miercuri, 2 august 2017

COBRA : INTERVIU realizat în RUSIA cu ocazia vizitei la O COMUNITATE dedicată Trezirii Planetare (19 martie 2017).




INTERVIU
realizat în RUSIA
cu ocazia vizitei
la
O COMUNITATE
dedicată
Trezirii Planetare

(Revista COSMOS)

19 martie 2017





Nota MarYan :


Iată cum, prin acest articol, încep să apară şi alte informaţii, chiar inedite, venite sub forma unui interviu luat lui Cobra, în RUSIA, cu ocazia unei vizite a acestuia, în luna Mai 2017, la „o Comunitate dedicată Trezirii Planetare”...

Cu această ocazie, descoperim informaţii venite prin Cobra, despre trecutul şi, mai ales, prezentul acţiunilor care au loc în Rusia, inclusiv în privinţa Programelor Spaţiale Secrete, cu anumite nuanţe în privinţa informaţiilor referitoare la PUTIN, la inter-acţiunile sale şi la nivelul său de Cunoaştere şi Acces la informaţiile ezoterice.

De aceea, doar din această perspectivă – dar şi din multe altele – considerăm că acest interviu al lui Cobra, tradus de „Revista Cosmos”, este mai mult decât interesant, cu multe nuanţări şi alte detalii pe care acesta nu are timpul şi spaţiul necesar de a le prezenta pe blogul său :






Ultimul interviu cu reprezentantul Rezistenței, nume de cod COBRA  (2012 Portal COmpression BReAkthrough), realizat cu ocazia unei vizite într-o comunitate din Rusia, dedicată Procesului de Trezire Planetară.


REPORTER: COBRA, ce ne poți spune despre excursia ta în Rusia? De ce tocmai Rusia și cum ai reușit să primești acordul armatei pentru a vizita stratosfera Pământului, într-un MIG-29? Cum ți s-a părut Rusia?

COBRA: Am venit în Rusia cu unicul scop de a efectua un zbor stratosferic. Da, îmi place Rusia, oamenii sunt mult mai puțin programați și au o conexiune mai bună cu sinele lor autentice, decât în Vest.

REPORTER: Spuneai că astronauții ruși experimentează senzații ciudate pe orbită : viziuni, sunete și chiar muzică. Agenţia Spațială Rusă a creat un comitet pentru a discuta acest lucru. Cobra, ce experimentează acești astronauți atât de neobișnuit?

COBRA: Au avut experiențe spirituale și contact fizic cu extratereştri pozitivi.

REPORTER: Ți-ar plăcea să vii în Rusia din nou, și la ce ți-ar folosi? Este posibil să desfășori și aici o conferință?

COBRA: Da, aș dori să vin în Rusia din nou, atunci când există și un scop mai mare pentru a face acest lucru. O Conferință a Ascensiunii aici, rămâne o posibilitate.

REPORTER: Există studii care arată că limba rusă și poporul rus sunt cele mai vechi din lume. Este adevărat? Te rugăm să clarifici modul în care a apărut poporul rus și cel slavic.

COBRA: Nu sunt acestea cele mai vechi. Popoarele slave provin din ramura indo-europeană.

REPORTER: Cine a fost RURIK, si cum a devenit el primul guvernator în Rusia? Acest lucru a fost începutul statalității rusești, sau a existat altcineva şi înainte de aceasta?

COBRA: Rurik a fost un prinț Viking care a adoptat obiceiuri slave și a unit Rusia Kieveană. Aceasta a fost începutul statalității ruse.

REPORTER: David Icke a declarat că Regina Marii Britanii și cea mai mare parte a regilor Europei, precum și unii președinți americani, sunt legați printr-o linie de descendență reptiliană. Ce ne poți spune despre Țarii Ruși – au fost și ei în legătură cu linia regală a reptilienilor ?

COBRA: Majoritatea dintre ei, DA.

REPORTER: Cobra, ce știi despre întinsa țară a Marii Tartaria (este descrisă în hărțile antice). A existat pe teritoriul Rusiei în secolul al 19-lea și  s-a extins din Europa spre Alaska? Dacă această țară a existat, cum a putut să dispară, și de ce nu știm nimic despre asta?

COBRA: In ciuda tuturor teoriilor conspiraţiei, TARTARIA este doar un termen care descrie poziția geografică ce se întindea între Europa și Siberia de Est și nu a fost un nume al unui stat suveran.


(NOTĂ Rev. Cosmos : Observați asemănarea dintre Tartaria și TĂRTĂRIA – probabil o colonie pelasgă.)

REPORTER:  Există structuri de piatră – dolmene, situate în Rusia și Ucraina. Cine le-a construit? Care este scopul lor?

COBRA: Ele au fost construite de către popoarele neolitice care au populat acea zonă și erau închinate Dumnezeiței.

REPORTER: Ce rasă a construit Piramida lui Keops din Gizeh? Există construcții similare și în Rusia, cunoști locația acestora?

COBRA: Piramidele din platoul Gizeh au fost construite în momentul în care Egiptul a devenit colonie a Atlantisului. Există unele structuri piramidale și în Rusia, în apropiere de Lacul Baikal, dar mult mai puțin distincte decât piramidele din Giza.

REPORTER: Muntele VOTTOVAARA din Rusia (coordonatele sale 63.077484, 32.622373) este considerat un loc misterios, cu o mulțime de creaturi ciudate, spirite și OZN-uri. Ce legătură au avut Ahnenerbe și KGB-în acele zone? Este cu adevărat un Portal tip StarGate sau acest loc servește unui alt scop și ce este localizat în interiorul muntelui? Poate că ar fi o idee bună dacă Meditația Ascensiunii ar putea fi proiectată în această zonă?

COBRA: A fost un Portal în Rețeaua subterană Agartha. Da, se poate aranja o Meditație a Ascensiunii pentru acea zonă.

REPORTER: De ce zonele precum Siberia, Altai și Lacul Baikal au o semnificație atât de importantă pentru unii oameni Iluminați? De ce Crimeea este atât de importantă? Ce ne poți spune despre aceste teritorii care în momentul de față sunt oarecum ținute secret și nu sunt mediatizate?

COBRA: Altai, în special zona din jurul muntelui Belukha, este una dintre principalele intrări în Rețeaua Agartha. Crimeea este o locație importantă a unui Vortex energetic temporal al Zeiței, cu Energii feminine.

REPORTER: Cum se face că primul deceniu al comuniștilor care au domnit în Rusia a fost condus în mare parte de către evrei?

COBRA: Acest fapt se datorează faptului că Zioniștii au creat comunismul printr-un ordin direct al Conducătorilor Iezuiți.


REPORTER: A fost STALIN o figură istorică pozitivă sau negativă? Este adevărat că el a primit inițere prin Magicienii Ruși care l-au ajutat să reînvie Rusia și ulterior să câștige războiul împotriva lui Hitler?

COBRA: Stalin a făcut parte din Ordinul Iezuiților și este una dintre cele mai întunecate figuri ale istoriei Rusiei. El este responsabil pentru moartea multor milioane de oameni din lagărele morții din Siberia.

REPORTER: O sursă de rang înalt al Ministerului Apărării al URSS a recunoscut recent că Hitler a supraviețuit și a scăpat după război – există dovezi în arhive. Dacă este așa, de ce Stalin nu l-a urmărit să-l asasineze?

COBRA: Stalin si Hilter au lucrat pentru același Stăpân, generalul suprem al iezuiților, Ledochowski, ambii având planul de a organiza Holocaustul.

REPORTER: De când Uniunea Sovietică a început să dezvolte Programul Spațial Secret împreună cu SUA? De ce liderii ruși au fost de acord, împreună cu SUA, ca să-l secretizeze, precum și informațiile despre extratereștri?

COBRA: De la începutul anilor 1950. Din cauza amenințărilor Grupului Chimera.

REPORTER: Are Rusia propriul ei Program Spațial Secret și baze militare pe alte planete și sateliți, precum și flotă secretă în spațiu?

COBRA: Dețin o parte din Programul Spațial Secret Internațional.

REPORTER: În ce an și cum au intrat în contact permanent liderii Federației URSS cu rasele extraterestre negative sau prietenoase? Ce lider al URSS-ului a realizat primul acest demers?

COBRA: Hrușciov, în aproximativ 1955.


REPORTER: În ce măsură conducerea sovietică din anii 70-80 a fost asociată cu Cabala... sau a fost în conflict cu aceasta? Războiul Rece a fost real sau mai mult o „perdea de fum” pentru a acoperi relațiile reale dintre Occident și Orient?

COBRA: Au existat o mulțime de infiltrări. Războiul Rece a fost proiectat de comun acord, prin agenții Cabalei de ambele părți.

REPORTER: Cât de multe baze subterane ale Cabalei există în Rusia? Recent au fost unele dintre ele distruse, și dacă da, unde au fost amplasate?

COBRA:  Actualmente, Cabala nu mai are locații în Rusia.

REPORTER: De ce și de când Putin a decis să lucreze cu Forțele Luminii? Îl ajută cu sfaturi sau colaborează cu el, inclusiv la nivel tehnologic?

COBRA: PUTIN a avut o experiență spirituală puternică cu ani în urmă. În ultimul timp, primește sfaturi tactice direct de la Pleiadieni, care vizitează o unitate militară rusă secretă din Siberia de Est.


REPORTER: În cazul în care Putin lucrează cu Forţele Luminii, unde sunt reprezentanții Cabalei ascunși în Rusia? În ce domenii sunt localizați? Există persoane-cheie ale Cabalei în Rusia, la momentul de față?

COBRA: Sunt încă infiltrați, într-un anumit grad, în aproape toate ramurile societății ruse, însă, nu mai există persoane-cheie ale Cabalei în Rusia.

REPORTER: Putin știe despre Mișcarea de Rezistență și Agartha și dacă DA, cum a reușit să construiască o relație cu ei?

COBRA: Putin știe despre Pleiadieni, dar nu despre Rețeaua AGARTHA și, mai ales, nu despre MIŞCAREA de REZISTENŢĂ.

REPORTER: Au avut vreodată Putin și Medvedev contact fizic personal cu rase extraterestre, dacă da, în ce fel și pentru ce anume? De ce Putin nu a dezvăluit prezența unor rase extraterestre și Programul Spațial Secret, pentru locuitorii Pământului?

COBRA: Putin a avut contact cu Pleiadieni în 2014, Medvedev are dovezi despre această întâmplare (fotografii ale unor ambarcațiuni Pleiadiene reale). Putin nu poate dezvălui despre aceste lucruri, în mod direct, deoarece Chimera ar riposta.

REPORTER: Benjamin Fulford și alte surse susțin că Putin a fost ucis și înlocuit cu o clonă. Ce știi ceva despre asta?

COBRA: Acest lucru NU este adevărat și NU se va întâmpla.

REPORTER: Cine are nevoie de un război în Ucraina și cine l-a organizat? Ce fac Forțele Pozitive face pentru a opri acest război (Lugansk și Donețk)?

COBRA: Cabala (Soros) vrea acest război. Forțele Luminii stabilizează situația, astfel încât să nu degenereze în plin război, oferind sfaturi tactice militare Rusiei cum să rezolve situaţia Crimeei în anul 2018.

REPORTER: Care este adevăratul sens al Catolicismului și Ortodoxiei? De ce a prins Ortodoxia rădăcini în Rusia, cât și în Catolicismul în partea de Vest? Care sunt relațiile dintre aceste două religii?

COBRA: Acestea sunt două facțiuni ale cultului creștin de programare, care s-a împărțit în Marea Schismă din 1054. Ortodoxia a prins rădăcini în limba rusă, pur și simplu din cauza apropierii de Constantinopol, care a fost sediul bisericii ortodoxe.

REPORTER: Care este semnificația reală a confesiunilor bisericești și ritualurilor religioase în Biserica Ortodoxă, cum ar fi Taina, atunci când unei persoane „îi este dăruit Trupul lui Hristos și Sângele” (pâinea și vinul roșu). Și de ce atât de mulți oameni, după ce vizitează o biserică, se simt ușurați și inspirați, în timp ce unora le este greu să fie acolo?

COBRA: Aceste ritualuri sunt originare din Școlile Misterelor din antichitate. Cei care se pot conecta la latura spirituală pozitivă a creștinismului și mesajul Hristic, se pot simți inspirați, cei care simt entitățile negative, în planul astral inferior și eteric, prezente în majoritatea bisericilor, se simt incofortabil.

REPORTER: Care a fost contribuția Civilizației Islamului? Este Profetul Mohamed o persoană obișnuită sau o ființă dintr-o altă lume? Care este misiunea statului Islamic?

COBRA: Mohamed a fost un profet cu experiență spirituală. Acest lucru a fost, mai târziu, deturnat de către Archoni și transformat într-un alt cult de programare a minții.

REPORTER: Există o Civilizație rusească separatistă („de ruptură”) în Spațiu?

COBRA: A existat, ca parte a PSS Internațional.

REPORTER: Civilizaţii extra-terestre vorbesc sanscrita, sumeriana sau limbile akkadiene?

COBRA: Nu.

REPORTER: Cât de multe OZN-uri au fost doborâte în ​​Rusia și care au fost rasele care au ajutat la adoptarea tehnologiilor extraterestre de către inginerii militari ruși? Ce anume au adoptat de la ei?

COBRA: Câteva zeci. Aceștia au adoptat tehnologia Cenușiilor (micro-cipuri și dispozitive scalare), similare ca și în SUA.

REPORTER: Care este tehnologia secretă pe care o consideri ca fiind cea mai importantă și necesară în demersul Dezvălurii și a Marelui Eveniment?

COBRA: Energia Liberă.

REPORTER: Există zvonuri cum că radiația nu este deloc periculoasă. Este adevarat?

COBRA: Nu.

REPORTER: Există apă super-ionizată și care este tehnologia de producție? Este posibil să fie produsă folosind condițiile actuale de dezvoltare a științei și a tehnologiei ?

COBRA: Sunt deja multe dispozitive care produc APĂ SUPER-IONIZATĂ pe piață.

REPORTER: Este adevărat că alchimiștii antici clasificau mercurul ca fiind cu potențial transformator în aur, folosind Fluxul Vortexului Energiei Electrice? Este posibil?

COBRA: Nu. Mercurul a fost un simbol alchimic, într-un sens spiritual, nu se refereau la metalul real.

REPORTER: De ce este aurul atât de prețios?

COBRA: Deoarece este unul dintre cele mai rare elemente din scoarța terestră.

REPORTER: Care este impactul speciilor arahnoide, insectoide și reptiliene pe Pământ? Ce specii sunt dominante?

COBRA: Rasa reptiliană este una dintre rasele cele mai distrugătoare din Univers.


REPORTER: Este adevărat că pe fiecare planetă a Sistemului Solar sunt ființe vii? Te rugăm să faci o scurtă trecere în revistă a fiecărei planete și cine trăiește acolo, ce rase sunt prezentate acolo și numărul aproximativ de locuitori pe fiecare planetă? Vom fi în măsură să le contactăm după eveniment?

COBRA: Da, există ființe vii  pe fiecare Planetă, dar trăiesc în planuri dimensionale mai înalte sau în baze subterane. Cele mai multe dintre ele sunt umanoide.

REPORTER: Ce se poate spune despre Grila compactă alb-argintie („zăbrelele”) din jurul spațiului Pământului?

COBRA: Trebuie să specificați această întrebare.

REPORTER: Este Pământul o închisoare de maximă securitate sau o Şcoală specială pentru creșterea rapidă a Sufletului?

COBRA: Este o închisoare de maximă securitate, cu Archonii și Chimera pe post de gardieni și, cu siguranță, NU este o școală.

(N.MY.: Depinde din ce perspectivă priveşti lucrurile, căci orice experienţă din Univers – fie cât de blândă, sau cea mai dură posibilă – poate fi văzută şi ca o Lecţie de Viaţă din cadrul Şcolii Planetare a Pământului din acest Univers.)

REPORTER: Au existat trei valuri de voluntari în secolul 20, așa cum a fost precizat de hipno-terapeuta Dolores Cannon? Este adevărat că, în 2012, a fost format Noul Pământ pentru omenire, pentru a trece de Momentul Ascensiunii?

COBRA: Informațiile de la Dolores Cannon sunt parțial corecte. NU, acest lucru nu este adevărat.

REPORTER: Care sunt Planurile Mișcării de Rezistență în ceea ce privește Rusia? Dacă cineva vrea să se alăture Mișcării de Rezistență, cum ar putea face acest lucru?

COBRA: Rezistența va menține Alianța forțelor pozitive în Rusia, în moduri care nu trebuiesc divulgate încă. Nimeni de la Suprafață nu se poate alătura Rezistenței, în acest moment.

REPORTER: Ce se poate face, de către poporul rus, pentru a îmbunătăți viața de pe Planetă și să accelereze Evenimentul? Ce-ai dori ca poporul rus să facă?

COBRA: Să-și îndeplinească Misiunea pentru care au venit pe Planetă...


Victoria LUMINII !




2 comentarii:

  1. Super. Am mai citit la ei un articol foarte interesant despre Miscarea de Rezistenta.

    https://revistacosmos.com/2012-portal-o-vorba-despre-miscarea-de-rezistenta-a-eliberarii-pamantului/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice informare, din oricare sursă, care exprimă un înalt Nivel de Adevăr (Divin), este bine-venită, însă informarea din link-ul de mai sus reprezintă, în esenţă, propriile comentarii ale unui cititor (Andrei Grama) care a studiat Mesajul-informare oferit de Cobra despre MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ, şi pe care îl puteţi citi, în mod direct (şi cu comentarii separate), şi de pe acest blog, aici :

      http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/06/cobra-despre-miscarea-de-rezistenta-6.html

      Ștergere