sâmbătă, 20 mai 2017

MarYan : Al 3-lea ATELIER TEORETIC şi PRACTIC pentru construirea DISPOZITIVELOR CUANTICE (de tip MGQE) - Bran, 9-11 iunie 2017.




Al 3-lea ATELIER
TEORETIC şi PRACTIC
pentru construcţia
DISPOZITIVELOR CUANTIC-PLASMATICE
(de tip MGQE)


BRAN,
9-11 iunie 2017





Iată că acum a sosit timpul prezentării şi celui de-al 3-lea ATELIER Teoretic şi Practic, organizat la Bran de către Asociaţia CESAN şi susţinut de către „Grupul de entuziaşti din zona Bucureştiului”, re-denumit, mai nou, ca „Grupul de Studii Plasma România – MGQE”.

După Conferinţa pe care am organizat-o la Braşov, pe 20 noiembrie 2016, pentru ca acest Grup, prin coordonatorul lor, Barbu Constantin, să-şi prezinte activitatea şi realizările lor...



Acum nu o să re-iau ideile şi argumentele expuse în prezentarea de pe blog a Primului Atelier, din 9-10 decembrie 2016, ci doar vă propun a-l re-citi, dacă nu aţi făcut-o până acum.

În continuare, vom da citire informării oferite de către „Grupul de Studiu Plasma România” – prin coordonatorul şi iniţiatorul din România, Barbu Constantin – pentru Evenimentul de un week-end complet (tot de trei zile : 9-11 iunie 2017), de la Bran :





Plasma în Transilvania : 9-11 iunie 2017
(Partea a 3-a)


Atelier Teoretic şi Practic, susţinut de „Grupul de Studii Plasma RomâniaMGQE”, prin www.PlasmaRomania.ro .


PLASMA ROMANIA reprezintă comunitatea de cercetare explorativă şi aplicativă în Noua Stare a Materiei - PLASMA.

Revenim cu drag în Casa Christalină din Bran, unde timp de 3 zile, alături de prietenii noştri din Asociaţia CESAN, în perioada de LUNĂ PLINĂ, am pregătit un program de laborator teoretic şi practic, deosebit de interesant.

Aşteptăm fiinţele cu mintea şi inima deschise, care doresc să înveţe şi să aplice ultimele inovaţii ale celor 3 sisteme plasmatice (MagravsCuanticEteric), care sunt deschise, liber, către studiu.


La Atelierul Magnetic-Gravitaţional (MAGRAV-S), învăţăm să realizăm corect GANS-uri şi Nano-materiale, cu aplicaţii în domenii, ca : Sănătate, Energie, Transport etc.


ATELIERUL CUANTIC conţine :

- Realizarea Dispozitivelor Inteligente Cuantice, cu Secvenţa de Activare.

- Meditaţii : Algoritmare şi Manifestare, Terapie  Bio-Fotonică.

Venim în ajutorul persoanelor care vor să îşi echilibreze starea de sănătate cu ajutorul Dispozitivelor Inteligente Cuantice, acest lucru putând fi verificat cu aparatele complexe care pot investiga şi  analiza starea de sănătate a subiecţilor (Analizator Cuantic, dar şi Aparat de Bio-Rezonanţă Magnetică).

Personalul autorizat poate oferi persoanelor interesate consultaţii specializate cu aparate (de Analiză Cuantică şi de BioRezonanţă Magnetică) ce înglobează în structurile acestora principii şi aplicaţii de ultimă oră ale medicinei, ingineriei electrice, bio-informaticii şi ale altor ştiinţe.


ATELIERUL ETERIC conţine :

- Realizarea aplicaţiilor pentru Sănătate.
- Comunicări Inter-Galactice.

Toate materialele necesare sunt puse la dispoziţie de către Grupul de Studii Plasma Romania (la un cost/persoană de 111 lei).

Numărul de locuri este limitat la 16 persoane.




Important ! :

Înscrierile şi toate detaliile le puteţi afla telefonic la : 0723.50.20.17, însă numai după exprimarea fermă a intenţiei de Participare, prin email (cesan.christalin@gmail.com).

Am gândit  un program simplu, inter-activ şi sănătos, pentru că pe parcusul celor 3 zile o să ne hrănim doar cu alimente de tip raw-vegan şi băuturi Plasmatice, fiecare participant având posibilitatea de a pleca acasă cu un Dispozitiv inteligent Cuantic şi cu multe informaţii care sperăm  să fie aplicate în viaţa de zi cu zi.


Iată şi un Istoric al evenimentelor de acest gen, ţinute în Judeţul Braşov :





Acest Eveniment este organizat de către Grupul de Studii Plasma Romania (http://www.plasmaromania.ro/), în colaborare cu Asociaţia „Centrul de Educaţie pentru Sănătate” – CESAN (http://cesan.ro/).

Vă aşteptăm cu drag !




PROGRAM :

- Vineri, de la ora 18.00 – Teorie şi Practică.
 
- Sâmbătă, de la ora 13.00 – Practică.
 
- Duminică, de la ora 13.00 până la ora 18.00Meditaţii de curăţare şi pentru Protecţie energetică, precum şi Analize de scurtă durată cu Aparatură Cuantică de (Bio)Rezonanţă Magnetică.


MATERIALELE DE LUCRU :

Materialele vor fi asigurate de către organizator, la un cost de 111 lei / persoană – iar, în plus, fiecare persoană va avea asupra sa, neapărat, un PATENT tip „CROCODIL”.

De asemenea, cei care vor să realizeze Dispozitive Cuantice, vor trebui să aducă un Pistol de Silicon + 10 bucăţi de baghete de silicon „la cald” (de 11 mm. grosime şi 30 cm. lungime).




În funcţie de Profilul energo-psiho-informaţional-spiritual, fiecare persoană care activează un Dispozitiv inteligent Quantic, poate regăsi următoarele BENEFICII :

- Meditaţie profundă, fără efort sau pregătire.

- Sănătate crescută, datorată nivelului înalt de Ki (energie vitală) care pătrunde în corp.

- Niveluri crescute de energie pentru activităţile zilnice.
- Scăderea fricii şi anxietăţii.
- Mai multă Sincronicitate, Flux (curgerea energiilor) şi Echilibru.
- Tămăduitor – accesează „miracole”.

- Construirea Forţei şi încrederii, pentru a urma dorinţele inimii.
- Călătorie prin Porţi Astrale către alte locuri şi Dimensiuni.
- Vedere la distanţă în siguranţă.

- Atragerea procesului de re-generare a corpului fizic.

- Reducerea energiei electrice.
- Ozonarea spaţiilor.
- Echilibrarea regnurilor.
- Claritatea minţii. Luminarea Spiritului.


Vă prezentăm câteva realizări  din cadrul primului eveniment, unde persoanele care au creat aceste Dispozitive Inteligente Cuantice, au înregistrat şi raportat primele beneficii :

- Reducerea instant, cu 20%, a Energiei Electrice.

- Reducerea consumului de combustibil la vehicule Auto, fără conectare prin invertor.

- Conexiunea cu Sinele Superior.”





Aşadar, după cum vedeţi, inclusiv din această prezentare a pregătirii pentru acest Atelier (şi după cum precizam şi în articolele anterioare) :

Ca sinteză, ideile fundamentale se referă la faptul că acest Atelier oferă informaţii teoretice şi asigură partea practică pentru construirea unor Dispozitive Cuantice de tip MGQE ale căror PROIECTE, spre deosebire de altele de acest gen, sunt concepute pentru a respecta Formele GeometricePerfecte” ce ţin de GEOMETRIA SACRĂ (cu cele 5 Solide Platoniciene) şi Numărul / Raportul / Proporţia de Aur1,618...

...Şi care generează Energii şi Câmpuri Cuantice Armonice, de tipul „FLOAREA VIEŢII” – alături de calitatea cât mai Naturală a materialelor de construcţie folosite (din Natură, cu Formele Spiralate ce respectă acele Geo-metrii armonic-divine, amintite mai sus)...

...Cât, mai ales, „prin INTENŢIA Focalizată, în momentul construcţiei acestor dispozitive, în Frecvenţele (Multi)Dimensionale Spirituale ale Fiinţei”.


La fel, detalii despre LOCUL desfăşurării Atelierului („Laboratorul”) – alături de câteva cuvinte despre CAZARE şi MASĂ, inclusiv despre PREŢ(uire)le puteţi afla, de asemenea, telefonic.

Cât despre realizarea ANALIZELOR Cuantice, facem precizarea că acestea se referă la consultaţia, pentru cine doreşte, cu un aparat de Analiză Cuantică ce evidenţiază valorile cuantice ale unor investigaţii medicale pe Aparate şi Sisteme (ale corpului fizic), interpretate şi, apoi, concluzionate prin anumite recomandări terapeutice şi nutriţioniste (naturale), de către „specialista” nutriţionistă autorizată, a Casei Christaline (cea care, de altfel, va pregăti şi „minunile” raw-vegan de care vă veţi bucura şi pe care suntem siguri că le veţi savura, ca şi participanţii de la evenimentele anterioare !)...

...În timp ce sub-semnatul va putea asigura investigaţiile prin Bio-Rezonanţă Magnetică, cu un aparat specializat, de tip Oberon-Metatron.


Vă aşteptăm cu drag !



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu