vineri, 30 septembrie 2016

RHEUMEAIN din PLEIADE prin Rae CHANDRAN : CODURILE ASCENSIUNII şi Unitatea CONŞTIINŢEI (20 mai 2016).



RHEUMEAIN din PLEIADE

CODURILE
ASCENSIUNII
şi
Unitatea CONŞTIINŢEI

(Traducere : Const. MIHĂILESCU)

– 20 mai 2016 –





Nota MarYan :

Acest Mesaj, prezentat mai jos – care vine prin Rae Chandran, de la „Maestrul în cunoaşterea ADN-ului”, Rheumeain din Pleiade, publicat în „Jurnalul din Sedona” din luna Iunie 2016 – apare pe acest blog în urma curiozităţii unui „cititor-colaborator” al blogului, care mă întreba mai zilele trecute de „veridicitatea” acestei transmisii.

Aşadar, se pare că informaţiile expuse în acest mesaj nu sunt cele mai „slabe”, dar nici cele mai „înalte”, ca Adevăr Divin, căci acesta este situat pe undeva pe la 70%, adică sub acel nivel minim de 80%, pentru a-l putea considera „optim”.

Astfel, concluzia curge natural : acest mesaj este „interesant” – însă nu pare a fi „vital”, ca informaţie pentru Ascensiunea personală...

Altfel spus, folosesc acest prilej pentru a puncta o realitate generală : nu există SUNETE sau DESENE „miraculoase” sau altceva care să garanteze „Creşterea vibraţiilor pentru Ascensiunea Personală” (ca şi în cazul acelor imagini-yantre, propuse, de data aceasta, de un „maestru siriusian”, care ar fi activat nu ştiu ce alte coduri speciale de ADN-ului, aflate în conexiune cu eliberarea vechilor energii ale Atlantidei)...

...Sau folosirea anumitor Cristale sau alte „tehnici-minune” care să ducă, în mod automat, la creşterea frecvenţelor vibratorii şi ale nivelelor de conştiinţă.

Şi în acest caz, al acelor „sunete speciale”, ideea este aceeaşi : fără să negăm utilitatea şi ajutorul unor astfel de sunete şi simboluri accesate (mai ales în cazul anumitor persoane, cărora le sunt adresate, în mod special, aceste informaţii), acestea nu par a reprezenta informaţii-cheie, fără de care nu poate avea loc Ascensiunea şi care ar deteremina creşterea fulminantă a parametrilor vibraţionali, prin Practica acestora...

Aşadar, în esenţă, este important de reţinut că acest tip de informaţie poate fi utilă, pentru cine rezonează puternic cu aceasta, fără a fi însă, vitală pentru Practică !

Şi astfel, iarăşi ne re-amintim că adevăratele INSTRUMENTE de practică în Ascensiunea Personală şi Planetară sunt cele mai SIMPLE şi prea-bine cunoscute : bun-simţ, responsabilitate, relaxare, eliberarea de frici şi orgolii-aroganţe, bucuria simplă a descoperirii lucrurilor simple, dragoste şi empatie, până la acea mult (Po)Vestită Iubire Necondiţionată ş.a...

Totuşi, anumite idei din acest mesaj sunt relevante în re-amintirea a ceea ce înseamnă Codurile Ascensiunii, în care UNITATEA CONŞTIINŢEI reprezintă un punct-cheie pe care, chiar dacă, pe moment, nu îl putem asimila şi practica, cel puţin putem începe să-i înţelegem semnificaţia reală :






Binecuvântări, dragi Ființe de pe Pământ. Sunt Maestrul în tehnicile ADN, Rheumeain din Pleiade.

În acest mesaj relativ scurt, vom aduce câteva idei noi despre ADN
și modul de utilizare a sunetului pentru a-l activa, nu numai la nivelul corpului vostru fizic, ci și în corpul vostru energetic, care se extinde până la cea de a 12-a dimensiune, inclusiv.

În prezent, pe Planetă se cunoaște foarte puțin despre ADN-ul corpului energetic, în marea majoritate el rămânând necunoscut vouă.

Rețineți că, așa cum fiecare persoană de pe Planetă este unică în ceea ce privește amprentele digitale sau irisul, există și o unicitate a ADN-ului, individualizat în mod specific. Mai mult decât atât, există „filamente” care caracterizează ADN-ul unei ființe masculine, deosebite de al unei ființe feminine.

Toate aceste particularități unice ale unei ființe trebuie luate în considerare, atunci când vorbim despre identificarea unui individ, dacă cineva dorește să-l identifice și să-l caracterizeze.


Care este scopul înțelegerii și activării ADN-ului individual și cuantic ?

Este modalitatea prin care fiecare entitate se poate conecta la miezul de bază al Sinelui său Superior.

Ce reprezintă NUCLEUL de bază al SINELUI ? : acesta este Configurația care asigură Armonia cu toată Creația și cu procesul Creativ din Universul căruia-i aparţine acea Ființă – cu alte cuvinte, să poată fi definit ca factorul care participă în modul cel mai firesc la procesul Creator din Univers, împreună cu Creatorul.

Aceasta este însăși esența Codului Adamic, pe care fiecare dintre voi îl poartă în Ființă, și care-i permite să se conecteze la câmpul energetic universal, la starea de Conștiență și Conștiință Universală.

Această conștiință, definită de Codul Adamic, se regăsește în cea de a 33-a chakră, plasată deasupra capului corpului fizic la o înălțime de cca 12 metri și care este direct legată de al șaptelea nivel al conștiinței dimensionale.

Atunci când activați această conștiință, trăiți în adevărata Unitate a Conștiinței.




Cele Trei Nivele Unificatoare
şi Codurile de Ascensiune


Codurile Ascensiunii sunt legate de Con
știința Unității.

Există mai multe nivele (straturi) pentru o Ascensiune completă. Este bine să țineți cont de faptul că, deși este posibil să fi atins acest Nivel de Conștiință, trebuie să apelați mai departe la următoarele trei Nivele ale Ascensiunii, care se referă la :

- unificarea cu Corpul FEMININ Universal,

- unificarea cu Corpul MASCULIN Universal, și, în cele din urmă,

- unificarea cu Organismul de PLATINĂ Universal.

Numai atunci când ajungeți la acest stadiu, vi se va permite să co-creați împreună cu Creatorul.

Acest proces, de la ÎNĂLŢARE la Integrarea deplină cu Corpul de Platină, durează aproximativ 2-3 ani, în funcție de Nivelul de Iniţiere, de Lumina Interioară și de determinarea de la care pleacă entitatea.

Cu toate că este posibil ca unii dintre voi să fi fuzionat deja cu cea mai mare parte a Sufletului, în primul Proces al Ascensiunii vor exista în continuare îndoieli, confuzie, provocări și alte forme de negativitate.




După ce veți integra Corpul Feminin Universal, veți primi codurile pentru noua și deplina conștiință, iar acest lucru va crea un stil de viață mai bun, pentru individ.

Când integrați pe deplin Conștiința Masculină Universală, vi se vor imprima codurile centrului galactic și nivelurile solare, prin care veți dobândi înțelegerea deplină, amintirea totală, și veți fi capabili să experimentați energia de la acel nivel. Cu alte cuvinte, vă veți aminti, pe deplin, de moștenirea voastră stelară.

Când vă ve
ți integra pe deplin Corpul Universal de Platină, veți înțelege pe deplin modul de funcționare a Cosmosului și veți deveni un (mic) jucător în procesul de Co-Creare a Universului.

Primul pas este cel mai dificil. În această etapă ve
ți fi provocați să îmbrățișați conștiința unității la nivelul solului.


Multe ființe cred că au atins unitatea conștiinței, dar, de fapt, ele vorbesc despre Conștiința Unității, cele două aspecte fiind complet diferite.

Dificultatea voastră de a înțelege provine din educația primită, de valorile culturale, programările pe care le-ați suferit în această viață și cele anterioare, precum și de dogmele religioase care v-au format conceptele despre Dumnezeu.

Pentru a experimenta Unitatea Conștiinței trebuie să vă dezvoltați gândirea ne-liniară, care vine de la Corpul vostru Total și Inima voastră, nu de la mintea voastră.

Atunci când veți accepta pe deplin atributele superioare ale emoţiilor, cum ar fi dragostea, graţia, înţelegerea, acceptarea şi recunoştinţa, vă veți trezi în mod natural la următorul Nivel de Conștiință.

Când se întâmplă acest lucru, corpurile voastre, mai ales cele patru corpuri cu care sunteți familiarizați, vor coopera pe deplin și deschis, la cel mai înalt potențial energetic posibil, iar acest lucru se va regăsi programat în ADN-ul individual.




Sunete care activează ADN-ul
şi care vindecă corpurile voastre


Într-un anumit fel, pute
ți activa ADN-ul dacă vă imaginați că tălpile picioarelor voastre sunt așezate pe baza unei piramide care vă cuprinde corpul și al cărui vârf se termină exact la baza nasului, între cele două nări.

Cu imaginea acestei vizualizări, intonați expresia „Uuaa Tatt Iskk” (se pronunță : „iuliuaatatliunk”).

Faceți acest exercițiu timp de 21 de zile consecutive, pronunțând acea expresie de 21 de ori, de fiecare dată.

Pentru rezultate mai bune, plasați mâna stângă în poziție de rugăciune, în fața inimii și mâna dreaptă cu palma complet deschisă și așezată între chakrele a 2-a și a 3-a.

Aceste sunete au capacitatea de a elimina toate blocajele acumulate în cele patru corpuri și acționează ca un mecanism de curăţare şi de compensare.

Acestea pătrund adânc în cele patru straturi ale conștiinței în celule și, de asemenea, elimină blocajele din mușchi, oase și sânge.

Blocajele apar nu numai în corpul fizic, ci și în toate celelalte corpuri (eteric, mental, spiritual).

Unele dintre aceste blocaje vor fi absorbite de conștiința colectivă și de tărâmurile astrale.

(Nota MarYan : Re-amintim, a nu-ştiu-câta-oară, cum corpurile „dense” ale Fiinţei Umane – 6 la număr - sunt : fizic, emoţional, mental, apoi, astral, eteric şi cauzal – astfel că, această prezentare a „celor patru corpuri” este mult simplificată.)


SUNETELE ajută, de asemenea, la curățarea și resetarea câmpul auric. Asta va determina  corpul vostru energetic să înceapă să vibreze pe o frecvență mai înaltă.

Fiecare persoană are un CORP DE LUMINĂ în jurul Corpului Fizic, iar când acesta devine clar şi pur, va emite irizări luminoase, care se pot întinde pe mai mult de 50 sau 100 de metri de corp.


Există două tipuri de lumină în voi : electrică și magnetică.

Cea magnetică are influența cea mai puternică. Aceasta este ceea ce leagă, pe deplin, iluzia de a 3-a dimensiune.

Când aveți posibilitatea să gestionați și să integrați pe deplin ambele tipuri de lumină, puteți crea o energie echilibrată în interiorul căreia se vor naște, în mod natural, experiențe echilibrate în relația cu exteriorul.

Există 144 CODURI în voi (în corpurile voastre combinate), de la toate realitățile și dimensiunile și, pentru a le activa pe deplin, este nevoie ca să fie îndeplinite anumite condiții. O singură condiție-principiu se confruntă cu conștiința unității în interiorul și în afara voastră.

De multe ori nu puteți experimenta acest lucru, deoarece nu vă puteți lepăda de profunda frică acumulată nu numai în viața prezentă, dar și din cele anterioare, și din sistemele de credinţă religioasă.

Deci, atunci când intenționați să lucrați pentru activarea ADN-ului la nivel fizic, este bine să cereți rezolvarea și vindecarea ADN-ul emoțional, care, la rândul său, poate vindeca inima rănită și estompează sau înlătură în totalitate sentimentul fricii.

Activarea ADN-ului fizic este, de asemenea, legată de corpul vostru mental și de Pământ.

Experiențele (manifestările) Pământului însuși produc stări de spirit care pot crea energia fricii în corpul mental, cum ar fi frica pentru supraviețuire sau sentimentul de abandon.

Există două sunete pe care le pute
ți folosi pentru a vă vindeca corpurile emoțional și mental.

Atunci când are loc vindecarea acestora, codurile din interiorul lor se deschid și pot fi cunoscute.




Sunetul de Vindecare


Pentru Corpul Emoțional, sunetul de vindecare este „Sa Me Hei Yaa Koo”, iar sunetul pentru vindecarea Corpului Mental este „Kuu Maat Tatt Mmmmmm”.

Trebuie executate asemenea intonații, timp de cel puțin 21 de zile, de câte 21 de ori (în fiecare zi).

În comunicările viitoare vom aduce completări care să cuprindă în totalitate și celelalte straturi energetice de Ascensionare.


Sunt RHEUMEAIN, din Pleiade,
Maestru în studiul şi practica ADN.


NOTĂ : Rae Chandran creează simboluri individuale de vindecare ale sufletului, care sunt canalizate de la maeștrii ascensionați, cum ar fi Maestrul Kuthumi, Lord St. Germain, Maria Magdalena, Isis și o serie de alte Fiinţe de Lumină.

Rae a realizat Descoperirea Sinelui și predă discipline de spiritualitate şi diverse moduri de vindecare a oamenilor din întreaga lume.
El organizează, de asemenea, excursii spirituale cu scopul practicării unor „sporturi” energetice sacre.
Aflați mai multe accesând www.RaeChandran.com.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu