duminică, 23 octombrie 2016

COBRA : ACTUALIZARE a SITUAŢIEI PLEIADIENE (17 octombrie 2016).




ACTUALIZARE
a
SITUAŢIEI
PLEIADIENE

17 octombrie 2016





Nota MarYan :

Delicată este această perioadă, pentru toţi cei implicaţi în „Jocul” de la Suprafaţa Planetei... deci şi pentru Cobra, cu ale sale „Mesaje”...

Est fascinant cum a reuşit, în ultimul timp, să adune atâta capital de antipatie şi de credinţe în „natura sa reptiliană”... când, acum vreun an, valurile de entuziasm la adresa informărilor sale nu mai conteneau !

Pentru că nu doresc a crea o altă lungă Notă Personală la articolul său şi pentru că aspecte detaliate despre mesajele lui Cobra vom găsi în PoVestirea deja scrisă, dar încă ne-postată, acum nu-mi mai rămâne decât să expun informarea din punctul nostru de vedere : dacă veţi citi mesajul cu atenţie şi cu deschidere – fără acceptare necondiţionată a ceea ce spune „marele Cobra”, dar şi fără scepticismul a tot mai mulţi, faţă de informaţiile unui „reptilian”... – poate că veţi putea simţi nivelul ceva mai bun de Adevăr Divin expus în acest mesaj, de aproximativ 75%... ce mai, cam ca în „zilele sale bune”...

La fel, îmi fac datoria de a transmite că, cel puţin deocamdată, ceea ce ar sta în spatele Proiectului ASGARDIA sunt, în esenţă, intenţii benevolente ale unor oameni de ştiinţă care chiar „visează” la ceea ce transmit în mesajul din Proiect (printre care se află şi românul nostru cosmonaut, Dumitru Prunariu), astfel că „Ochiul lui Horus” din imaginea principală a Proiectului nu ar avea conotaţii de manipulare (de fapt, chiar credeţi că ar fi stupizi Cabaliştii să-şi pună „pecetea” vizibilă chiar pe Prima Pagină a proiectului respectiv, înţelegând că tot mai mulţi umani cunosc deja despre „sigla” lor ?), ci chiar de îndemn la CUNOAŞTEREA UNIVERSALĂ, după cum este semnificaţia originală a acestui ancestral Simbol, ce transcede chiar şi Egiptul antic (ar veni din zona Atlantidei, cel puţin).

După cum veţi vedea în PoVestirea promisă, acolo am insistat îndelung aspura acestei delicate situaţii create de scepticismul în creştere marcantă la adresa lui Cobra şi a mesajelor sale, astfel că, la fel ca şi acolo, şi acum nu fac decât să re-înnoiesc îndemnul de a cerceta tot acest subiect, în primul şi în ultimul rând, cu INIMA.

Dacă simţiţi că este Ok, luaţi la cunoştinţă şi... mergeţi înainte cu încredere şi determinare în determinarea propriei voastre Căi, iar dacă prcepeţi altceva, atunci, ca de obicei, vă sugerez ca să „schimbaţi canalul” de recepţie a informaţiilor, fără alte comentarii emoţionale, care „încarcă” inutil...

Deci, iată ultimul „Mesaj Pleiadian” al lui Cobra, care se străduieşte să ne orienteze mai bine prin haosul informaţional şi „zbârnâiala” vibraţională din prezent – Prezent ale cărui energii efervescente pare a genera cea mai intensă Eliberare ale celor mai adânci vibraţii diz-armonioase, adânc ascunse în fiecare (sub formă de temeri-frici-panici de manipulări şi control) :






Pleiadienii recuperează rapid spaţiul din interiorul Sistemului nostru Solar, revenind deja la o situaţie comparabilă cu cea din luna Mai 2016.

Flota Siriusiană şi cea Andromedană nu au fost prea mult afectate de evenimentele din Septembrie şi începutul lunii Octombrie 2016, fiind în măsură de a-şi menţine mai bine propriile lor poziţii.

Astfel că fiecare eşec major este urmat de un mare Salt înainte.

Pleiadienii deja pregătesc o nouă Membrană Tahionică, poziţionată în jurul Pământului, la o anumită distanţă în interiorul Orbitei Lunii.

Această Membrană este similară, din punct de vedere structural, cu ceea ce unii numesc „Bariera Exterioară”.

Această Nouă Memebrană va tăia Capul Caracatiţei Yaldabaoth, separându-l de „tentaculele” sale, accelerând în mod drastic Procesul de Curăţire a Sistemului Solar.


De asemenea, Pleiadienii au început să contacteze oameni des-trupaţi din „lumea de dincolo”, din Planul Astral Superior.

Situaţia din Planurile non-fizice a fost destul de dificilă, în intervalul de timp dintre anii 1996 şi 2016.

După Marea Evacuare a Umanităţii non-fizice din luna August 1999 (N.MY.: Proces pe care l-am putut confirma şi noi), doar câteva miliarde de umani non-fizici au mai rămas în Planul Eteric şi Astral din jurul Pământului, însă şi mai mulţi Reptilieni...

Aceste hoarde reptiliene au fost îndepărtate, de-a lungul anilor, de către Forţele Luminii, strat cu strat, până în anul 2015, moment în care Rasa umană a devenit iarăşi predominantă în Planurile non-fizice din jurul Pământului.

Acum, Pleiadienii re-trezesc umanii non-fizici (des-trupaţi) şi îi instruiesc pentru a deveni Ghizi Spirituali pentru oamenii care, iarăşi, urmează să se încarneze.

Acest proces, de asemenea, curăţeşte Calea pentru ca Fiinţele Angelice să locuiască, din nou, în Planurile Astrale şi Eterice.




În continuare, Pleiadienii au început să dezactiveze parţial Armele Plasmatice Scalare instalate pe Sateliţii de pe Orbita Joasă a Pământului („LOE”).

Acest proces de dezactivare a Armelor Scalare va continua.


Situaţia cu Bio-cipurile nu se îmbunătăţeşte, încă. Există un anumit Protocol de Compensare a Implanturilor, care poate fi de un oarecare succes în contra-cararea activităţii bio-cipurilor fizice, într-o anumită măsură, deoarece acestea sunt situate în aceleaşi zone din organism ca şi Implanturile Plasmatice.


Factorul principal care blochează desfăşurarea EVENIMENTULUI este reprezentat de existenţa Bombelor Plasmatice de tip Toplet.

Acestea sunt încă răspândite de-a lungul tentaculelor palsmatice ale Entităţii Yaldabaoth.

Capul Caracatiţei din jurul Pământului este conectat cu :

1. Armele Plasmatice Scalare de pe Sateliţii LOE, prin Tehnologie Plasmatică ultra-sonică ;

2. Bio-cipurile Fizice din corpul fizic al umanilor de la Suprafaţa Planetei ;

3. Dispozitivele Plasmatice Scalare cu Infra-sunete, din Bazele subterane ale Cabalei.




Pe măsură ce Pleiadienii au realizat aceste progrese în ultimele câteva zile, Chimera a incitat Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii împotriva Pleiadienilor.

Exemple de acest fel sunt reprezentate de „channeling”-urile unor entităţi numite „Stan-X” şi „Sherr-On”, ce răspândesc o totală dezinformare despre Pleiadieni şi Mişcarea de Rezistenţă.

Nu lăsaţi ca aceste manipulări să vă distragă atenţia. În curând, va creşte contactul energetic al Pleiadienilor cu cei mai treji şi mai puţin programaţi Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii.

Pleiadienii sunt Fiinţe de Lumină şi Iubire, fără nicio Agendă ascunsă, negativă, ceea ce vă poate confirma, din proprie experienţă, oricine i-a cunoscut vreodată pe aceştia.


Al doilea Factor principal care frânează Evenimentul est reprezentat de profunda PROGRAMARE Mentală a Umanităţii de la Suprafaţă, ce a ales cea mai lentă Cale posibilă către Manifestarea Evenimentului.

În prezent, doar o mică minoritate de oameni este performantă şi atrage energia Eliberării către cei mulţi, în timp ce marea majoritate are slabe performanţe, ei doar plângându-se.

Mulţi oameni mă întreabă ce să facă pentru a accelera Evenimentul.

Răspunsul este foarte simplu : fiecare dintre voi s-a născut cu o Misiune. Mergeţi înlăuntrul vostru, descoperiţi care este aceasta şi puneţi-o în aplicare.

Toate misiunile noastre combinate vor crea Evenimentul !




După cum am repetat de multe ori înainte, Resetarea Financiară nu se va petrece înainte de Eveniment.

Şi tot aşa cum am repetat anterior, atât Trump, cât şi Hillary sunt marionete ale Cabalei.


Reacţiile şi comentariile „bananiere” la recentele mele postări au evidenţiat că trebuie făcută o mare muncă de vindecare.

Confruntându-mă cu cu aceste observaţii, am întrebat de ce Rezistenţa ar trebui să continue postarea de informaţii pe blogul meu, iar ei mi-au comunicat că „au nevoie de o Voce sănătoasă şi rezonabilă la Suprafaţa Planetei, ce poate ajuta la Procesul „Spargerii Compresiei” („BreakThrough”)”.

Principala problemă este FRICA ce tinde să întunece judecata oamenilor.

Unii oameni au tendinţa de a nega Frica, pretinzând că „Totul este Perfect” iar „Noi toţi Una Suntem” (Grupul „New Age”) sau îşi proiectează frica, văzându-i pe toţi ceilalţi ca şi Agenţi ai Cabalei (Grupul „Teoriei Conspiraţiei”)...

Cheia adevăratului DISCERNĂMÂNT se află în următoarele aspecte :

1. Cunoaşteţi-vă FRICILE şi alte emoţii suprimate şi transformaţi-le prin sublimare. Există mai multe Căi, abodări, modalităţi de vindecare şi tehnici de transformare a Emoţiilor.

2. Educaţi-vă în aspectele de bază ale Ştiinţei, Artei şi toate celelalte domenii ale Cunoaşterii Umane, astfel încât mintea să nu mai poată fi distrasă cu totfelul de „prostii” (nimicuri) ce apar, de multe ori, char şi în media alternativă (ca, de exemplu : „Nibiru loveşte Pământul”...).

3. Meditaţi sau găsiţi orice altă modalitate de a vă conecta cu Sinele Superior.

4. Eliberaţi-vă de prejudecăţile şi non-sensul mediei alternative, aşa cum v-aţi eliberat de prejudecăţile şi non-sensul mediei oficiale şi gândiţi cu propriul vostru cap.




Au existat răspunsuri bazate pe teamă la postarea mea despre ASGARDIA.

Aici repet : Proiectul Asgardia NU este conectat la Cabala şi NU reacolează oamenii pentru munca de „sclav în spaţiu” şi nici nu reprezintă un „exod al creierelor”...

Acestsa este, pur şi simplu, un Proiect al unui Grup de Oameni de Ştiinţă entuziaşti, care vrea să iniţieze o nouă „Civilizaţie separată” („Breakaway civilization”).

Cu toate că este implicat factorul uman, ce amestecă emoţii suprimate şi prejudecăţi intelectuale ale fondatorilor proiectului, acesta are, totuşi, potenţial, iar Pleiadienii au comunicat că-l vor sprijini, testând un Contact, la momentul potrivit.

În istoria omenirii au existat mai multe „Civilizaţii separatepozitive, de succes, printre care Civilizaţia Greacă HAV-MUSUV, din al 4-lea secol Î.Ch.

„Civilizaţia separată” MAYA din Secolul al 9-lea d.Ch. a fost un alt Grup separat pozitiv, la fel cum a fost şi Oraşul subteran din America de Sud al lui Marconi, din anii 1930...

...Şi, bine-nţeles, ORGANIZAŢIA, precursoarea Mişcării de Rezistenţă din anii 1970.


Dacă Evenimentul are loc în câteva luni, Proiectul Asgardia nu va avea niciun impact la nivel mondial, însă dacă acesta are loc la câţiva ani de acum, s-ar putea foarte bine ca acesta să devină un Factor declanşator pentru „Spargerea Compresiei.

Forţele Luminii sprijină toate Liniiile Temporale Pozitive, indiferent de durata lor în timp, deoarece toate acestea generează o Atracţie Magnetică prin care este apropiat Momentul Spargerii Compresiei.

Pleiadienii doresc ca Umanitatea să se ridice de la Sol şi sprijină toate Iniţiativele Spaţiale publice care au un potenţial pozitiv.

La fel, ei le-au sprijinit şi pe „Fetele VRIL (acest Proiect a fost ulterior deturnat de către Chimera), precum şi Programul public al NASA de a duce Oamenii pe LUNĂ, eu fiind cunoscuţi ca şi „Nordicii”, conform cu informaţiile oferite de William TOMPKINS.




Pleiadienii sprijină, de asemenea, Proiectul Asgardia şi îl susţin şi pe Elon Musk în viziunea sa de a crea un Program Spaţial Public pentru Planeta MARTE.

Proiectul lui Elon MUSK este un alt Proiect ce poate stimula declanşarea „Spargerii Compresiei.


Pleiadienii sprijină toate Iniţiativele Spaţiale pozitive, deoarece acestea ajută foarte mult la realizarea Contactului.

Atunci când Rezistenţa a trimis câteva dintre Navele sale Spaţiale de pe Planeta X către exteriorul Sistemului Solar, dincolo de HelioPauză, pentru a-i contacta pe Pleiadieni, acel CONTACT a dus la Revoluţie pe Planeta X şi la Eliberarea sa ulterioară !

Atunci când Echipa mea a realizat un mic pas către Pleiadieni, prin lansarea Sondei „StratoProbe 1”, dincolo de Voal, o Navă Pleiadiană a apărut, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos :




Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu