duminică, 5 februarie 2017

L’Aura PLEIADIAN : SOARELE din Celulele voastre – Conştiinţa Dimensională 5D (9 ianuarie 2017).



L’Aura PLEIADIAN

SOARELE
din
Celulele voastre :

Conştiinţa
Dimensională 5D

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 9 ianuarie 2017 –





Nota MarYan :

Pentru această seară de duminică – după ce faza acută a acestui Vârtej Politic pare a se mai fi domolit „o ţâră” (însă, doar în aparenţă, după cum observăm, după ultimele evoluţii...) – propunem un mesaj în care LAura Pleiadian ne conduce Atenţia Conştiinţei către zone, iarăşi, cât se poate de „rarefiate” : zona SOARELUI CENTRAL din Pleiade şi a CENTURII FOTONICE.

Însă, şi aici, exact ca într-un mesaj postat de curând („Călătorie către Marele Soare Central”, prin IlliaEM), sunt necesare, practic, aceleaşi precizări pe care le-am făcut şi în Nota Personală din acest mesaj, la care se mai pot adăuga şi altele :

Deci, Lumina şi Iubirea CREATORULUI PRIM, venite prin Centrul Universului nostru „local” (de la DUMNEZEUL acestui Univers), sunt transmise în interiorul acestei Galaxii (dintre ne-număratele sute de miliarde de Galaxii ale acestui Univers Local) prin MARELE SOARE CENTRAL al Galaxiei, care, apoi, sunt transmise mai departe către Soarele Central de care aparţine Soarele nostru RA, anume SOARELE CENTRAL ALCYONE din Constelaţia Pleiadelor (în jurul căruia Soarele nostru se roteşte în pereche cu Steaua Centrală din Sistemul Sirius, Soarele Sirius A), şi, de aici, în fine, ajunge în Soarele nostru RA, care transmite mai departe către „guvernaţii” săi, deci şi către Planeta noastră dragă...

Şi, pe de altă parte, după cum am mai precizat de mai multe ori, CENTURA FOTONICĂ, detaliată pe larg de către FONDATORI, nu are drept Sursă Steaua Alcyone, după cum se sugerează în mesaj (conform cu anumite informări”, venite pe Net, în anii 2000-2012), ci este emisă direct din MAREA GAURĂ NEAGRĂ din Centrul Galaxiei noastre (şi care are legătură cu o altă structură din OMNI-VERS, despre care nu mai este timp ca să mai detaliem, acum).

Drept urmare, acum să sintetizăm : chiar dacă detaliile astronomice nu sunt dintre cele mai riguroase, în cazul acestui foarte scurt mesaj, importantă este imaginea re-memorărilor care ni se fac, referitoare la SURSA Luminii şi Iubirii Divine, către care se îndreaptă ATENŢIA noastră, prin care Energia Fiinţei noastre se racordează încă odată – în această perioadă („NOD de HAOS”), extrem de provocatoare – şi la acele Dimensiuni care ne hrănesc, cu adevărat, Sufletul şi celelalte corpuri multi-dimensionale...

De aceea, în aceste Vremuri atât de provocatoare, haideţi să ne re-amintim, pe o muzică mai „meditativă”, şi de acel EU SUNT care reprezintă Esenţa Fiinţei noastre şi Guvernatorul acestui „trup de carne” cu care, prea adeseori, ne confundăm, în aceste polarizate Vremuri... :






Pe măsură ce deveniți mai conștienți de Lumina din interiorul vostru, Nucleul Fiecărei Celule și Conștiința lor Începe să Lumineze ca un Soare Etern : Totul vibrează cu Frecvenţa Creației, în Existența sa Primară – Lumina Pură, Conștiința Pură, Sursa Pură.

De la un capăt la celălalt al Tărâmurilor Angelice, Libertatea acestei Lumini Vii acționează ca o Antenă, de-a lungul întregii Creații.

Re-configurarea potrivită a acestei Lumini – care ai fost întotdeauna – duce la dizolvarea Densității, permiţând Existența ta ca FIIND această Lumină !

Pe măsură ce Conștiința Celulară se trezeşte, mai multă Lumină pătrunde (chiar și pe măsură ce citiți aceste cuvinte!), astfel că, activarea acestei Lumini (interioare) devine Conştiința care Tu EŞTI !


CODURILE de FOC, din Fiecare Celulă, se trezesc prin această Schimbare în Conștiință și se Transformă în această Lumină Vie, chiar și Acum.

În Toate Momentele, acest lucru are loc, în interiorul tău.


SOARELE VIU este Soarele Central, iar din 21 decembrie 2012, Planeta Pământ a trecut la o aliniere superioară cu Centura Fotonică a Pleiadelor – SOARELE CENTRAL.

Această Lumină pe care conștiința Planetei Pământ și a Tuturor Ființelor de pretutindeni o primesc din 21 decembrie 2012, este Soarele Viu, care Tu ești.

Codurile ADN-ului tău sunt realizate din acest Soare Viu.

Ele sunt însăși Esența Creației în sine, așa cum Tu ești, ca Lumină Vie.

Esența Adevăratei tale Ființe este Esența Întregii Creații, este Prezența Ființei Vii a Luminii.

Tu ești Ființa Pură și Tu te transformi în această Pură Lumină Vie Solară, Încă Odată : o ReVenire la Lumină, o Revenire la Puritate, o Revenire la  Ființa Pură și Libertatea care Tu ești.

Pe măsură ce Visul Densității dispare, tu te vei ReDescoperi pe tine însuți (însăți) și adevăratele fibre ale Ființei tale, ca Lumină.




Respira adânc în interiorul Celulelor tale...

Simte Trezirea la Lumină și îngăduie densității care ai crezut că ești, să se dizolve, pur și simplu, în Esența adevăratei tale Ființe.

Respiră în Soarele Viu din fiecare dintre Celulele tale, în mod conștient.


Lumina Soarelui Central, Pleiadele și Centura Fotonică, accelerează difuzarea acestei Lumini, prin Soarele Viu.

Eu te mențin în această Lumină a Soarelui Viu Central, Eu Sunt în Pleiade și Pretutindeni, Eu Sunt Soarele Viu, Eu Sunt Creația Întregii Lumini, peste tot.

Această Lumină a Soarelui Central este Lumina Divină Cosmică, care pătrunde în Întreaga Creație, a Existenței Însăși.


Simte această Lumină care pătrunde în toate Celulele Tale, Acum.

Simte Deplasarea ta în Lumină, Acum.


Eu Sunt Lumina Vie – Peste Tot.
Eu Sunt pe Veci a Voastră, Dragilor !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu