sâmbătă, 23 septembrie 2017

MarYan : Prietenie ce nu ţine cont de specie : un Leu, un Tigru şi un Urs sunt de ne-despărţit !




Prietenie
ce nu ţine cont de specie :
un Leu, un Tigru şi un Urs
sunt de ne-despărţit !





Pentru această sâmbătă „post-echinocţială” (Echinocţiul de Toamnă tocmai a avut loc aseară, vineri, 22 septembrie 2017, ora 23.02 , ora României), iată un articol mai de week-end, însă poate mai profund decât „învăţăturile” periodice, transmise prin Mesajele postate şi pe blog : o Prietenie Adevărată, „trans-specială” !...

Şi, când spunem „trans-specială”, nu ne referim doar la faptul că este cât se poate de „specială”, dar este una care trans-cede şi speciile de animale – şi nu orice specii, ci trei dintre cele considerate a fi, practic, cele mai mari „prădătoare” din lume : un LEU („Regele animalelor”), un TIGRU (imediat după leu, ca şi ferocitate) şi un URS (cel brun american), deveniţi foarte buni prieteni !

Acum, din imaginile vizionate, se poate observa cum ursul este „liantul” care uneşte şi, probabil, mediază prietenia dintre cele două uriaşe „pisici”... însă prietenia atât de afectuos expusă, între urs şi leu şi mai ales, între urs şi tigru, este pur şi simplu înduioşătoare până la lacrimi...

Aces mic exemplu, alături de tot mai multe altele, care apar pe Planetă (vedeţi ce se întâmplă şi cu capra propusă drept „meniu” pentru un tigru, la un „zoo”), reprezintă „semnale” transmise de către fiinţe iubitoare din Univers (care au ales să joace aceste „roluri”), către umanii „prea-deştepţi”, că Vremurile sunt într-o trans-formare atât de dramatică, încât vechile paradigme (obiceiuri, reguli stricte) încep să fie aruncate, din ce în ce mai des, la coş (sau chiar la toaletă)...

Iată cum aceleaşi Vremuri ne re-amintesc de aspectele mai înalte ale Vieţii pe Planetă, când obiceiul draconiano-reptilian de a mânca alte fiinţe biologice, aparţinând regnului animal (şi nu numai !), începe să fie tot mai mult depăşit !


Şi iată cum aceşti inediţi prieteni pun în practică, între ei – dar şi ca EXEMPLU pentru umanii atât de „prinşi” în obieiurile lor, uneori de-a dreptul „criminale” – ceea ce în mod atât de artistic ne re-aminteşte G. Bernard SHAW („Animalele sunt prietenii mei, iar eu nu-mi mănânc prietenii”) sau Fr. KAFKA („Acum, pot să te privesc împăcat... Nu-ţi mai consum carnea !”), în privinţa unei ATITUDINI cu adevărat „Nobile”, implicând un Nivel crescut de Evoluţie, de tip 5D, a umanilor, în privinţa animalelor...

Altfel spus : devenim vegetarieni – (raw)vegani nu motivaţi doar de asigurarea sănătăţii corpului fizic ci, în primul rând, pentru respectul acordat unei alte fiinţe biologice de pe această Planetă, „fraţi mai mici”, animalele (deşi, după măsurarea unor Nivele de Conştiinţă la unele animale de companie, începem să avem dubii cine încep să devină „fraţi mai mici” – animalele sau unii „bipezi” primitivi – cel puţin în anumite cazuri...).


Aşadar, iubirea şi prietenia afectuoasă, expusă atât de vizibil de către aceste uriaşe „carnasiene”, reprezintă un alt semnal, cât se poate de vizibil şi concret, transmis de Univers, că a cam sosit timpul să ne schimbăm „bunele obiceiuri şi tradiţii”, când „albul şi negrul” nu mai sunt exact aşa cum le credeam a fi...


Iar, înainte de a lăsa ca articolul să se des-făşoare, doresc să subliniez că această PoVeste îmi re-aminteşte continuu de acele imagini expuse în numeroase cărţi, din zona Agarthei (care, apropos, în aceste zile sărbătoreşte din plin această perioadă echinocţială), unde, descriind diferitele Nivele ale oraşelor din Agartha-Shamballa, se evidenţia cum, acolo, animale mari, de tip lei şi tigri, sunt... VEGETARIENE ! şi cum stau împreună, în acelaşi spaţiu, cu căprioare şi alte ierbivore !... iată, acolo unde Nivelul minim de conştiinţă al umanilor din acea zonă este de la 5D în sus (când calitatea, devenită Atitudine, de a emite ne-condiţionat Iubire Ne-condiţionată, trans-formă mediul şi Fiinţele din jurul acestor umani, deci şi animalele).

Iată, deci, articolul ce explică Video-ul de pe Youtube al celor „trei prieteni ne-despărţiţi” :



 
Prietenie ce nu ține cont de specie ! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit !
Leul, tigrul și ursul au fost salvate când erau doar nişte pui şi, datorită faptului că au crescut împreună, acum sunt de ne-despărțit.

Convieţuirea dintre cei trei este posibilă şi fără vărsare de sânge, asta demonstrează imaginile publicate de HLN.

În urmă cu 13 ani, cele trei ghemotoace de blană au fost găsite în subsolul unei case din Atlanta, Georgia. Salvatorii nu au putut să-i despartă și au crescut împreună într-un sanctuar, iar de atunci au devenit cei mai buni prieteni.

După ce au mai crescut, îngrijitorii au decis să-i despartă : „Nu este normal ca trei prădători de top să trăiască împreună”, spune Kandi Allen, reprezentanta ONG-ului care s-a ocupat de animale.

După ce au fost despărțiți, puii erau letargici, deprimaţi şi refuzau hrana. Aşa că reprezentanții ONG-ului au hotărât să îi lase împreună, iar de atunci sunt de nedespărţit.

Acum, animalele trăiesc într-o rezervaţie, străbătută de un râu, au cabana lor în care se pot adăposti şi în care îşi petrec timpul.

Speciali
știi spun că acest caz este unic în lume, când trei animale de pradă au dezvoltat o astfel de prietenie !”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu