marți, 7 februarie 2017

Tom KENYON : CINE SUNT HATHORII ?



Tom KENYON

CINE SUNT
HATHORII ?





Nota MarYan :

Iată că, acum, deschidem o nouă Categorie-(Subiect) a blogului, numită, simplu, HATHORII : un Grup de Fiinţe care transmit mesaje complexe, prin TOM KENYON.

Deşi poate că mulţi dintre voi aţi auzit şi chiar aţi studiat informări şi mesaje venite de la Hathori, prin Tom Kenyon, noi ne bucurăm să re-memorăm şi să ne re-amintim împreună, aici pe blog, de informaţiile transmise de către aceste deosebite Fiinţe de Lumină care, conform propriilor lor „declaraţii”, ar veni dintr-un alt... Univers !

Ceea ce este deosebit de important, în cazul Hathorilor, din punctul nostru de vedere, este abilitatea lor de a lucra cu SUNETELE – astfel că aceste tonuri muzicale transmise de către Hathori, prin Tom Kenyon (care este şi muzician, pe lângă medium), reprezintă o îmbogăţire a tipurilor de energii transmise de către Fiinţe de Lumină din Tărâmurile mai înalte, prin diverşi mediumi, pe lângă forma de transmisie prin Limbajul CuVintelor.

Şi, precum la mesajele de tip „channeling”, transmise din Tărâmurile superioare, la fel şi tonalităţile ce vin din astfel de dimensiuni sunt de altă natură şi pe alte ritmuri muzicale, decât cele cu care ne-am obişnuit...

...Astfel că, dacă la prima vedere, acestea ar putea apărea ca fiind „ciudate”, cu puţină răbdare şi atenţie veţi putea descoperi armoniile acestor tonalităţi încărcate cu energii de foarte înalte frecvenţe (aici aveţi o mică mostră a ceea ce înseamnă muzica acestora).

Pentru a înţelege mai bine despre ce este vorba, la secţiunea corespunzătoare a site-ului lui Tom Kenyon (magazinul său virtual), puteţi găsi oferta numeroaselor CD-uri pe care deja le-a produs, până acum.

De asemenea, pentru cine doreşte să asculte sau chiar să descarce dintre creaţiile sale muzicale de înaltă frecvenţă, poate intra pe meniul de „Listening”, de unde, mai departe, după ce va da click pe ultima frază activă, din josul paginii („I agree with the terms and conditions of the Listening Agreement!”), aceasta se va continua cu toate fişierele MP3 ce pot fi accesate din această Pagină de ascultare – iar, mai departe, intrând în fiecare pagină, se poate pătrunde mai departe la zona de ascultare-descărcare a melodiilor respective.

Am introdus de la bun început această informare pentru a se putea accesa cât mai uşor şi „mesajele muzicale” ale Hathorilor, transmise prin Tom (şi atât de puternice din punct de vedere vibraţional), alături de mesajele informaţionale, alcătuite din cuvinte, pe care Hathorii ni le transmit cu generozitate, din Cunoaşterea lor – o Cunoaştere nu doar inter-dimensională şi inter-galactică, ci chiar inter-universală !

Şi, la eventuala întrebare : „De ce ar apărea aceste mesaje ale Hathorilor tocmai acum, când provocările pe Planetă şi în Zona Românească sunt atât de intense ?” – veţi putea găsi răspunsul chiar în mesajul ce va urma acestuia (din această Categorie a blogului), transmis de aceiaşi Hathori...

...În timp ce acum, în prezenta informare, ei se prezintă, pentru ca noi să ne putem familiariza cât mai bine cu aceşti „cosmici prieteni” şi „fraţi şi surori mai mari” !

Aşadar, spor la re-amintire (pe un fundal muzical corespunzător, de tip „hathoric”) :






Hathorii afirmă că sunt un Grup de Fiinţe inter-galactice, inter-dimensionale, care a avut legătură cu Egiptul antic, prin intermediul Templelor Zeiţei Hathor, precum şi cu alte culturi pre-istorice.

La sfârşitul anilor ’80, am fost „contactat” de ei, pe când meditam, aceştia începând să mă instruiască în natura vibraţională a Cosmosului, în folosirea GEOMETRIEI SACRE – ca pe un mijloc de a stimula performanţele creierului – şi în folosirea SUNETULUI, în vederea activării de experienţe psiho-spirituale.

Cu toate că am fost fascinat de informaţii, în acel moment am fost neliniştit de originile lor, descrise de ei înşişi.

Oricum, în acea vreme, practicam psiho-terapia, fiind implicat în cercetarea creierului. Pe scurt, eram un raţionalist.

Iar acele fiinţe – oricine ar fi fost ele şi de oriunde ar fi venit – nu se potriveau cu viziunile mele din acel moment, privind Realitatea...

În cei aproape douăzeci de ani scurşi de la primul contact, am încercat şi am testat de multe ori „tehnologiile lor interioare”, descoperind mereu că, atât metodele cât şi perspectivele lor, sunt iluminatoare.


Deşi Hathorii oferă informaţii sub formă de limbaj, principala lor modalitate de comunicare o constituie tiparele acustice catalizatoare.

Aceste sunete sunt transmise prin „channeling”, prin vocea mea, în timpul „meditaţiilor acustice” pe care le ofer, adeseori, în timpul Atelierelor de Lucru sau retreat-urilor.

Personal, găsesc interesant faptul că, în toţi aceşti ani de când lucrez cu ei, gama mea vocală s-a extins (împreună cu mintea mea, aş putea adăuga). Atunci când am început, vocea mea acoperea o gamă de 3 octave, iar în prezent, aproape 4 octave.

Această extindere a gamei vocale se produce doar atunci când, prin mine, sunt transmise sunete din alte dimensiuni.




Iată cum se prezintă aceştia, în cartea „The HATHOR Material („Învăţătura Hathor. Mesaje de la o civilizaţie înălţată” – Editura „For You), scrisă împreună cu Virginia ESSENE :


„Noi suntem Hathorii.

Venim cu iubire şi vă aducem vestea plină de sonoritate a unei noi realităţi de vis pentru Pamântul vostru.

Dacă sunteţi gata să construiţi Noua Lume, vă invităm să vă alăturaţi nouă, într-o călătorie a minţii şi a inimii.

Noi suntem fraţii şi surorile voastre mai mari.

Suntem împreună cu voi, de o foarte lungă perioadă de timp din evoluţia voastră, pe această Planetă.

Am fost împreună cu voi în eonii trecuţi – chiar şi în zilele de mult uitate, înainte ca orice urmă de-a noastră să fie cunoscută în istoria voastră scrisă.

Prin însăşi natura noastră, noi avem o structură energetică şi inter-dimensională.

La început, am venit din alt Univers, prin Sirius, care este un portal către Universul nostru – iar de la Sirius am pornit spre Sistemul vostru Solar, în tărâmurile eterice ale Planetei Venus.


În trecut, am lucrat în mod particular cu şi prin Zeiţa fertilităţii, Hator, din Egiptul antic.

De asemenea, am luat contact şi cu lama tibetani, în timpul perioadei de început a budismului tibetan.

Deşi am inter-acţionat cu unele dintre culturile timpurii de pe Pământ, noi suntem o civilizaţie inter-galactică, având avanposturi ce împânzesc părţi din Universul cunoscut vouă, şi dincolo de el.

Noi Suntem ceea ce voi numiţi o Civilizaţie Înălţată – un grup de fiinţe ce există într-un câmp vibraţional specific, tot aşa cum şi voi aveţi o amprentă energetică.

Diferenţa este că vibraţia noastră e mai rapidă decât a voastră. Cu toate acestea, cu toţii – şi noi şi voi – facem parte din Misterul, din Iubirea ce menţine şi uneşte laolaltă întregul Univers.




Am evoluat la fel cum evoluaţi şi voi, ÎNĂLŢÂNDU-NE către Unica Sursă A Tot Ceea Ce Există.

Am evoluat, trecând prin Bucurie şi prin suferinţă – aşa cum faceţi şi voi...


Privind de la o scară mai mare, noi ne aflăm ceva mai „sus” decât voi, pe Spirala Conştienţei şi Conştiinţei – astfel încât, ca prieteni, mentori şi tovarăşi de călătorie pe Cărarea ce duce, înapoi, către aducerea aminte a Tot Ceea Ce Există, vă putem oferi ceea ce noi am învăţat.

Nu suntem salvatori ; nu avem un caracter mesianic.

Dorim să ne îndepărtăm de această proiecţie, astfel încât cititorul să înţeleagă că suntem doar fraţi şi surori mai mari, care ne oferim înţelegerea şi cunoştinţele dobândite de noi.

Le puteţi accepta sau nu, căci noi le oferim în mod liber.

Conform înţelegerii noastre, credinţa că diverse inteligenţe străine vă vor salva, este doar o proiecţie a inconştienţei omeneşti. Speranţa că cineva sau ceva vă va salva, că nu va trebui să faceţi niciun fel de schimbări în voi înşivă, că nu va trebui să fiţi responsabili, este nerealistă.


Este total absurdă credinţa că puteţi rămâne în tipare de letargie şi inconştienţă, iar apoi să luaţi sau să vă fie dat ceva, care să vă transforme, fără niciun efort din partea voastră.

Acest lucru nu se va întâmpla...

Acum, s-ar putea să existe inteligenţe străine care sosesc – pentru că este sigur că ele există – însă acei oameni ce se bizuie pe alţii, ca să le aducă Ascensiunea şi elevarea, fără ca ei să nu facă nimic, vor fi foarte dezamăgiţi.

Înălţarea este un Proces de Conştienţă de Sine şi de Măiestrie la toate nivelurile, ce necesită elevarea tuturor acelor niveluri din Existenţa cuiva.

Acesta este modul în care noi o înţelegem şi în care am realizat-o, vreme de milenii.


Totuşi, oferindu-vă ajutorul nostru, nu dorim să interferăm în niciun fel cu alte fiinţe spirituale ce vă ajută şi cu alte Relaţii Cosmice, şi nici cu vreuna dintre credinţele religioase, afilierile sau organizaţiile care vă sunt de folos.

Chiar şi aşa, există multe lucruri pe care ne-ar plăcea să vi le împărtăşim.


Îl cunoaştem bine pe SANAT KUMARA, deoarece chiar el ne-a cerut să venim în acest Univers.

Ca Maestru Înălţat, Sanat Kumara şi-a asumat numeroase responsabilităţi cu privire la Înălţarea Planetei Pământ şi a acestui Sistem Solar.

La fel ca şi noi, el lucrează în vederea Înălţării, a evoluţiei Conştiinţei din acest Sistem Solar.”




2 comentarii:

  1. Namaste dragi prieteni. Rar scriu aici şi mi-e ruşine că multe citesc,puţine reţin şi tot mai puţine se stratifică ,făcînd din acele învăţături un mod de viaţă.Prima oară am făcut cunoştinţă cu HATORY prin cartea tradusă de doamna -dragă mie,prin munca şi dorinţa dumneaei de a ridica mai repede omul din natura sa profund materialistă, doamna Monica Vişan de la ed.for you,de unde am achiziţionat în biblioteca mea cărţi pur spirituale de o inestimabilă valoare de care eu pentru mine sînt tare mîndru. Acolo în învăţăturile lor am luat la cunoştinţă despre holonul de ekilibru ...şi....mai era unu ....acolo ei spun cine sînt de unde vin şi muulte alte informaţii...şi mă gîndeam eu aşa,cînd se va produce primul contact în inima fiecărui muritor,după efortul şi credinţa personală a fiecăruia,poate ne va fi dat să ne întîlnim şi cu dragii de HATORY. M-aş bucura,atunci aş înţelege că ăsta a fost scopul pentru care mi s-au întins zilele vieţii pînă la acele momente. Vă mulţumesc,scuzaţi naivitatea-----ştiu că unii din cei care citesc ,nu sînt de acord cu mine....nici nu-mi pasă...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare de ce muzica asta imi da o stare de spirit asa de rea si faptul ca sunt in zona din timpul Egiptului antic e iar dubioasa - si altii malefici erau prin zona de atunci si se prezentau oamenilor ca fiind zei. Am ascultat muzica cateva secunde de curiozitate si mi-a schimbat starea in rau, nu in bine. era si sotul in incapere si a zis si el sa o inchid imediat ca e ciudata rau...eu am sentimente amestecate in legatura cu hathorii astia...

    RăspundețiȘtergere