sâmbătă, 6 mai 2017

Brenda HOFFMAN : Nu mai este nevoie să vă re-întoarceţi în Tranşeele de Luptă (28 aprilie 2013).




Nu mai este nevoie
să vă re-întoarceţi
în
Tranşeele de Luptă

(Traducere : Monica POKA)

– 28 aprilie 2013 –





Dragii mei,

Poate că v-ați început călătoria voastră către Noua Eră / Noul Pământ plini de o bine-cuvântată inocență.

V-ați așteptat ca tranziția voastră să se definitiveze cu ușurință, în câteva zile sau luni...

În schimb, acesta este un proces care vă consumă mai mult timp și energie decât ați crezut  că este posibil, atunci când v-ați decis prima dată să faceți tranziția de la frică la iubire.

Cât de greu poate fi ? ”. Într-adevăr...

Iar acum vă deplângeți avansul sau lipsa acestuia.

În această fază de finalizare, niciuna dintre acestea nu pare interesantă...


O analogie potrivită ar fi că voi sunteți asemeni unui soldat din primul război mondial, aflat în tranșeele din Franța, în momentul în care unitatea voastră a revendicat câțiva metri de noroi – în detrimentul prietenilor și liniștii voastre sufletești.

Să luptați pentru țara voastră vi s-a părut interesant, înainte să ajungeți aici.

Acum nu mai puteți aștepta până se termină războiul. Suișurile și coborâșurile, disconfortul fizic, precum și imposibilitatea de a vorbi despre toate aceste aspecte, pur și simplu vă testează sufletul.

Nu vă mai interesează cine câștigă, atâta timp cât puteți să mergeți acasă...




Acest lucru nu este valabil pentru voi toți cei aflați în tranziția „tranșeelor”, dar este valabil pentru suficient de mulți dintre voi, pentru a oferi această imagine de ansambluși un pic de speranță.

știți că milioane de oameni s-au alăturat mișcării voastre către BUCURIE !

Mulți dintre voi puteți vedea, acum, doar o mică parte din fața voastră. Nici măcar nu aveți idee câți, dacă aceștia există, se află în urma voastră...

...Așa cum în ultima săptămână, numărul celor care au făcut tranziția către Noua Eră/Noul Pământ a crescut la milioane !

Nu mai sunteți singurul/singura sau unul/una dintre cei puțini.

Veți simți imediat aceste „trupe noi” ?

Nu – voi sunteți atât de obosiți de luptă, încât pur și simplu puneți un picior în fața celuilalt.


Poate că gândurile noastre sunt prea dramatice pentru realitatea voastră curentă.

Ceea ce noi vă spunem este similar cu situația în care un comandant primește trupe noi, ne-testate, la o unitate militară și el decide totuși să folosească trupele obosite de luptă.

Este posibil – dar de ce ?

De ce ar vrea un comandant să forțeze trupele epuizate, dar instruite, să continue, atunci când există milioane de oameni care își așteaptă cu nerăbdare rândul să câștige glorie pentru ei înșiși și țara lor ?

Trupele obosite de bătălii știu că există puțină glorie în acel proces – pur și simplu se pune un picior în fața celuilalt, până când finalul/lumina este vizibil/ă.

Voi sunteți „trupele obosite de luptă.

Ați luptat, da, ați luptat pentru a vă găsi locul în această minunată tranziție către Noua Eră.

Chiar dacă nu ați avut nici măcar o idee unde veți ajunge, alta decât o vagă promisiune a Bucuriei, v-ați adunat curajul și ați continuat să mergeți înainte, în ciuda întrebărilor, nelămuririlor și, da, temerilor.

V-ați simțit izolați, uneori ciudați și totuși pocniți prin mai multe traume fizice sau emoționale.


Toate acestea sună destul de deprimant, nu-i așa ?

Dar aceasta a fost realitatea voastră, pentru ceva vreme. Ați înaintat cu promisiunea bucuriei și a unui sentiment interior că trebuie să o faceți.

Acest lucru, din perspectiva istorică a pământului vostru, nu este cu mult diferit de înrolarea în armată, crezând că țara voastră merită efortul și durerea.

Poate că sunteți îngroziți că folosim o analogie militară pentru a descrie tranziția voastră către Noua Eră/Noul Pământ.

V-ați alăturat acestei mișcări de tranziție pentru a găsi Pacea și Iubirea.

Este acest gând atât de diferit de cel al soldaților care au luptat pentru același lucru, atunci când Pământul a fost în dimensiunea a 3-a ?

Ați „luptat” în multe bătălii similare în trecut, numai în tărâmul fizic.

Este timpul să renunțați la analogiile voastre militare.

Această tranziție nu mai este o activitate de grup. Este o mișcare solitară către ceea ce simțiți că este cel mai bine pentru voi.

Nu mai este nevoie ca voi să antrenați noile trupe sau să duceți luptele lor. Singurul vostru rol este să continuați să vă mișcați, în Bucurie și Iubire.


Am făcut declarații dramatice, deoarece mulți se alătură acum „titulaturii” de LUCRĂTOR în LUMINĂ.

Și ei se așteaptă ca voi să aveți grijă de ei în timpul traumelor, fricilor, și da, bătăliilor lor...

...Pentru că voi sunteți „Băieții buni” care-i vor lua de mână și îi vor conduce prin ceea ce-i mai rău – chiar în condiţiile epuizării voastre.

Voi nu prea mai aveți energie ca să mai aveți grijă şi de alții...

Dar nici nu este nevoie ca să fiți o victimă. A vă opri aproape completa voastră tranziție, pentru a-i ajuta pe cei ce se află pe cale, sună nobil, dar voi nu mai aveți energia de a face acest lucru.

Nici cei care vin în urma voastră nu au nevoie de cineva care să-i salveze de ei înșiși. Pentru că asta este ceea ce ați face.

Ei au nevoie să-și descopere propria ființă. Iar acesta nu este rolul vostru.

Și la fel de important, voi nu aveți energia pentru a instrui sau a avea grijă de cineva, acum.




Voi, Lucrătorii în Lumină avansați, sunteți epuizați.

Voi aveți nevoie să experimentați Bucurienu durerile altora, pe măsură ce ei evoluează prin cele mai profunde temeri ale lor.

Unii dintre voi ar putea dori să-i instruiască sau să-i învețe pe proaspeții Lucrători în Lumină.

Dacă simțiți Bucurie să faceți acest lucru, faceți-o prin toate mijloacele.

Majoritatea dintre voi aveți alte piese pe care doriți să le explorați. Nu mai aveți nevoie să vă mai explorați în continuare propriile voastre dureri, temeri, furii – sau cele ale cuiva drag.

V-ați săturat. Și pe bună dreptate.

Ați trecut prin propriile voastre frici și aveți nevoie de o perioadă de odihnă, înainte de a vă decide să vă mutați în Noul vostru Tărâm de explorare.

Iar acesta nu include să treceți în spatele liniei, așa cum prietenii și cei dragi vă roagă să-i ajutați, pentru că ei nu au experimentat acele aspecte prin care voi ați trecut deja.

Ei nu vor intra în Noua Eră/Noul Pământ, până când nu-și vor explora propriile lor frici, dar voi știți asta, deja.

Ei se așteaptă ca voi să le arătați scurtăturile – să aveți grijă de ei.

Rolul vostru, ca Lucrători în Lumină avansați, este să mergeți tot înainte – lăsând poate o dâră de energie și înțelepciune în urma voastră, dar cu siguranță nu să vă întoarceți pe câmpul de luptă, pentru a duce luptele noilor Lucrători în Lumină, în locul lor.

Dâra voastră de Înțelepciune și Lumină poate include materiale scrise sau permisiunea acordată celorlalți de a fi în frică, pe măsură ce ei trec prin propria lor „noapte întunecată a sufletului”.

Nu o puteți face în locul nimănui – tot așa cum nu puteți învăța să citiți în locul altcuiva.

Este timpul ca voi să vă mutați în Bucuriefără să vă faceți griji că fratele, mama, prietena/ul sau iubita/ul nu vor face tranziția lor.

Aceasta este preocuparea lor – nu a voastră.


Vom încheia acum cu cuvinte de iubire și vindecare pentru voi, Lucrătorii în Lumină care v-ați dus cu curaj lupta.

Permiteți-vă să vă odihniți, știind că cei care vă urmează dispun de mult mai multă informațieși da, de mai multe modele de roluri, decât ați avut voi.

Odihniți-vă un pic, înainte de următoarea voastră Mare Aventură, știind că nu mai trebuie să vă întoarceți, niciodată, înapoi în tranșee.

Așa să fie !

Amin.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu