luni, 19 decembrie 2016

Sandra WALTER : Călătorie SACRĂ pentru TRANS-FORMARE (6 decembrie 2016).



Sandra WALTER

Călătorie SACRĂ
pentru
TRANS-FORMARE

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 6 decembrie 2016 –





Nota MarYan :

Acest articol al „vechii cunoştinţe” (de pe blog), Sandra Walter, nu reprezintă vreun mesaj (channel) venit de cine ştie de unde, cu informaţii foarte importante”...

...ci, mai degrabă, acest articol al Sandrei ne re-aduce, în prim-plan, Situaţia energetică Planetară a Prezentului, prezentată pe la început de Decembrie 2016.

Ceea ce găsesc că este foarte important se referă la sublinierile acesteia, referitoare la activările foarte intense ale Energiilor Planetare care s-au produs în ultimele luni – aspecte pe care noi, personal, le-am perceput în mod direct (prin creşterile de frecvenţe vibraţionale percepute direct şi personal) cât şi la nivel social şi planetar (prin CREŞTERI SPECTACULOASE de parametri personali a tot mai multor persoane, precum şi a celor Planetari, de care am mai amintit pe blog, în diferite articole)...

Astfel că, cel puţin pentru noi, ceea ce spune Sandra nu ni se pare că „bate câmpii”, ci exprimă prin cuvintele sale, creşterile energetice spectaculoase, umane şi planetare, ce s-au produs în ultimii ani şi, cu acceleraţie, în ultimele luni.

De aceea găsim că sunt importante şi „de bun simţ” recomandările sale dinspre final – în fapt, re-memorări ale unor activităţi „normale”, care ar putea tinde ca să devină „normă” pentru cei care Ascensiunea şi Creşterea în Conştiinţă nu mai reprezintă demult „un moft” (precum votul, de exemplu...), ci o necesitate şi o Aspiraţie continuă şi naturală în propria lor Viaţă.

Aşadar, chiar vă sugerez ca să ne re-amintim cât mai des de aceste simple recomandări evidenţiate în acest articol (care, iată, ne re-aminteşte şi ce puţin timp a mai rămas până la următorul Portal Astronomic, cel al SOLSTIŢIULUI DE IARNĂ 2016 : miercuri, 21 decembrie, ora 12.44, ora României) :






Binecuvântări, Iubit Trib al Luminii !

Călătoria noastră din Decembrie 2016 – Ianuarie 2017, pentru reîn-noire și renaștere, este în desfășurare și Accelerarea prezintă oportunități pentru experiențe profunde în Procesul de Ascensiune.

Poate că ați simțit acest lucru, din perioada Valului din Septembrie :


Se întâmplă ceva diferit


Energia de bază pentru experiența noastră se schimbă, creând o platformă pentru o nouă experiență.

Noile Creații ies la suprafață, la fel ca și vechiul colaps, aceasta fiind o călătorie sacră, a Răbdării și a Unității.

Lăsați ca Noul să fie dezvăluit, mai degrabă, decât să încercați să vă îndreptați într-o direcție care nu vă este utilă.

Ne angajăm pe traiectorii superioare, care sprijină Ființele pașnice Creatoare, neutre, care doresc să servească drept conducte ale acestui aflux de Lumină Divină, în scopul de a îngădui Misiunii Christice să se desfășoare.

Liniile Temporale Accelerate continuă să supra-scrie și să dizolve Liniile Temporale mai mici și traiectoriile mai mici.

Experiența fascinantă (și lucidă) a Noilor traiectorii emergente pentru Ascensiune, este extra-ordinară.

Cu cât suntem mai deschiși, este necesar să ne extindem în aceste Noi Realități și să trăim această experiență în nume colectiv, cu atât mai ușoară va fi această fază profundă de tranziție, pentru toate părțile implicate.

Haideți să păstrăm Lumina Iubirii cât mai puternică, având în vedere că mulți sunt distrași de activitățile cotidiene...

Afluxurile din Decembrie 2016 – Ianuarie 2017 sunt un pasaj profund, sacru.

Noi co-creăm cele mai înalte posibilități ale acestei accelerări, cu Nivelele noastre Superioare.


Efectele Liniilor Temporale Accelerate


Cele mai înalte rezultate posibile au o vibrație mult mai mare decât vechea noastră realitate.

Linii Temporale Accelerate eliberează, dizolvă sau suprascriu linii temporale cu vibrație joasă, prin efect cuantic ; vibrația mai mare ridică întotdeauna sau o elimină pe cea mai mică.

Atunci când Umanitatea a ales să se angajeze în experiențe temporale accelerate (vibrație mai înaltă), și sunt mulți, din acel moment, fluctuația temporală a permis mai multor ființe să elibereze șabloanele Sinelor lor inferioare și să se angajeze pe traiectorii superioare (cu rezultate posibile), pentru Ascensiunea lor.

Traiectoria colectivă s-a schimbat, traiectoriile individuale se schimbă, iar Acum avem o oportunitate Divină, având în vedere că Liniile Temporale inferioare se auto-distrug.




Modele Geometrice Sacre ale Sursei-în-Formă


În scopul de a îmbina Sinele Superior și inferior în timpul Ascensiunii, modelul vechi al Sinelui  va capitula.

Vechiul nu este o partidă vibrațională pentru Noua Experiență.

Unii părăsesc forma (trupul), alții sunt în măsură să tranziteze, în timp ce sunt în formă (trup).

Vechiul șablon de „a pleca dintre cei vii” apare atunci când efectuați acea parte a călătoriei ; ați învățat lecțiile, eliminate temerile, iar vechea realitate nu se mai aplică.

Ați epuizat aplicabilitatea Sinelui vechi.

Șabloane noi intră imediat ; cu toate acestea, această densitate a conștiinței îi poate lua ceva timp pentru a înțelege ceea ce a avut loc.

Ea se va simți atât Divină, cât și dezorientată, până când busola interioară se aliniază cu traiectoria superioară.

Acest nou nivel de model a început în anul 2015 ; cu toate acestea, mulţi au suferit o schimbare dramatică, odată cu Valul din Septembrie, deoarece Nivelul Sufletului vostru a ales să facă Saltul pe Noua Traiectorie a noilor termene limită disponibile.

Va fi clar pentru voi că șablonul cel vechi s-a dispersat.

Atașamentul față de trecut (cine ai fost, viitorul/unde mergi, identitatea, structurile egoice) toate pleacă, rând pe rând, departe.

Amintiri pot rămâne și, totuși, situația complicată sau vibrația emoțională dispare atunci când re-vedeți trecutul.

Același lucru se întâmplă cu preocupările viitoare sau predicțiile ; noi devenim foarte Acum, în scopul de a deveni conducte ale Prezenței Divine.

Această etapă a șablonului vechi se disipează, iar Noul vine, pas cu pas, resimțindu-se, adânc, în interiorul corpului mental, emoțional și al trupului.

Voi nu veți mai fi capabili de a re-crea trecutul, având în vedere că Sinele Superior preia comanda Călătoriei, prin intermediul acestui nou șablon.

În timp ce aceasta este o experiență extrem de provocatoare sau confuză pentru unii, Grupul Supra-Senzitiv creează un efect de stabilizare, care va ajuta pe mulți, pe Calea lor.


Eu nu Sunt aceeaşi persoană.
Acest lucru nu este aceeaşi realitate.


Poate că vă amintiți Experiența Echinocțiului :

EU SUNT transformat(ă) pentru totdeauna ; o senzație care apare, adesea, în Procesul de Ascensiune, pe măsură ce crește nivelul.

O Nouă Creație apare, având în vedere că noi ne unificăm cu Sinele nostru Superior ; are loc subțierea vălurilor dintre conștientizarea Cosmică Superioară și substituentul (în-între-lumi) holografic al Sinelui nostru.

Respectați această Fază a Procesului și Fiți Aici, Acum, în Prezentul Absolut, în care se află toată Puterea noastră.

Noile noastre modele conțin Geometrii Sacre care afectează aceste realități, deoarece acestea primesc Lumină superioară, în timpul acestei Călătorii Sacre.

Vă puteţi simți destul de bizar, fericit și transcendent.

Înțelegeți că schimbarea conștiinței, care este în curs de desfășurare, poate crea confuzii la nivelul trupului și simțurilor sale.

Aceasta este o senzație de control al ADN-ului ; senzația de Acasă, în interiorul inimii și a structurii celulare.

Este necesar să fim deschiși, pentru a experimenta viața ca Sinele nostru Superior, viață care este foarte diferită de vechea existență a Sinelui inferior.

Avem atât de multe oportunități la dispoziție chiar Aici, chiar Acum !

Limitările se estompează, libertatea ne convinge să ne întindem aripile.

Bună-voința este cheia pentru „nava”(trupul) Arătătorului de Cale ; vom crea căi pentru a permite altora să experimenteze aceste faze, cu mai multă ușurință și grație.




ADN-ul Christalin în ACUM


Un aflux puternic al Luminii Divine a sosit odată cu Mecanismul cosmic de declanșare / Exploziile Solare de săptămâna trecută, care ne ajută în pregătirea pentru Ascensiune.

Frecvențele de Lumină sunt, Acum, disponibile și Lumina va continua să pătrundă în Colectiv, pentru a ajuta ADN-ul nostru, în încercarea de a transforma forma (trupul) noastră într-o o stare de conștiință mai înaltă.

ADN-ul este cheia pentru a trans-forma forma într-o Nouă Experiență.

În prezent, ADN-ul nostru primește un nivel mult mai ridicat de stimulare fotonică, care declanșează Coduri ale Ascensiunii, întru-chipând Lumina Pură de la Sursă (Christ-os/Conștiința Unității).

Acesta este motivul pentru care atât de mulți se confruntă cu „faza” de eliminare progresivă a acestei realități, precum și des-coperirea Noilor Realități.

Pe măsură ce comandați ADN-ului vostru să se activeze și să se re-lanseze, Noul Şablon Fizic începe să intre în rezonanță cu Liniile Temporale Accelerate și Noi Experiențe pot fi ancorate în Conștiința voastră, făcându-le disponibile pentru colectiv.

În același timp, ADN-ul vostru se deplasează între dimensiuni, oferind o Nouă Experiență pentru corpul și mintea voastră.

Intermitențele diferitelor stări de conștiință reprezintă o senzație larg răspândită.

Se poate simți dezorientare, înfricoșare sau fascinație, în funcție de perspectivă.


Slujitori ai Luminii, într-adevăr


Păstrați-vă ancorați într-o stare de recepţie pașnică, deoarece livrarea codurilor Solar și al Planetei Gaia va fi frecventă, dar imprevizibilă.

Afluxul de date este la un nivel mai mic, acum, cu toate acestea ele acoperă cea mai mare parte, din a doua jumătate a lunii decembrie.

Conectaţi-vă cu Soarele, cu Mama Gaia şi cu Echipele voastre şi accesaţi următorul nivel al Ascensiunii, Acum.

Mulți vor primi niveluri superioare ale Codurilor Fotonice, care sunt deja disponibile, având în vedere că Galacticii şi Maeștrii experimentează, cu blândețe, transmiterea acestei Lumini, în mod constant, în conștiința colectivă, prin conducte pure.

Programele se extind pas cu pas, trecând în Lumină, așa că se așteaptă ca toate acestea să se simtă într-un mod foarte nou, foarte diferit și genial !

Dragi Arătători ai Căii, vă trimitem Iubirea și Puterea noastră, pe măsură ce voi populați noi tărâmuri ale conștiinței, în numele Colectivului.




Asistaţi ca ADN-ul şi Noile Realităţi să Păşească Înainte


Unele îndrumări pentru transformările din Decembrie 2016– Ianuarie 2017 :

- Meditați sau relaxați-vă de două ori pe zi, primind Lumină pură, fără interferența modelelor de gândire.
Acest lucru va ajuta foarte mult ADN-ul vostru și remodelarea conștiinței în noul șablon.
Aliniați-vă cu Liniștea Sursei.

- Transmiteți Lumina Iubirii, celulelor voastre, ADN-ului vostru, câmpurilor de energie și întregii Creații.
Aceasta vă aliniază cu Lumina în creștere.

- Deschideți, extindeți și luminați câmpurile voastre de energie, corpul și coloana Înălțării, adesea.

- Exersați Fluxul Meridian : Yoga zilnic, Tai Chi, Qigong, mișcare, dans, echilibrare, mers pe jos.
Ajutați corpul la integrarea sa, într-un mod conștient.

- Bucurați-vă și stați la Lumina Soarelui, de preferință, în timp ce stați în picioarele goale pe pământul Mamei Gaia, ori de câte ori este posibil, pentru a ancora aspectul Solar în Rețele.
Amintiți-vă că inimile oamenilor sunt parte a Noilor Sisteme de Rețea.

- Hidratați-vă ; Activați apa și programați-o să vă ajute.

- Curățări și posturi asistate, cu primirea Luminii maxime.

- Faceți exerciții fizice.

- Fiți prezenți și răbdători cu acțiunile în desfășurare : Fiți Aici, Acum, pentru a experimenta Activarea Luminii lui Christ-os.

- Participați activ la Intențiile Unificate pentru Pace și accelerație.

- Contribuiți la Rețea cu Sistemele Noii Rețele ; obiectivul nostru este de a activa Aspectele Solare ale Liniilor energetice ale Mamei Gaia, Noile Grile și Rețeaua Christalină, având în vedere că Gardienii Porților deschid Căi prin Steaua Solaris.

- Împărtășiți experiențele noi, extinse, cu Grupurile voastre sau, eteric, cu Rețeaua Inimii Umane.

- Înlăturați orice încercare de a controla în mod negativ sau de a manipula Ascensiunea (departe de această Planetă și înapoi la Sursă).

- Mențineți con-centrarea pe Alinierea cu Frecvențele în creștere, (mult) mai mari, ale Divinității, Purității și, pe un nivel mult mai puternic, ale Luminii Pure Fotonice.
Dirijați-o către Centrul Inimii.

- Noi Ghizi, Prieteni Vechi : Așteptați schimbări în Echipele de orientare.
Unii prieteni vechi și ghizi merg pas cu pas înainte, la fel ca și cei care au încheiat contractele cu voi şi care pot înainta, Acum.




Viziunile Plasmei şi Benzile de Lumină


Săptămâna trecută, în timpul Portalului, am avut o viziune : stăteam pe o plajă, îmbrăcat într-un veșmânt alb, trimiteam, prin mâinile mele, către cer, benzi imense 6D cu plasmă pastel curcubeu, ca o barieră de protecție.

Mi s-a spus că acest lucru reprezintă pregătirea pentru afluxul Solar ; Oceanul Pacific a fost puternic prezent.

De asemenea, eu încă mai văd două benzi eterice de Lumină, sclipitoare, gigantice, în jurul Mamei Gaia, dincolo de Grila Christalină pe care am menționat-o mai înainte.

Ele își schimbă poziția de multe ori și, în cele din urmă, vor ajuta cu transmisiile Solare și la transformarea Mamei Gaia.


Controlul Accesului şi Activitatea în Reţea


Gardieni și Lucrători ai Rețelei,

Dacă voi sunteți îndrumați pentru a participa la creşterea Transmisiilor Solare, concentrați-vă asupra aspectului Solar al Noilor Rețele.

Raze aurii, cristaline, de diamant, de platină, curg prin noi și luminează aceste noi zone.

Vortexuri vechi, care sunt stagnante sau dense, sunt încă în faza de curățare.

Conectați-vă cu Soarele cât mai des, solicitați cele mai înalte Niveluri de Lumină, care urmează să fie direcționate către noi, prin noi, Acum, în interesul suprem al tuturor celor implicați.

Ancorați-vă la Cristalele Mamei Pământ și transmiteți Lumina prin intermediul Rețelei Christaline, Sistemelor de rețele ale Noului Pământ, Rețelei Inimii Umane, Vortexurilor rețelei Solare și a fiecărui Cristal plasat de un Lucrător în Lumină.

Soarele începe să livreze Coduri de Lumină, de foarte înaltă frecvență, pentru Mama Gaia și pentru Umanitate.

Activitățile noastre unificate ajută, întotdeauna, atunci când noi acționăm ca FIINŢĂ UNICĂ  (ce suntem cu adevărat).

Mulți, încă, onorează Portalul 12-12 (din 12 decembrie 2016) şi 12-21 (din 21 decembrie 2016) prin intenții unificate de Pace și Lumină, astfel încât acestea continuă să fie Momente excelente de Colectare.


Oportunităţile noastre de primire/ancorare a influxurilor energetice sunt 15-16 decembrie, 25-29 decembrie, 31 decembrie 2016 şi 01 – 03 ianuarie 2017.


Activitatea Rețelei, Activitatea Portalului, Meditațiile şi Ceremoniile Creative sunt optimizate în timpul acestor intervale, atunci când PORTALURILE GALACTICE sunt deschise.

Acestea sunt, de asemenea, intervale excelente pentru a primi Frecvențele de trans-formare a ADN-ului.


Meditațiile Uniunii Sunt, Acum, Duminicile
(zilele Soarelui)


Am fost îndrumați să mutăm Meditațiile Unității în ultimele duminici.

De fiecare dată când ne unim, Liniile Temporale Accelerate se stabilizează și experiența inferioară va fi afectată.

Noi rugăm pe cei care sunt dedicați Păcii Globale și Înălțării, să participe la Meditațiile din zilele de duminică.


Binecuvântări infinite pentru noi toţi, cei care îmbrățișăm Accelerația cu Inimile deschise.

Fie ca noi să învățăm să lucrăm cu Divinitatea Noului nostru Sine, cu ușurință și grație.


În Iubire, Lumină şi Serviciu,
Sandra.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu