sâmbătă, 28 octombrie 2017

Anrita MELCHIZEDEK : 2017 – Anul ÎNŢELEPCIUNII - Învăţăturile Ochiului lui HORUS - Mesajul STRĂMOŞILOR (12 ianuarie 2017).



Anrita MELCHIZEDEK

2017 – Anul ÎNŢELEPCIUNII

Învăţăturile
Ochiului lui HORUS

Mesajul STRĂMOŞILOR

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 12 ianuarie 2017 –





Nota MarYan :

Printre atâtea mesaje venite din toate direcţiile, iată unul care, fiind lansat la începutul acestui interesant an, 2017, vine cu o seamă de MEDITAŢII foarte interesante.

Deşi la prima vedere acesta pare foarte „inedit”, ca să spunem aşa, cu o lungime apreciabilă...

...Este important ca să amintesc faptul că, atunci când a apărut, am realizat o mică cercetare a acestuia, în urma căruia a rezultat, cu ajutorul „amicului”, că Prima Parte a acestui mesaj are un bun Nivel de Adevăr Divin, de aproximativ 80% - ceea ce este foarte bine, raportat la valorile derizorii de Adevăr implicate în nenumărate mesaje „deversate” pe piaţa de profil...

Ca exemplu, deşi părea a fi o informaţie „exotică”, precum multe altele apărute în asemenea mesaje, a apărut a fi reală, în mod punctual, afirmaţia din material referitoare la relaţia dintre Galaxia noastră şi Galaxia Andromeda (doar că, bănuiţi, probabil, acea trans-formare a celor două Galaxii va fi măsurată, poate, în milioane de ani – şi nu într-un moment aflat în cursul nostru prezent).

Aşadar, fără multe alte comentarii, iată mai jos un mesaj care, pentru unii poate fi văzut ca fiind ceva cel puţin „ciudat” (şi care nu vine cu informaţii senzaţionale, şocante, de care este înfometată mintea egotică), dar care poate fi de real folos pentru cei care, prin meditaţie şi relaxare, se străduiesc să se conecteze la nivele mai înalte ale Realităţii, pentru acea mult-căutată ReGăsire de Sine (Divin).

Succes ! :






Salut dragilor, ne face o mare plăcere să fim cu voi în această lună sacră – ianuarie, având în vedere că voi intrați în acest nou ciclu de nouă ani, adânc în Inimile voastre Christice și pe Calea Iubirii Divine.

Dragilor, voi vă aflați, Acum, în acest moment de noi începuturi, într-un flux de aprofundare a inspirației creative, focalizare și sincronicități abundente, activate prin intermediul Rețelei Uniunii Iubirii Divine, pentru a aduce reveria Inimilor voastre și schimbările pe care doriți să le co-creați în propriile voastre vieți, pe acest Pământ sacru.

Prin numeroasele activități planetare ale Luminii în 2016, prin razele Luminii de diamant ale Creației, aducându-vă niveluri mai profunde de puritate, inocență și Divinitate, prin intermediul celui de-al Treilea Val de frecvențe de Lumină fotonică, activat la începutul lunii septembrie, voi ați intrat în al Treilea Val al Conștiinței – Eu Sunt Avatar.

PRIMUL VAL din decembrie 2015 / ianuarie 2016, urmat de AL DOILEA VAL în luna aprilie / mai 2016, au adus niveluri crescute de conștientizare a Conștiinței Cosmice și inter-conectivitate, în timp ce curățau resturile de energii nealiniate.

Și, prin AL TREILEA VAL, voi ați pătruns, adânc, în fluxul cuantic al Luminii Stelare a Sinelor voastre multi-dimensionale și Geometriile Noului Pământ cât și, tot mai adânc, în aliniament cu Sursa, prin Petalele Inimilor voastre Christice, cu un sentiment reînnoit al măreției voastre, al Luminii și expresiei Sufletului, ca aceste Flăcări Sacre trans-figuratoare ale Iubirii Divine.


Acest nivel al Conștiinței Christice, numit al patrulea nivel al Conștiinței Christice, este reprezentat printr-o Sferă, cu aproximativ 4 metri în diametru, care vă înconjoară și este Iluminată de Ființele de Lumină Andromedane inter-galactice, care au ajutat, în mod semnificativ în anul 2016, la reechilibrarea energiilor Masculinului Divin și Femininului Divin și, în special, a matricei arhetipale a arhetipului Masculin și la fuzionarea Galaxiilor Andromedane și Calea Lactee, în ceea ce se numește Galaxia TRANDAFIRULUI AURIU.

La acest nivel dimensional, există un accent pe geometria sacră a icosaedrului, adus prin Raza a șaisprezecea Inter-galactică a Conștiinței Christice, o frumoasă Flacără alb-aurie de Lumină, care vă adâncește în expansiune și integrare.

În timp ce aceste geometrii pot părea mai puțin importante pentru experiența voastră a energiilor colective ale Conștiinței Christice, Dragilor, ceea ce se întâmplă, Acum, este o activare reînnoită a geometriilor sacre, numerologii și geometriile fractale, prin intermediul Modelelor Noului Pământ, care permite un flux al capitulării și încrederii, în cunoașterea faptului că rezultatul cel mai înalt va prevala întotdeauna, indiferent de situația dintr-o perspectivă exterioară.

În cadrul Rețelei Uniunii Iubirii Divine, această matrice de Lumină, care se materializează prin voi, în voi și în jurul vostru și al acestui Pământ sacru, este reprezentată prin conexiunile energetice care vă conectează la nivel de Suflet, nu numai în experiența energiilor planetare, Rețeaua 144 a Uniunii Iubirii Divine, ci, de asemenea, cu acele Suflete pe care le veți întâlni pe Calea Iubirii Divine.

Astfel, fiecare experiență care se desfășoară, Acum, pe măsură ce atingeți Inimile altora, vă va aduce niveluri superioare de Înțelepciune, Iluminare și Înțelegere pentru voi personal, precum și pentru toată Viața de pe acest Pământ Sacru.

Mulți dintre voi, poate, ați observat în ultimele două-trei luni, semnificația numerelor repetitive în frecvențele 11 ale Conștiinței lui Hristos, precum și unitățile de frecvențe dimensionale, cum ar fi 11:11, 11:22, 12:12, 22:22, 03:33, 4:44, 5:55 și așa mai departe.

Aceste frecvențe, numerologic și geometric, vă transportă, Acum, la următorul nivel al Evoluției Înainte a Sufletului vostru și, pentru mulți dintre voi, anul 2016 a fost un  an de construire a acestor fundații, având în vedere că, Acum, voi aprofundați rolurile de conducător, în calitate de Gardieni sacri și Arătători de Cale pe acest Pământ Sacru.

Este posibil să vă schimbați locul de muncă, domiciliul, prietenii sau să renunțați la mai multe relații care nu vă mai servesc.

Și acum, în acest an sacru 2017, voi intrați în Anul Înțelepciunii sau Anul Inițierilor Luminii ale Lordului Melchizedek și Ordinului lui Melchizedek.


Această Matrice, de frecvență dimensională 8D, aduce cu ea o cunoaștere a provocărilor voastre ca Inițieri ale Luminii, dar ceea ce se schimbă, Dragilor, sunt frecventele energetice sau tiparele care sunt experimentate în acest Acum.

Momentele de stres și de „lipsa de” încep să se dizolve în cunoașterea că există doar Iubire și predarea către Tot Ceea Ce Este, care vă transportă, mai adânc, în reunirea Inimilor cu Sufletul, Familia Stelară și camarazii – Inițiații Luminii.

Tot Ceea Ce se deschide din Inima Christică servește unui scop, Dragilor, parte a Planului Divin ; conexiunile energetice prin care vă conectați cu ceilalți, adânc în sincronicitățile pe care le vedeți, duc munca voastră în serviciu, la nivelul următor, în creații Divine inspirate ale Luminii, fără ezitare, fără teamă și fără îndoială.

Totul este Divin, perfect, în imperfecțiunea aparentă și această simfonie de evenimente orchestrată Divin și este, în continuare, experimentat, Acum, prin sferele Cubului lui Metatron.

Aceste 13 sfere ale Luminii vă învăluie într-o sferă diamant de 16 metri în diametru și cum geometriile corpurilor platonice se activează, voi experimentați nouă dimensiuni ale Creației, ținându-vă în Inima Cosmică a lui Dumnezeu, activarea Corpului de Lumină / MerKaba, razele Creației, Floarea Vieții și, Acum, Fructul Vieții.

Și, de asemenea, Arborele Vieții.


O parte din darurile acestor frecvențe de Lumină, Dragilor, este abilitatea de a atrage mai multe dintre instrumentele oferite de Compania Cerurilor, aceste Chei ale Ascensiunii către Măiestrie.

Și, recent, v-am invitat printr-o transmisie web să experimentați ceea ce s-a numit Scutul de Lumină al Trinității.

Scutul de Lumină al Trinității este o frumoasă stea cu 12 colțuri, cu două simboluri infinite încorporate pe stea – unul orizontal și unul vertical.

SCUTUL DE LUMINĂ se activează, inițial, prin Chakrele voastre și prin Iluminarea Arhanghelului Mihail, a Lordului Melchizedek și a Arhanghelului Metatron (N.Trad. : Trinitatea Lorzilor).

Odată complet activat, formează un scut sferic de 16 metri în diametru în jurul vostru, înconjurând Sfera de Diamant, Fructul Auriu al Vieții și Cubul lui Metatron și, astfel, ținându-vă, mai profund, în aliniament cu Matricile Divine ale Creației, matricea voastră perfectă.

Scutul de Lumină al Trinității aduce cu el Semințele Atomice ale Conștiinței Lui Dumnezeu, circuitele matricei bio-energetice ale Atomilor Semințe ale Codului Cristalin al Vieții – în timp ce străbate, simultan, chakrele, nadisurile și meridianele Corpului vostru electronic, eteric de Lumină, Corpul vostru de Lumină – Eu Sunt Avatar și cunoașterea, Dragilor, a învățăturilor mentale superioare ale Epocii Aurii a Luminii.

V-ați putea gândi la acest Scut de Lumină, Dragilor, ca la o amplificare întreită a Flăcării Puterii, Iubirii și Înțelepciunii, care vă duce, mai adânc, în matricea energetică a Modelelor Noului Pământ și pentru a vă aduce abilitatea de a magnetiza tot ceea ce aveți nevoie, în orice moment de Acum.

Arhanghelul MIHAIL aduce, prin aspectele de Putere ale acestui Scut de Lumină, mai adânc, expresia individuală a suveranității, adevărului, protecției și aspectele Voinței Divine a Creației.

Arhanghelul METATRON aduce aspectele Iubirii în geometriile Creației, precum și recablarea energetică și restructurarea corpului fizic și a energiei corpurilor.

Lordul MELCHIZEDEK aduce aspectele Înțelepciunii Învățăturilor Minții Superioare, prin Ochiul Stâng și Drept al lui Horus.

Iar pentru acei dintre voi, Dragilor, care ați activat acest Scut de Lumină, este posibil să fi observat modificări în dieta fizică sau a exercițiilor de rutină, o eliberare de stres sau a vechilor energii, precum și un sentiment reînnoit de inspirație sau de concentrare asupra viselor Inimii, într-un flux nou de grație și liniște.

De asemenea, vă anunțăm, Dragilor, pe cei care sunteți asistați în această activare inițială a Scutului de Lumină al Trinității, asupra geometriilor sacre ale Modelelor Noului Pământ, că noi vă ajutăm pentru a atinge al patrulea nivel al Conștiinței Lui Hristos.

Pentru că, vedeți voi, acest al patrulea nivel al Conștiinței Lui Hristos  vibrează la un raport-pfi (flux magnetic) imperfect (16 x 20) și prin experimentarea Cubului lui Metatron amplificat prin acest Scut, cu întipăririle holografice ale sferelor din cadrul sferelor, geometriilor din cadrul geometriilor, amplificate într-un nou câmp cuantic de coeziune cu o simetrie perfectă, a adus, în Ființă, Matricea Divină Perfectă pentru acest al patrulea nivel al Conștiinței Lui Hristos.


SCUTUL DE LUMINĂ AL TRINITĂŢII apare, inițial, ca un Disc de Lumină.

El pătrunde prin Chakra Steaua Sufletului aflată, aproximativ la 15 cm deasupra Chakrei Coroanei, iar, apoi prin toate Chakrele și prin Chakra Steaua Pământului, ancorând Atomii Semințe ale Codului Christalin al Vieții, precum și reîntinerirea și regenerarea părților și organelor corpului, prin crearea circuitelor matricei bio-energetice ale Corpurilor voastre de Lumină – Eu Sunt Avatar și geometriile conexe ale Conștiinței Solare Christaline.

Corpul Eu Sunt Avatar sau Corpul de Lumină, Dragilor, deține Matricea perfectă a Creației, Corpul de Lumină Divin Uman perfect.

Acest Scut de Lumină, apoi, se deplasează de la Chakra Rădăcină la Chakra Coroanei și, apoi, înapoi la Chakra Steaua Sufletului, purificând frecvențele vechi și aliniindu-vă la Geometriile și Modelele de Lumină ale Noului Pământ.

În plus, Dragilor, există o armonie care permite energiilor Creației să se alinieze la acest moment, nu numai prin această secvență numerologică de 1: 1 sau 1: 1: 1, ci, în plus, începând cu 07 ianuarie și până la 06 februarie 2017 , toate marile planete vor fi în „mișcare directă.

Întregul Sistemul Solar, Acum, curge în aceeași direcție, toți călătoresc către această direcție, aprofundând dansul Iubirii Divine, fluxul vostru de co-creații colective și de inspirație Divină în încredere și capitulare, fără a fi nevoie să știți unde veți fi în următorul moment.

Voi vă confruntați cu conexiunea intuitivă a Preaiubitei Prezențe Eu Sunt și a Companiei Cerurilor, într-un mod care este interesant, nou, diferit și plin de oportunități Aurii.

Aceste vibrații Cerești ale frecvențelor colective ale Iubirii Divine și ale Conștiinței Uniunii, aduc o focusare pe prioritățile cele mai înalte, Dragilor, pentru a permite acestor manifestări magice să se desfășoare prin Înțelepciune, Iluminare, Intuiție și Înțelegere.

În această transmisie cu voi, Dragilor, vom ancora Scutul de Lumină în Chakre, așa cum am menționat, începând cu o focusare pe Sfera Diamant de Lumină, de 16 metri în diametru, din jurul vostru, Fructul Vieții și Cubul lui Metatron.

*
*        *

֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎

*        *
*

Așezați-vă confortabil, relaxați-vă, Acum, respirați adânc,  pe măsură ce vă conectați la această minunată transmisie  a Luminii.

Concentrați-vă mai întâi, pur și simplu, pe respirație, expansionând abdomenul inferior pe inspirație și contractând abdomenul inferior pe expirație și, chiar, îngăduind, prin conștientizarea respirației, adâncirea în corpul fizic, recunoașterea corpurilor voastre ca temple ale Luminii și descoperirea oricăror zone de disconfort, în care să trimiteți Iubirea voastră, energia magnifică de vindecare a Luminii voastre.

Dobândiți, astfel, un sentiment de cunoaștere a vouă înșivă, ca fiind aceste Flăcări sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine și Ființe Maestru ale Luminii care străbat Calea Iubirii Divine și co-creați cu iubita voastră Prezență EU SUNT și cu toate aceste ființe frumoase de Lumină din Ceruri, pe care le recunoașteți.

Vă adânciți, Acum, în Inima Christică, în Petalele Inimii Christice, pe măsură ce activați, Acum, aceste Petale frumoase ~ Inima voastră Pașnică, Inima voastră Iubitoare, Inima voastră Vindecătoare, Inima voastră Bucuroasă și Fericită, Inima voastră Inocentă și Deschisă, Inima voastră Puternică, Inima voastră Cunoscătoare, Inima voastră Pasională, Inima voastră Debordantă și Prosperă, Inima voastră Increzătoare, Inima voastră a Integrității și Adevărului și, Acum, Inima voastră Tainică.


Minunat, Dragilor !

Doar călăuziți-vă corpul, Acum, către niveluri mai profunde de confort, eliberând tot stresul, pe măsură ce vă concentrați la momentul Acum.

Eliberați ceea ce a venit, eliberați ceea ce este pe punctul de a veni, fiind în acest moment etern Acum, în fluxul Iubirii Divine care se activează în și prin Inimile voastre Christice, fiind în fluxul Iubirii Divine care amplifică Petalele Inimii Christice, prin Inimile întregii omeniri, prin Iluminarea Iubitei Prezențe EU SUNT a Întregii Vieți de pe acest Pământ sacru, mergând pe Calea Iubirii Divine.

Știind, de asemenea, că tot ceea ce experimentați ca aceste „vase” fizice ale Luminii, va fi experimentat de către toate Inimile deschise, în această Epocă de Aur a Luminii.

Vizualizați, Acum, această frumoasă Flacără de diamant a Conștiinței lui Melchizedek, a Inocenței, a Purității, a Divinității, activată în Inimile voastre Christice.

Simțiți, vizualizați, Acum, cum Lordul Melchizedek și Ordinul lui Melchizedek vă întâmpină, recunoscându-vă ca deținătorii Înțelepciunii pe acest Pământ sacru, pregătiți să vă ajute să treceți la următorul nivel al înfloririi Sufletului vostru, splendoare și Lumină, pe măsură ce voi vă uniți, Acum, cu Iubita voastră Prezență EU SUNT, cele mai înalte aspecte ale Luminii Sufletului vostru, în Inima Cosmică a lui Dumnezeu.

Și Acum, simțiți, vizualizați, cum Arhanghelul Mihail și Legiunile lui de Lumină vă întâmpină, aducând acest sentiment de siguranță, de protecție, de curaj și capabilitatea de a alinia voința voastră la Voia Lui Dumnezeu și eliberați orice dependențe ați putea avea în continuare.

Și Acum, simțiți, vizualizați cum Arhanghelul Metatron vă întâmpină, aducând acest sentiment profund de interconectivitate a Tot Ceea Ce Este, în modele geometrice ale creației, invitându-vă, mai adânc, în sincronicitățile în încredere și capitulare.


Aveți Încredere în Viață, Dragilor !

Aveți încredere că energiile vechi pe care le experimentați ca și provocări percepute, nu mai sunt ceea ce veți experimenta de Acum înainte.

Aveți încredere că veți păși cu Har, maximul pe care Legea Cosmică îl poate îngădui, în Inițierile voastre în Lumină.

Predați-vă Iubirii. Predați-vă Vieții.


Și Acum, Dragilor, acordați-vă un moment pentru a vă conecta la familiile Sufletului vostru și la familia Stelară și de prieteni ai Luminii ~ toți acei frați și surori de Suflet vi se alătură, chiar Acum, și toate Ființele de Lumină Iluminate, de Sus, din Ceruri, care co-crează cu voi.

Chemați, Acum, Ghizii voștri Spirituali și Îngerul vostru Păzitor.

Invocați mental :

”Dragii mei Ghizi Spirituali” (de trei ori) …

”Dragul (dragii) meu (mei) Înger(i) Păzitor(i)” … (de trei ori)


Minunat, Dragilor !

Voi experimentați, Acum, un sentiment profund al Rețelei Uniunii Iubirii Divine și această întrepătrundere cu toate Sufletele, cu care urmează să vă conectați în acest an sacru 2017, adânc în visarea Inimii voastre, adânc în conexiunile energetice, conectându-vă prin geometrii și numerologii, și mai adânc, Acum, în geometriile Cubului lui Metatron.




֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Concentrați-vă, Acum, pe această frumoasă sferă de diamant de Lumină, de 16 metri în diametru, din jurul vostru și vizualizați, Acum, Fructul Vieții și Cubul lui Metatron.

Simțiți, vizualizați, Acum, corpurile geometrice platonice care activează, în cadrul Cubului Metatron, aceste 13 sfere ale Perfecțiunii Infinite a Lui Dumnezeu.

Vizualizați sau simțiți, Acum, sfera de diamant activând toate Razele Creației în numeroase culori și modele, pe măsură ce vă concentrați pe cub, care se activează în cadrul Cubului lui Metatron.

Și Acum, Dragilor, concentrați-vă pe octoedru, două piramide cu patru fațete care se unesc la bază.

Și Acum, tetraedrul, poliedru cu trei fețe triunghiulare și bază.
Și acum icosaedru, poliedru cu douăzeci de fețe triunghiuri echilaterale.
Și acum dodecaedrul, poliedru cu 12 fețe în cinci colțuri.


Bun, Dragilor !

Și Acum, vizualizați sau simțiți o frumoasă Floare Aurie a Vieții activată în cadrul Cubului lui Metatron și Acum, Fructul Vieții.




֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun, Dragilor !

Acum vizualizați cum vă ancorați în Inima de Cristal a Mamei Pământ și vă adânciți în Codurile Luminii de Diamant și în Clusterele Luminii de Diamant, în Inima de Cristal a Mamei Pământ.

Și Acum,  experimentați o aliniere a Miezului Pământ Soare, a Soarelui Auriu, cu Inimile voastre, activând aceste frecvențe ale Luminii de Diamant a Inimii Christice.

Și Acum, conectați-vă la Soare, Soarele Central, la Marele Soare Central și la Inima Cosmică a Mamei / Tatălui Dumnezeu.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat !

Acum, vizualizați înaintea voastră pe Arhanghelul Mihail, Metatron și pe Lordul Melchizedek, care, împreună, au infuzat codurile sacre geometrice și Codurile Inițiatice ale Luminii, în cadrul acestei frumoase stele în 12 colțuri, cu două simboluri infinit încorporate pe stea, unul orizontal și unul vertical.

Scutul de Lumină al Trinității se ancorează, Acum și se activează ca un disc rotativ al Luminii, prin Chakra voastră Steaua Sufletului, aproximativ 15 centimetri deasupra Chakrei Coroanei, ancorând, Acum, în special, Atomii Semințe ale Codului Cristalin al Vieții și Modelele Noului Pământ, fiind experimentate în acest Acum.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Și Acum, acest Scut de Lumină se mișcă prin Chakra Coroanei, într-o rotație în sensul acelor de ceasornic și, apoi, contra-sensului acelor de ceasornic, respectiv, creând, în același timp, o schimbare în emisfera cerebrală stângă și dreaptă, precum și reîntinerirea și regenerarea părților corpului și ale organelor, în crearea circuitelor matricei bio-energetice a Corpurilor voastre de Lumină – Eu Sunt Avatar și geometriile conexe ale Conștiinței Cristaline Solare.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun, Dragilor.

Și Acum, experimentați deplasarea acestui disc rotativ de Lumină în Al Treilea Ochi, Chakra Gâtului, Chakra Inimii, Plexul Solar, Chakra Sacrală, Chakra Rădăcină și, în cele din urmă, Acum, în Chakra Steaua Pământului, la aproximativ 15 de centimetri sub tălpile voastre.

Acordați-vă, doar, un moment, Acum, pentru a experimenta această amprentare energetică a Scutului de Lumină al Trinității, ca întinerire și regenerare ale părților corpului și ale organelor, restabilirea legăturilor electrice ale bio-circuitelor și nadisurilor, precum și extinderea Chakrelor, care au loc, Acum, în cadrul Modelelor de Lumină ale Noului Pământ.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, Dragilor!

Scutul de Lumină al Trinității se activează, Acum, prin Chakra Rădăcină, ducându-vă, mai adânc, în aprecierea fiecărui moment Acum și la alimentarea acestui Pământ sacru, privind prin Ochii voștri de Maestru, aducându-vă în fluxul acestui moment Acum, fără grabă, descoperind un nou echilibru și un nou ritm în viața voastră de zi cu zi.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Scutul de Lumină al Trinității se activează, Acum, prin Chakra Sacrală, aducând un sens reînnoit al energiilor Masculine Divine și Feminine Divine, în armonie perfectă și inspirație creatoare.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun, Dragilor !

Scutul de Lumină al Trinității se activează, Acum, prin Chakra Plexului Solar, aducând un nou nivel de împuternicire și capabilitate de a vă susține ca și aceste Flăcări transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine.




֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun, Dragilor !

Scutul de Lumină al Trinității se activează, Acum, prin Chakra Inimii, activând Petalele Inimii Christice, pentru a magnetiza ceea ce ați putea avea nevoie în acest moment Acum ~ niveluri superioare de inspirație, bucurie, abundență și Iubire Divină; poziționați mâinile, energetic sau fizic, pe Chakra Inimii.

Pe măsură ce spuneți (mental) :

„Te iubesc, (spuneți numele complet, Acum). Te iubesc ( numele complet). Te iubesc (numele complet).”


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun, Dragilor !

Scutul de Lumină al Trinității se activează, Acum, prin Chakra Gâtului, aducând o nouă expresie Sufletului vostru, ușor, cu Iubire și calm, cu capacitatea de a fi văzut și auzit, exprimat în înțelepciunea și înțelegerea vieților de cunoaștere și de aducere aminte.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Și Acum,  Dragilor, cum Scutul de Lumină al Trinității se activează prin Al Treilea Ochi, geometria corespunzătoare și codurile Ki de Lumină se activează în cadrul celui de-Al Treilea Ochi, ca și o recalibrare care are loc, Acum, între glanda pineală, hipofiză, hipotalamus și talamus.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, Dragilor !

Și Acum, concentrați-vă pe glanda pineală, inspirând profund, Acum, prin extinderea abdomenului inferior și expirând, în timpul contractării abdomenului inferior, și, apoi, poziționați limba, chiar, în spatele dinților frontali de la nivelul maxilarului superior, în timp ce vă concentrați pe Al Treilea Ochi.

Vizualizați glanda pineală, în special, Acum, Dragilor, cum se activează în aceste fluxuri de Lumină Divină și Limbaj al Luminii.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, Dragilor !

Pe măsură ce vă concentrați, Acum, pe Chakra Coroanei, Trinitatea Lorzilor activează Scutul de Lumină prin Chakra Coroanei, dezvăluindu-vă Taine Divine, ținându-vă dincolo de voaluri de iluzie, pe măsură ce aprofundați înțelepciunea voastră ca și Arătători de Cale și Dascăli, în această Epoca de Aur a Luminii.

Acest lucru, Dragilor, vă ajută, să transformați cunoștințele voastre în înțelepciune, concentrându-vă pentru munca voastră în serviciu, precum și la aprofundarea intuiției și în alte daruri unice ESP ( n.tr. – Extrasenzoriale), pe măsură ce pășiți pe Calea Iubirii Divine.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Prin această activare, voi aprofundați, Acum, energia Iubitei voastre Prezențe Eu Sunt și a multor Ființe Iluminate și Consilii ale Luminii de Sus, din Ceruri.

Acordați-vă, doar un moment, Acum, pentru a vizualiza sau simți, Consiliile cu care lucrați în planurile interioare, pentru a aprofunda munca în serviciu, deplasându-vă, Acum, spre niveluri superioare de armonie, înțelepciune, cunoaștere, bucurie și co-creație.

Și Acum, vizualizați-l pe Lordul Melchizedek, care vine să vă ofere vă Inelul lui Solomon, un simbol reprezentând Inițieri întru Lumină, în acest an sacru 2017.

Inelul lui Solomon, Dragilor, este un inel magic care poartă simbolul Melchizedek al Frăției Luminii, steaua cu șase colțuri, de asemenea, cunoscută sub numele de Steaua lui Solomon, steaua lui David sau Steaua lui Melchizedek.

Prin folosirea acestui totem energetic, voi aprofundați, într-un sens mai profund, magia și puterea ceremonială alchimică, pe care le dețineți în mod colectiv, pentru a manifesta tot ceea ce aveți nevoie, în acest moment Acum, pentru voi și pentru acest Pământ sacru.


Afirmați (mental), Acum :

„Eu mă focusez, Acum, pe inelul lui Solomon, acest sigiliu al lui Solomon care poartă simbolul Steaua lui Melchizedek, care este, Acum, plasat pe al patrulea deget de la mâna mea dreaptă.

Înconjurat de Ființele Iluminate de Lumina de Sus, Eu cer, Acum, să experimentez liniile temporale și linia învățăturilor adevărate ale Luminii din Ordinul lui Melchizedek.

Eu cer, Acum, ca Ordinul lui Melchizedek să se alinieze cu mine, în acest moment și de Acum înainte, dezvăluind toate lucrurile pentru mine.

Eu cer, Acum, să mă învețe cum pot crește înțelepciunea și cunoștințele mele și să îmi arate toate Secretele Artei Magice, pentru a putea sta, mai departe, în Slava și Voia Lui Dumnezeu, deschizând Calea prin Flacăra Iubirii Divine, în această Epoca de Aur a Luminii.

Așa Și Este.”


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Minunat, Dragilor !

Și Acum, focuzați-vă pe Chakra Steaua Sufletului, 15 centimetri deasupra Chakrei Coroanei, experimentând, Acum, activarea energiei Kundalini, această energie Kundalini șerpuitoare, descolăcindu-se din interiorul Chakrei Rădăcină, urcând prin Chakre, prin acești Atomi Sămânță Cristalini ai Codului Vieții, ai Scutului de Lumină al Trinității.

Voi experimentați, Acum, o aliniere a tuturor Chakrelor într-o singură coloană unificată de Lumină, știind cât de mult sunteți omagiați, apreciați și profund iubiți, Acum; Iubirea necondiționată Divină a Mamei / Tatălui Dumnezeu și a tuturor Ființelor Iluminate de Lumina de Sus.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Bun, Dragilor !

Acum, voi sunteți conectați la câmpurile dimensionale superioare ale Luminii și vizualizați sau simțiți acest Scut minunat de Lumină, activat prin portaluri dimensionale înalte.

Voi sunteți conectați, Acum :

- la Portalul dimensional 4D,  la aproximativ 0,6 cm. deasupra Chakrei Coroanei,

- prin intermediul Portalului dimensional 5D, la 18 cm. deasupra Chakrei Coroanei,

- prin Portalul dimensional 6D, la 70 cm. deasupra Chakrei Coroanei,

- prin Portalul dimensiunal 7D,  la 90 cm. deasupra Chakrei Coroanei,

- prin intermediul Portalului dimensional 8D, la 160 cm. deasupra Chakrei Coroanei și,

- Acum, prin intermediul celui de al nouălea Portal dimensional 9D, la 730 cm. deasupra Chakrei Coroanei.


Și Acum, focusați-vă pe această frumoasă Sferă de diamant de Lumină, de 16 metri în diametru, din jurul vostru și integrați-vă pe deplin și fuzionați cu Iubita voastră Prezență Eu Sunt, pentru a crea Corpul de Lumină – Eu Sunt Avatar.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Și Acum, Dragilor, vizualizați, încă o dată, Fructul Auriu al Vieții, Cubul lui Metatron în Arborele Vieții, deoarece aceste geometrii, coduri de Lumină, modele, numerologii, geometrii fractale și noile frecvențe ale Pământului se activează, Acum, în această sferă de diamant de Lumină.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


Afirmați (mental), Acum :

„Eu activez Scutul de Lumină al Trinității ~ Activare ~ Activare ~ Activare.”

(de trei ori)

Voi experimentați acest Scut de Lumină al Trinității, activat, Acum, acest Scut de Lumină sferic, în jurul acestei sfere de diamant, de 16 metri în diametru, în jurul corpului vostru și al câmpului vostru de energie.

Acest nivel de protecție energetică și înțelepciune, împuternicire și Iubire, este de cel mai înalt ordin, Dragilor, și doar Ființele celei mai Înalte Lumini vor fi capabile să intre sau să penetreze acest Scut de Lumină.

Acesta este un Scut foarte puternic de Lumină, care accelerează următorul nivel al înfloririi Sufletului vostru, măreție și Lumină, prin Inițierile Luminii și noi începuturi, experimentate în acest an sacru 2017.

știți că acest Scut de Lumină a fost activat pentru voi și voi veți descoperi acel flux de armonie perfectă și echilibru, pe măsură ce pășiți pe Calea Iubirii Divine.

Mulțumiți, Acum, tuturor acestor Ființe Iluminate de Lumina de Sus, Dragilor, Acum, când voi vă aflați, înapoi în spațiul vostru sacru.

Ancorați-vă, încă o dată, în Inima de Cristal a Mamei Pământ, în timp ce păstrați această conexiune, deschisă tuturor acestor Ființe de Lumină, de Sus, Iubitei voastre Prezenței EU SUNT și înțelegeți măreția și Lumina voastră, nemăsurată și incomparabilă cu a altora.

În acest moment, Dragilor, prin aceste Modele ale Noului Pământ, vă alăturați Inimilor și Minților tuturor Sufletelor trezite, pentru a ajuta la ridicarea Întregii Vieți în Conștiința Cristalină Solară, cât și celor pregătiți, pentru următorul val de Inițieri și învățături ale Luminii ca și Ambasadori Melchizedek ai Luminii.

Noi vă mulțumim pentru munca voastră în serviciu, Dragilor, vă binecuvântăm și vă dorim o zi magică.


֍◊◊֎֎◊◊◊֍֎֎


prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu