vineri, 18 noiembrie 2016

MarYan : Continuarea Seriei de CONFERINŢE (a 6-a) sub genericul “EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică” (20 noiembrie 2016).




Continuarea Seriei de
CONFERINŢE
(a 6-a) sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

Sănătatea Holistică
şi
TEHNOLOGIILE PLASMATICE
Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterice

în Braşov, Centrul „NOVUM”
(duminică, 20 noiembrie 2016, orele 17.00–19.00)





Această Conferinţă, cea de-a 6-a, din Seria de Conferinţe privind Sănătatea Holistică (EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE prin Echilibrare Psiho-Emoţională şi Nutriţie Holistică), iniţiate de Asociaţia „CESAN”, se pare că se „aşează” la un alt nivel decât precedentele, aspect evidenţiat atât prin subiectul abordat, cât şi prin re-poziţionarea acestor Conferinţe într-o Nouă Locaţie, sediul unei alte Asociaţii non-profit, „NOVUM” (în latină, la „nou” se spune „novum”...).

Deşi la prima vedere, această conferinţă nu ar face decât să continue linia prezentării Tehnologiei Plasmatice KESHE, evidenţiată deja în ultimele două conferinţe (a 4-a şi cea de-a 5-a), atragem totuşi atenţia că aceasta reprezintă un alt nivel de expunere, atât din perspectivă Teoretică, dar şi Practică.

Astfel, dacă în cazul Tehnologiei Keshe am vorbit despre oferte de „comprese cu gans”, de „pixuri cu gans” şi de alte câteva realizări, alături de deja celebrele MAGRAV-uri (Reactoarele şi Generatoarele plasmatic-gravitaţionale, aflate în plin proces de testare, pentru condiţionarea – nano-cotarea Reţelei electrice)... ei bine, în cazul dispozitivelor realizate de acest Grup de Studiu MGQE de la Bucureşti, bazate pe Tehnologie Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterică, aplicaţiile practice par a fi mult mai numeroase şi diversificate.




Dar CINE şi CE reprezintă acest „Grup Activ”, până la urmă ?

Pentru a înţelege cât de puţin acest aspect, haideţi să-i lăsăm chiar pe aceştia să se prezinte, foarte pe scurt, în rândurile următoare :

„Suntem un Grup Activ şi inovator care cercetează şi aplică Tehnologiile Plasmatice  Magnetic - Gravitaţional - Quantic - Eterice din luna Octombrie 2015 şi care a ajuns să fie apreciat la nivel naţional şi internaţional, datorită inovaţiilor care au aplicabilitate în aproape toate domeniile cunoscute (sănătate, agricultură, nano-materiale, aplicaţii spaţiale, energie, transport etc).

Câteva dintre rezultatele noastre o să le putem face cunoscute în cadrul evenimentului, unde o să prezentăm Aplicaţii Magnetic - Gravitaţionale pentru Sănătate, care au fost testate la Institutul Naţional de Medicină Complementară şi Alternativă  ,,Prof. Dr. Florin Brătilă” din Bucureşti, precum şi câteva dispozitive inteligente Quantice, care au avut rezultate, în planul fizic, de reducere între 10 % şi 100 % (!) a energie electrice, fără condiţionare.

Iată o prezentare a GRUPULUI de STUDII BUCUREŞTI, în direct, la 6 TV :



Ne puteţi urmări evoluţia, direct pe pagina publică a Grupului :

Aşadar, vă invităm la Atelierul Teoretic de la Braşov, de duminică, 20 noiembrie 2016, începând cu orele 17.00, unde vom prezenta şi câteva dintre rezultatele cercetărilor explorative ale Grupului de Studii Bucureşti.”

 


Deci, iată în câteva cuvinte cam despre ce va fi vorba la evenimentul de duminică, 20 noiembrie, de la Braşov.

Însă cel mai important aspect, din perspectiva noastră, se referă la NIVELUL de transmitere a informaţiei şi de realizare a dispozitivelor create în acest Grup.

Astfel, din ceea ce am observat, inclusiv la „Gala MGQ” de la Bucureşti de acum câteva săptămâni, pot afirma că intenţia de construcţie a acestor dispozitive nu ar veni neapărat din zona minţii, latura comercială, ci preponderent din alte „teritorii” interioare, în care, pe lângă fenomenele electro-magnetice (legate de compensarea consumului de curent electric), sunt luate în considerare şi aspectele ce ţin de zona SUFLETULUI şi chiar a SPIRITULUI – cel puţin la nivel de Intenţie, prin Atenţie.

Acest aspect „m-a cucerit” cel mai tare, atunci când am observat cu atenţie „oferta” acestui Grup de la Bucureşti – spre deosebire de alte Grupuri ale Tehnologiei de tip Keshe care, unele, se concentrează preponderent pe aspectele tehnologice şi chiar comerciale, profitând, la propriu, de detaliile tehnice oferite, cu generozitate, de către Keshe... şi uitând (sau ne-amintindu-şi) de elementul Sufletesc şi Spiritual, centrat pe Energia Divină, şi nu doar pe cea „mecanică”, de tip electro-magnetic...


Acest aspect fundamental, asociat cu detaliile tehnice de construcţie a acestor dispozitive – bazate pe GEOMETRIE SACRĂ, MERKABA, FLOAREA VIEŢII, Forma de PIRAMIDĂ, CRISTALE, COCHILII SPIRALATE etc. – asigură un alt Nivel de Conştiinţă asociat acestor dispozitive, evidenţiat inclusiv prin nivelul corespunzător de eficienţă energetică, de compensare a consumului de curent electric, cu valori ce pornesc de la 10% până la 100% !... şi aceasta, în decurs de câteva ore !




Aşadar, să lăsăm pe seama Momentului acestei întâlniri ca să ne reveleze aceste detalii, alături de numeroase altele, teoretice şi practice, astfel că, în continuare, nu ne mai rămâne decât să desfăşurăm prezentarea evenimentului (la care vă aşteptăm cu acelaşi Drag !), cu „datele tehnice” corespunzătoare :




Asociaţia “CESAN”
(“Centrul de Educaţie pentru Sănătate”)

continuă seria de CONFERINŢE sub genericul

EDUCAŢIE pentru SĂNĂTATE
prin
Echilibrare Psiho-Emoţională
şi Nutriţie Holistică

Sănătatea Holistică
şi
TEHNOLOGIILE PLASMATICE
Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterice

în BRAŞOV, Centrul “NOVUM”
(duminică, 20 noiembrie 2016, orele 17.00–19.00)


Re-amintiţi-vă :
sunteţi propriul vostru MEDIC şi ÎNVĂŢĂTOR !

 




CINE susţine această Conferinţă ?


- Marian PARASCHIV : Medic ofiţer(r) ; specialist Biorezonanţă Magnetică şi Nutriţie Naturală ; Formator Nutriţie la “Centrul Naţional Postuniversitar de Perfecţionare în Domeniul Sanitar al Ministerului Sănătăţii” ; Doctorand în Alimentaţia Naturală la „Catedra de Igienă şi Ecologie Medicală” din cadrul „Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila” Bucureşti, de pe lângă „Institutul Naţional de Sănătate Publică”, Bucureşti.

- Andreia CLAUDIUS : Psiholog şi Nutriţionist, cu peste 23 de ani de experienţă în practica Alimentaţiei Naturale, alături de marele terapeut Valeriu POPA, precum şi prin cursurile şi evenimentele organizate în cadrul Asociaţiei de metafizică “ELTA-Universitate” şi, din anul 2001, în cadrul Asociaţiei “CESAN” ; cu Reţete de Alimentaţie Naturală, create pe baza experienţei acumulate, inclusiv prin susţinerea unei activităţi de catering cu meniuri de Alimentaţie Naturală.

- Constantin BARBU : cercetător şi practician în Tehnologiile Plasmatice Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterice ; fondatorul Grupului de Studii Bucureşti (MGQE).





În CE constă această Conferinţă ?


1. Tehnologiile plasmatice (eterice) şi Nivelul de CONŞTIINŢĂ planetar şi personal (Medic drd. Marian PARASCHIV).

2. Prezentare de preparate de Alimentaţie Naturală, de tip vegan – raw-vegan (Psiholog Nutriționist Andreia CLAUDIUS).

3. Prezentare generală, în cadrul unui Atelier Teoretic şi Practic, a unor tipuri de dispozitive bazate pe Tehnologia plasmatică Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterică (Constantin BARBU).


Ca şi la evenimentele anterioare, veţi putea descoperi gustul PREPARATELOR NATURALE ale Bucătăriei fără Foc, fără produse animale şi fără alte chimicale, prezente în Oferta de Catering a Asociaţiei „CESAN”, bazată în special pe gustoasele şi, totuşi, terapeuticele Deserturi naturale, alături de alte „bunătăţuri” de tip „Raw Vegan” (ex.: Salate de tip a-boeuf, Sărmăluţe, Chifteluţe, Pâine-Azime, Pizza etc.), create cu drag şi pasiune, pe baza unei experienţe de preparare în Alimentaţia Naturală de peste 23 de ani...

...La care puteţi „asorta” şi „alimentele informaţionale” prin cele câteva CĂRŢI aflate în oferta Editurii Asociaţiei noastre („CESAN – CHRISTALIN”) !



Unde şi când va fi evenimentul ?


- BRAŞOV, duminică, 20 noiembrie 2016, orele 17.00 – 19.00.

- Locaţia exactă :  Sala de Conferinţe a Centrului „NOVUM” (Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 48 – lângă Spitalul „Mârzescu”).




Cum pot să particip ?


Pentru rezervări şi alte detalii : tel.  0723.50.20.17


INTRAREA  LIBERĂ.
(Celor care SIMT, le mulţumim anticipat pentru DONAŢIA de susţinere)



MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu