sâmbătă, 29 aprilie 2017

Sophia LOVE : Pe măsură ce Ne TRANS-FORMĂM - Noi şi Atacurile Draconiene (24 aprilie 2017).



Sophia LOVE

Pe măsură ce
Ne TRANS-FORMĂM :
Noi
şi
Atacurile
Draconiene

(Traducere : Monica POKA)

– 24 aprilie 2017 –





Nota MarYan :


...Iată că un alt articol, postat de Sophia Love şi tradus de către Monica Poka, vine cu informaţii şi mai „terifiante” despre prezenţa şi acţiunea (atacurile) entităţilor întunecate, de tip draconian.

Dacă „la prima vedere” toate aceste informaţii par a fi interesante şi importante, totuşi, pentru cei care nu au foarte multă cunoaştere şi practică metafizică acumulată, s-ar putea ca toate acestea să sune puţin „înfricoşător” – ceea ce, dragi prieteni, chiar nu este cazul !

Venim acum cu toate aceste precizări pentru că o bună parte dintre cei care citiţi acest blog, probabil că studiaţi şi informaţiile de pe alte bloguri, apropiate ca atitudine şi tip de informaţie expusă ; de aceea, credem că este foarte important de „a pune lucrurile la (un anumit) punct”...

Ceea ce este cel mai important de reţinut şi de înţeles, de către toţi cei implicaţi în „Lucrul cu Lumina”, este faptul subliniat deseori de către Fondatori, în mesajele lui Sal RACHELE (dar şi în alte informări), referitor la prezenţa draconienilor în corp fizic pe Pământ : faptul că aceştia au o asemenea structură fizică, încât este incompatibilă supra-vieţuirea lor, în corpul lor fizic, la Suprafaţa Planetei noastre (în condiţii normale de vieţuire).

Pentru că aceştia au extra-ordinare puteri telepatice (remarcate şi în acest articol), draconienii reuşeşesc să-şi proiecteze structura lor astrală pe cei pe care doresc să-i influenţeze (politicieni, finanţişti şi alţi cabalişti), proces numit, simplu, „POSEDARE” – care, spre deosebire de proiecţia astrală a Entităţilor de Lumină asupra mediumilor care-şi dau acordul pentru acest proces (şi care este numit „ADUMBRIRE”), această posedare are loc, de obicei, prin forţă şi constrângere, chiar violenţă.

Din această cauză, ceea ce văd mediumii şi „văzătorii”, în privinţa unor politicieni „de top”, nu reprezintă „adevărata formă a corpului lor, pentru un scurt moment” (cum ar fi, la TV, când politicianul X a apărut, pentru o secundă, cu un corp reptilian sau cel puţin cu o diafragmă oculară elipsoidal-verticală, specifică reptilelor..), ci pentru că, preţ de câteva secunde, aparatul de filmare din studio a recepţionat proiecţia astrală a draconianului care posedă efectiv acea persoană publică...

Aceste date vin în concordanţă cu alte informaţii oferite de Fondatori (Fiinţele de Lumină de cea mai înaltă conştiinţă din acest Univers, de densitatea a 12-a), care ne precizează că „Schimbarea de Formă” (Fizică) nu este la înde-mâna orişicui, ci doar celor care au un nivel minim de conştiinţă de tip 9D (ceea ce, pentru draconienii întunecaţi, nu prea este cazul !).


Re-amintesc toate acestea pentru a ne elibera de această potenţială teamă că am putea da „nas în nas”, cu vreun asemenea reptiloid draconian, la ceas de seară, pe vreo alee pustie de parc, sau cine mai ştie pe unde... şi că ar trebui să ştim ceva arte marţiale ca să ne luăm la trântă cu acesta...

De fapt, numai din acea informaţie – cum că sângele acestora este foarte caustic şi otrăvitor pentru oameni, la contactul cu pielea umană – putem să ne dăm seama de incompatibilitatea corpurilor fizice draconiene cu atmosfera terestră.

Odată înţeles acest aspect, putem privi şi citi altfel materialul de mai jos, care are şi acesta rostul său...

...De a ne re-aminti de importanţa Lucrului cu Lumina, pentru a ne elibera într-un mod cât mai uşor şi graţios de eventuale influenţe draconiene, încă prezente pe Planetă – deşi, fie vorba între noi, la ora actuală se pare că mai sunt prezenţi, pe Planetă, cel mult câteva sute de draconieni... spre deosebire de reptilieni (executanţii acestora), prezenţi încă în număr mai mare (câteva mii, probabil) şi care au, încă, influenţe majoritare tot în dimensiunea astrală inferioară (partea de jos a 4D-ului).

Aşadar, „lupta de clasă” cu draconieni, reptilieni şi alte asemenea reptiloide nu mai este, în prezent, de actualitate. Cine doreşte sau este nevoit să se lupte prin astralul de jos cu asemenea făpturi se luptă, în principal, cu plăsmuirile propriei minţi care încă tinde să rămână în zona 3-4D sau care tocmai se eliberează de acele programe ce ne ţin blocaţi în aceste bande de frecvenţe...

Sigur, asta nu exclude total existenţa unor atacuri directe ale unor asemenea entităţi din zona astrală inferioară (de aceea au loc în timpul somnului, când corpul astral poate ajunge în Planul Astral inferior, corespunzător unei asemenea situaţii), însă aceste aspecte sunt mult mai rare decât sunt tentaţi să creadă oamenii (care au tendinţa de a se victimiza şi martiriza) şi doar cu „ţinte precise”, cu cauze predominant karmice.

(Din propria noastră experienţă, atacuri sistematice nocturne asupra unei persoane, în „povestea” căruia ne-am introdus şi noi, la cererea acesteia, mai demult, s-au dovedit a avea un rost foarte precis, cu antecedente karmice de pe alte planete – chiar am fost întrebaţi de către reptiloizii albinoşi de ce „ne băgăm nasul” într-o asemenea situaţie, care nu ne priveşte deloc...).

Deci, iată cum zisele „atacuri reptiliene” nu prea sunt chiar atât de „întâmplătoare”...

Pe de altă parte, atacurile electro-magnetice, care se desfăşoară în prezent, dinspre aparatura Cabalei, par a fi „focuri automate” îndreptate către cât mai mulţi Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii, la întâmplare, din disperare de cauză : fiind, practic, cu spatele la zid, acestora nu prea le-au mai rămas alte variante de acţiune...

Astfel că, Acum, devine vitală re-amintirea necesităţii de a ne întări Corpul de Lumină şi de a ne creşte Nivelul de Conştiinţă, prin aceleaşi instrumente ale MEDITAŢIEI şi ale LUCRULUI cu LUMINA – singurele metode şi instrumente reale şi eficiente ce ne ridică, la propriu, prin creşterea frecvenţei vibraţionale, deasupra tuturor acestor „nebunii” !

Altfel (metaforic) spus, nu ne rămâne decât să ne urcăm „Nava” fiecăruia deasupra „plafonului de nori” (deasupra zonei unde este în plină manifestare „furtuna”, cu puternice descărcări electrice şi teribile zgâlţâieli), ajungând astfel în Zona unde Pacea şi Liniştea sunt în mod real Prezente, cu Razele Soarelui (Divin) blând luminând privirea fiecărui Lucrător în Lumina Divină (cel care, iată, Aici eliberează Misiunea de Luptător, odată cu ieşirea din dualitatea 4D-ului) !

Centraţi în acest fel şi conştienţi de metodele de lucru amintite mai sus, iată că altfel putem parcurge mesajul provocator de mai jos, al Sophiei LOVE ! :






Împuternicirea include adevărul. Unele lucruri, ei bine, poate majoritatea, care ne-au fost spuse, nu o fac...

Prin urmare, noi operăm adeseori dintr-o stare de ne-putință.


Unele lucruri mi-au fost spuse, dintr-o sursă în care am încredere, iar altele le-am văzut eu însămi.

Aceste lucruri ar putea să sune bizar. Am fost cu meticulozitate programați să le respingem imediat, că ar putea reprezenta o posibilitate...

Faptul de a le nega realitatea potențială, ne slăbește.

Ceea ce urmează are rolul să vă informeze, precum și să vă ajute să vă întăriți, cunoscând Adevărul.

O Ființă Suverană ia în considerare toate posibilitățile.

Noi am venit aici ca Lucrători în Lumină și Războinici ai Luminii. Am venit ca să ne asigurăm că Pământul și oamenii săi se eliberează de sclavie și că aceştia sunt cei care își aleg propria lor Evoluție (şi nu alţii, în locul lor).

Pe măsură ce această poveste se desfășoară, suntem martorii unui progres dramatic. Ne confruntăm, de asemenea, cu obstacole și aceasta este direcția în care merge această discuție.


Ce se întâmplă ?

Vă pot spune câteva lucruri care s-ar putea să vă lumineze, în legătură cu ceea ce se întâmplă (pe Planetă, în prezent).

Cobra și Alianța (Rezistenţa) lucrează cu sârguință în a avea grijă de aceste facțiuni și mașini care încă mai operează. Și au succes.

Totuși, nu s-a încheiat...

Există o ferocitate oarbă în aceste atacuri energetice. Există o tehnologie avansată.

Cu toate acestea, nu există o direcție sau o organizare (Capul Şarpelui a fost tăiat) și nu mai au nimic de pierdut.

Acest lucru nu face decât să amplifice violența.

Lucrătorii în Lumină și Războinicii Luminii sunt în mod individual vizați, iar efectul se manifestă în mod diferit, pentru fiecare persoană.

Poate apărea sub formă de boală, anxietate sau accident. În toate cazurile produce stres, iar scopul este, de fapt, să dezactiveze/chiar elimine Lucrătorul în Lumină / Războinicul Luminii, reducând astfel efectul pe care acesta îl produce în lume.

Ei (Draconienii) caută încă să câștige.

Nu o vor face (nu vor câștiga), dar acest lucru nu contează și nu îi va opri să încerce (în continuare).

În toate cazurile – aceste ființe, facțiuni și mașini – este nevoie să fie eliminate în mod forțat. Aceasta este exact ceea ce fac şi ei.

Nu există negociere. Ei nu sunt umani.

În lumina acestor informații, vă ofer următoarea descriere / introducere a Draconienilor.

Unele informații este posibil să le fi auzit, deja. Multe dintre aceste informații au fost noi pentru mine.

Nu sunt prea ușor de citit și îmi cer scuze pentru acest lucru, însă doar prin Cunoaștere vine şi Puterea (îm-puternic-irea).

Aceasta nu este o postare tipică pentru mine, dar am simțit că ar putea ajuta pe cineva. Nu este menită să pledeze pentru război, luptă sau polaritate. Sunt doar informaţii.

Sunt vremuri neobișnuite și nu există nici un fel de hărți rutiere. Dacă și numai unul dintre noi este ajutat, această postare își va fi îndeplinit scopul.




Caracteristicile Draconienilor


Foarte înalți. Cei Regali sunt cei mai înalți, 14 picioare (4,27 metri).
Ceilalți sunt și ei înalți, mai înalți decât un om obișnuit, 9-10 picioare (2,7 – 3,05 metri).

Organele lor vitale (sensibile, ne-protejate) sunt situate atât la subsuori, cât și în vintre (zona abdominală).

Au o telepatie mentală foarte dezvoltată. Vor ști întotdeauna că veniți. Este greu să-i surprindeți. Nu vă puteți strecura pe lângă ei. Sunt întotdeauna în așteptare.

Sunt lași și răzbunători. Vă vor ține minte și vor păstra o vendeta personală cu voi, dacă v-ați întâlnit cu ei și i-ați rănit cumva...

Au un puternic miros de urină. Asta din cauză că își elimină reziduurile prin piele – le transpiră. Din această cauză, dacă îi închideți undeva, unde să nu le ajungă aerul pe piele, va dura o vreme, dar în cele din urmă se vor sufoca.

Trebuie să vă feriți de sângele lor, pentru că este caustic pentru oameni, vă va arde.


Așa că „vigilența constantă” rămâne mantra noastră.

Dacă ceva apare aparent „de nicăieri”, ar putea foarte bine să fie un atac.

Ceea ce este necesar să faceți în toate cazurile este să vă întăriți Suveranitatea. Folosiți meditația, muzica, mișcarea, natura, rugăciunea sau orice altceva funcționează. Nu sunteți nebuni...

Ceea ce se întâmplă acum, se întâmplă sub suprafața acestei iluzii (gândiți-vă la starea de vis), dar efectul la toate acestea se simte acolo unde îl putem vedea, în corpurile și în viețile noastre.

Ei încă încearcă să ne oprească. Acest lucru ne spune că, în prezent, noi facem o diferență !

Nu suntem victime. Suntem Lucrători și Războinici aflați pe terenul familiar al unui lucru bine făcut.

Suntem Strălucitoare Ființe de Lumină, iar acest ultim și violent strop de întuneric ne încadrează Strălucirea atât de bine, încât ne face, într-adevăr, ținte evidente...

Luați-vă în inimă adevărul a cine sunteți și rămâneți acolo.

Am ales și am fost aleși pentru această Cale pe care mergem acum.
Noi am ales-o.

Noi suntem cei pe care-i așteptăm.


Cu recunoștință și iubire,

Sophia



Notă personală (Monica Poka) :

Poate că mulți vă întrebați care este motivul pentru care am ales să fac această traducere neobișnuită ca temă pentru mine.

Am făcut-o pentru că această postare vine ca o confirmare a faptului că nu sunt singura care a trecut în ultimele nopți printr-o astfel de confruntare cu ființe ale întunericului. Acesta este și motivul pentru care am scris ceea ce am scris în Actualizarea de astăzi, 28 Aprilie 2017.

Ce pot să vă spun este că, dacă sunteți o persoană suverană și împuternicită, le veți face față. Dar asta depinde de încrederea în sine a fiecăruia și de gradul în care v-ați asumat puterea personală.

Ținte sunt într-adevăr acele persoane care sunt văzute ca un real/potențial pericol pentru planurile lor – dacă mai au vreunul sau, pur și simplu, atacă orbește, pentru a spori haosul, în speranța unei amânări a deznodământului pe care nu-l mai pot ignora.

Nu vă fie teamă, suntem mai puternici decât ei, deși aparent sunt mai masivi decât noi. Aduceți-vă în manifestare adevărata Ființă și veți vedea care este Adevărul și Cine Sunteți cu Adevărat.

Într-adevăr sunt lași, dar dacă „v-au luat la ochi”, vigilența este nevoie să devină a doua noastră natură.

Cel mai important, nu vă temeți de ei, pentru că nu suntem singuri. Avem și noi aliații noștri, atunci când este cazul.

Namaste !



prin

Un comentariu:

  1. Si o persoana politica de nivel 1 gen Clinton cate e posedata cat mai reprezinta din ea propriile ei ganduri? Am citit din emailurile ei si nu pare posedata decat rau directionata. Adica ea chiar gandea cu voce tare sa trimita o drona pentru a il lichida pe Assange. Posedarea aceasta patrunde atat de adanc incat afecteaza adn-ul persoanei? Daca e asa cum iti dai seama cine e posedat de cine? Chiar si ai nostri politicieni par toti posedati de lupta pentru putere si nu realizezi cine ii poseda si ce intentii au. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere