice Christice.


Cartelul (Cabala) va fi expus. Big Pharma coruptă va fi expusă. Toată corupția va fi expusă. Totul !

Acest lucru va continua prin a doua jumătate a anului 2016. Și apoi va apărea un nou brand al realității pe Pământ, după ce Adevărul ne va elibera de straturi şi straturi de minciuni pe care le-am trăit.

Până la sfârșitul anului 2016, după ce cele două valuri de înaltă frecvență dimensională ale Luminii Conștiinței Cosmice Christice se vor revărsa în Grilele Christice ale Mamei Pământ, Conștiința Colectivă va fi schimbată atât de mult, încât controlorii vor pierde total controlul.

Va exista o Navă Mamă, care va ajunge în al 4-lea trimestru 2016. Aceasta a fost creată de către Gardienii Elohimi cu ajutorul Umanității Galactice a Cosmosului.

Oamenii buni vor trăi până când schimbările de pe Pământ vor fi finalizate. Suntem în etapa finală a acestui proces, care se va finaliza până la sfârşitul anului 2016.

Frecvența de salt în 5D va începe în această toamnă la Echinocțiu și vom fuziona complet cu Corpul paralel 5D al PământuluiNoul Pământ va fi la Solstiţiul de Iarnă din 2016.

Ne vom separa de a 3-a dimensiune și ni se va părea că realitatea nu este destul de corectă. Va exista un sentiment ciudat că ne-am mutat într-un alt loc, iar lumea ni se va părea mai strălucitoare.




Există Portalurile Ascensiunii între Pământ și Pământul paralel 5D.

Cei care trăiesc în Orașele de Lumină din interiorul Pământului vor fi capabili să elimine toate radiațiile din oceane, odată ce aceștia dau semnalul de deplasare între dimensiuni, după ce portalurile sunt deschise în totalitate până la sfârșitul anului 2016.

Până la sfârșitul anului 2016 va fi un Nou Pământ pe deplin stabilizat, și va dura câțiva ani, după aceea, pentru a reconstrui multe comunități noi pe Pământ.

Un nou sistem social va apărea și va funcționa pe legea universală a lui UNU. Vom avea drepturi universale și nu vor mai fi legi sau reglementări stricte cu privire la modul de trai.

Suntem într-un moment de experimentarecel mai interesant pe care l-am trăit vreodată !

Pentru aceia dintre noi care sunt gata, va fi mai mult ca un miracol imens care apare în fața noastră. Acesta va fi cea mai minunată dintre toate ocaziile.

Toți vor fi răscumpărați și reformați în mod miraculos (N.MY.: Iată unde poate duce „poezia metafizică”, atunci când sunt absolutizate procesele şi fenomenele care au loc...).

Aceasta va fi cea mai glorioasă realitate, armonioasă, divină pe care ne-am putea-o imagina vreodată.


Așa să fie ! Amin !


prin





MarYan :

Am expus articolul de mai sus, nu pentru că acest „Romeo Baron” ar fi un medium senzaţional, ci pentru că acesta reuşeşte să expună aici ideile de bază ale proceselor fundamentale care au loc în această perioadă, în contextul acestor Vremuri extra-ordinare.

Deşi acum mai puţin de un an astfel de afirmaţii păreau a fi doar „dulcegării de adormit copiii”, se pare că Realitatea Universală a evoluat suficient de mult pentru ca Energiile Cosmice să permită manifestarea acelor POTENŢIALE expuse în acel articol...

...Căci, într-adevăr, suntem în pragul acelor mult-aşteptate Transformări Dimensionale, chiar  dacă, încă, majoritatea Umanilor nu prea au habar de aşa ceva : PLANETA este la limita de trecere către Dimensiunea a 5-a, iar SOCIETATEA UMANĂ, în această perioadă de mai puţin de 1 an, pare-se că a făcut Salturi majore în Conştiinţă, ÎMPINSĂ cu maximă Putere de aceste Valuri Energetice Succesive, dintre care cele de la Solstiţii şi Echinocţii sunt printre cele mai intense !

De aceea, haideţi să „profităm” (adică să bene-ficiem) la maxim şi de acest Moment al Echinocţiului care vine, după cum ne atenţionează şi acest Mesaj, cu DARURI DE PUTERE pentru cei pregătiţi...

...După cum spunea şi o încarnare de acum 2.000 de ani a Conştiinţei Christice : „(Pri)Vegheaţi şi vă Rugaţi / Meditaţi” (fiind, din nou, parte la o Nouă Meditaţie Planetară a Ascensiunii care va avea loc în scurt timp ora 17.21, ora României) ! :


  
Iar acum, la finalul acestei alte scurte (Po)Vestiri a acestui Moment, re-amintesc ceea ce am subliniat şi în articolul anterior :

Iar pentru cei care vor citi şi conştientiza acest „moment” după această oră, sau chiar după această zi, însă doresc ca să ia parte la acest Moment...

...Îi invit ca, mai întâi, să lectureze în linişte această PoVestire a noastră, cea de-a 64-a – „Timpul Optim al Meditaţiei (în Lumină) şi SIN-CRONICITATEA” – pentru a înţelege sau a-şi re-aminti că ORICÂND pot fi parte la acest Moment, mai devreme sau chiar şi mai târziu !


Aşadar, să ne urăm Spornicie la MEDITAŢIE !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu