luni, 23 octombrie 2017

ANDROMEDANII prin Natalie GLASSON : Accelerarea MĂIESTRIEI Voastre (6 octombrie 2017).



ANDROMEDANII
prin Natalie GLASSON

Accelerarea
MĂIESTRIEI
Voastre

6 octombrie 2017

(Traducere : Monica POKA)





Noi – conștiința, lumina și iubirea Andromedană – venim cu scopul de a vă ajuta Trezirea și aducerea aminte interioară.

Dorim să vă ajutăm în dezvoltarea Măiestriei voastre Interioare, accelerându-vă, astfel, Ascensiunea.


Ce este MĂIESTRIA ?


Măiestria este aducerea aminte a modului în care să accesați și să exprimați Energiile și Înțelepciunea Creatorului în ființa voastră.

Nu trebuie să învățați spiritualitate sau Măiestria de sine, ele sunt o conștientizare și o stare de a fi, care există deja în voi.

Este nevoie ca doar să dați drumul iluziilor, blocajelor și durerii care vă face să vă deconectați sau să ignorați conștientizarea frumoasă și deplin inspiratoare, care există deja în ființa voastră.

Pentru a vă ajuta în aducerea aminte și în reconectarea cu măiestria voastră interioară, noi, Andromedanii, dorim să împărtășim cu voi o tehnică care să vă ajute în accesarea și în intrarea într-o conștientizare și conștiință expansionată.

Tehnica noastră este să creăm cele mai potrivite energii și vibrații în ființa voastră, pentru ca voi să contemplați și să înțelegeți cum să vă călăuziți pe voi înșivă, pentru a evolua în adevăratul vostru sine.




Tehnica pentru a avansa
în MĂIESTRIA voastră


La cererea voastră, noi, Andromedanii, vom așeza o SFERĂ din LUMINA noastră de culoare VIOLET, PURPURIE și TURCOAZ, într-una dintre chakrele voastre.

Pe măsură ce primiți și acceptați Sfera de Lumină, aceasta se va expansiona, fuzionând cu întreaga voastră ființă.

În sfera de lumină Andromedană vor fi energii, înțelepciune și ghidare, așa cum sunt ele ghidate de către sufletul vostru, pentru a vă susține în contemplarea, înțelegerea și întruparea următorului stadiu al măiestriei voastre spirituale.

Andromedanii vă vor susține în accesarea înțelepciunii necesare, în integrarea de noi perspective și în avansarea în următoarea etapă a procesului vostru de ascensiune.

Aceasta este o practică minunată de înfăptuit, ori de câte ori vă simțiți confuzi, că nu sunteți capabili să vă accelerați ascensiunea sau să accesați o nouă conștientizare.

Andromedanii vă vor face conștienți de energiile și înțelepciunea pe care este nevoie să vă focalizați, pentru a vă susține în continuare măiestria.

În funcție de chakra în care alegeți să ancorați Sfera de Lumină Andromedană – o activare, înțelegere și iluminare diferită va fi accesată.


Dorim să împărtășim cu voi o descriere a influenței Sferei de Lumină Andromedane în fiecare chakră :

- Așezată în Chakra voastră Coroană, ea vă va ajuta să accesați o nouă conștiință divină care să servească existenței voastre pe Pământ, creând valuri de activare, conștientizare a spiritului și a codificărilor sacre ale divinității.

- Așezată în Chakra celui de-al Treilea vostru Ochi, ea vă va ajuta în contemplarea, înțelegerea și întruparea următorului stadiu al măiestriei voastre spirituale.

- Așezată în Chakra Gâtului vostru, ea vă va ajuta în stăpânirea comunicării la toate nivele ființei voastre, cu Pământul și planurile interioare în timp ce susține conexiunile sacre profunde ale grației și expresiile adevărului vostru.

- Așezată în Chakra Inimii voastre, va ajuta la o schimbare în iubirea voastră de sine, în relațiile voastre cu ceilalți și în relația cu Creatorul, aducând mai multă iluminare și înțelegere.

- Așezată în Chakra Plexului vostru Solar, vă va susține în primirea ghidării în ceea ce privește modul în care puteți voi înșivă să vă stăpâniți puterea, aducându-vă puterea în moduri împlinitoare, armonioase și transformatoare.

- Așezată în Chakra voastră Sacrală, vă va ajuta în înțelegerea modului în care puteți deveni un maestru al schimbării, să aduceți fluxul divin și să vă exprimați sexualitatea și creativitatea în moduri împlinitoare, ghidate de către sinele vostru divin.

- Așezată în Chakra voastră Rădăcină, ea va dezvolta legătura dintre sinele vostru divin cu realitatea voastră fizică, ancorând o lumină mai mare în existența voastră pe Pământ, ajutând la împământarea și crearea unei fundații fortifiante.


Este important ca să faceți o singură cerere la o meditație, cerând ca o singură sferă de lumină Andromedană să fie așezată într-o anumită chakră, deoarece acest lucru vă oferă timp să contemplați înțelepciunea și ghidarea pe care noi, Andromedanii, dorim să vi-o inspirăm.

În timp ce energia împărtășită crează o importantă schimbare în ființa voastră, acesta este și un proces de conexiune cu intuiția voastră, cu înțelepciunea divină, cu luminarea și cu iluminarea voastră.

Dorim să vă încurajăm să vă înțelegeți propriul vostru proces de măiestrie, accesând astfel înțelepciunea care vă permite să vă înțelegeți evoluția spirituală și următorul pas înainte.

Tehnica pe care o împărtășim cu voi vă va susține în trezirea unor profunde Pepite de Adevăr în ființa voastră, precum și în știgarea unei înțelegeri mai clare a voastră înșivă ca ființă spirituală care experimentează o realitate fizică.

Puteți face această practică ori de câte ori vă simțiți ghidați.




Alte tehnici care susțin MĂIESTRIA


Noi, Andromedanii, dorim să împărtășim cu voi câteva tehnici simple care pot fi realizate într-un timp scurt, pentru a vă trezi în continuare Măiestria :

- Imaginați-vă o spirală de lumină care vă umple cutia toracică și pieptul;  spirala este mai largă spre gât și mai strâmtă la baza coloanei voastre vertebrale.
Aduceți-vă conștientizarea conștientă în spirală și dați-vă voie să coborâți la baza spiralei, la baza coloanei voastre vertebrale.

- Cereți să fiți făcuți conștienți de o nouă perspectivă care să vă conducă la o mai mare iluminare și conștientizare de sine. Dați-vă voie să primiți orice intuiții care apar.

- Cereți să fiți făcuți conștienți de o limitare de care vă țineți și care vă blochează experimentarea măiestriei. Dați-vă voie să deveniți conștienți de această energie – percepție, gând, emoție sau experiență.

- Lăsați ca atât energiile pozitive cât și cele limitatoare să fuzioneze, dați-i voie noii perspective să transforme energia limitatoare.

- Plasați-vă atenția minții voastre în Chakra Inimii voastre. Imaginați-vă stând lângă o cascadă care sclipește și strălucește lumină.
Energia se revarsă în ființa voastră, trezind noi conștientizări. Pe măsură ce primiți strălucirea luminii în ființa voastră, lăsați ca curgerea energiei să vă tragă într-un spațiu de conștiință și adevăr mai înalt.
În timp ce observați acest aspect al vostru înșivă - fiți conștienți, aceasta este energia voastră interioară a măiestriei.
În același fel, veți cunoaște un nou prieten, vă acordați timp să vă familiarizați cu și să explorați această frumoasă stare interioară a ființei voastre.

- Observați poveștile pe care vi le-ați spus vouă înșivă și care vă conduc și mai adânc în iluzie.

- Deveniți familiari cu energia și lumina ființei voastre, observați zilnic culorile și sentimentele energiei voastre, până când deveniți și mai familiarizați cu ceea ce simțiți energetic, cu abilitatea de a observa.

- Cereți-i sufletului vostru să proiecteze cele mai înalte vibrații ale luminii și Conștiinței Creatorului în ființa voastră. Dați-vă voie să primiți frecvențele și beneficiile.

- Cereți să vă dezvoltați conexiunile cu comunitatea voastră de ghizi și ca cea mai potrivită conștiință – transmisă prin ghizii voștri – să fie imprimată în ființa voastră, trezind o nouă conștientizare în ființa voastră.


Energia noastră este prezentă acum pentru a fi în serviciul vostru, pur și simplu chemați-ne și noi vom răspunde cererilor voastre, mai ales în ceea ce privește Măiestria.


Cu un respect iubitor,
Andromedanii.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu