sâmbătă, 5 august 2017

COBRA : Faceţi Viral - MEDITAŢIA UNITĂŢII la Momentul de Maxim al ECLIPSEI Totale de Soare din 21 August 2017 (Luni, Ora 21.11, Ora României).




Faceţi Viral :

MEDITAŢIA
UNITĂŢII
la Momentul de Maxim al
ECLIPSEI
Totale de Soare
din 21 August 2017
(Luni, Ora 21.11, Ora României)

2 august 2017





Nota MarYan :

Iată că Vremurile „se încing” tot mai tare, în ton cu Vremea tot mai încinsă...

Deşi în apropierea noastră este, foarte aproape, la distanţă de câteva zile, ECLIPSA DE LUNĂ de Luni, 7 august 2017, cu Momentul de Maxim la ora 21.20 , pentru România (asupra căreia vom reveni, în mod evident, în acest week-end)...

...Acum, în acest important articol, apar informaţii despre Eclipsa Totală de Soare din 21 August, în postarea lui Cobra, sub forma unui nou îndemn (care, de data aceasta, este chiar „revoluţionar”) la o Nouă Meditaţie Planetară, numită de el, acum, ca fiind MEDITAŢIA UNITĂŢII.

Citind detaliile astrologice prezentate de Cobra, veţi înţelege mai bine importanţa acestui Moment, asupra căruia „trebuie” ca şi noi să insistăm, pe blog, însă, pentru noi cel puţin, găsim la fel de important faptul de a fi evidenţiat acest aspect al Unificării prin realizarea unui „front comun” cu Corey Goode – iar în articol veţi vedea despe ce este vorba.

Aşadar, iată acest articol care, în mod evident, nu va fi ultimul despre acest Moment Astrologic, şi care doar deschide subiectul, pregătindu-ne pentru aceste Momente ce vor veni, se pare, într-un mod chiar mai „în-fierbântat”(şi termic, dar mai ales vibraţional)  decât cele pe care le suportăm în acest zile ! :




 

Este TIMPUL, iarăşi, ca să intrăm în Acţiune !

Este Vremea ca să ne luăm Destinul în propriile noastre mâini !


Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare Planetară durează de prea mult timp.

Iată încă o şansă a noastră, de a accelera Procesul, într-un mod colectiv.

Prin urmare, vom folosi ocazia Eclipsei Totale de Soare din 21 august 2017 pentru a crea un PORTAL prin care ne vom putea uni conştiinţele noastre, amplificând Lumina Câmpului Energetic din jurul Planetei.


Faceţi să fie virală această informaţie ! Distribuiţi în întreaga lume !

Vă rugăm să postaţi pe site-urile şi blogurile voastre.
Invitaţi Grupuri Spirituale ca să ni se alăture.

Dacă ştiţi de surse media alternative, le puteţi trimite şi acestora.

Puteţi crea un Grup pe Facebook, pentru Grupul Local de persoane ce fac acest lucru în zona voastră. De asemenea, avem nevoie de un Grup Principal de Facebook, pentru acest Eveniment.

Puteţi crea un Videoclip despre acest Moment şi îl puteţi posta şi pe Youtube.


Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în masă asupra societăţii umane, astfel încât fiecare dintre voi, care participaţi la această Meditaţie, poate contribui, de fapt, la aducerea mai aproape de noi, atât a DEZVĂLUIRII COMPLETE cât, mai ales, a EVENIMENTULUI.


Această Meditaţie poate ajuta ca Forţele Luminii să susţină Energia Luminii de la Suprafaţa Planetei, pentru a întări REŢEAUA de LUMINĂ, necesară la Accelerarea Procesului DEZVĂLUIRII COMPLETE şi a ASCENSIUNII.

Numărul de oameni ce vor face această Meditaţie reprezintă cel mai influent Factor de Putere al populaţiei umane de la Suprafaţa Planetei, pentru accelerarea Procesului.

Putem ajunge la MASA CRITICĂ de 144.000 de oameni ce fac această Meditaţie.

Acest lucru va crea o masivă REACŢIE în LANŢ, de Vindecare a Câmpului Energetic Global.

Accentul va fi pus pe SUA, unde este nevoie de multă vindecare !




HARTA ASTROLOGICĂ penru meditaţia noastră arată un puternic MARE TRIGON între Centrul Galactic / Saturn / Lilith în Săgetător, Eris / Uranus în Berbec şi Marte / Nodul Lunar Nord / Soare / Lună în Leu.

Inima acestui Mare Trigon este acest TRIGON (de FOC) perfect, construit din Centrul Galactic la 28 de grade în Săgetător, Uranus la 28 de grade în Berbec şi Conjuncţie Soare – Lună (cu Eclipsa de Soare) la 28 de grade în Leu !

La acest Moment, al Eclipsei, Energia Focului Electric de Eliberare va curge din Centrul Galactic (PLEROMA), de-a lungul Sistemului Solar, fiind canalizată prin Uranus şi prin Conjuncţia Soare-Lună, toate situate în semne zodiacale de Foc.

Prin urmare, Meditaţia noastră din Momentul Eclipsei are potenţialul de a realiza o uriaşă Trans-formare la Suprafaţa Planetei, deoarece este un moment de cea mai directă legătură cu Centrul Galactic !


Aceasta este prima Eclipsă de după anul 1918 a cărei Benzi de Totalitate trece prin AMERICA continentală.

Această Eclipsă reprezintă o mare oportunitate pentru noi, în luarea Deciziei de a fi părtaşi la a Fi Uniţi.

UNIREA Persoanelor TREZITE poate fi cel mai puternic catalizator al Eliberării Planetare.

Din acest motiv eu (COBRA), Corey GOODE şi mulţi alţi oameni îşi unesc Forţele pentru a aduna MASA CRITICĂ de cel puţin 144.000 de oameni care să facă această Meditaţie.

Un interviu comun Cobra – Corey a fost deja înregistrat, special pentru această ocazie şi va fi prezentat în câteva zile.




Banda de Totalitate a Eclipsei va atinge solul în apropiere de Salem, de la ora 10.18 (PDT) şi va ieşi în apropiere de Charleston, SC, la ora 14.47 (EDT).

Pentru oamenii din Vestul SUA, Faza Totală a Eclipsei va fi după ce va începe Meditaţia.

Meditaţia va începe chiar înaintea Punctului de Maxim al Eclipsei, astfel că persoanele din partea Centrală a SUA vor medita chiar în timpul Punctului Maxim al Benzii de Totalitate.

Persoanele din partea de Est a SUA vor putea viziona Eclipsa Totală după Momentul Meditaţiei.

O hartă a acestui Moment ne arată cum oamenii din partea de Vest a SUA au cea mai mare probabilitate de a vedea, într-adevăr, Eclipsa :



Vom realiza această MEDITAŢIE în Momentul de Maxim al Eclipsei Solare de Marţi, 21 august 2017, la ora 11.11 (ora din LOS ANGELES) - (N.MY.: Ora 21.11 , Ora ROMÂNIEI.)

Acest lucru înseamnă ora 20.11 la CAIRO, ora 20.11 la PARIS, ora 19.11 la LONDRA, ora 14.11 la NEW-YORK, ora 13.11 la CHICAGO, ora 12.11 la DENVER şi ora 02.11 (Marţi, 22 august) la TAIPEI (Taiwan).



INSTRUCŢIUNI pentru Meditaţie :

1. Folosiţi-vă propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o Stare RELAXATĂ de Conştiinţă.

2. Stabiliţi INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca un instrument de accelerare a Procesului de a aduce Armonia şi Unitatea pe Planeta Pământ şi locuitorilor Ei.


3. Vizualizaţi o COLOANĂ de LUMINĂ emisă dinspre Soarele Central Galactic, care trece apoi prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin Soarele şi Luna aflate la Momentul Eclipsei, apoi prin corpul vostru, către Centrul Pământului.
Vizualizaţi apoi o altă Coloană de Lumină pornind din Centrul Pământului în sus, prin corpul vostru, apoi mai departe, spre Cer, către toate Finţele de Lumină din Sistemul Solar şi Galaxia noastră.
În acest Moment vă situaţi în două Coloane de Lumină, care curg, simultan, atât în sus, cât şi în jos.
Pastraţi active aceste Coloane de Lumină, pentru cel puţin câteva minute.


4. Acum vizualizaţi o Divină ENERGIE FEMININĂ Vindecătoare, blândă, de culoare Roz, ce vindecă toate traumele din trecut ale umanilor de pe Planetă – aducând, astfel, Pace, Armonie, Înţelegere, Abundenţă şi Unitate.
Vizualizaţi această blândă Lumină Roz cum vindecă mintea şi Inimile tuturor oamenilor din întreaga Lume.
Vedeţi cum toţi Lucrătorii în Lumină, Luptătorii Luminii şi Păstrătorii Adevărului lucrează în Unitate, la Crearea NOULUI PĂMÂNT.
Vedeţi, de asemenea, cum oamenii de pe întreg Păîmântul celebrează cu BUCURIE şi participă la crearea Noii noastre Realităţi, unde oricine poate obţine tot ceea ce are nevoie şi poate alege, în mod liber, ca să trăiască exact după cum doreşte...


(Actualizări despre Meditaţia Unităţii pot fi găsite aici.)


DURATA recomandată pentru MEDITAŢIE este de cel puţin 15 minute.


ZEIŢA doreşte UNITATE şi Aşa va fi !




5 comentarii:

  1. Cititi si va minunati pe blogul spiritul etern la comentarii:masuratori si citiri planetare!e un blog perturbator,adm.blogului traduce la foc automat(subordonat) anumite articole de zici ca-i un om al luminii,pe urma iti arata adevarata "evolutie" a umanitatii si planetei cu nivel vibrational cu tot la pachet.
    Este un lucru adevarat:e o retea rau voitoare-marin maria(blogurile fam. celesta...)-constantin smarandache(pion de baza,intermediar)-constantin mihailescu("spiritul etern",perturbator,manipulator de constiinte!)EI SUNT DOAR SUBORDONATII ALTORA.Vorbim mai tarziu daca am avut dreptate.
    Spuneti-ne si noua cata "adevaraciune":)este in "citirile "acelea,multumesc pentru intelegere.
    nu mai spun ca pe blog(spiritual?)la el face reclame la tot felul de produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sînt obligat să fiu de acord cu părerea unui "ano-nim".Pînă la sfîrşitul anului 1989 înjuram din vîrful buzelor pe nemernicii de comunişti că ne cenzurează orice drept de opinie,acum cînd fiecare este foooarte liber de a se exprima aşa cum îl duce memeaca-CELEBRII ANONIMI înjură şi afurisesc de la toate cele sfinte pînă la orice emitent de liberă opinie şi traducător de pe bloguri consacrate,ale căror informaţii de-a lungul a ani sau zeci de ani ,pînă la urmă, s-a demonstrat a avea acel sîmbure prevestitor de realitate...A se vedea bloguri şi blogeri dar şi livresc ce citeam în urmă cu 10-15 ani despre posibilele atacuri îndreptate împotriva omenirii privind planul monsanto,de reducere a numărului de locuitori ai planetei prin modificările genetice,avertismentele repetate în urmă cu 8-9 ani depre intocsicarea aerului şi apei,a plantelor ,,regnului viu cu kemstrils,pe care dacă-l întrebăm pe onor CELEBRUL care se ascunde sub "anonim" ,sigur nu ştie ce este dar mai ales cum de produce atîtea boli letale....Aşa că las-o mai andante domnule anonim cu critica,sau eşti pus de "cel de jos" cu spoirea şi manipularea. Te asigur că strategia ta e ieftină,TREZIŢII nu mai dau două parale pe gîngureala ta...în rest S-AUZIM NUMAI DE BINE !

    RăspundețiȘtergere
  3. Omule, esti foarte liber si neobligat,
    Dar cam partas, si necivilizat,
    (scuze adm. blogului ca am intrat in clinci fara intentie, cu celebrul-fabulosul "CSM DROBETA TURNU-SEVERIN)
    Multi "evoluati"or sa sufle si-n iaurt la/pana la final.
    "Anonimi de pretutindeni UNITI-VA!":))

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnilor iubirea neconditionata nu judecă, daca va judecați sunteti oriunde dar nu in iubire si cu siguranta nu in lumină !Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua. Sunt un neinitiat, un aspirant in ale evolutiei spirituale. Ceea ce nu inteleg eu - o meditatie de amploare poate fi ceva rau ? Imi zic ca cei ce mediteaza in lumina sunt de partea "baietilor buni" iar cei cu intunericul, au ei deocamdata fotofobie dar isi vor reveni cu timpul... Esentialul - zic eu, este sa meditam si sa fim (cei cu lumina - inclusiv E-onul )in superioritate numerica si sa le deschidem "becul" si micilor cenusii. Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere