vineri, 1 septembrie 2017

COBRA : Interviul comun (în limba română) Cobra / Corey (29 iulie 2017) – Partea a 2-a.



COBRA - COREY

Interviul comun
(în limba română)
Cobra / Corey

(Traducere : Const. MIHĂILESCU)

– 29 iulie 2017 –

Partea a 2-a

(despre MEDITAŢIE,
în general)





(continuare din Partea 1-a)


LYNN - Mulțumesc. Cobra, care sunt considerațiile tale asupra conceptului de Meditație Unită (colectivă, de grup) ?

COBRA – De fapt, am răspuns deja la această întrebare. Ideea meditației unite, meditației colective sau Meditației Unității solicită ca, pur și simplu, să se desfășoare în același timp și pe aceeași temă, chiar dacă practicanții nu se află grupați în același loc (sală, încăpere) – aceasta, pentru că meditația grupată amplifică exponențial câmpul energetic, deci și efectul.
Prin urmare, fiecare meditație este în fapt o meditație a Unității. Când aplicăm acest concept la meditația în masă, efectul catalizator este foarte puternic, în ceea ce privește evoluția umană – în primul rând a participanților.

LYNN - Mulțumim pentru descrierea adăugită. Bine, Justin ?

JUSTIN - Puteți cuantifica cu cât ar fi mai eficientă o meditație a grupului fizic comparativ cu meditația de grup non-fizic (indivizi aflați în locații diferite) ? Deci, în esență, există diferențe (ca efect) între meditația în care practicanții se află în același spațiu, comparativ cu cazul în care sunt dispersați, programul rămânând însă sincronizat (ca moment și conținut) ?

COREY - Nu trebuie să fii în aceeași cameră ca să ai același efect. Asta ține de mecanica cuantică.
Indiferent unde ne-am afla în spațiu, suntem înter-conectați prin câmpul conștiinței.
Nu-i mai puțin adevărat că, aflându-te în aceeași sală cu ceilalți, apare un efect de determinare mai mare, o angajare în meditație mai eficientă, influența vecinului fiind stimulatorie. Important este să practicăm aceste meditații indiferent unde ne-am afla pe planetă, căci contribuția noastră energetică se va adăuga Câmpului Global creat.

JUSTIN - Mulțumesc, Corey. Cobra, vrei să mai adaugi ceva ?

COBRA - Gândindu-ne la eficiență, dacă vrei să influențezi planul fizic prin energie, este mai indicat să ai grupuri care meditează împreună în planul fizic. Dacă doriți doar să modificați planurile de energie mai înalte, forma nu contează.
Dar ceea ce facem aici este că noi creăm un efect fizic. Dacă însă vorbim de grupuri fizice de practicanți plasați chiar pe nodurile energetice ale planetei (chakrele planetei), atunci meditația va fi cu siguranță mai eficientă.
Știu că mulți oameni vor medita în timpul eclipsei, parte dintre ei chiar în nodurile energetice ale planetei, cum ar fi Mt. Shasta, și asta va crește mult eficiența meditației.


JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Lynn ?

LYNN - În legătură cu ultima întrebare, despre Dezvăluirea cosmică, Heather Sartain a afirmat că, atunci când trei sau mai mulți oameni își aduc glandele pineale în proximitate fizică, într-o meditație, aceste glande ale indivizilor implicați vor acționa ca un emițător de semnal.
Ne puteți spune dacă este adevărat și care este principiul care stă la bază acestui efect.
Cobra, poți să începi tu ?

COBRA - Practic, este vorba despre un efect foarte important, care se numește Triangulație. Triangulația este conexiunea și interacțiunea energiilor într-un model triunghiular de geometrie sacră, cea mai puternică formă geometrică din univers.
Când trei sau mai mulți oameni meditează foarte aproape fizic, activându-și glandele lor pineale, și nu numai glandele lor pineale, dar aș spune, și câmpul energetic dintre glanda pineală și glanda pituitară (unde există un câmp electro-magnetic specific, care ne conectează creierul fizic la dimensiuni superioare), se creează o tensiune (un potențial) între glanda pineală și hipofiză.
Când acestea se activează într-o conformație triunghiulară, se creează o energie foarte puternică, care poate fi apoi transmisa prin rețeaua energetică a ființei, propagându-se pe verticală în spațiu.
Acesta este unul dintre cele mai puternice efecte care se pot întâmpla într-o meditație efectuată în grupuri.

LYNN - Mulțumesc, Cobra.
Corey, după cum putem bănui, la Conferința de pe Mt. Shasta vor participa mulți oameni, prin a căror meditație colectivă – coroborată și cu celelalte care au loc pe mapamond – se poate ajunge la efecte ulterioare importante.
Mai vreți să adaugați ceva, aici ?

COREY – Da. O mulțime de oameni care mă contactează, declară că sunt în diverse stadii ale dezvoltării lor în ceea ce privește meditația. Ne vom bucura, printre alții, și de participarea lui Gerald O'Donnell, de notorietate în ceea ce privește viziunea de la distanță și  influența de la distanță. Și, inclusiv prin contribuția lui, se va încerca influențarea benefică a conștiinței co-creative.
Pe Mt. Shasta se va ține o sesiune unde se vor preda participanților metode și tehnici legate de acest subiect.
Avem, de asemenea, o adresă de Internet unde pot fi găsite informațiile esenţiale, astfel încât oamenii să învețe cum să practice și să-și dezvolte abilitățile meditative. Aceasta este : www.CosmicCo-Creation.com.
Cu ocazia întâlnirilor de pe Mt. Shasta, așteptăm cu nerăbdare să-i învățăm pe oameni să mediteze.


JUSTIN - OK, mulțumesc, Corey.
Următoarea întrebare se referă la un anumit tip de meditație, numit „Tri-Sphere Meditation”. Corey, știai despre aceasta ?

COREY - Nu, nu și nici n-am practicat-o.

JUSTIN - Cobra, ai auzit de asta înainte ?

COBRA - Da, am auzit.

JUSTIN - Vrei să comentezi ?

COBRA - Aceasta este o meditație foarte specială care a fost lansată de un anumit Grup Dragon, care aliniază un grup de oameni alcătuit pe baza hărții astrologice și a altor factori.
Aceasta este o modalitate foarte eficientă de a utiliza puterea unui grup mic de oameni pentru a influența  pozitiv situația planetară.

JUSTIN - Mulțumesc. Este mai eficient decât alte tipuri de meditație ?

COBRA - Nu aș compara, pentru că fiecare meditație este perfectă propriului scop.

JUSTIN - Mulțumesc !
Mă aștept ca apariția Măiestriei Ascensionate, așa cum a denumit-o Benjamin Creme, prin intermediul „Fundației Share Intel”, să se manifeste după Eveniment.
Există vreo diferență între Meditația susținută și transmisă de acest Grup și Meditația săptămânală pentru Ascensiune, organizată de „Prepare For Change” (Nota Trad.: Invocația de fiecare duminică, practicată și de către noi) ? Cobra ?

COBRA - Meditația care a fost lansată de Benjamin CREME, face parte din proiectul aceluiași grup de maeștri ascensionați. Practic, ideea Meditației Comunicării este de a consolida Rețeaua energetică de pe planetă, iar Meditația Săptămânală de Eliberare face același lucru, cu unele mici particularități.
Astfel, ambele meditații au aproximativ același obiectiv, dar vizează persoane diferite cu sisteme de credință diferite și cu structuri de personalitate diferite, deoarece nu toată lumea va crede în Eveniment sau nici măcar nu crede în existența Cabalei. Cu toate acestea, și ei pot medita și pot ajuta procesul Ascensionării și Eliberării. Mulți dintre acești oameni s-au alăturat grupurilor de Meditație a Comunicării, din întreaga lume, în ultimele decenii.

JUSTIN – Am o întrebare: este „Fundația de Acțiune Internațională” („Share International Foundation”) o Grupare a Luminii ? Cobra, vrei să comentezi ?


COBRA - Da, acel Grup este din Lumină.
De fapt, Benjamin CREME era într-o anumită măsură în contact cu Maeșterii Ascensionați, dar contactul lui nu era unul perfect, în sensul că nu toate informațiile furnizate de el sunt corecte, deși unele dintre ele sunt foarte precise, însă altele sunt complet eronate ori caduce.
El prezintă deci un mixaj între adevăr și ne-adevăr, deși el lucrează cu bune intenții pentru Forțele Luminii.

JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Următoarea întrebare este despre Discernământ : cum poate o persoană să discearnă dacă un grup este pozitiv sau negativ ? Corey ?

COREY - Cred că, în primul rând, citindu-le” energia.
Recent, am afirmat că pomul este bun sau rău după fructele pe care le produce. Ați auzit despre o mulțime de servicii care se oferă, se face multă publicitate pentru lansarea unor grupuri spirituale. În orientarea corectă este important Discernământul, rezultatul și Calea prin care voi încercați să le apreciați (mintea sau inima).
Importantă este intuiția, impulsul inimii – nu răspunsul minții care vă oferă totdeauna răspunsuri cu implicații materiale, pragmatice, de interes lumesc.

JUSTIN - Mulțumesc, Corey. Cobra, tu cum ai răspunde la această întrebare ?

COBRA - În principiu, ceea ce trebuie să faci este să ai contactul cu Sinele tău Superior. Când acest contact există și funcționează, este aproape imposibil să mai faci greșeli de interpretare. Oamenii care au stabilit și stabilizat acest contact, pot vedea în mod clar cine este sau nu din Lumină. Vocea voastră interioară vă ajută să percepeți foarte clar cu ce sau cu cine aveți de-a face.
Aici mai este un aspect : foarte puține grupuri spirituale sunt omogene. Majoritatea sunt amestecate, asta și pentru că întunericul are tendința de a se infiltra în Grupurile din Lumină.
Ca să fim corecți, și reciproca este adevărată : multe Grupări din Lumină încearcă să-și înfiltreze „agenții” în taberele întunecaților, pentru a le cunoaște intențiile, planurile, în vederea dejucării lor, dar și pentru trezirea unora dintre întunecați.
Deci, practic, ambele tabere, răspândite pe glob, nu sunt omogene.

JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Și, ca o întrebare suplimentară, cu privire la acest lucru : ați aprecia că un mixaj între logică (minte) și intuiție(inimă) ar fi o idee bună ? Corey ?

COREY - Absolut. De multe ori putem fi prinși sau înșelați de abilitățile noastre care se interpun intuiției, dându-ne impresia că sunt reacții ale inimii, când, de fapt, sunt reacții la depistarea unei căi bărătorite. De altfel, distorsiunile de personalitate pot avea influențe care să vă deturneze de la adevăr, de la calea corectă.
Din acest motiv este necesar și foarte important să stabiliți un contact permanent cu Sinele vostru Superior, paznicul vostru de încredere. Nu face nici-un rău verificarea unei situații prin logică, dacă ea concordă cu alegerile inimii.


JUSTIN - Mulțumesc, Corey. Cobra, ai răspuns într-o anumită măsură întrebării anterioare – mai ai comentarii ?

COBRA - Nu, sunt de acord.

JUSTIN - Mulțumesc.
Următoarea întrebare : Ce Planuri sunt influenţate de Meditație ?

COBRA - Toate Planurile Creației sunt influenţate de către Meditație și, de fapt, de orice acțiune, deoarece niciun plan și nicio parte a realității nu este izolată de celelalte părți ale realității. Deci, Tot și orice se întâmplă în planul fizic, afectează energetic și planurile mai înalte.
De asemenea, ceea ce se întâmplă în planurile energetice superioare afectează și planul fizic. Există mereu o mișcare constantă a energiilor și a influențelor care merg în toate direcțiile, simultan.
Întregul Univers este inter-conectat. Totul este inter-conectat.

JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Corey, cum ai răspunde la această întrebare ?

COREY - Chiar și oamenii de știință au remarcat de multă vreme că (în mod paradoxal), urmărirea (observarea, concentrarea atenției asupra) desfășurării unui experiment schimbă rezultatul final, într-o măsură mai mare sau mai mică.
Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care știința a încercat să le excludă din procesul experimental. Aceasta, deoarece ei exclud cu obstinație influența spiritualului asupra lumii fizice. Iar aceasta, de  multe ori le-a viciat rezultatul și i-a împins în fundături.

JUSTIN - Mulțumesc. Cine sau unde ajung semnalele pe care le trimitem când medităm ?

COBRA - Toată lumea care este aliniată pe aceeași frecvență poate primi aceste semnale. Dacă cel angrenat în meditație crede în ea, el poate conștientiza recepționarea acestor semnale.
Deci, cheia este unificarea conștiinței și a conștientizării, care pot crea o cale de comunicare între subiecți.


JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Corey, cum ai răspunde la această întrebare ?

COREY - Totul este inter-conectat în Timp și Spațiu. Astfel, dacă... Pur și simplu trebuie să cunoașteți frecvența care trebuie utilizată sau să vă dezvoltați capacitatea de a atinge această frecvență. Acest câmp morfologic și informațiile conținute în el sunt accesibile tuturor, întregii lumi interesate.

JUSTIN - Mulțumesc, Corey.
O întrebare legată de aceasta : Mișcarea de Rezistență aude sau primește aceste gânduri direct prin cuvinte sau imagini sau este mai mult o impresie neclară ? Cobra ?

COBRA - În esență, Mișcarea de Rezistență nu este prea mult conectată telepatic cu populația de la Suprafața Planetei. Conexiunile se realizează mai cu seamă pe chestiuni privind Eliberarea Planetei de Cabală.
Deci există anumiți, să le spunem membri, ai Mișcării de Rezistență care fac aceasta, dar sunt destul de puțini.

JUSTIN - Mulțumesc, Cobra.
Acum o întrebare care ți se adresează ție, Corey : are comunitatea alcătuită din Alianță, Anshar și chiar Programul Spaţial Secret, posibilitatea de a auzi și vedea în mod direct gânduri și imagini clare de pe Pământ, sau este o percepție aproximativă ?

COREY - Ei bine, depinde de cel care le recepționează. Unii dintre ei... Pe măsură ce vorbim sau proiectăm mental imagini, acestea intră într-un câmp energetic unde se întăresc. Informațiile din câmp sunt decodificate și înțelese.
Deci, nu este neapărat nevoie să fie auzite ca voce a unei persoane, dar ei (receptorii) puteau să re-creeze imagini și toate datele care au fost atașate acelei energii care a fost trimisă.

JUSTIN - Mulțumesc, Corey.
Cobra, mulți dintre noi sunt dornici să contribuie cât mai bine prin meditații de grup, însă o parte nu avem experiența și abilitatea necesare...
Ar fi extrem de benefic pentru cauza noastră dacă am putea primi o instruire adecvată și pentru a ne putea maximiza eficiența meditațiilor noastre. Ni se pot indica unele surse verificabile, fie clipuri video pe YouTube, fie documente sau lucruri de citit care ne pot ajuta să devenim mai eficienți în meditația noastră ?
Voi începe cu Cobra, în legătură cu asta.

COBRA - Nu căutăm experți. Ceea ce avem nevoie aici este determinarea și dorința de a participa. Faci cât de bine poți, și asta va fi destul.
Există cursuri de meditație foarte bune care există și se desfășoară. Există tehnici care sunt eficiente. Una dintre ele este Vipassana - pur și simplu o meditație pe care o faceți, urmărindu-vă respirația.
Vizualizarea traseului  respirațieiva alinia automat personalitatea, deși veți continua să gândiți. Este ceva foarte ușor de făcut. Toată lumea își poate urmări respirația pentru câteva momente. Aceasta este indicația de bază pe care o pot da în acest moment.

JUSTIN - Mulțumesc, Cobra. Corey, ai menționat ceva despre asta mai devreme. Dorești să adaugi altceva ?

COREY - Bine. Cred că de multe ori oamenii fac un mister prea mare din procesul și tehnica de a medita.
Oricine se așează și se uită la un zid contemplându-l, fără a căuta ceva anume, în principiu, intră în meditație. Dacă aveți un fundal cu aspecte dintr-o religie diferită, îl puteți utiliza și pentru a medita.
Deci, procesul meditației nu este ceva misterios. Oricine poate intra în meditație, dacă fie se concentrează pe un anume gând, fie încearcă să nu se gândească la nimic, dar nu opunându-se gândurilor care-i vin ci lăsându-le să treacă, fără a le urmări sau intra în jocul lor.
Acesta este tot ceea ce trebuie să faceți, pentru a medita.
Acum, desigur, așa cum a spus Cobra, există o mulțime de metode pe care le puteți învăța, începând cu ajustarea anumitor abilități... după cum am menționat mai devreme.
Pentru a vă perfecționa, puteți lucra când aveți timp disponibil, însă important ca să insistați și să nu abandonați.


(continuare în Partea a 3-a)



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu