duminică, 17 septembrie 2017

Jenny SCHILTZ - MESAJ : O Linie Temporală temporară 5D este disponibilă ACUM ! (10 septembrie 2017).



Jenny SCHILTZ

MESAJ

O Linie Temporală
temporară 5D
este disponibilă
ACUM !

(Traducere : Monica POKA)

– 10 septembrie 2017 –





Nota MarYan :

Iată un articol iarăşi foarte interesant al lui Jenny Schultz, care de data aceasta vine inclusiv cu un concept (aparent) „nou”, adică mai puţin folosit în terminologia „blogosferei spirituale” – cel al „Liniilor Temporale temporare”.

După cum spune şi denumirea, acest „spaţiu energetic” al Liniilor Temporale temporare, bazat pe frecvenţe şi vibraţii, pare a fi o zonă energetică temporară, folosită ca „zonă de tranzit” pentru diferitele categorii de entităţi, pentru re-aşezarea în zonele corespunzătoare INTENŢIILOR manifestate deja, de către acestea, la Nivel de Suflet (pe care Linie Temporală să se situeze, în final: pe o Linie a Ascensiunii sau una dominantă 3D).

La fel, pe lângă acest aspect aparent inedit, evidenţiat de Jenny (şi pe care noi îl vom continua, sperăm în cât mai scurt timp, prin detalierea a ceea ce reprezintă, în esenţă, aceste aspecte ale Liniilor Temporale), aceasta ne mai PoVesteşte de un aspect la fel de interesant – de stările emoţionale ale unora, cauzate de trăiri mai puţin armonioase ce au avut loc pe alte Linii Temporale paralele, ale Sinelui ce guvernează acea personalitate (entitate).

Însă, cel mai important subiect pe care Jenny îl aminteşte în acest scurt, dar foarte condensat articol informaţional, este cel referitor la Experimentele lui Masaru Emoto, evidenţiate aici prin experimentul cu orez al unei prietene al lui Jenny, în care se trage aceeaşi concluzie esenţială pe care şi noi o subliniem, pe blog, de atâta vreme : a fi „ANTI” la ceva (orice), adică a te (o)pune, nu înseamnă decât a-i da energie acelui „ceva”, în timp ce in-diferenţa (de fapt, DETAŞAREA) pare a fi singurul instrument eficient şi real de Eliberare de acea situaţie (de rupere a „Cordonului Ombilical”, prin care se realiza scurgerea de energie către acea structură-situaţie).

Aşadar, în esenţă, Concluzia este fabulos de Simplă : doriţi o reală Eliberare de Suferinţă, Sărăcie şi Durere ?

Răspunsul pare a fi atât de Simpu : Nu vă mai gândiţi DELOC la acele situaţii, ci doar con-centraţi-vă pe ceea ce doriţi – adică pe Abundenţă, Sănătate, Bucurie.

Spor la Acţiune – este tot ce ne mai rămâne de adăugat.. :






În meditație mi-a fost arătat că sufletele sunt mutate în Linii Temporale temporare.

A fost o viziune uimitoare, fiecare suflet primind un impuls și o curățare energetică.

Am întrebat ce se întâmplă și mi-au spus că fiecăruia dintre noi i se aduce aminte cine este și care este intenția sa pentru Ascensiune.

Am văzut cum fiecare suflet devine mai ușor, mai strălucitor și cum erau apoi puse în Linia Temporală colectivă, potrivită pentru ele.


LINII TEMPORALE TEMPORARE


Mi-a fost explicat că a fost creată o Linie Temporală temporară 5D pentru acele suflete care sunt pregătite să lase în urmă vibrațiile 4D, dar nu sunt încă în măsură să dețină frecvențele 5D pentru perioade lungi de timp.

Această Linie Temporală temporară îi permite fiecărei persoane să continue să lucreze asupra sufletului lor, să se îndepărteze de dualitate, victimizare și sistemele de credință care nu le mai servesc.

Această Linie temporală temporară este în aliniere cu Liniile temporale 5D și mai mult și, pe măsură ce fiecare suflet stăpânește menținerea frecvențelor mai înalte în forma sa, pentru o perioadă mai lungă de timp, acesta va fi mutat în Linia Temporală dedicată Ascensiunii.

În același timp, cei care au fost de acord la nivel de suflet să Ascensioneze, dar nu s-au trezit încă, sunt mutați din frecvențele 3D, care se prăbușesc, în Linii Temporale temporare 4D.

Acesta este un grup foarte mare de suflete și va crea o Trezire în Masă care ar putea arăta ca un haos, pe măsură ce mulți se trezesc la mânie și conspirație.

Și această Linie Temporală va exista în paralel cu alte două linii temporale, dar pentru o perioadă mai scurtă de timp.

Va fi important ca acest grup să nu fie întâmpinat cu dogma și credințele New Age, ci cu Iubire Ne-condiționată și cu Înțelegere.

Va deveni din ce în ce mai evident că cineva nu are nevoie nici măcar să știe ceva despre Ascensiune la nivel conștient pentru a ascensiona. Tot ceea ce este necesar este dorința sinceră de a se reconecta cu centrul inimii și a sufletului său.

Modul în care este văzut acest lucru va fi diferit pentru fiecare persoană. Va fi important să-i sfătuim pe cei care caută răspunsuri, ca mai degrabă să caute în interior, decât să se focalizeze pe exterior.

Linia Temporală a Ascensiunii care este de frecvență 5D și mai mult, este pe deplin funcțională și pregătită pentru toți cei care pot menține, în mod constant în forma lor, cea mai joasă frecvență a acesteia.

Fiecare dintre Liniile Temporale temporare este proiectată să curgă în următoarea cea mai înaltă, până când toți cei care sunt dispuși să facă munca interioară se află în aceeași Linie Temporală colectivă.

Aceasta nu este o afacere „dintr-o lovitură”, deoarece noi am fost de acord să ascensionăm ca colectiv.

Acest acord nu-i împiedică pe oameni să avanseze, ci mai degrabă li se cere celor care au avansat deja să fie faruri calmante pentru ceilalți.




Ce înseamnă aceste
Schimbări de Linii Temporale


Cei care experimentează aceste schimbări de Linii Temporale pot experimenta o gamă largă de emoții.

Pentru unii, vor aduce ușurare. Pentru alții, s-ar putea să aducă tot ceea ce nu este în concordanță cu frecvența Liniei Temporale care le stă în față. S-ar putea să fie o creștere a depresiei (atât la nivel fizic cât și mental) deoarece mintea și corpul trebuie să se calibreze la frecvențele mai înalte.

Corpul s-ar putea să se lupte țină pasul cu Lumina mai înaltă și simptomele pot crește. Somnul va fi foarte important, pe măsură ce calibrarea are loc.

Din punct de vedere mental s-ar putea să descoperiți că fricile și neliniștile sunt tot mai pronunțate. Este un moment minunat pentru a intra în legătură cu umbrele voastre și să le aduceți la lumină.

Chiar și cei care au făcut o muncă intensă de aducere la suprafață a umbrelor, găsesc un nou strat care are nevoie să fie descoperit și vindecat.

Este un moment potrivit să ne uităm la modurile în care am încercat să controlăm rezultatele, închizând în esență ușa potențialului pur.

Trebuie să ne uităm, de asemenea, unde ne pierdem în dualitate și ne dăm voie să fim provocați. Când acest lucru se întâmplă, adeseori simțim un mare disconfort în corp, deoarece frecvențele judecății și gândul că noi știm ce este mai bine pentru alții, închid inima.

Trebuie să ne dăm voie nouă înșine și altora să aibă exact experiența pe care o doresc, pentru creșterea sufletului lor.




Menţinerea focalizării noastre


Prin schimbarea Liniilor Temporale care are loc, este posibil ca doi oameni să se afle în același moment, în același mall, și să aibă două experiențe total diferite, datorită frecvenței vibraționale pe care fiecare dintre ei o deține.

Acest lucru poate suna a nebunie, până când nu îl vedeți manifestându-se.

Ceea ce se întâmplă este chiar de mare ajutor, prin faptul că trebuie să învățăm să avem încredere în propria noastră experiență și să nu-i permitem experienței nimănui altcuiva să o umbrească pe a noastră înșine. Asta cuprinde și ceea ce primim pe site-urile sociale, mass-media și de la prieteni.

Acordați atenție felului în care se simte corpul, atunci când ascultați, citiți sau vorbiți cu altcineva. Dacă corpul începe să se crispeze, atunci acea realitate nu este pentru voi. Pur și simplu, spuneți-vă vouă înșivă : „Asta nu este realitatea mea”.

Suntem aici să ne expansionăm și asta este exact ceea ce este necesar în frecvențele mai înalte.


Pentru a dovedi acest lucru, și chiar mai mult, o clientă de-a mea, Clarissa Coyoca, a decis să facă UN EXPERIMENT CU OREZ și efectele pe care energia noastră le are asupra lui.

A avut trei cutii : una etichetată „IUBIRE”, una etichetată „URĂși o a treia Ne-etichetată.

Celei de-a treia cutii nu i-a dat nici un fel de energie. Celorlalte două le-a transmis iubire și ură, prin cuvinte și energie.

Mulți dintre voi ați credeprimul care ar începe să putrezească ar fi cel care a primit ură... Cu toate acestea, ea a descoperit că primul care a început să se strice a fost cel neglijat, cel care nu însemna nimic.

Pentru orez nu a contat dacă energia pe care a primit-o a fost plină de iubire sau plină de ură, el pur și simplu a preluat energia și a fost în măsură să se păstreze mai mult timp.

Deși cel etichetat cu Ură nu s-a menținut la fel de mult cu cel etichetat cu Iubire, el s-a menținut semnificativ mai mult decât cel neglijat.

Acest experiment ne arată că, chiar dacă suntem împotriva a ceva, noi continuăm să-l alimentăm. Că pentru a lipsi ceva de putere, cel mai bun lucru este să nu-i dăm energie.

Putem ști că există, deoarece o conștientizare a ceea ce se află „acolo” este valoroasă. Cu toate acestea, nu este nevoie să continuăm să o alimentăm.

Aceasta este o lecție pe care suntem cu toții însărcinați să o învățăm, în timp ce ne asumăm responsabilitatea pentru creațiile noastre.




Prăbuşirea Liniilor Temporale


Liniile Temporale care nu ne mai servesc se prăbușesc.

Acest lucru pare a se întâmpla în mod destul de regulat, pe măsură ce suntem mutați în alte Linii Temporale și frecvențe.

Acest lucru poate aduce anomalii foarte interesante în lumea noastră, dar poate aduce și tristețe.

O bună prietenă, șaman talentat, m-a contactat spunându-mi că a trecut prin cea mai mare depresie pe care a experimentat-o vreodată și care a apărut, literalmente, peste noapte.

A încercat să o ușureze prin multele instrumente pe care le avem, dar strânsoarea tristeții și sentimentul de ”mor” nu au slăbit.

Când am intrat în câmpul ei de energie, mi-a fost arătat unde a avut ceea ce echipa ei a descris ca fiind o „scurgere a Liniei Temporale”. Mi-au arătat cum, într-o Altă Linie Temporală, ea tocmai a experimentat un eveniment catastrofal care a dus la moartea ei, și datorită naturii ei senzitive, ea simțea totul în acest ACUM.

Am înlăturat conexiunea energetică a acelei Linii Temporale, deoarece aceasta o golea literalmente, și i-am curățat câmpul de energie. Am pus-o să repete, din nou și din nou, „Vreau să trăiesc !”, pentru a finaliza de-conectarea.


Mi s-a explicat că, deși o „scurgere de Linie Temporală” de acest tip este rară, nu este ceva neobișnuit ca oamenii să-i simtă efectele.

Pe măsură ce diferite aspecte ale sinelui sunt eliberate, atunci când o Linie Temporală se prăbușește, s-ar putea să simțim o întreagă gamă de emoții.

Este important să rămânem conectați la acest Acum și să eliberăm tot ceea ce nu ne servește.

Scopul nostru este să învățăm de la aspectele Sinelui din alte Linii Temporale, fără să preluăm toate emoțiile.

Dacă simțiți emoții puternice, fără să știți de unde vin, acordați-vă un moment pentru a vă seta intențiile, scopul vostru.

Scopul vostru este să fiți în Cea mai Înaltă Linie Temporală, astfel că tot ceea ce are nevoie de eliberare se face cu ușurință și grație.


În speranța că voi toți treceți frumos prin Trans-formare, vă trimit tuturor multă Iubire.


Jenny.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu