luni, 16 octombrie 2017

COBRA : Actualizare a Situaţiei Planetare (12 octombrie 2017).




Actualizare
a
Situaţiei Planetare

12 octombrie 2017





Nota MarYan :

Iată o nouă Actualizare a lui Cobra, ce pare a fi, şi aceasta, deosebit de importantă şi interesantă, cu anumite informaţii „în premieră”, de mare importanţă pentru Eliberarea Planetară...

Însă, ca în numeroase alte dăţi, remarcăm că Nivelul de Adevăr Divin nu pare a depăşi valoarea de 70%, nici de data aceasta – ceea ce evidenţiază că nu toate informaţiile din articol sunt la „nivelul cel mai înalt”.

De fapt, după cum am subliniat deja, de nenumărate ori, se pare că unele surse de informare ale lui Cobra au un nivel limitat de acces la informaţia ezoterică, de tip metafizic-spiritual.

Ca exemplu, deşi pare simplu de înţeles că ENERGIILE ASCENSIUNII au pătruns în Sistemul Solar şi pe Planeta noastră, de mai mult timp (şi se poate şi SIMŢI acest aspect, prin Transformările Planetare şi interioare la care asistăm şi suntem parte) – totuşi, numai dacă există o abordare „mecanicistă” a vieţii şi a Universului, se poate crede că numai prin deschiderea anumitor „Supape” energetice, de la marginea Sistemului nostru Solar (fie ele şi de tip tahionic), pot pătrunde Energiile Ascensiunii în interiorul Sisitemului Solar...

La fel, afirmaţii despre „îndepărtarea de pe Planetă” a unui „segment major din Grupul Chimera” (în cursul unei singure săptămâni !) – cer mai multă prudenţă decât altele... mai ales acum, când scepticismul este atât de mare, căci vizibilitatea intervenţiilor Forţelor Luminii este percepută ca fiind încă prea redusă (pentru majoritatea celor interesaţi de subiect) iar acţiunea Cabalei încă este pre-dominant vizibil prezentă !

Însă, dincolo de toate aceste nuanţe, ideea de bază rămâne : că, într-adevăr, există progrese, însă mult mai subtile şi mai puţin vizibile decât ne-am dori noi...

Aşadar, haideţi să vedem „partea plină a paharului” şi să ne bucurăm că, totuşi, lucrurile se mişcă şi că suntem din ce în ce mai aproape de Linia de Sosire, chiar şi cu câţiva milimetri – căci, în prezent, fiecare „milimetru” contează, când Linia de Finiş este atât de aproape (însă, ca să „nu ne îmbătăm cu apă rece” : vorbim de luni şi ani de zile, totuşi) ! :






Din data de 11 octombrie 2017, Forţele Luminii au început să deschidă Supapele de decompresie ale Membranei Tahionice (Membrana externă) a HelioPauzei Sistemului Solar.

Aceasta înseamnă că Energiile Ascensiunii venite din Centrul Galactic au început să pătrundă şi în Sistemul nostru Solar, pentru prima dată din anul 1995. Forţele Luminii lucrează în prezent la concentrarea acestei energii în Spaţiul sub-lunar, participând, astfel, la accelerarea procesului de Purificare a Planetei de Entităţile Parazite Plasmatice rămase, ce încă se agaţă la Suprafaţa Planetei noastre...


Unii dintre voi aţi putea să vă re-amintiţi că, înainte de 1996, Spaţiul Sub-lunar era plin de Nave-Mamă aparţinând Spaţiului energetic benefic al multor Rase, Îngerilor şi altor Fiinţe Bene-volente ale Luminii.

Acum, paraziţii plasmoizi de lângă Suprafaţa Planetei au fost suficient de mult eliminaţi, astfel că o anumită parte a FLOTEI PLEIADIENE s-a putut re-întoarce în Spaţiul Sub-lunar (sperăm în mod prmanent), fără niciun risc de a declanşa Bombele de tip Toplet rămase.


Un segment major al Grupului CHIMERA a fost îndepărtat de pe Planetă în ultima săptămână, iar ceilalţi membri încep să realizeze, în fine, că este chiar posibilă înfrângerea lor finală !

Unul dintre Planurile lor, acum, este acela de a permite umanităţii o „DEZVĂLUIRE Treptată” şi o Călătorie limitată în Spaţiu ; de asemenea, să permită o ARESTARE ÎN MASĂ a Cabalei, însă să ascundă orice urmă care să ducă către Chimera, când vor părăsi Planeta, ascunzându-se undeva în Centura Kuiper.

Este inutil de a adăuga că acest Plan NU va avea succes !...

Acum, aceştia încearcă să controleze Procesul Dezvăluirii (prezenţei Extra-Terestre) prin următorul Proiect, din Spatele Scenei - şi chiar şi unii membri ai acestui proiect NU realizează despre ce este vorba !

Tom DeLonge, liderul Proiectului, colaborează cu John Podesta – şi ştim cu toţii ce înseamnă asta...




Diminuarea puterii Grupului Chimera este principalul obiectiv al numeroaselor iniţiative care au loc în prezent, ce vor rupe, mai devreme sau mai târziu, statutul de Carantină al Planetei Pământ.

Primul dintre acestea care va reuşi, va declanşa o avalanşă de progrese ce ar putea fi sincronizate cu Momentul Evenimentului.

Aceste iniţiative NU reprezintă o condiţie prealabilă pentru declanşarea Evenimentului, însă fiecare iniţiativă pozitivă care ajută la stră-pungerea Voal-ului, accelerează procesul în sine.

Acesta pare a fi cel mai promiţător, deoarece ar putea deveni realitate în mai puţin de un an.


Atunci când o anumită Masă Critică de oameni de la Suprafaţă depăşeşte VOAL-ul, din acel moment Chimera nu va mai putea controla Procesul DEZVĂLUIRII şi PRIMUL CONTACT.




Puteţi începe chiar acum să participaţi la diminuarea puterii Voalului dacă vă puneţi propriul nume pe Marte (vedeţi aici).

Vorbind despre Marte, există numeroase iniţiative care încearcă să aducă oameni pe Marte, în doar câţiva ani (aici, aici şi aici)...

Până atunci, aici pe Planetă au loc numeroase Meditaţii în masă la care puteţi participa !


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu