luni, 4 septembrie 2017

COBRA : Misterele lui ISIS (29 ianuarie 2017).




Misterele lui
ISIS

29 ianuarie 2017





Nota MarYan :

Acum, când tocmai am trecut de Meditaţia Unităţii din Momentul de maxim al Eclipsei Totale de Soare din 21 august 2017, când iarăşi am accesat energii de cea mai înaltă putere şi frecvenţă...

...Iată că re-venim cu un alt text al lui Cobra ce este, iarăşi, mai „vechi” – de data aceasta nu chiar atât de vechi, fiind din Ianuarie 2017 – şi care făcea referire, la data respectivă, la un aspect extrem de actual: „Misterele lui Isis”.

În fapt, după cum insistă şi Cobra în acest articol, „Misterele lui Isis” consistă, în esenţă, în luarea la cunoştinţă şi Practicarea aspectelor de ţin de Arhetipul-Principiul FEMININ Divin Primordial al Universului.

Şi, cum aceste „calităţi” ale Principiului Feminin Universal – ce ţin de partea artistică, „umanistă” a vieţii, adică de calităţile Emisferei drepte cerebrale – par a fi atât de actuale în aceste Vremuri, credem că este vital ca să ne re-amintim de aceste lucruri, mai ales acum, când creşterea frecvenţei vibraţionale se realizează, predominant, prin utilizarea instrumentelor preponderent „feminine” din interiorul fiecărei Fiinţe, care să echilibreze Masculinitatea din fiecare, intens exersată în ultimele câteva mii de ani.

Aşadar, iată articolul oferit de Cobra de la începutul acestui extra-ordinar an, 2017 :






Misterele lui ISIS” reprezintă rămăşiţe ale Misterelor originale ale Zeiţei, aduse din Atlantida, şi care au fost transmise iniţial de către Rasa Centrală, cu mai multe sute de mii de ani în urmă.

Aceste Mistere au fost neîntrerupt practicate, de nenumărate milenii, pe întreaga Suprafaţă a Planetei, în Temple Sacre dedicate Zeiţei.

Contactul Viu cu Prezenţa Zeiţei, ca Arhetip Divin Feminin cu origine directă din Sursă, a constituit baza stabilităţii şi Armoniei Societăţii umane.


După apariţia pe Planetă a inter-ferenţelor produse de Forţele întunecate şi, în special după Invazia Archonică de acum aprox. 26.000 de ani, a fost întreruptă această perfectă conexiune cu Aspectul Feminin al Sursei.


ASHTARA  a fost o Fiinţă din Sistemul Stelar SIRIUS care şi-a luat sarcina de a menţine Prezenţa Zeiţei la Suprafaţa Planetei, în acest ultim ciclu de 26.000 de ani.

Ea a fost cunoscută ca şi ASET la egipteni şi ISIS la greci – iar acesta este şi cel mai folosit nume al său, în prezent.




Şcolile Egiptene ale Misterelor au încercat să păstreze moştenirea Şcolilor Misterelor din Atlantida, într-un mod cât mai pur posibil.

MISTERELE LUI ISIS, după cum au fost cunoscute în Şcolile Misterelor Egiptene şi Greco-Romane, de mai târziu, au inclus următoarele aspecte :

- Existenţa Planului Divin al Creaţiei de Iubire şi Lumină Pură în care nu poate exista niciun fel de întuneric, cu tehnici de accesare a acelui Plan în conştiinţa umană.

- Imortalitatea Sufletului şi Calea de a deveni acel Suflet.

- Protocolul de a evita archonii şi de a ajunge în lumile de după moartea corpului fizic.

- Protocolul de a întru-chipa Prezenţa Zeiţei şi de a deveni o Întrupare Vie a Prezenţei Zeiţei, în toate acţiunile zilnice.

- Misterele Regatului Subteran (Agartha Shamballa).

- Misterele Uniunii Sacre („hieros gamos”).


Aceste Mistere au fost predate doar Iniţiaţilor, în timp ce „masele” i s-au închinat lui Isis ca unei „divinităţi” personificate, un Protector care poate ajuta în vremuri de necaz.

În lumea antică, acum două milenii, închinarea la Isis a reprezentat cea mai populară şi mai răspândită Religie din întreaga Zonă Mediteraneeană.

Datorită acestui fapt, cu un extraordinar impact asupra Dizolvării Voal-ului de la acea vreme, Archonii au elaborat un Plan de a deturna creştinismul, aflat în evoluţie, transformându-l într-un cult de programare a minţii, pentru a suprima orice formă de închinare către vreun Zeu, impunând, astfel, CREZUL de la NICEEA.

Astfel, Misterele lui Isis au trebuit să funcţioneze, din acel moment, „sub acoperire” („sub rosa”).




Alchimiştii roza-crucieni au încercat să le revigoreze după mai bine de 1.000 de ani, însă re-apariţia lor, în mod real, s-a realizat abia în secolul al 18-lea, când Contele de SAINT GERMAIN l-a iniţiat pe CAGLIOSTRO în Mistere şi i-a dat sarcina de a le răspândi în întreaga Europă.


Cagliostro a iniţiat numeroase femei din înalta societate franceză, aşa cum i-a cerut Saint Germain, pentru a reforma şi i-lumina societatea, din interior.

Aceste femei au transmis mesaje codate prin limbajul semnelor, după cum se poate vedea şi în anumite imagini (atenţie la „mudre” – simboluri făcute cu mâna).


Prinţesa de LAMBALLE a fost Înalta Preoteasă a lui Isis din acel moment, fiind iniţiată de către Cagliostro şi deseori în contact cu Saint Germain.

MOZART a fost un discipol al lui Cagliostro, care a răspândit Misterele lui Isis prin muzica sa, mai ales prin faimoasa sa operă, „Flautul femecat.


Christian JACQ a scris o serie de cărţi despre Mozart şi legătura sa cu Misterele lui Isis, care sunt mult mai aproape de Adevăr decât ar putea să pară, la prima vedere.


ACUM este Vremea ca să re-înviem Misterele lui ISIS !

Putem face acest lucru prin :

- ascultarea muzicii (armonioase) ;


- conectarea la Arta Zeiţei, din trecut ;


- conectarea la Ritmurile Naturale ale Timpului, prin Calendarul de 13 luni (N.MY. : Calendarul Lunar) ;

- pregătirea noastră pentru Eveniment, prin conectarea la ZEIŢA GALACTICĂ !


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu