vineri, 10 februarie 2017

HATHORII prin Tom KENYON : NODURI de HAOS, Cutremurul din HAITI şi alte Transformări Planetare (13 ianuarie 2010).



prin Tom KENYON

Cutremurul din HAITI
şi alte
Transformări Planetare

– 13 ianuarie 2010 –





Nota MarYan :

Pentru a înţelege cât mai în profunzime Mesajul Hathorilor, recomandăm studierea şi a celorlalte mesaje pe care le-am postat pe blog, la Subiectul-Categoria corespunzătoare, referitoare la HATHORI şi la informaţiile oferite de aceştia, transmise prin TOM KENYON :




Cutremurul recent din Haiti vesteşte începutul NODULUI de HAOS la care ne-am referit în mesajul nostru anterior.

Sincer vorbind, suntem surprinşi că acest eveniment s-a produs un pic după perioada anticipată. Acest lucru ne arată că noi grade de „noutate” (însemnând o creştere a imprevizibilităţii) se intensifică mai rapid decât am anticipat.

Prin urmare, este şi va fi tot mai greu să identificăm, cu precizie, întâmplări viitoare de acest gen.




Pe de altă parte, aspectul general al situaţiei de pe Planeta voastră este acela de INSTABILITATE EXTREMĂ.

Polul Nord magnetic al Planetei îşi schimbă poziţia, în mod neregulat şi imprevizibil.

(Nota MarYan : Nici nu ştiu cum să precizez : că noi putem confirma aceste afirmaţii ale Hathorilor, referitoare la Polul Nord magnetic terestru, sau că aceştia ne confirmă precizările noastre... pe care le-am realizat, inclusiv în lucrarea noastră Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012”, Vol. 1 – atunci când „vedeam” cum Polul Nord „zburda” când prin nordul Munţilor Urali, în Februarie 2012, când prin Uzbekistan, spre finalul anului 2012...)

Foto-sfera dă şi ea semne de activitate neobişnuită, care încă nu sunt detectate de oamenii voştri de ştiinţă.

Pentru o Planetă care trece printr-un Proces de Înălţare, toate acestea sunt de aşteptat, iar noi asemuim toate acestea cu TRAVALIUL Naşterii Pământului în dimensiunile mai înalte.

Scopul mesajului nostru NU este acela de a oferi previziuni despre desfăşurarea acestui Nod de Haos, căci trebuie să recunoaştem, cu toată smerenia, că tehnologia noastră nu mai poate anticipa cu exactitate evenimentele haotice ce se desfăşoară în faţa ochilor voştri...


Ca întotdeauna, dorim să vă vorbim despre Aplicaţiile Practice ale Conştienţei multi-dimensionale.

Starea câmpului vostru vibraţional determină felul în care trăiţi orice eveniment.

În forma sa cea mai simplă, cultivarea Atitudinii de APRECIERE pentru lucrurile cele mai mărunte din viaţa voastră, vă va aduce rezultatele cele mai remarcabile.

Numeroasele tehnologii interioare, pe care vi le-am oferit deja, vor ajuta şi ele să vă arate Calea prin acest Proces de Tranziţie, însă ne dăm seama că nu toată lumea are aptitudinea de a intra într-o Stare de Conştienţă Multi-dimensională.

Dacă sunteţi una dintre aceste persoane, nu vă faceţi griji pentru aceasta. Simplul ACT de APRECIERE pentru lucrurile din viaţa voastră, vă va transforma Câmpul Vibraţional, mai repede şi mai eficient decât orice GEOMETRIE SACRĂ !




Prin urmare, lucrul pe care îl aveţi de făcut este să atingeţi un Nivel mai înalt de vibraţie.

Nu ne referim la vibraţia fizică – frecvenţa la care vibrează corpul vostru fizic – ci ne referim mai curând la viteza de vibraţie a corpului energetic subtil (corpul vostru KA, dublul vostru eteric).

Pe măsură ce Planeta voastră pătrunde mai adânc în procesul ei energetic, vă puteţi aştepta la o mai mare instabilitate a tiparelor meteorologice, ca şi la o creştere a schimbărilor terestre imprevizibile.

Însă, într-un fel, evenimentele exterioare sunt mai uşor de gestionat decât schimbările interioare cu care vă veţi confrunta.


Aceia dintre voi care sunt mai sensibili la subtilităţile energiei, s-ar putea să se simtă „loviţi zdravăn” de schimbările fizice şi dimensionale ce vor surveni.

Într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcţie de nivelul de vibraţie al fiecăruia, tot mai mulţi indivizi vor avea Dereglări ale Somnului şi Vise ciudate – unele dintre ele premonitorii.

Mai mult decât probabil, va exista şi o creştere a durerilor fizice ciudate, care nu au nicio explicaţie logică. Deseori, acestea vor apărea în primele ore ale dimineţii, în timp ce energia corpului vostru trece de la călătoriile lui interioare, înapoi la acomodarea cu forma voastră fizică.

Acest gen de senzaţii de disconfort fizic reprezintă o reacţie a diferitelor sisteme şi organe din corpul vostru, la schimbările accelerate ce se produc.

Cu alte cuvinte, Corpul vostru fizic este stimulat de intensificarea rapidă a Transformărilor Planetare.

S-ar putea să treceţi prin perioade subite şi neaşteptate de oboseală extremă, slăbiciune, chiar şi starea foarte stranie de a fi simultan treji şi adormiţi.

Repetăm, toate aceste provocări sunt o consecinţă a schimbării rapide ce are loc pe Planeta voastră.

Dacă aveţi timp liber şi simţiţi una dintre aceste scăderi ale energiei – un atac subit de oboseală – cel mai bine este să vă odihniţi, dacă puteţi – pur şi simplu să vă întindeţi la orizontală. Dacă nu puteţi face acest lucru, vă îndemnăm să fiţi vigilenţi dacă sunteţi la volan, dacă luaţi decizii sau faceţi alegeri deosebit de importante, mai ales atunci când aveţi de-a face cu tehnologia.

S-ar putea să existe – şi ne aşteptăm ca acest lucru să fie adevărat – o creştere generală a iritabilităţii în rândul populaţiei ; mici conflicte antagoniste pot lua amploare cu uşurinţă, transformându-se în ceva mult mai extins.


Într-un mesaj precedent, v-am oferit „Acordarea Dimensională pentru Glanda Pineală” / „Dimensional Attunement for the Pineal Gland”.

Ea continuă să fie un instrument acustic foarte eficient, care să vă ajute în timp ce traversaţi această perioadă.

Audierea acestei Acordări, câteva minute pe zi, vă poate ajuta sistemul să se „regleze cu precizie”, astfel încât schimbările cu care vă confruntaţi să fie mai puţin stresante.

Repetăm, componenta-cheie din toate acestea este Nivelul vostru de vibraţie, iar Acordarea Dimensională vă ajută Sistemul Nervos, acordându-vă Glanda Pineală cu tărâmurile mai înalte ale Luminii.

Consideraţi-o ca pe o „vestă acustică de salvare”.




De asemenea, s-ar putea să vedeţi că un număr tot mai mare de oameni aleg să părăsească Planul terestru.

Aceste plecări vor avea loc în urma accidentelor imprevizibile, a bolilor neaşteptate şi, bine-înţeles, a schimbărilor terestre şi anomaliilor vremii.

Ceea ce dorim să vă spunem în această privinţă este faptul că, pe măsură ce dimensionalitatea Pământului se transformă, Vălurile dintre dimensiuni se vor subţia şi pentru tot mai mulţi oameni va fi ceva real ca să-i perceapă pe prieteni şi pe cei iubiţi, aflaţi de cealaltă parte a vălului, mult mai clar decât înainte.

Într-un fel, vălurile dintre viaţă şi moarte sunt ridicate, iar vălurile dintre dimensiuni sunt date la o parte.

Astfel, unii dintre voi ar putea avea întâlniri extra-ordinare şi neobişnuite cu Spirite de Grup ale Animalelor, Fiinţe Devaş (angelice) ale Pământului şi alte Spirite ale Naturii, ce au fost ascunse vederii în ultimele mii de ani.


Chiar dacă această perioadă este dificilă şi plină de provocări, ea este o oportunitate extra-ordinară de a fi întrupaţi în aceste vremuri.

Indiferent de ceea ce se petrece în viaţa voastră sau a celor din jurul vostru, vă sugerăm să cultivaţi Aprecierea pentru lucrurile cele mai mărunte din viaţa voastră.

Împărtăşiţi-vă Iubirea şi Afecţiunea, pentru cei de care vă simţiţi apropiaţi.


În miasma puternică pe care o numiţi Civilizaţie Occidentală, Relaţiile individuale vor fi cele care vor supra-vieţui furtunii ce se apropie.

Pe măsură ce renunţaţi la distorsiunile create de cultura voastră şi deveniţi conştienţi de Adevărul Pur al Existenţei voastre, ca Fiinţă întrupată în Timp şi Spaţiu, vă veţi da seama că Marea Aventură abia a început !


HATHORII




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu