sâmbătă, 19 august 2017

Anrita MELCHIZEDEK : TEMPLUL ADEVĂRULUI şi POARTA STELARĂ SIRIUSIANĂ a INIMII – Mesajul STRĂMOŞILOR (23 iulie 2017).



Anrita MELCHIZEDEK

TEMPLUL
ADEVĂRULUI
şi
POARTA STELARĂ
SIRIUSIANĂ
a INIMII

Mesajul
STRĂMOŞILOR

23 iulie 2017

(Traducere : Aurelia DIDA)





Nota MarYan :

Acest mesaj al Anritei Melchizedek face parte dintr-o serie de mesaje, numite de către aceasta ca fiind din partea „Strămoşilor”, şi care, spre surprinderea noastră, le-am găsit ca având un bun nivel de ADEVĂR DIVIN...

...Situat fiind între 75% şi chiar 80% - ceea ce este foarte bine pentru acest tip de mesaje (chenneling-uri) care „bântuie” Internet-ul şi care, în marea majoritate de peste 90%, sunt „făcături” de mare artă şi precizie din partea „băieţilor coloraţi” ai Cabalei.

Aşadar, acum venim cu acest Mesaj al Anritei, care vorbeşte de un Moment mai extins din această perioadă, al PORŢII STELARE SIRIUSIENE (în cadrul căruia regăsim şi actualul „Portal” de două săptămâni, delimitat de către cele Două ECLIPSEParţială de Lună şi Totală de Soare)...

...În timp ce, pentru acest Moment, ce urmează în scurt timp (al Eclipsei Totale de Soare, de luni, 21 august 2017), vom veni în foarte scurt timp cu mesajul acesteia, tot din partea „Strămoşilor”, cu ultimele date în această privinţă.

Ceea ce mai este de menţionat se referă la faptul că parametrul numit „Adevăr Divin”, amintit mai sus, se referă la „datele tehnice” expuse în primele părţi ale acestor mesaje, în timp ce grosul acestora este constituit din MEDITAŢII co-relate cu aceste subiecte – şi care, din punctul nostru de vedere, par a avea chiar eficienţă şi relevanţă, ca fiind, într-adevăr, transmise de către cei care sunt expuşi în mesaj, printre care şi „TriadaLORZILORMiKaEl (Mihail), Metatron şi Melchizedek.

De aceea, mai mult decât urarea de spornicie la lectură şi cercetare, aici pare a fi de cea mai mare utilitate urarea de Spornicie la MEDITAŢIE ! – cea care deschide „porii” sufletului şi frecvenţe cât mai înalte, pentru accesarea acelor energii şi calităţi expuse în cadrul acestei foarte extinse meditaţii.

Aşadar, să ne urăm Succes ! – mai ales acum, în orele premergătoare Meditaţiei de luni, 21 august, orele 21.11 (ora României) :


   

 

  

Bine v-am găsit dragilor, ne face o mare plăcere să fim cu voi în această lună Iulie, pe măsură ce voi pătrundeți în LINIILE TEMPORALE contopite ale UNITĂŢII CONŞTIINŢEI și ale Expansiunii LUMINII CHRISTICE, pe acest Pământ Sacru și prin REŢEAUA Uniunii Iubirii Divine.

Expansiunea Constiinței Cosmice Christice, dragilor, care vă conduce, mai profund, la următorul nivel al înfloririi și al Luminii Sufletului vostru, este mult amplificată prin Portalul Zeiței – Poarta Stelară Sirius, care începe pe 23 Iulie, cu Răsăritul Stelei Sirius.

Aceasta este ziua când Sirius se ridică la orizont, chiar înaintea Soarelui.


Răsăritul lui Sirius începe un ciclu de 55 de zile, de la 23 Iulie până la 15 Septembrie 2017, perioadă în care Portalul Sirius este deschis și activat mult mai mult decât în alte momente – Portalul prin care intră Energia Zeiței, aliniindu-vă cu Centrul Galactic și Supra-Iluminat de Legiunea Arhanghelilor din Sirius, a Luminii, și de multe Ființe Iluminate de Lumina de Sus.

Pe măsură ce voi primiți această energie amplificată a Iubirii Divine Necondiționate, prin Inimile voastre Christice și pe acest Pământ Sacru, dragilor, voi sunteți în măsură să aprofundați conexiunea cu Iubita voastră Prezență EU SUNT și cu Liniile Temporale Multi-dimensionale ale Potențialului vostru Suprem, ca și Flăcări Trans-formatoare Sacre ale Iubirii Divine.


Portalul Leului 8/8, dragilor, vă face conexiunea cu BIBLIOTECA EXISTENŢEI din Siriusaliniindu-vă cu Centrul Galaxiei, aducând prin intermediul acesteia, în acest moment Acum, CODURILE COSMICE ale Bibliotecii Existenței și Înregistrările Universale AKASHICE din Liniile Temporale ale Epocii de Aur din Lemuria, Atlantida și Egiptul Antic, în special.

Pe măsură ce aceste Linii Temporale ale Epocii de Aur intră în această Linie Temporală a acestei Epoci de Aur, prin Valuri masive de Conștiință Cosmică Christică și Iubire Divină, acest lucru vă ajută să creați și să aduceți schimbări uriașe în cadrul propriei vieți și pe acest Pământ Sacru.

Fiecare aspect al Vieții voastre este re-aliniat la Potențialul vostru Suprem și la Liniile Temporale ale Măiestriei de Sine, indiferent dacă este vorba despre probleme de relații, de sănătate sau de niveluri mai profunde ale Scopului Sufletului și ale reveriei Inimii.

În plus, dragilor, transformările din viața voastră sunt amplificate, suplimentar, prin ECLIPSA Parțială de LUNĂ din data de 07 August 2017, solicitându–vă să reflectați asupra schimbărilor pe care doriți să le aduceți în propriile voastre vieți, pe măsură ce voi aveți încredere și vă predați în fața Divinului, trans-bordați în Cunoaștere, Adevăr, Iubire și Iertare, prin Poarta Leului 8/8 și ancorați în niveluri mai profunde de manifestare, curaj, discernământ și Voință Divină, prin ECLIPSA Totală de SOARE din 21 August 2017.


În cele din urmă, dragilor, aceste schimbări sunt trăite de fiecare dintre voi în propriul mod, unic, purtându–vă adânc în inocența voastră, ca și Arătători de Cale șFlăcări transformatoare sacre ale Iubirii Divine, în serviciul Mamei Pământ și al întregii sale Vieți.

Aceste modificări vor accelera Nivelul de Lumină Christalină din corpurile voastre fizice, actualizând și activând ADN–ul vostru, re-aliniind emisferele voastre cerebrale stângă și dreaptă, Liniile Temporale contopite și aducând un sentiment de claritate, prin intermediul serviciului în Iubire, în timp ce vă aliniază mai mult, pe deplin, la Sinele vostru Superior și la Iubita voastră Prezență EU SUNT.

Aceste Coduri Cosmice Cristaline ale Luminii vor fi experimentate prin intermediul Rețelei Uniunii Iubirii Divine, actualizând Modelele Conștiinței Cristaline Solare ale Noului Pământ și îngăduindu-vă să pășiți mai ușor și grațios pe Calea Iubirii Divine.


În pregătirea pentru această ocazie memorabilă, de trecere la următorul nivel al înfloririi, splendorii și Luminii Sufletelor voastre, voi sunteți invitați în Templul Adevărului, dragilor.

TEMPLUL ADEVĂRULUI este adus în ființă prin energia Primei Raze a Voinței și a Puteriisupra-punerea Splendorii peste Sobrietate (Hod peste Geburah) pe Scara lui Iacovși Supra-Iluminarea Arhanghelilor Chamuel, Mihail și Rafael, a Ordinului lui Melchizedek și a Legiunii Luminii de Arhangheli din SIRIUS.


PRIMA RAZĂ, a VOINŢEI și PUTERII este, în primul rând, preocupată ca voi să dețineți puterea voastră personală și să vă aliniați voința la Voința Divină a Lui Dumnezeu.

Această Primă Rază, împreună cu a Doua Rază a Iubirii / Înțelepciunii și a Treia Rază a Inteligenței Divine numită și Flacăra întreită a Puterii, Iubirii și a Înțelepciunii – impregnează toate razele cu aspecte ale calităților lor Divine, astfel încât, noi toți lucrăm cu aceste calități ale razelor, la un anumit grad.


Mulți oameni, alegând, încă, conștiința victimei/persecutor, integrează calitățile acestei Prime Raze și energia vibrantă asociată acestei raze, care vă cere să vă detașați de problemele de control și dominație șsă deveniți „luptători” împuterniciți ai Voinței Divine.

În acest sens, voi veți înțelege, cu adevărat, ceea ce înseamnă a vă exercita Puterea, mai degrabă, decât să vă supuneți acesteia, precum șști când să pășiți înainte, în acțiune dreaptă, dinamică, și când să pășiți înapoi, în Iubire și Înțelepciune.


Pentru a ține SABIA Adevărului Sfânt, cu împuternicire și dreptate, dragilor, intrați în Templul Adevărului, pentru a elibera judecata și vina, prin iertare și Iubire.

Pe măsură ce voi priviți, prin Ochii voștri de Maestru, la întreaga Viață din jurul vostru, ca o iubitoare și sacră Flacără a Luminii, cu discernământ, răbdare, și cu detașare emoțională, doar atunci vă este dezvăluit Adevărul.

Pentru a experimenta Adevărul, dragilor, încă de la început este necesar să aveți compasiune și înțelegere, în ceea ce privește suferința altora și puterea de a sta bravi, ca Luptători ai Luminii.

Totul este dez-văluit, pe măsură ce Voalurile Iluziei se ridică și Liniile Temporale ale Măiestriei de Sine se activează la niveluri mai profunde ale înțelepciunii, Iubirii și ale emancipării.

Poate cel mai important aspect ale acestor Frecvențe Galactice de intrare prin Portalul Zeiței, este abilitatea de a elibera conștiința victimei/persecutor, de a căpăta încredere și de a vă preda în fața Divinității, știind că rezultatul cel mai înalt va prevala, întotdeauna, pe măsură ce voi vă alăturați Sinelui vostru Multi-dimensional și viitorului vostru Sine, prin iubita voastră Prezență EU SUNT.




֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Începem această TRANSMISIE, ne conectăm la Legiunea de Arhangheli din Sirius, a Luminii, care vin prin ceea ce ei numesc Portalul Sirius al Inimii.

POARTA STELARĂ SIRIUS a INIMII creează un Câmp Toroidal (în formă de tor) de Lumină, emanat din și revărsat în Inimile voastre Christice, dragilor.

Odată ce voi ați primit Energia Portalului Zeiței, a Iubirii Divine Necondiționate și Codurile de Ascensiune ale Conștiinței Galactice Christice, acest câmp toroidal în formă de gogoașă se activează și se pliază asupra lui însuși și toate punctele, de-a lungul suprafeței sale, converg împreună într-un Punct Zero-dimensional, în centrul numit Vertex.

Din interiorul Vertex-ului, dragilor – Inima voastră Christică – voi vizualizați două vortex-uri rotative, cu punctele convergente în Chakra Inimii.

Inițial, vortex-ul superior se rotește în sensul acelor de ceasornic, spre Cer, iar vortex-ul inferior se rotește în direcția opusă acelor de ceasornic, înspre Pământ.

Pe măsură ce aceste vortex-uri converg, ele se activează ca într-o Pâlnie, prin Chakra Inimii, eliberând credințe false vechi și programări, prin Chakrele inferioare și schimbând rotația vortex-ului inferior, în sensul acelor de ceasornic.


Vizualizați, apoi, forma Stelei Tetraedru, pentru a activa câmpul Merkaba de Lumină și călătoriți spre TEMPLUL ADEVĂRULUI.

În esență, Poarta Stelară Sirius a Inimii vă conduce, mai adânc, în Iubirea Divină Necondiționată și Punctul Zero, în timp ce, simultan, vă racordează la Biblioteca Existenței din Sirius, a tuturor Liniilor Temporale Aurii ale Luminii, pe măsură ce voi primiți Codurile Ascensionale care se revarsă din Centrul Galactic, în acest Moment Acum, de Bun-Augur.

Pe măsură ce voi pășiți prin portalul care deschide Poarta Stelară a Inimilor voastre Christice, dragilor, mintea voastră capătă neutralitate și conștientizarea Conștiinței Cosmice, care se adâncește în Iubirea Divină și iluminează adevărul vieților voastre.

În plus, pe măsură ce voi vă uniți ca o Inimă Cosmică Unificată, faceți asta ca și Luptători ai Luminii, pas cu pas, în puterea Luminii Divine, ca și Ființe Maestru de Lumină, brave și curajoase, care asistă la trezirea întregii Vieți de pe acest Pământ Sacru.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Deci, să începem, dragilor, cu stabilirea spațiului nostru sacru, având în vedere că voi pătrundeți în Templul Adevărului la următorul nivel al înfloririi Sufletelor voastre, ca Flăcări Transformatoare Sacre ale Iubirii Divine și ca Ființe Maestru de Lumină.

Concentrați-vă, Acum, pe respirație, inspirând adânc prin extinderea abdomenului inferior și expirând prin contractarea abdomenului inferior.

Doar conștientizați existența corpului vostru, eliberați-vă de distragerea atenției de către lucruri care au venit, lucruri care încă vin, conștientizând, pur și simplu, cunoașterea conștiinței Sufletelor voastre, ca Flăcări transformatoare sacre ale Iubirii Divine... conștientizați aceste respirații ritmice profunde.

Vizualizând, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, activați-o prin Chakra Inimii, prin fiecare dintre celelalte Chakre...

...Iar Acum, în particulele sub-atomice ale corpului, începând să rotească particulele subatomice într-o aliniere de frecvenţă a Conștiinței Unității, cu Supra-Iluminarea tuturor Ființelor Iluminate, care vi se alătură, adâncindu-vă în Cunoașterea a Cine Sunteţi Voi Înșivă, ca Semințe Stelare și Flăcări transformatoare sacre ale Iubirii Divine.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Pe măsură ce voi vă extindeți câmpul de energie propriu, în această frumoasă Flacăra Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, voi conștientizați un sentiment de conectare a unuia cu celălalt, conectându-vă la acest nivel superior de Lumină, cu toate acele Suflete Trezite, care ascultă această transmisieFrații de Suflet, Surorile de Suflet și Familia de Suflet a Luminii.

Și, Acum, voi sunteți uniți cu mai multe legiuni iluminate de Lumina de Sus, prin Supra-Iluminarea Mamei/Tatălui Dumnezeu.

Pe măsură ce voi pătrundeți, Acum, în Rețeaua Uniunii Iubirii Divine și a modelelor Noului Pământ, faceți apel la Supra-Iluminarea Arhanghelului Mihail, Rafael și Chamuel, la Legiunea Arhanghelilor din Sirius, a Luminii, la Ordinul lui Melchizedek și, Acum, la TRINITATEA LORZILOR LUMINII : Arhanghelul MIHAIL, Arhanghelul METATRON și Lordul MELCHIZEDEK.


Bun, Dragilor.

Și, Acum, fuzionați cu Iubita voastră Prezență EU SUNT, în măreția glorioasă a celui mai înalt aspect al Luminii Sufletului vostru ; voi sunteți întruchipați pe acest Pământ Sacru.

Vizualizați, Acum,  minunatele voastre corpuri multi-dimensionale de Lumină, Corpurile de Lumină Eu Sunt Avatar – modul în care particulele sub-atomice din corp se rotesc în această Frecvență Christalină amplificată, modul în care voi pătrundeți, mai adânc, în această Rezonanță a Iubirii Divine și a Unicei Conștiințe a Unității.

Vizualizați cum energiile voastre se activează în aceste Câmpuri Multi-dimensionale de Lumină și prin această frumoasă Flacără Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, mai adânc, în puritatea, inocenta și Divinitatea voastră, în timp ce vă poziționați mâinile pe Chakra Inimii, spunând :

„Eu te iubesc” … (pronunțați numele vostru),

„Eu te iubesc” … (pronunțați numele vostru),

„Eu te iubesc” … (pronunțați numele vostru).


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Ancorați-vă, Acum la Inima de Cristal a Mamei Pământ, vizualizând un cordon de împământare, de orice culoare doriți, care pornește de la Chakra Sacrală (N.Trad. : Chakra Rădăcină) sau spre Energia Pământului, fixând acest cordon în jurul clusterelor diamant de Lumină, prin care Mama Pământ vă trimite Iubirea sa, iar Acum vizualizați cum acest cordon de împământare se întoarce în corpul vostru și în câmpul vostru energetic.


Minunat, dragilor.

Pe măsură ce voi vă adânciți, Acum, în Puritatea, Divinitatea și Inocența voastră, dragilor, această Flacără Diamant a Conștiinței lui Melchizedek se activează ca o Sferă Diamant de Lumină de 16 metri în diametru, în jurul vostru, permițând activarea câmpului Corpului de Lumină / Merkaba și modelelor geometriilor Noului Pământ, ale geometriilor fractale, sunet, culoare și secvențe numerologice.

În interiorul acestei sfere, dragilor, voi vizualizați, Acum, Fructul Auriu al Vieții, Cubul lui Metatron, Arborele Vieții...

...Şi, pe măsură ce aceste Geometrii, Coduri de Lumină, modele, numerologii și noi frecvențe ale Pământului se activează, Acum, în Sfera voastră Diamant de Lumină și în cadrul Rețelei Uniunii Iubirii Divine, faceți apel la Trinitatea Lorzilor LuminiiArhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron și Lordul Melchizedek, pentru a activa Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor.


SCUTUL de LUMINĂ al Trinității Lorzilor se activează ca un scut sferic de Lumină, de 16 metri în diametruîn jurul Sferei voastre Diamant de Lumină.

Odată activat, pe acest scut apar simbolul unei Stele Tri-dimensionale cu 12 vârfuri și două simboluri infinit.

Odată amplificată Frecvența Flăcării Întreite a Puterii, Iubirii și a Înțelepciunii, Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor acționează ca un canal de aducere a Luminii, în Conștiința Christalină a tuturor Dimensiunilor Luminii și asistă la crearea Corpului vostru de Lumină Adam Kadmon, Corpului de Lumină Eu Sunt Avatar și a Matricei Originale a Sinelor voastre Divine.


Spuneți, acum :

„Eu activez, Acum, Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor

Activare ~ Activare ~ Activare.”
 

֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, dragilor.

Voi sunteți pregătiți, Acum, să experimentațPOARTA STELARĂ SIRIUS a INIMII.

Așezați confortabil, relaxați, voi vă concentrați, Acum, asupra INIMILOR voastre CHRISTICEactivând PETALELE : Inimii voastre Liniștite, Inimii voastre Iubitoare, Inimii voastre Vindecătoare, Inimii voastre Vesele și Fericite, Inimii voastre Inocente și Deschise, Inimii voastre Puternice, Inimii voastre Cunoscătoare, Inimii voastre Debordante și Prospere, Inimii voastre Încrezătoare, Inimii voastre a Integrității și a Adevărului, Inimii voastre Tainice și, Acum, a Inimii voastre Pasionale.


Minunat, dragilor.

Vizualizați, Acum, cum Sfera Diamant de Lumină, Fructul Vieții și toate Geometriile Cubului lui Metatron se activează în Chakra Inimii.

Spuneți Acum :

„Eu fac apel, Acum la Legiunea Arhanghelilor din Sirius, a Luminii, pentru a activa Poarta Stelară Sirius a Inimii mele.

Eu Sunt pregătit(ă) să experimentez cel mai înalt potențial și următorul nivel al înfloririi, măreției și Luminii Sufletului meu.

Eu Sunt pregătit(ă) să experimentez liniile temporale contopite ale tuturor Epocilor de Aur ale Luminii.

Eu Sunt pregătit(ă) să experimentez Sinele mele multi-dimensionale, Sinele meu Superior și Iubita mea Prezență EU SUNT, Sinele meu viitor și toate aspectele legate de mine, cuprinse în Inima mea Christică.

Eu Sunt pregătit(ă) să eliberez toate nivelurile conștiinței de victimă și de persecutor, pentru a mă cunoaște pe mine însumi (însămi), ca Iubire și pentru a Iubi Tot Ceea Ce Apare.

Așa și Este”.

֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun, dragilor.

Vizualizați, Acum, un Portal de Lumină, Portalul Sirius, la aproximativ 75 de centimetri deasupra Chakrei Coroanei.

Odată activat acest Portal, voi sunteți, Acum, învăluiți într–o frumoasă Sferă de Lumină argintiu-aurie, de 3,3 metri în diametru.

Vizualizați, Acum, un Câmp de Lumină Toroidal (în formă de tor),  emanat și revărsat din Inima voastră Christică, dragilor, pe măsură ce voi începeți să experimentați Poarta Stelară a Zeiței, a Iubirii Divine Ne-condiționate și Codurile Ascensionale ale Conștiinței Christice Galactice.

Acest câmp toroidal se activează, Acum, în această sferă argintiu-aurie, de 3,3 metri în diametru, în jurul vostru șse pliază asupra lui însuși și toate punctele, de-a lungul suprafeței sale, convergând, împreună, într-un Punct Zero-Dimensional, în Inima voastră Christică.

Și Acum, dragilor, voi vizualizați două vortex-uri rotative, care se activează și converg în Chakra Inimii într-o aliniere verticală.

Vortex-ul superior se învârte, Acum, în sensul acelor de ceasornic, dinspre Chakra Inimii spre acest Portal Galactic, aliniindu-vă, mai adânc, cu Inima Cosmică a Mamei/Tatălui Dumnezeu.

Vortex-ul inferior se învârte, inițial, într-o direcție inversă acelor de ceasornic, spre Inima Christică de Cristal a Mamei Pământ, ancorându-vă, în timp ce voi vă concentrați asupra a ceea ce este benefic să eliberați în Templul Adevărului, pentru a Iubi Tot Ceea Ce Apare.

Și Acum, dragilor, vizualizați aceste două vortex-uri activându-se, în formă de pâlnie, prin Inima voastră Christică.

Minunat.




֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎




Vizualizați, Acum, steaua tetraedru din Chakra Inimii, pentru a activa Câmpul vostru de Lumină MERKABA și călătoriți spre Templul Adevărului.

Această Stea Tetraedru se extinde, Acum, din Chakra Inimii, în această frumoasă Sferă de Lumină argintiu-aurie, de 3,3 metri în diametru, în jurul vostru.

Și Acum, spuneți :

„Eu îmi aliniez voința la Voința Divină a Mamei/Tatălui Dumnezeu,
 
Eu vizualizez Fructul Auriu al Vieții, care se extinde din interiorul Inimii mele, către această minunată sferă Fruct Auriu al Vieții, de 16 metri în diametru, din jurul meu.
 
Și în această sferă, Eu vizualizez, Acum, din nou, această frumoasă sferă argintiu-aurie de 3,3 metri în diametru, din jurul meu.
 
Eu vizualizez, Acum, trei stele tetraedru suprapuse, în cadrul acestei sfere de Lumină argintiu-aurie, toate la aceeași dimensiune, suprapuse una peste alta.
 
Eu vizualizez, Acum, corpul meu emoțional, în formă de stea tetraedru, cum se rotește în sensul acelor de ceasornic, în cadrul acestui Fruct Auriu al Vieții, în timp ce corpul meu mentalîn formă de stea tetraedru, se rotește în sens invers acelor de ceasornic, în cadrul acestui Fruct Auriu al Vieții.

Eu declar, Acum, următoarele raporturi Fibonacci și Vitezele Luminii Lui Dumnezeu :

- 8/5, de 11 ori viteza Lui Dumnezeu spre infinit,

- 13/8, de 22 de ori viteza Lui Dumnezeu spre infinit,

- 21/13, de 33 de ori viteza Lui Dumnezeu spre infinit,

- 34/21, de 44 de ori viteza Lui Dumnezeu spre infinit.

Și Acum, câmpul Corpului meu Lumină/Merkaba este activat la Viteza Dimensiunii a 5-a și a 6-a, la Modelele Iubirii Divine ale Noului Pământ  și la Poarta Stelară Sirius a Inimii”.
 

 



֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, dragilor.

Voi sunteți, Acum, pregătiți să călătoriți în Templul Adevărului, dragilor, Supra-Iluminați de Lordul Melchizedek și de Ordinul lui Melchizedek, de Arhanghelii Mihail, Rafael și Chamuel și de Legiunea Arhanghelilor din Sirius, a Luminii.

Voi puteți să călătoriți în Corpurile voastre de Lumină/Merkaba activate, care intră, Acum, în Templul Adevărului.


Pe măsură ce voi pătrundeți în Templul Adevărului, voi sunteți învăluiți în această frumoasă Flacără Diamant de Lumină Roșie, Argintiu-Aurie, ascultând troparele :
  
Elohim Tsebayoth, Dumnezeul Oștirilor, Elohim Gabor

Dumnezeul Puterilor, Atotputernicul Dumnezeu și Dumnezeu Cel Puternic.

Elohim Tsebayoth, Dumnezeul Oștirilor, Elohim Gabor

Dumnezeu Puterilor, Atotputernicul Dumnezeu și Dumnezeu Cel Puternic.

Elohim Tsebayoth, Dumnezeul Oștirilor, Elohim Gabor

Dumnezeu Puterilor, Atotputernicul Dumnezeu și Dumnezeu Cel Puternic.”


Pe măsură ce voi experimentați aceste Frecvențe ale Razelor în Templul Adevărului, dragilor, voi vă vizualizați îmbrăcați într-o frumoasă haină de ceremonie roșie, cu simbolul Florii Vieții și steaua cu șase vârfuri pe spatele mantiei, concentrându-vă la învățăturile Ochiului lui Horus, la învățăturile Ordinului lui Melchizedek.

Pe pieptul stâng apar TREI FLĂCĂRI : Flacăra Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, Flacăra Argintiu-Aurie a Conștiinței Sirius și a Potențialelor Supreme șFlacăra Roșie a Adevărului și a Emancipării.

În centrul acestor Flăcări este Simbolul unei PENTAGRAME.




֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎




Bun, dragilor.

Privind în jurul vostru, Acum, voi vizualizați că vă aflați în acest Templu Pentagonal Roșu și Roz Intens.

Pereții, podeaua și tavanul sunt de culoare roșie și roz intens, ceea ce reprezintă Adevărul, Abilitarea și Iubirea Divină.

Există ferestre mari de sticlă gravate cu simbolul Stelei lui Melchizedek, simbolul stelei cu șase vârfuri și atunci când razele Soarelui se reflectă prin aceste ferestre, Templul este aprins în aceste nuanțe vibrante de roșu și diamant, argintiu și auriu.

Voi vizualizați, Acum, doi piloni, de-o parte și de alta a corpului vostru, unul negru și unul alb, care reprezintă aspectele masculine și feminine ale polarității, echilibrul, iar între acești doi piloni este un altar.

În centrul altarului este un bol de rubin roșu, sculptat, deasupra lui se află o flacără argintiu-aurie și în flacără, dragilor, o Sabie a Adevărului Sfânt, care are încorporate pe mâner cinci rubine roșii, din care radiază o Mare Putere.

Altarul este înconjurat de coroane de flori frumoase, de trandafiri roșii rubin.

ARHANGHELUL MIHAIL vine și vă conduce, Acum, către acest altar central.

El vă îngăduie să aflați că Sabia Adevărului Sfânt este acolo pentru de a vă fi acordată, ca și Luptători curajoși ai Luminii și că fiecare dintre cele cinci rubine roșii reprezintă o Linie Temporală a Epocii de Aur a Luminii, conducându-vă în Templul din Sirius al Zeiței, Templul Lemurian al Reveriei, Templul de Cristal Diamant al Atlantidei, Templul egiptean al Luminii și al Întunericului, iar primul cristal de rubin roșu reprezintă Templul Adevărului.


Pentru a primi Sabia Adevărului Sfânt și pentru a activa acest prim Cristal de Rubin Roșu, ca și inițiat al Luminii în Templul Adevărului, cereți să eliberați judecata de sine și a celorlalți, precum și vina, aducând iertare în interiorul Inimilor voastre Christice.

Doar atunci, dragilor, Adevărul este revelat în imparțialitatea și în neutralitatea sa.

În plus, dragilor, Adevărul are nevoie de compasiune și înțelegere, în ceea ce privește suferința altora și puterea de a sta bravi, ca Luptători ai Luminii, vălurile iluziei fiind ridicate și Liniile Iemporale ale Măiestriei de Sine activându-se în niveluri mai profunde de înțelepciune, Iubire și împuternicire.


Voi sunteți pregătiți pentru a aprofunda următorul nivel al evoluției Sufletului vostru, dragilor, Acum este momentul, anunțați-l pe Arhanghelul Mihail că sunteți pregătiți pentru această inițiere a Luminii.

Voi sunteți, Acum, înconjurați de Arhanghelul Rafael și de Arhanghelul Chamuel.

ARHANGHELUL CHAMUEL înaintează și activează această pentagramă roșie, în Chakra Al Treilea Ochi, aducând Niveluri superioare de Înțelegere, Cunoaștere, Adevăr și Iluminare.

Și Acum, ARHANGHELUL RAFAEL înaintează și plasează simbolul energetic al Caduceului, de-a lungul coloanei vertebrale, activând energia Kundalini, aducând Vindecarea de sine.




Și Acum, Arhanghelul Mihail ia Sabia Înflăcărată a Adevărului și activează acest prim Cristal Roșu de Rubin, care se aprinde în Chakra voastră Al Treilea Ochi și întrunul din cele cinci vârfuri ale pentagramei, în Al Treilea Ochi.

Spuneți Acum :

„Înconjurat de Flacăra de Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, de Flacăra Argintiu-Aurie a Conștiinței Sirius și a celor mai Înalte Potențiale și de Flacăra Roșie a Adevărului și a Emancipării,

Eu mă aliniez în interiorul Pământului Soare, cu Soarele din Inima mea, cu Soarele, cu Soarele Central și, Acum, cu Marele Soare Central.

Eu fac apel la Ordinul lui Melchizedek, la Arhanghelii Mihail, Rafael și Gabriel, la Legiunea Arhanghelilor din Sirius, a Luminii și la toate Ființele de Lumină de Sus, pe care eu le recunosc personal, pentru ca, Acum, Eu să fuzionez cu Iubita mea Prezență EU SUNT.

Eu cer, Acum, activarea acestui Cristal Roșu de Rubin, prin Templul Adevărului, pentru a atrage spre mine liniile temporale ale energiei Sufletului meu rănit, pentru ca, astfel, Eu să pot îmbrățișa, Iubi și aprecia fiecare aspect unic sub-personal al meu, știind că Eu aleg să îmi echilibrez vibrațiile și să ajut întreaga Viață de pe acest Pământ sacru, ca și Ființă Maestru a Luminii și ca Inițiat Melchizedek al Luminii.

Eu Sunt pregătit(ă) să mă iert pe mine și pe ceilalți și Eu pășesc pe calea Iubirii Divine.

Eu Sunt pregătit(ă) să stau curajos (oasă), având încredere șpredându-mă în fața Divinității, Eu aliniindu-mi voința la Voința Divinului.

Eu recunosc provocările mele ca pe inițieri ale Luminii.

Eu Sunt pregătit(ă) să manifest și să experimentez pacea în viața mea și să asist întreaga Viață să trăiască în pace și împuternicire.”



֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎




Minunat, dragilor.

Vizualizați, Acum, că vă aflați într-un Cerc al iertării, cu prietenii, familia și alți inițiați ai Luminii.

Arhanghelul Mihail înaintează, Acum, vă prezintă Sabia Adevărului Sfânt și un Scut Christalin al Luminii.

Luați această Sabie a Adevărului Sfânt într-o mână șacest Scut Cristalin de Lumină în cealaltă mână.

Voi simțiți cum vă contopiți cu acest Scut de Lumină și cu Sabia Adevărului Sfânt, pas cu pas, mai adânc, în propria putere, în Adevărul, în Iubirea Creației și în înțelepciunea Minții Superioare.

În cadrul acestui Spațiu Sacru vi se cere să vă iertați, Acum ; vi se cere să vă iertați pentru toate suferințele, trădările și abuzurile la care v-ați supus voi înșivă, pentru aspectele sufletești rănite care au ieșit la suprafață și care v-au făcut să vă simțiți mai puțin decât ceea ce voi sunteți, aceste Ființe magnifice prețioase ale Luminii.

Recunoașteți-vă corpul ca pe un Templu al Luminii, iubiți-vă corpul fizic șsimțiți cum se extinde conștiința Sufletului, Supra-Iluminați de Iubita voastră Prezență Eu Sunt ; concentrați-vă, Acum, în primul rând, pe rana cauzată de trădarea Sufletului.

Pentru că voi v-ați trădat pe voi înșivă și pe ceilalți și voi alegeți, Acum, alegeți să nu vă mai trădați Sufletul, Sinele vostru autentic.

Voi alegeți să vă aliniați voința la Voința Divină a Mamei/Tatălui Dumnezeu.

Voi alegeți să fiți, Aici, ca vase (corpuri) fizice de Lumină, îndrumând întreaga Viață, prin porțile Împărăției Lui Dumnezeu, în Ceruri și pe Pământ.

Voi vă iubiți necondiționat ; apreciați-vă și onorați-vă.

Cel mai mare dar pe care vi-l oferiți, în comunicarea și predarea către Dumnezeu, este acela de a vă iubi pe deplin – pentru că, prin această Iubire, voi sunteți capabili să îi iubiți pe ceilalți, în mod necondiționat.

Și voi simțiți, Acum, aspectele conștiinței Sufletelor voastre, amplificate în Iubirea Divină.

Și Acum, în acest Spațiu Sacru, în acest Templu al Adevărului, faceți apel la acele Suflete, pe care este benefic să le iertați.

La nivel de Suflet există doar Iubire, și voi recunoașteți aceste Suflete ca fiind Iubire, așa cum vă recunoașteți pe voi înșivă ca fiind Iubire.

Recunoașteți că voi, alegând fiecare anumite călătorii și căi și îmbrățișând rănile Sufletului vostru, voi șiți în Inima Cosmică a întregii Creații, în experiența completă a Sinelui și în vindecarea rănilor Sufletului.

Deschideți-vă Inima către acest Suflet, dragilor !

Privițcordoanele vechi de energie și, cu această Sabie a Sfântului Adevărului, tăiați-le, Acum !


Înlocuiți–le cu Noi Energii, care spun :

Eu te văd, Eu te iubesc și Eu te apreciez.”

Făcând acest lucru, la Nivel de Suflet, acesta va schimba, într–adevăr, în timp, relația la nivel fizic.


Iertați-vă cât de mult puteți, Acum, dragilor, îngăduind acestui Suflet să știe :

Eu te iubesc și Eu te iert atât de mult cât pot, în acest moment Acum.

Eu înțeleg lecțiile karmice și acordurile de dinainte de naștere.

Eu înțeleg aceste linii temporale karmice și ceea ce am eliberat împreună, conducându-mă, mai adânc, în Sufletul meu.

Eu conștientizez, mai profund, că Eu mă iubesc și Eu mă apreciez pe mine însumi (însămi) și Eu te văd ca pe un profesor, pentru că tu ai apăsat toate butoanele pentru mine, care au scos la suprafață mânia mea, furia, resentimentele mele și dezamăgirile mele.

Eu îmi asum, Acum, responsabilitatea pentru propriile mele sentimente și Eu aleg să nu mai joc acest dans al victimei și al persecutorului.

Vindecarea Sufletului meu suveran începe Acum și Eu îmbrățișez rănile mele, îmbrățișând toate emoțiile mele și aceasta este ceea ce Eu aleg să experimentez în acest moment Acum.”


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Lăsați fiecaredintre aceste Suflete să vină în fața voastră, dragilor, pentru că Acum este momentul să îi iertați.

Și este benefic să iertați, nu neapărat pentru că voi credeți că aceste Suflete merită iertarea voastră, ci pentru ca, astfel, să puteți găsi pacea în viața voastră și să puteți experimenta imparțialitatea și neutralitatea.

Pentru că în pace și armonie voi găsiți echilibru, voi găsiți iertare și Adevărul vă va fi dezvăluit.

Îngăduiți fiecăruia dintre aceste Suflete să afle că voi tăiați aceste cordoane vechi de energie și să le înlocuiți cu Energie Nouă :

Eu te iubesc și Eu te iert, așa cum Eu mă iubesc și Eu mă iert pe mine însumi (însămi).

Eu te iubesc și Eu te iert, așa cum Eu mă iubesc și Eu mă iert pe mine însumi (însămi).

Eu te iubesc și Eu te iert, așa cum Eu mă iubesc și Eu mă iert pe mine însumi (însămi).”


Parcurgeți, Acum, acest vechi CONTRACT al SUFLETULUI, care prevede :

În cazul în care este spre binele meu, Eu aleg să învăț lecții în durere și rușine, în durere de inimă, trădare și pierdere“.

Anulați acest Contract, ștergându-l cu o gumă mare de șters, de culoare roșie, cu mențiunea „ANULAT” și ardeți-l, Acum, în frumoasele Flăcări ale Templului Adevărului.

Transmutați aceste energii vechi, forme de gândire și credințe false.

Înțelegeți că această Cale este Calea Iubirii Divine și alegeți-o ca fiind realitatea voastră...

...Pentru că NU există victime în Singura Realitate a Tot Ceea Ce Este.


Invitați, Acum,  în acest Templu Sacru al Adevărului, acele Suflete pentru care a sosit momentul să îi rugați să vă ierte – acele Suflete pe care le-ați rănit și trădat, poate, pentru a vă rămâne loiali vouă înșivă, Inimii voastre, Sinelui vostru autentic.

Pe măsură ce pătrundeți în Inima voastră Christică, în acest Templu al Adevărului, rugați aceste Suflete să vă ierte.


Îngăduiți-le să afle :

Îmi pare rău că team rănit.

Îmi pare rău că team trădat,

Eu te iubesc și Eu te văd.

Te rog iartămă, așa cum Eu mă iert pe mine însumi (însămi).


Și pentru un moment, doar, voi vă confruntați cu durerea pe care voi le–ați provocat-o și voi conștientizați aceste sentimente.

Voi recunoașteți că aveți nevoie să vă apărați și, Acum, voi vă deschideți Inimile pentru a primi Iubire și pentru a le oferi Iubirea voastră.

Simțiți Iubirea acestor Suflete care, la rândul lor, vă iartăpe măsură ce tăiați aceste cordoane vechi de energie, pe care le înlocuiți cu Noi Energii, care spun :

Eu te văd și Eu te iubesc,

Eu mă iert și Eu te rog să mă ierți.

֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Dragilor, pătrundeți, Acum, în Chakra Inimii voastre, Inima voastră Christică șîmbrățișați propriile aspecte ale conștiinței victimei și ale persecutorului.

Îngăduiți acestor aspecte proprii să afle :

„Eu te iubesc și nu există ceva de care să te temi.

Nu este nevoie să te mai ascunzi.

Vino în Inima mea Christică, Noi suntem Unul.

Eu te voi liniști, Eu te iubesc, Eu te apreciez, Eu te recunosc.

Eu Sunt Aici.

Pentru orice ai nevoie să exprimi emoțional, Eu Sunt, Aiciîn Iubire Divină.

Eu te voi sprijini întotdeauna.

Îmi pare rău că am pus pe alții înaintea ta.

Acum Eu Sunt Aici și Eu voi fi, întotdeauna, Aici.

Acum este momentul pentru a elibera durerea, pentru a elibera mânia, rușinea, pierderea, trădarea.”


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Voi adunați aceste aspecte în Inima voastră Christică, dragilor ; toate aspectele sub-personalității voastre, care au nevoie de vindecare și Iubire sunt, Acum, cuprinse în Inima voastră Christică, în Iubirea voastră Divină, în Iubirea Divină a Creației și, prin intermediul Luminii și Iubirii acestor Ființe de Lumină, în acest Templu al Adevărului.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, dragilor.

Și Acum, împreună cu Familiile voastre Stelare și ale Sufletelor voastre și cu prietenii Luminii, voi învăluiți Pământul și întreaga sa Viață, în Flacăra Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, în Flacăra Argintiu-Aurie a Conștiinței Sirius și a celor mai Înalte Potențiale și în Flacăra Roșie a Adevărului și a Emancipării, astfel încât, întreaga Viață poate experimenta Adevărul și Cunoașterea a cine sunteți voi : aceste Ființe Maestru curajoase și Flăcări Trans-formatoare Sacre ale Iubirii Divine.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Acum este momentul ca voi să vă întoarceți în Spațiul vostru Sacru.

În următoarea noastră transmisie, dragilor, noi vă vom conduce în Templele Epocilor de Aur ale Luminii.

Mulțumiți tuturor acestor Ființe de Lumină, Acum, întoarceți-vă în Spațiul vostru Sacru, onorându-vă, ca Sacre Ființe Maestru și ca Flăcări Transformatoare ale Iubirii Divine.

Înțelegeți că Iubita voastră Prezență EU SUNT este în Centrul Scenei ; voi ați perfecționat conștiința victimei și a persecutorului și Acum, voi alegeți să capitulați în fața Lui Dumnezeu și să aveți încredere în Viață.


Noi vă mulțumim pentru munca voastră în Serviciul Divin, dragilor.

Noi vă BineCuvântăm și, acestea fiind spuse, noi vă urăm o zi magică !


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu