sâmbătă, 24 decembrie 2016

ARCURIENII prin Marilyn RAFFAELE : MESAJ de la Grupul ARCTURIAN despre Înţelesurile mai profunde ale CRĂCIUNULUI (18 decembrie 2016).



ARCURIENII
prin Marilyn RAFFAELE

MESAJ de la
Grupul ARCTURIAN
despre
Înţelesurile
mai profunde
ale
CRĂCIUNULUI

(Traducere : Monica POKA)

– 18 decembrie 2016 –





Nota MarYan :

Acest Mesaj, venit de la Arcturieni prin Marilyn Raffaele, este cu adevărat unul deosebit şi extrem de relevant pentru acest Moment de Sărbătoare...

...Căci acesta exprimă, din punctul nostru de vedere, în CuVinte con-centrate, din înţelepciunea arcturiană, ideile fundamentale care stau în spatele acestei Sărbători confiscate de Religia Creştină şi de Zeul Comerţului (unuia care i se spunea, cândva, Mercur).

Într-adevăr, pe parcursul propriei Călătorii metafizice din aceşti ultimi zeci de ani, mai mereu am venit în contact cu semnificaţiile ezoterice ale PoVeştii Crăciunului, dincolo de Istoria Personală a celor implicaţi în evenimentele de acum 2.000 de ani.

Şi, încă de la bun început, mi s-a atras atenţia asupra faptului că acest moment, al Crăciunului, are legătură directă cu Actul primordial al CREAŢIEI („Crăciun” – „Creatio”) !

De aceea, precum am ex-pus în detaliu şi în PoVestirile corespunzătoare, s-a evidenţiat faptul că acest Moment se grefează istoric pe Sărbătorile romane numite „SATURNALII”, ale Zeului Saturn sau Cronos – cel ce „guverna” Timpul, deşi şi Originea şi Începuturile Creaţiei...

Aşadar, ca de obicei, „Nimic Nou sub Soare(le Spiritual)”, astfel că acum, chiar în ajunul Crăciunului „festiv”, haideţi să (re)vedem adevăratele semnificaţii ale Crăciunului...

...În timp ce ne urăm, nouă înşine şi Fiinţei Divine din Adâncul nostru, un NOU CRĂCIUN ADEVĂRAT şi (cât mai) CONŞTIENT ! :






Dragilor, dorim ca și în acest an să vă aducem din nou înțelesurile mai profunde ale Crăciunului, cele în care nu doar sărbătoriți oameni și evenimente de acum 2000 de ani, ci experiența voastră personală.

Povestea Nașterii lui Isus/Jeshua care a devenit CHRIST-ul, este PoVestea fiecărui Om...


Isus era deja un Maestru Ascensionat atunci când s-a născut, într-una dintre multele sale încarnări pământești, acum 2000 de ani.

Intenția sa a fost să aducă Adevăr și Lumină, într-o lume prinsă în densitate și iluzie.

În acel timp, foarte puțini au fost capabili să înțeleagă profunzimea învăţăturilor sale.

Masele nu erau încă suficient de evoluate spiritual pentru a înțelege pe deplin adevărurile pe care el le preda și, astfel, au atașat acele adevăruri lui, personal, făcând din el un „dumnezeu”.

Modul de gândire ne-evoluat 3D al separării a interpretat cuvintele „EU SUNT” ca referindu-se doar la mesager.

Astfel a început venerarea omului (persoanei), în timp ce mesajul s-a pierdut...

Alegând să ignore EU SUNT ca fiind Adevărul despre fiecare om, majoritatea oamenilor a continuat pur și simplu să trăiască într-o stare de ne-trezire.

Această învățătură falsă mai persistă încă și astăzi în multe biserici care, sub masca spiritualității, continuă să venereze mesagerul și pierde mesajul.  

Aceasta este Povestea multor Maeștri Iluminați care, de-a lungul generațiilor, au ales să se întrupeze în scopul de a ajuta omenirea să evolueze și care au fost apoi fie respinși, fie venerați ca și Zei (Dumne-Zei).

Adevărul întotdeauna a amenințat și va amenința Sistemele de credință personale, ducând la frică și la acțiuni violente îndreptate împotriva mesagerului, în încercarea de a păstra status quo-ul, chiar dacă acesta este dureros și duce la suprimarea vieții.


Lumea este martora acestui fapt, chiar acum.

Pe măsură ce energiile mai înalt dimensionale se revarsă pe Pământ și conștiința lumii începe să se deschidă, iluziile create și menținute de credințele dualității și separării vor începe să se prăbușească, aducându-i pe cei care au profitat de ele într-o înverșunare de a le menține în vigoare.

Fiecare individ experimentează un Crăciun personal, la un moment dat, în călătoria sa evolutivă – dacă nu în această viață, atunci în alta.

Divinitatea fiind adevărata natură a omului, într-un anumit punct al pregătirii spirituale, ea va pătrunde în conștientizarea sa, permițându-i Christului personal să se nască.

Lumea este un Univers spiritual, interpretat și experimentat în funcție de gradul de conștientizare al fiecărui individ.

Un individ care interpretează lumea printr-o minte puternic condiționată de credințele de bine/rău și separare, va acționa și experimenta lumea foarte diferit față de o persoană care a atins Conștiința Unimii.




Familiara Poveste a Crăciunului, așa cum voi o cunoașteți, este accepțiunea materială a unei activități spirituale.

Aceasta nu înseamnă că evenimentul nu a avut loc, ci înseamnă că, la fel ca toate lucrurile, există straturi mai profunde de explorat.

Noi vă oferim sub-stratul mistic.

IESLEA, aparent goală și primitivă, reprezintă Starea de Conștiință necesară pentru ca Nașterea unei Conștiințe Christice să poată avea loc – o conștiință care nu mai este încărcată cu credințe și concepte 3D.

NU A FOST/ESTE LOC LA HAN.
Hanul fiind o locație (stare de conștiință), acesta este considerat a fi mult mai potrivit, după standardele umane.
Christul se poate naște doar într-o conștiință liberă de credințe false, care dau putere creațiilor dualității și separării, pentru că, acolo, „hanul” este deja plin.

MAMA FECIOARĂ simbolizează Starea de Conștiință Creatoare, Purificată, capabilă să aducă în ființare Conștiința Christică.
(Divinul Masculin) IOSIF este iubitoarea, dar puternica parte, care veghează asupra Sinelui (Divinul Feminin), cel ce protejează Mama și Nou-Născuta Conștiință Christică, de interferențele exterioare.
Împreună, ele reprezintă Energiile feminine și masculine într-o perfectă Unitate.

ÎNŢELEPŢII sunt Ființe Ascensionate de Lumină care au recunoscut și călătorit pentru a onora Conștiința Christică, aducând daruri și oferind omagii.
Înțelepții și păstorii umili reprezintă conștientizarea spirituală, prezentă în toate părțile lumii și în toate nivelele societății.
Conștiința Christică nu este niciodată limitată la o anumită rasă, naționalitate sau sex.




O Conștiință Christică Nou-Născută este fragilă și are nevoie de timp ca să se fortifice și maturizeze.

PRUNCUL” trebuie ținut aproape, protejat și ascuns în siguranță, până când vine momentul în care se poate manifesta pe deplin.

O Conștiință Christică pe deplin dezvoltată nu are nicio frică, pentru că ea se cunoaște pe sine și, prin urmare, trăiește fiecare moment în Iubirea Necondiționată a lui UNU.

Povestea Crăciunului este povestea voastră, dragilor, cea pe care voi o trăiți acum, în timp ce călătoriți de la o conștiință 3D, pentru a trăi mișcându-vă și având Ființa voastră ancorată în Adevărul a cine și ce sunteți voi.

La un moment dat, fiecare va avea Crăciunul său personal.

În lumea 3D, Crăciunul se bazează pe concepte care diferă în funcție de fiecare persoană, societate, tradiție, credințe religioase și stare de conștiință.

Fiecare rezonează și interpretează lumea prin nivelul său personal de conștientizare.


Să nu fiți surprinși dacă nu mai rezonați cu activitățile de sărbători, în același fel.

Familiara reclamă excesivă, muzica și promoțiile emoționale le puteți simți acum discordante, deși în trecut v-ați bucurat de toată această agitaţie.

Acest lucru se datorează faptului că rezonanța voastră nu mai este în aliniere cu aceste manifestări.

S-ar putea să credeți că ați pierdut „spiritul” Crăciunului, dar mai degrabă este vorba de faptul că, pur și simplu, ați depășit spiritual multe dintre aspectele materiale ale perioadei Crăciunului.




Sărbătoriți această perioadă din alegere, nu din obligație !

BUCURIA este dreptul vostru înnăscut și privilegiul vostru ca și ființe spirituale.

Petrecerile, serviciile bisericești, oferirea reciprocă de cadouri, muzica sau timpul petrecut cu familia și prietenii care mai văd Crăciunul în vechile sale forme, sunt toate ocazii pentru a exprima Iubirea Necondiționată.

Cel mai mare Dar pe care îl puteți face cuiva, în acest moment de sărbătoare, este Re-Cunoașterea adevăratei sale identități.

Darul recunoașterii Divine este oferit în mod conștient, până când acesta devine starea de conștiință atinsă a cuiva, după care aceasta curge fără nicio altă nevoie de conștientizare, deoarece a fost pe deplin integrată în timp ce individul merge unde merge, curge prin fiecare cuvânt și influenţează pe oricine este receptiv la acea energie.


Pentru mulți, oferirea unui Cadou vine încă din percepţia de VINĂ şi de OBLIGAŢIE.

Comercianții exploatează și prosperă din această conștientizare și își promovează vânzările folosindu-se de publicitatea emoțională, în efortul de a-i convinge pe potențialii cumpărători că nu sunt suficient de iubitori dacă nu cumpără, cumpără, cumpără...

Dacă descoperiți că vă confruntați cu acest tip de presiune, opriți-vă și examinați-vă Sistemul de Credințe : „Ce cred că mă face să mă simt în felul acesta ?”.

Nu se va prăbuși Cerul dacă nu veți mai face cadouri din obișnuință, celor cu care nu mai aveți nimic în comun sau care nu mai fac parte din experiența voastră.

Lăsați ca fiecare cadou material pe care îl oferiți de aceste Sărbători să poarte o conștientizare a energiei spiritualeDaruri ale Spiritului, în formă materială...


Vă dorim tuturor un CRĂCIUN ADEVĂRAT !


Noi suntem Grupul Arcturian.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu