luni, 21 august 2017

Anrita MELCHIZEDEK : TEMPLUL ADEVĂRULUI – Energiile ECLIPSEI SOLARE (din 21 August 2017) şi Activarea SERVICIULUI DIVIN GLOBAL (Mesajul STRĂMOŞILOR).



Anrita MELCHIZEDEK

TEMPLUL
ADEVĂRULUI

Energiile
ECLIPSEI SOLARE
(din 21 August 2017)
şi
Activarea
SERVICIULUI DIVIN
GLOBAL

Mesajul
STRĂMOŞILOR

August 2017

(Traducere : Aurelia DIDA)





Nota MarYan :

În seria materialelor propuse pentru „momentul culminant”de astăzi, 21 august 2017, al Eclipsei Totale de Soare, iată un alt material, al aceleiaşi Anrita Melchizedek (din seria celui prezentat pe blog acum vreo 2 zile), ce susţine Momentul Meditaţiei de la ora 21.11 , ora României, propusă de Cobra şi expusă şi de noi, pe blog :






Bine v-am găsit, dragilor, ne face o mare plăcere să fim cu voi în această lună August, când voi pătrundeți în portalul Eclipsei Solare din 21 august 2017.

După ce ați trecut prin Poarta Leului 08-08 și ați primit cele mai adânci nivele de Iubire Divină prin intermediul Vortexului Zeiței, pe care voi sunteți capabili să îl simțiți și să îl experimentați în acest Acum, voi sunteți pregătiți să accelerați munca voastră în Serviciul Divin, Misiunea voastră pe acest Pământ divin.

Poarta Stelară Siriusiană a Inimii, dragilor, v-a aliniat la Conștiința Galactică Christică în Iubire Divină, printr-un Câmp toroidal al Luminii, precum și la activarea geometriei sacre a Stelei tetraedrului, prin Chakra Inimii.

Această configurație geometrică a fost văzută într-unul din recentele cercuri de cereale („Crop-circle”) apărute pe 18 iulie 2017, în Wiltshire, Anglia.

În forma sa bi-dimensională de stea cu șase vârfuri, cunoscută sub numele de Steaua lui Melchizedek, voi ați pășit, mai adânc, pe Calea inițierii prin Ordinul lui Melchizedek.

Și, ca și Steaua tetraedru împreună cu solidele platonice activate în Chakra Inimii pe 08-08, POARTA LEULUI a adus o expansiune a visului inimii voastre, în bucurie și cunoaștere, precum și eliberarea blocajelor inimii în iertare și Iubire.

Acum, dragilor, voi sunteți pregătiți să experimentați un sentiment de aprofundare a măreției și a Luminii voastre, în timp ce vă deplasați la nivelul următor al visului Sufletului și al Inimii voastre, ca Deschizători de drumuri, Lucrători ai Luminii și Semințe Stelare, prin Eclipsa de Soare din 21 august 2017.

Acest următor nivel al Serviciului Divin Global, dragilor, se reaprinde în Conștiința Christică Galactică, pe măsură ce voi creșteți COEFICIENTUL de LUMINĂ datorat strălucirii Soarelui, razelor fotonice, frecvențelor de raze și noilor Modele ale Planetei Pământ, în timp ce voi vă adânciți în Sinele voastre autentice, intuitive și în expresia și exprimarea realităților voastre spirituale, în împuternicire, înțelepciune și Iubire.


Există un Plan Divin pentru această Epocă de Aur, în care voi sunteți, în mod unic, implicați, ca și Flăcări Sacre de trans-figurare a Iubirii Divine.

Pentru că, dragilor, ca și Suflete ale Mamei Pământ și ale întregii sale Vieți, înainte de a vă întrupa, voi ați ales Familiile de Suflete și Familiile Stelare cele mai aliniate serviciului vostru sacru.

Voi ați ancorat Codurile Misiunii Sacre a Serviciului în Iubire prin geometria stelei tetraedru.

Aliniați la Conștiința Galactică Christică, voi ați ales influențe astrologice și planetare particulare, frecvențe de raze și codificări ADN configurate în funcție de darurile voastre unice, de secvențele geometrice și numerologice și de alte influențe celeste și împreună cu acordurile voastre premergătoare nașterii, contractele karmice, codificarea celulară și genetică, vouă vi s-au dat toate instrumentele necesare pentru a cunoaște și pentru a vă experimenta pe voi înșivă ca Iubire, Supra-Iluminați de iubita voastră Prezență Eu Sunt, de Ghizii Maestru și de Îngerii păzitori.

Pe măsură ce voi experimentați, împreună, următorul pas al Conștiinței Luminii Eu Sunt Avatar, dragilor, Matricea original a ADN -ului din centrul perineului se aliniază la Conștiința Christică Galactică și la modelele dimensionale 5D, 6D și 7D ale Conștiinței Unității.

În esență, dragilor, grupările de bază ale solidelor platonice sunt activate la un nivel mai profund prin corpurile și câmpurile voastre energetice și în interiorul Sferelor voastre Diamant de Lumină, de 16 metri în diametru, din jurul vostru.

Această activare este, în plus, experimentată în Rețeaua Uniunii Iubirii Divine, rearanjând, modernizând și reordonând Modelele Divine ale Creației, astfel încât toate acele Suflete care aleg calea Iubirii să înceapă să se trezească la cunoașterea lor ca și Iubire.

Deoarece aceste geometrii, care activează în anumite configurații ale Conștiinței Unității, se reunesc, Acum, în Matricea originală Divină, în legăturile ADN aferente și, în special, prin forma Stelei tetraedru, acest lucru aprinde un sentiment mai profund al Potențialului și Serviciului vostru Divin.

Blocări, temeri, traume, credințe false și judecăți se eliberează, Acum, pe măsură ce voi experimentați niveluri mai profunde de manifestare, abundență, intuiție, telepatie, Iluminare, Inspirație și Cunoaștere.

Darurile voastre ESP (N.Trad. : Percepţii Extra-senzoriale) unice, care se activează în continuare, vă atrag spre Liniile Temporale Christice și spre iubita voastră Prezență Eu Sunt, şi oferind sprijinul, de la orice nivel, de care aveți nevoie în acest moment Acum, pe măsură ce voi vă deschideți pentru a primi, activând propriile Porți stelare ale Inimii, simțind și trăind aceste energii și frecvențe incredibile cu inocența și puritatea Iubitei voastre Prezențe Eu Sunt, acordându-vă la Inteligența Iluminantă, la Iubirea Divină și la Conștiința Colectivă Christică care Sunteți Voi, dragilor...

...Şi care sunt experimentate de voi toți, pe măsură ce voi străbateți Calea Iubirii Divine : a contopi aceste Linii Temporale ale celui mai înalt potențial în acest Acum, prin Linii temporale de Măiestrie de Sine, a experimenta și a simți Conexiunea eternă Divină a adevăratei Veniri Acasă, a accepta, aprecia și a vă iubi pe voi înșivă ca și Ființe umane multi-dimensionale, Semințe Stelare, Lucrători în Lumină, Lucrători ai Rețelei, Ființe Angelice și așa mai departe.

Fiecare aspect al măreției și al misiunii voastre este activat și aliniat la niveluri mai înalte, ale încrederii și capitulării, și la niveluri mai profunde, de compasiune, Iubire și de inspirație Divină.


Totul este bine, dragilor.

În această transmisie cu voi, noi vă invităm în TEMPLUL SERVICIULUI DIVIN, pentru a vă extinde țelul Misiunii și Sufletului vostru.

Aliniați la Soare și la Soarele de dincolo de Soare și înconjurați de flăcările Trinității : Flacăra de Diamant a Inocenței și a Puterii, Flacăra Verde Smarald și Purpurie a Intuiției și a Autenticității și Flacăra Roz – Albastră a Iubirii Divine și a Creativității – voi experimentați Activarea Codurilor Serviciului vostru Divin.

Templul Serviciului Divin este creat prin influențele energetice ale Scării lui Iacov, al suprapunerii Victoriei peste Îndurare (Netzach peste Chesed) și ale celei de-a doua raze a Iubirii-Înțelepciunii.

Cea de-a doua rază a Iubirii-Înțelepciune se concentrează, în primul rând, pe calitățile Iubirii necondiționate, compasiunii, creativității, autenticității și înțelepciunii și, la fel ca și prima și a treia rază, impregnează toate razele cu aspecte ale calităților sale Divine.

Bunătatea Iubitoare”, este Supra-Iluminată de Arhanghelul Zadkiel în această frumoasă Flacără Purpurie a Luminii.

Energia, dragilor, vă poartă, mai adânc, în Serviciul în Iubire, spre recunoașterea faptului că, prin a oferi cu Iubire fără a aștepta un răspuns, Universul vă va oferi mereu.

Aceasta, desigur, nu este o depreciere a darurilor voastre frumoase și a valorii lor, dragilor, ci mai degrabă eliberarea unui sentiment perceput ca „obligație” sau „de a fi dator” și de a oferi caritabil, la fel ca și aceste Flăcări sacre de transfigurare a Iubirii Divine.

Templul Serviciului Divin aduce un sentiment înălțător, nu numai al misiunii voastre, dragilor, ci și o mai bună înțelegere a abundenței Universului și a puterii de magnetizare și manifestare și unde anume să vă concentrați energia, pentru a atrage abundența Universului și generozitatea celorlalți.

Arhanghelul Haniel, deseori descris ca și Arhanghelul Iubirii, prezidează peste Netzach,Victorie”, aducând această frumoasă Flacără Verde Smarald de Lumină.

Această sferă reprezintă, în continuare, lumea interioară a intuiției, a valorii de sine, a bucuriei și a creativității, precum și un sentiment de aprofundare a cadourilor ESP unice.

În cea mai înaltă formă, ea reprezintă non-egoismul și Iubirea ne-condiționată.

Acest lucru vă permite să experimentați cel mai înalt potențial și misiunea voastră, pe măsură ce voi vă eliberați și mergeți către Dumnezeu.

În această transmisie de Activare a Serviciului Divin Mondial, în Templul Serviciului Divin, dragilor, voi veți experimenta o activare a Misiunii Sufletului vostru, prin geometria sacră a stelei tetraedru, pe măsură ce aceasta se activează în cadrul Centrului Perineului, Chakrei Steaua Sufletului, Chakrei Inimii și a Chakrei Steaua Pământului, în timp ce voi ancorați și activați calitățile Templului Serviciului Divin.

Vă amintim, dragilor, importanța de a vă concentra, în acest moment Acum, pe conștientizarea conștientă în corpul vostru, deoarece aceste actualizări multi-dimensionale măresc coeficientul Luminii și al Iubirii și rotesc particulele sub-atomice cu o luminozitate christalină crescută.

Aceste Simptome ale Ascensiunii pot fi destul de intense, împreună cu multe alte schimbări, care apar simultan și, de multe ori, destul de rapid în acest moment, așa că vă rugăm să vă onorați corpul, mâncând ușor și odihnindu-vă des.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun.

Deci, haideți să ne așezăm, Acum, în spațiul nostru sacru, pe măsură ce ne îndreptăm atenția către amintirea acestor Temple, ca și Inițiați ai Luminii.

Oriunde vă aflați în spațiul vostru sacru, voi vă aflați adânc în Inima voastră Christică, experimentând, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, a Purității și a Inocenței.

Având în vedere că această frumoasă Flacără Diamant pătrunde în fiecare particulă subatomică a ființei voastre și în timp ce voi vă extindeți câmpul de energie ca și această Flacără a Purității și a Unității, voi vă conectați în Rețeaua Uniunii Iubirii Divine, această matrice de Lumină din interiorul vostru și din jurul vostru.

Conectați-vă, Acum, cu Familia Sufletului vostru și cu Familia Stelară a Luminii, cu Lucrătorii în Lumină, cu Legiunea Luminii și cu toate Sufletele care se trezesc, Acum, la măreția și la Lumina lor.


Bun, dragilor.

Și Acum chemați Supra-Iluminarea Mamei / Tatălui Dumnezeu și a tuturor Ființelor Luminii de Sus.

Apelați, Acum, la : Lordul Melchizedek, la Arhanghelul Metatron și Mihail, la Frăția Luminii și la numeroasele Legiuni Arhanghelice ale Luminii, Elohimii Puternici, Lordul Melchior, Logosul Galactic, Sanat Kumara – Podul către Conștiința Christică Solară, Helios și Vesta – Logiile Solare, Lordul Buddha – Logosul Planetar și, Acum, la Maeștrii Ascensionați și Maeștrii Razelor.

Apelați la Pleiadeieni, la Siriusieni, la Andromedani și la Arcturieni, la toți cei ai Luminii și voi vă simțiți înălțați, Acum, la un nivel mai profund al Conștiinței Christice Galactice, în câmpurile dimensionale superioare ale Luminii.

Contopindu-vă, Acum, cu Iubita voastră Prezență Eu Sunt și înțelegând ADN-ul latent care activează în conformitate cu legea cosmică, la nivelul maxim care vă este îngăduit la acest moment, voi vă pregătiți pentru călătoria voastră în Templul Serviciului Divin, ca și aceste flăcări sacre de transfigurare ale Iubirii Divine, în slujba Mamei Pământ și a întregii sale Vieți.

Și în acest spațiu al Iubirii, acordați-vă o clipă pentru a vă plasa mâinile pe Inima voastră Christică, spunându-vă vouă înșivă :

Eu Te iubesc, (pronunțați-vă numele),

Eu Te iubesc, (pronunțați-vă numele),

Eu Te iubesc, (pronunțați-vă numele).


...Pe măsură ce voi activați, Acum, petalele Inimii voastre Christice, Inima voastră Pașnică, Inima voastră Iubitoare, Inima voastră Vindecătoare, Inima voastră Veselă și Fericită, Inima voastră Inocentă și Deschisă, Inima voastră Puternică, Inima voastră Cunoscătoare, Inima voastră Pasională, Inima voastră Prosperă, Inima voastră Încrezătoare, Inima voastră a Integrității și a Adevărului și, Acum, Inima voastră Tainică.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun.

Voi vizualizați, Acum, un cordon de împământare, de orice culoare aleasă de voi, pornind de la Chakra Sacrală (Chakra Rădăcină), ancorându-se adânc în Inima de Christal a Mamei Pământ, în clusterele Luminii Diamant.

Voi experimentați, Acum, activarea Codurilor Creației ale Luminii Diamant a Purității, Inocenței și a Divinității, învăluiți de această Flacără a Conștiinței lui Melchizedek.


Minunat, dragilor.

Concentrați-vă, Acum, asupra acestei SFERE DIAMANT de LUMINĂ, de 16 metri în diametru, din jurul vostru și vizualizați, Acum, în interiorul ei această frumoasă Floare a Vieții, care se extinde în Fructul Vieții și în cele 13 Sfere ale Cubului lui Metatron – toate geometriile, numerologiile, geometriile fractale, Codurile Stelare Ki și modelele disponibil, prin Rețeaua Uniunii Iubirii Divine, implicându-vă, Acum, într-o experiență mai profundă, pe măsură ce voi experimentați energiile din luna August.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Vizualizați, Acum, în fața voastră, LORZII TRINITĂŢII LUMINII ~ Arhanghelul MIHAIL, Arhanghelul METATRON și Lordul MELCHIZEDEK, care activează Scutul Luminii, în jurul acestei Sfere Diamant, de 16 metri în diametru, din jurul vostru.

Ei aduc, Acum, această frumoasă stea cu douăsprezece vârfuri, cu două simboluri infinit încorporate pe stea, unul orizontal și unul vertical, care vă poartă, mai adânc, în alinierea cu Matricea Divină a Creației și cu Conștiința Luminii Eu Sunt Avatar.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Voi sunteți, Acum, pregătiți să intrați în acest Templu al Serviciului Divin și voi vizualizați, Acum, pe Arhanghelul Haniel stând la stânga voastră, pe Arhanghelul Zadkiel în dreapta voastră și pe Ghidul vostru Maestru Melchizedek în spatele vostru, pe măsură ce voi vă concentrați, Acum, la Templul Serviciului Divin.

Având în vedere că un Portal de Lumină se activează în jurul Scutului Luminii Trinității Lorzilor, înconjurați fiind, Acum, de un vehicul Merkaba de Lumină, voi intrați în acest Templu al Serviciului Divin.

Pe măsură ce voi pătrundeți, Acum, în acest Templu al Serviciului Divin, voi sunteți învăluiți în aceste frumoase Flăcări : Albastru-roz, Verde Smarald și Purpurie și, Acum, în Flacăra de Lumină Diamant, ascultând psalmii :

Iehova Tsebayoth, Domnul Oștirilor,

Iehova Tsebayoth, Domnul Oștirilor,

Iehova Tsebayoth, Domnul Oștirilor,

El, Dumnezeul cel Puternic.”


Pe măsură ce întâlniți aceste frecvențe ale razei în Templul Seviciului Divin, dragilor, voi vizualizați cum sunteți îmbrăcați într-o robă de ceremonie frumoasă, albastră și roz, cu simbolul Florii Vieții și a celor șase colțuri de pe spatele robei.

Concentrându-se asupra învățăturilor OCHIULUI lui HORUS, asupra învățăturilor Ordinului lui Melchizedek, pe pieptul stâng, apar trei flăcări : Flacăra Diamant a Conștiinței lui Melchizedek, Flacăra Verde Smarald, Flacăra Purpurie a Intuiției și a Libertății și Flacăra Roz-Albastră a Iubirii Divine. În centrul acestor flăcări se află simbolul unui tetraedru.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun.

Privind în jurul vostru, Acum, dragilor, vizualizați prezența voastră în acest frumos Templu Piramidal de Christal, din ametist și cuarț roz.

Vizualizați, Acum, un Altar Central din cuarț roz și pe el o geodă de ametist încărcată cu apă și trandafiri roșii, iar deasupra acestuia se învârte simbolul unei stele tetraedru aurii.

Arhanghelul Zadkiel vine și vă anunță că intenționează să demareze activarea Serviciului Mondial Divin, folosind geometria acestei Stele Aurii Tetraedru.

Cu Arhanghelul Haniel în partea stângă și Arhanghelul Zadkiel în partea dreaptă și cu Ghidul Maestru Melchizedek în spatele vostru, voi vă simțiți, Acum relaxați, confortabili, pe măsură ce voi percepeți profunzimea misiunii voastre și a abundenței Universului, prin Serviciul în Iubire.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎




Arhanghelul Zadkiel ia, Acum, acest simbol Stea Tetraedru Aurie și îl plasează în centrul perineului, activând Matricea originală Divină.

Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, respirați adânc, extinzând abdomenul inferior în inspirație și relaxându-vă abdomenul inferior în expirație.

Minunat, dragilor.

Vizualizați, Acum, Energia Kundalini activându-se din interiorul centrului perineului și a Chakrei Rădăcină, energie care se deplasează, ușor, prin celelalte Chakre, în acest spațiu sigur și sacru.

Pe măsură ce codurile misiunii celui mai Înalt Potențial al vostru încep să se activeze, voi aprofundați, Acum, ŢELUL Sufletului vostru și Visele Inimii voastre și voi decretați, Acum :

Ca Inițiator Melchizedek al Luminii și Flacără sacră de transfigurare a Iubirii Divine, Eu Sunt pregătit(ă) să experimentez următorul nivel al Evoluției Sufletului meu, a misiunii mele și a serviciului pentru Mama Pământ și pentru întreaga sa Viață.

Există un Plan Divin din care Eu fac parte, adăugând semnătura și vibrația mea unică la Conștiința colectivă a Luminii, la Conștiința Luminii Eu Sunt Avatar.

Pe măsură ce Eu aliniez voința mea la Voința Divină, la Soare, la Soarele Central și la Marele Soare Central, Eu activez Matricea mea originală Divină către cunoașterea și experiența celui mai Înalt Potențial al meu, ca această Flacără sacră de transfigurare a Iubirii Divine.

Indrumat(ă) intuitiv de Iubita mea Prezență Eu Sunt, Eu experimentez țelul și misiunea Sufletului meu, în Bucurie și Iubire.

Eu dau frâu liber darurilor mele și energiei și Eu atrag abundența Universului.

Eu Sunt susținut(ă), în mod Divin, la fiecare nivel al ființei mele,
deoarece Eu am încredere
și Eu mă predau Divinului, Eu mă predau Vieții.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, dragilor.

Arhanghelul Zadkiel activează, Acum, acest simbol Stea Tetraedru Aurie prin Chakra Steaua Sufletului, situată la, aproximativ, 15 centimetri deasupra CHAKREI COROANEI, de-a lungul ANTAKARANEI voastre, în timp ce voi decretați, Acum :

Pe măsură ce Eu aprofundez conexiunea cu Iubita mea Prezență Eu Sunt, Familia mea de Suflet și Familia mea Stelară, Eu îi întâlnesc pe toți cei care mă pot ajuta în misiunea mea pe acest pământ sacru.

Eu mă contopesc cu expresia Sinelui meu autentic, cu expresia și experiența realității mele spirituale ca și ființă multidimensională și Flacără sacră de transfigurare a Iubirii Divine, Eu cer, Acum, rememorarea completă a codurilor misiunii mele din planurile interioare, dinainte de a mă întrupa pe acest pământ sacru.

Eu Sunt Tot Ceea Ce Eu Sunt.”


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, dragilor.

Arhanghelul Zadkiel activează, Acum, acest simbol Stea Tetraedru Aurie în CHAKRA INIMII, in timp ce voi decretați, Acum :

Eu experimentez bucuria și pasiunea misiunii mele pe acest pământ sacru, deoarece Eu eliberez orice sentimente de nevrednicie, lipsuri sau comparatie cu ceilalți.

În Iluminare, Înțelepciune, Cunoaștere și Iubire Divină, Eu activez, Acum, dimensiunea completă a darurilor mele extrasenzoriale unice de intuiție, telepatie, empatie, clar vedere și clar auz, mergând pe această cale sacră a Iubirii Divine, Atrăgând spre mine abundența deplină și Iubirea Universului, cunoașterea măreției și a Luminii mele unice, nemăsurabilă și incomparabilă cu a celorlalți.

În îmbrățișarea deplină și pasiunea serviciului meu Divin pe acest pământ sacru, Eu Sunt Tot Ceea Ce Eu Sunt.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Arhanghelul Zadkiel activează, Acum, acest simbol Stea Tetraedru Aurie în Chakra STEAUA PĂMÂNTULUI, la aproximativ 15 cm. sub Chakra picioarelor, în timp ce voi decretați, Acum :

Pe măsură ce Chakra mea Steaua Pământului se activează prin Steaua Tetraedru Aurie, Eu ancorez țelul și misiunea Sufletului meu pe acest Pământ Sacru, Știind că Eu Sunt o Flacără sacră de transfigurare a Iubirii Divine.

Eu Sunt capabil(ă) să magnetizez, să manifest și să aduc în realitatea mea, Tot Ceea Ce Eu am nevoie în fiecare moment dat Acum, Eu mă angajez pe Calea Iubirii Divine, Eu văd, Acum, în mod clar, Iluminările muncii mele în serviciul Divin, Și cum pot trăi Eu, visul Inimii mele, În bucurie, abundență, înțelepciune, împuternicire și Iubire Divină.

Așa Și Este.

Eu Sunt Tot Ceea Ce Eu Sunt.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, dragilor.

Vă conectați, Acum, prin toate chakrele, la Flacăra Diamant a Conștiinței lui Melchizedek.

Ghidul vostru Maestru Melchizedek, Mare Preot sau Mare Preoteasă, avansează și vă învăluie în această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței.


Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, voi DECRETAŢI :

Înconjurat(ă) de această frumoasă Flacără a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek,

Eu Sunt pregătit(ă) să aliniez toate Chakrele mele într-o singură Coloană a Luminii Unificate,

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra mea Steaua Sufletului la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra mea Coroană la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra mea Al Treilea Ochi la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra Gâtului la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra mea Timus la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasa Flacara Diamant a Puritatii și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra mea Steaua Pamantului la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra Picioarelor la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra mea Rădăcină la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra mea Sacrală la Chakra Inimii mele. în aceste filamente diamant ale Luminii.

Eu experimentez, Acum, această frumoasă Flacără Diamant a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, care conectează Chakra Plexului meu Solar la Chakra Inimii mele, în aceste filamente diamant ale Luminii.

Această frumoasă Flacără Diamant a Conștiinței lui Melchizedek se activează, Acum, în Chakra Inimii mele, Acum, unindu-mi toate Chakrele într-o unică Coloană a Luminii Unificate.

Toate Chakrele mele sunt, Acum, scăldate în această Flacără a Purității și a Inocenței, a Conștiinței lui Melchizedek, purtându-mă, mai adânc, în Iubire și
Apreciere de Sine.

De acum încolo, Chakrele mele acceptă, doar, această energie a Iubirii Divine și a Conștiinței Christice, în timp ce Eu experimentez întreaga mea măreție și Lumină, ca această Flacără sacră de transfigurare a Iubirii Divine, aliniat(ă) la toate dimensiunile Luminii și ale Inimii Cosmice a Mamei / Tatălui Dumnezeu.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎




Arhanghelul Haniel avansează, Acum, pentru a vă ajuta să creați un vortex rotativ, în sensul acelor de ceasornic, de la Chakra Inimii prin fiecare Chakră.

Acesta va activa, corect, raportul Fibonacci pentru fiecare Chakră, unindu-vă cu Inima Creatorului și cu Inima Pământului.

În plus, prin această activare, voi veți împământa țelul Sufletului vostru, de la Chakra Inimii voastre la Inima Mamei Pământ, astfel încât voi să puteți crea schimbare pentru voi și pentru ceilalți, pe măsură ce voi călătoriți pe Calea Iubirii Divine.

Acum, afirmați :

Cu ajutorul Arhanghelului Haniel, Eu activez, Acum, vortex-ul rotativ al Chakrelor mele, la rapoartele corecte Fibonacci.

Eu vizualizez, Acum, acest vortex rotativ activat în Chakra Inimii mele, care se rotește prin Chakra Plexului meu Solar, Chakra mea Timus, Chakra mea Sacrală, Chakra Gâtului meu, Chakra mea Rădăcină, Chakra mea Al Treilea Ochi, Chakra Picioarelor, Chakra mea Coroană, Chakra mea Steaua Pământului, Chakra mea Steaua Sufletului și, Acum, în Inima Mamei Pământ și în Clusterele Luminii Diamant ale Mamei Pământ.


Minunat, dragilor.

Voi vă conectați, Acum, la Conștiința Luminii Eu Sunt Avatar și la Iubita Prezență Eu Sunt a tuturor Sufletelor trezite, care ajută prin serviciul lor Divin, la evoluția întregii Vieți.


Minunat, dragilor.

Voi sunteți ancorați, Acum, în Inima Mamei Pământ.

Voi ancorați țelul Sufletului vostru în Conștiința colectivă a Luminii, pentru a crea schimbare pentru voi și pentru ceilalți, în această Co-Creație a Raiului pe Pământ.

Voi simțiți, Acum, minunata Iubire Divină a Mamei Pământ, pentru că voi sunteți conectați, prin Chakra Inimii voastre, la Inima Mamei Pământ.

Voi sunteți Inimi deschise în această Epoca de Aur a Luminii și, Acum, voi sunteți conectați cu întreaga Viață de pe acest plan pământesc, în Iubire Divină.

Există numai Iubire și voi simțiți asta în fiecare celulă din corpurile voastre.

Voi sunteti conectați, Acum, la Inima Creatorului, la Inima Cosmică a Lui Dumnezeu, în perfectă aliniere cu misiunea voastră, ca Flăcări sacre de transfigurare a Iubirii Divine.

Voi mergeți pe Calea Iubirii Divine, prin Iluminarea Mamei / Tatălui Dumnezeu, a Iubitei voastre Prezențe Eu Sunt, a Îngerului vostru Păzitor, a Familiei Sufletului vostru și a Familiei Stelare și a tuturor Ființelor Luminii de Sus, pe care le recunoașteți personal.

Vizualizati aceste Ființe minunate ale Luminii, care merg în fața voastră, alături de voi și în spatele vostru, îndrumându-vă, mereu, în Lumină.


Minunat, dragilor.

Acum vă aflați într-un cerc cu sute și mii de alți Inițiatori Melchizedek ai Luminii şi voi învăluiți, Acum, Mama Pământ și întreaga sa Viață, în această minunată Flacără Diamant Albastru-roz, Verde Smarald și Purpurie a Luminii, astfel încât Întreaga Viață să se trezească la Sinele autentic, la măreția și la Lumina sa, la țelul Sufletului pe acest pământ sfânt.

Acum vă întoarceți în Spațiul vostru Sacru.

Mulțumiți tuturor acestor Ființe Iluminate de Lumină, care v-au însoțit în Templul Serviciului Divin, știind că voi sunteți bineveniți în orice moment.

Activați, Acum, Scutul de Lumină al Trinității Lorzilor, călătoriți prin acest vortex în merkaba activat, înapoi în spațiul vostru sacru.

Ancorați-vă, încă o dată, în Inima de Cristal a Mamei Pământ.

Voi sunteți relaxați și profund prezenți în această Misiune, dragilor.

Deschideți ușor ochii, prezenți pe deplin, privind prin ochii voștri de Maestru, la întreaga Viață din jurul vostru.

Vă mulțumim pentru Serviciul vostru Divin, vă bine-cuvântăm și vă dorim o zi magică.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu