duminică, 8 octombrie 2017

COBRA : Gardienii ALBAŞTRI şi EVENIMENTUL (9 noiembrie 2016).




Gardienii ALBAŞTRI
şi
EVENIMENTUL

9 noiembrie 2016





Nota MarYan :

Astăzi vă propun un alt mesaj, ceva mai „vechi”, al lui Cobra, din Noiembrie 2016, despre Rasa Gardienilor Albaştri, aşa numiţii „Blue Avians”, după Corey Goode, sau „Rasa Centrală” („Central Rase”), după cum le spune Cobra, mai ales în articolele din ultimele luni.

Deşi acest articol a apărut acum aproape un an iar eu l-am tradus de cel puţin o lună, iată că „s-a aşezat” ca să apară tocmai astăzi, pe 8 octombrie 2017...

...Exact în ziua în care amicul Marius de pe „burebista2012” a ieşit cu un articol despre... „Blue Avians” !

Aşadar, acest articol al lui Cobra pare a avea şi el importanţa sa, re-amintind de conexiunile Reţelei Agartha-Shamballa cu cei de la Suprafaţa Planetei, prin anumite persoane, ghidate prin diferite metode, inclusiv prin hărţi şi alte „indicii” oferite inclusiv de această Rasă Centrală supra-veghetoare a Rasei umane, reprezentată de Blue Avians :






(Acum, odată ce circul alegerilor din SUA s-a terminat, ne putem şi noi concentra, în fine, pe informaţii reale... – N.MY. : Reamintesc că articolul este scris de Cobra, în 9 Noiembrie 2016, imediat după ziua alegerilor pentru Preşedenţia americană, din 8 Noiembrie 2016.)

Apariţia Zeiţei DouMu la Suprafaţa Planetei, în urmă cu câţiva ani, pare a fi primul semn al re-întoarcerii Forţelor de Lumină, după lungul lor exil de 26.000 de ani.

Acesta a fost Primul Pas către re-întoarcerea Agarthei la Suprafaţa Planetei.

Acum, „ALBAŞTRIIpregătesc Portaluri la Suprafaţă, prin care Agartha să poată contacta, din nou, populaţia de la Suprafaţă – mai întâi energetic iar, după Eveniment, şi fizic.




În acest scop, mai multe peşteri şi intrări în peşteri de la Suprafaţă sunt pregătite într-un anumit fel, care va fi dezvăluit, pe deplin, doar la Momentul Evenimentului.

Numeroase Peşteri din întreaga lume au fost Locuri Sacre pentru diferite Grupuri ale Luminii de la Suprafaţă, multe dintre acestea conţinând Vortexuri ale Zeiţei, care vor fi activate la Momentul Evenimentului.

În acest scop, căutăm în mod activ acei oameni care sunt Gardieni ai acestor peşteri sau cunosc locaţia acestora – pentru aceasta, pot fi contactat la cobraresistance@gmail.com .




În tradiţia Taoistă chineză, peşterile care servesc ca Portaluri ale Agarthei, sunt numite „GROTELE RAIULUI” („Grotto Heavens”).




Albaştrii” sunt Gardienii acestor Portaluri.

În prezent, deşi este pierdută pentru lumea exterioară, totuşi, în posesia „Albaştrilor” încă se re-găseşte „HARTA Formelor Reale ale Celor Cinci Munţi Sacri”, numită şi „Preţioasa Scriptură Luminoasă a Celor Cinci Talismane” – o Hartă a punctelor de acces în Reţeaua Agartha, existentă de 5.000 de ani.

Această hartă a re-apărut 3.000 de ani mai târziu, apoi a fost dată, spre păstrare, GARDIENILOR ALBAŞTRI.




Multe dintre aceste „Grote ale Raiului” sunt situate în MUNŢII SACRI Taoişti ai Chinei.

Există două Reţele Energetice supra-puse, care leagă aceşti Munţi Sacri cu un Sistem corespunzător de TUNELURI Subterane şi ORAŞE ale Reţelei AGARTHA.

Prima Reţea Energetică este creată de către Cinci Munţi Sacri – unul pentru fiecare dintre cele patru direcţii ale Cerului, iar unul pentru Centru.

A doua Reţea Energetică se bazează pe Patru Munţi Sacri.

Ambele Grile de Energie au Punctul principal de Intersecţie al Vortexului lângă Chengdu, acolo unde a fost localizată misterioasa Civilizaţie Sanxingdui.




CHENGDU este locul unuia dintre cele 12 Vortexuri energetice majore ale Reţelei Eicosaedrice a Planetei.

Civilizaţia SANXINGDUI a reprezentat principalul Punct de Ancorare al unei Facţiuni extraterestre din Steaua Thuban (Alfa-Draconis), cea care repezintă cea mai proeminentă facţiune a Draconienilor pozitivi.

Aceştia reprezintă unul dintre fondatorii culturii chineze şi, la fel, unul dintre motivele pentru care, la chinezi, dragonul are o conotaţie pozitivă.

Steaua THUBAN a fost, pentru 5.000 de ani, Steaua Polară, în perioada în care Draconienii din Thuban au descins pe Planetă, folosind Vortexul Chengdu ca Punct de Intrare.

Sanxingdui, în limba chineză, înseamnă „Trei Stele”, acestea fiind THUBAN, ANTARES şi ALDEBARAN.

Aceste trei stele formează un triunghi energetic foarte puternic – Antares şi Aldebaran fiind poziţionate pe unul din principalele Filamente Galactice de Lumină plasmatică ce permit Călătoriile Inter-stelare prin Portalurile din acest Sector al Galaxiei noastre.

Nu departe de Thuban, pe „Atostrada GalacticăAntares-Aldebaran, se află Steaua DUBHEcăminul Zeiţei DouMu, care aparţine unei antice civilizaţii umanoide pozitive ce locuieşte pe planete ce orbitează acea Stea.


Zeiţa DouMu este angajată, acum, într-o activitate mai intensă de lucru cu Portalurile de la Suprafaţa Planetei, într-o Nouă fază a pregătirilor pentru Penetrarea prin Compresie (a Luminii), care a început în luna Iulie (2016).

Surse Dragon au comunicat faptul că Jetsun PEMA, Regina din Bhutan, este una dintre principalele reprezentări publice ale arhetipului Zeiţei DouMu, la Suprafaţa Planetei.


Sursele Dragon au mai spus că, în prezent, DouMu caută să realizeze un contact mai activ cu populaţia de la Suprafaţă.


Toate acestea fac parte din Planul mai mare de Re-conectare a Reţelei Agartha cu populaţia de la Suprafaţa Planetei, după Momentul Evenimentului.


Victoria Luminii !




3 comentarii:

  1. Cum de nu văd Cobra și Corey legăturile cu leagănul civilizației rasei albe din zona țării noastre?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca sunt atat de vechi si de importanti pentru Terra cum de nu i-a mentionat Sal Rachele pe acesti aviari albastrii si sferele albastre?

    RăspundețiȘtergere
  3. In 2016 am avut o sesiune de "terapie" cu Sal Rachele (dupa ce ii citisem cartea despre "Transformari planetare 2012" si primisem recomandari de la altcineva care fusese foarte multumita de o sesiune de genul asta). Concluzia mea a fost ca mai bine te descurci pe cont propriu. Pe scurt, "clarvederea" dumnealui nu a vazut ce mi se intampla. Clarvederea si mesajele sint o chestiune relativa (apropo, de unde stim ca nu sint induse sau ca se strecoara si cate "ceva" pe langa subiect care la final denatureaza destul de mult "adevarul"? Si chiar daca masuram gradul de "adevar" de unde stim ca ne da corect? Mi s-a intamplat sa mi se masoare un lucru de doua ori si a fost "da" si dupa ceva timp mi s-a confirmat ca era exact "NU"?). Asta ca sa raspund anonimului anterior.

    RăspundețiȘtergere