vineri, 3 noiembrie 2017

ARCTURIENII prin Suzanne LIE : Voi sunteţi Fiinţe Multi-DIMENSIONALE – Partea 1-a (17 octombrie 2017).



ARCTURIENII
prin Suzanne LIE

Voi sunteţi
Fiinţe
Multi-DIMENSIONALE

Partea 1-a

(Traducere : Ctin MIHĂILESCU)

– 17 octombrie 2017 –





Nota MarYan :

Şi acest mesaj – venit de la aceiaşi frumoşi Arcturieni, prin aceeaşi drăgălaşă Suzanne Lie – pare a fi deosebit de interesant...

...Şi chiar mai interesant decât alte mesaje ale aceloraşi minunaţi, căci vine cu anumite imagini de mare forţă, referitoare la „CALEA DE MIJLOC” şi „STAREA DE SPIRIT” – văzute ca Frecvenţe ale Conştiinţei Fiinţei respective.

Din punctul nostru de vedere, Calea de Mijloc nu este chiar atât de „mijlocie”, cum s-ar crede literal – căci, în acest caz, rezultanta forţelor este Nulă, ceea ce duce la Ne-mişcare, adică la Moarte - Încremenire.

Echi-librul, din perspectiva noastră, în acest caz este unul dinamic, în continuă modulare – care are şi un nume, simplu şi foarte folosit, numit ARMONIE, determinat inclusiv matematic, prin aşa-numita PROPORŢIE DE AUR, inclusiv din Şirul lui Fibonacci.

Aici intervine adevărata ARTĂ de A TRĂI – dincolo de „prinţipuri” şi concepte”, aplicate mai mult sau mai puţin mecanic şi „ana-logic”, dinspre partea emisferei cerebrale stângi (cea logică, raţională).

Aşadar, despre Calea de Mijloc am mai amintit pe blog (la acele Editoriale, pe care acum a venit Vremea ca să le re-luăm), deci acum nu mai insistăm...

...Însă, referitor la FRECVENŢELE CONŞTIINŢEI, acum venim în (avan)premieră cu o „ofertă promoţională”, afirmând, pentru moment, doar că, în scurt timp, poate chiar la următorul Editorial, vom veni cu anumite informaţii practice, pentru ca, cine doreşte, să poată afla, cu ajutor corespunzător, anumite NIVELE ale propriilor sale FRECVENŢE (de la Nivele de Conştiinţă, la Nivelul de Lumină Interioară, la Gradul de Activare al Corpului de Lumină, a propriei Energii Kundalini, la Nivelul de reglare a Karmei – pământene şi ancestrale, etc. etc.).

Dacă vă sună interesant şi sunteţi ghidat interior (din Inimă, adică să apelaţi la colaborarea noastră), atunci „staţi aproape” şi urmăriţi următoarele mesaje, ce vor aduce detalii mai concrete, în acest sens.

Până atunci, haideţi să vedem ce re-amintiri de Bun-Simţ ne oferă aceiaşi dragi Arcturieni :






SUZANNE : Astăzi aveți un mesaj pentru mine, dragi Arcturieni ?

ARCTURIENII : Da, Suzille, întotdeauna avem un mesaj pentru tine, precum și pentru oricine ne va adresa întrebări. Cu alte cuvinte, suntem mereu disponibili voluntarilor noștri, pentru a-i ajuta în munca pe care ei o desfășoară pe Gaia.

Astăzi am dori să vorbim cu voi despre starea de spirit și rolul pe care-l acordați inimii, în dirijarea vieții voastre cotidiene.

Ne referim la „Starea de Spirit” ca frecvență a realității la care mintea voastră se raportează și se calibrează, iar „Locul Inimii” se referă la locul de unde vă formați și vă expediați darurile iubirii.

Da, dragi pământeni, de vreme ce v-ați oferit voluntar să luați „un vas de pământ” în timpul acestei provocări foarte serioase, există multe stări de spirit pe care le-ați experimentat, pentru că ați trecut și treceți prin Procesul de Ascensiune Planetară.

În timpul acestui ACUM, mintea voastră se concentrează adesea simultan asupra mai multor situații, iar inima voastră  poate trece prin multe emoții, de la fericire la frică și, sperăm, înapoi la fericire.


Am venit la întâlnirea cu voi și pentru a vă felicita pentru eforturile voastre de a găsi și de a trăi „Calea de Mijloc”.

Calea de mijloc” este deja identificată și călătoriți pe ea, atâta timp cât vă păstrați o „Stare de spirit” clară și deschisă.

Când călătoriți pe „calea de mijloc”, vă este mult mai ușor să mențineți o stare clară și deschisă a minții.

În plus, este mult mai ușor pentru voi ca să trăiți și să înaintați în această stare, căci vă ajută „fluxul”creat de toate sufletele angrenate în deplasare – adică nu sunteți împinși spre margine, spre mal, acolo unde „ambarcațiunile” eșuează.


Starea voastră de spirit este determinată de Frecvența pe care se manifestă conștiința.

Când conștiința rezonează pe o frecvență mai înaltă, vă puteți plasa mai ușor pe „calea de mijloc”, căci deveniți parte integrantă a „firului apei”, iar trecerea peste obstacole vă este mult ușurată.

Dar nu trebuie să înțelegeți că această „cale de mijloc” este sinonimă cu „călduț”, cu „nici cald nici rece”, ci, dimpotrivă, Calea de mijloc” înseamnă vigoare, hotărâre, acțiune și contribuție la efortul general de „a mișca lucrurile”, de a ieși din starea de auto-suficiență.

Starea de spirit contează determinant în plasarea voastră în mijlocul acțiunilor.

Când aveți o stare de spirit fluctuantă, când ieșiți și intrați din și în starea de echilibru, fără a vă păstra buna dispoziție, disponibilitatea, aceste mișcări, în loc să fie spre „înainte”, sunt laterale, „dreapta-stânga”, adică vă țin pe loc, vă împiedică să înaintați.

Când acceptați și marșați pe stările de nemulțumire, de supărare, de descurajare, frecvența voastră de vibrație scade, ceea ce înseamnă o strălucire diminuată ori inexistentă și o slăbire a legăturii ființei voastre cu câmpul energetic infinit pozitiv al Universului.

Acest „drum de mijloc”, pe care îl vom numi „calea mai puțin bătătorită”, este adesea dificil de găsit și, atunci când o găsești, este mai greu de menținut, din cauza multiplelor provocări și tentații care te îmbie să renunți.

Pentru începătorii, ajunși în fluxul deplasării rapide, orientarea este mai dificilă, ei având mereu nevoie să știe unde sunt malurile (dreapta–stânga). Dacă nu cunosc distanța până la mal, orientarea lor se pierde și, la un moment dat, pot intra în derivă.

Este nevoie de o anumită stare de spirit pentru a putea face o evaluare corectă asupra poziției pe care o ocupi la un moment dat în această „deplasare”.

Pentru a găsi acel Centru de liniște și calm al sinelui vostru, altfel spus, calea pe care să-ți croiești drumul în viață, va trebui să te orientezi corect, permanent fiind conștient de „distanța până la maluri.

Desigur, în această metaforă nu ne gândim la o autostradă, sau o cale cu mai multe benzi de rulare. Ne limităm la repere de dimensiuni acceptabile, cele grandioase intrând în sfera de preocupare a Avatarilor.


Pentru a continua expunerea metaforică, am spune că pe Calea care mergeți nu trebuie să vă grevați deplasarea cu încărcături energetice pe care nu le mai puteți controla, la un moment dat.

Concret, ne referim la numărul și densitatea gândurilor și emoțiilor pe care le elaborați, și care vă însoțesc ca un roi ce vă poate crea o dispersie mult prea mare, în care pur și simplu, să nu vă mai puteți descurca.

Un amalgam de gânduri, mai ales contra-dictorii, poate provoca o mare cofuzie în conștiința și în mintea voastră, aceasta având, mai devreme sau mai târziu, manifestări în planul fizic, prin forme diferite de boală.

Pe de altă parte, atunci când gândurile și emoțiile voastre sunt calme și pe deplin acceptate, mintea se eliberează de stările stresante și trece într-un registru de siguranță și de creativitate.

Atunci, în asemenea stare, mintea explorează noi idei, noi concepte, iar impulsul creativ poate găsi noi soluții și depline înțelegeri a cine sunteți voi cu adevărat.

De fapt, EMOŢIILE și confuzia nu sunt „rele”, ci doar niște indicatori care vă spun cum vă simțiți în călătoria pe care o faceți, cât de conștienți și de „prezenți” sunteți în tot ce se întâmplă în această călătorie.


Pe de altă parte, dacă faceți o „auto-evaluareși descoperiți că sunteți centrați și iubitori, este bine să continuați să gândiți și să experimentați în aceeași notă.

Este foarte util și indicat să vă concentrați pe dorința de a vă încadra între jaloanele trasate de sinele vostru interior, de inima voastră, încercând să decriptați toate mesajele care ies la suprafață, venind din profunzimile Ființei voastre.


O preocupare recomandată este ca, permanent, să vă aliniați la frecvența de rezonanță a Prezentului.

Dacă descoperiți frecvența / dimensiunea pe care rezonați cel mai bine (acesta găsindu-se în partea superioară a spectrului 4D ori în oricare zonă a lui 5D), vă sugerăm să solicitați îndrumări de la ghizii voștri spirituali, prin invocații și meditații.

Oricine poate face aceasta, chiar dacă i se va părea că cererea sa nu a primit răspuns sau nu ar fi fost auzită. Vă garantăm că nu există nici măcar o cerere căreia să nu i se dea răspuns, chiar dacă solicitantul are impresia că nu s-a întâmplat nimic.

După o practică suficientă, mulți dintre voi își vor activa Energia Kundalini (așa cum o numiți voi), făcând ca aceasta să se ridice de la baza coloanei vertebrale, din chakră în chakră, până în creștetul capului (N.Trad. : Sahasrara).

Stările de extaz și beatitudine, create de ridicarea acestei energii, sunt inefabile și aproape indescriptibile, orice moment astfel creat fiind imposibil de uitat în întrega viață.

Noi avem suficientă practică în activarea Forței Kundalini, așa că ne puteți cere să vă împărtăşim din experiența noastră.




Conștiința voastră tridimensională 3D nu rezonează cu cea de a 5-a dimensiune.

Asta înseamnă, printre altele, că peste experiențele, fie ele și foarte importante, se așează repede colbul uitării, care va estompa, până la ștergere completă, orice înregistrare sau Trăire a unui eveniment, oricât ar fi el de puternic la momentul producerii.

Noi știm că voi percepeți toate realitățile ca petrecându-se înafara voastră. Asta este corect, atâta timp cât voi rezonați cu vibrația 3D.

Dacă două entități aflate în dimensiuni diferite (a 3-a și a 4-a, să zicem) relaționează ori se raportează la același lucru ori eveniment, vor percepe diferit Realitatea, atât ca timp cât și ca amplasament (loc).

Dovada că ceva se află în 3D se probează prin unul sau mai multe dintre cele cinci simțuri cu care voi operați în plan fizic.

Tot ceea ce se află dincolo de Spațiu sau Timp intră, pentru voi, în categoria „nu există”, deși acel ceva poate nu numai să se afle în proximitate, dar chiar în interiorul ființei voastre.

Toate se explică prin faptul că în cea de a 3-a dimensiune operează noțiunile de Timp și Spațiu, pe care voi le percepeți a fi absolut reale.

Sinele vostru interior ființează în cea de a 4-a dimensiune sau mai sus.

Deși el este real și este un aspect al ființei voastre cu care operați și relaționați permanent, pentru mintea voastră 3D el nu există decât cel mult ca accepțiune (concept).


În anumite vise, voi vă întâlniți și relaționați cu sufletul vostru, personificat în cine știe ce... mascotă !

De altfel, multe sunt visele voastre creative prin care primiți multe răspunsuri, multe soluții la probemele cu care vă confruntați în planul fizic 3D.

Pentru a prelua soluțiile, nu ar fi necesar să vă aflați în stări onirice, ci doar în meditație profundă, care vă plasează mintea în câmpul oscilațiilor diferite de cele în care operați în starea de veghe obișnuită.

Este posibil ca uneori să percepeți Sinele vostru interior ca fiind o personificare a voastră, pe care o observați ca într-o oglindă, plutind deasupra solului și având o consistență aproximativă.


Iubiților, pentru că voi toți sunteți entități multi-dimensionale, v-ați oferit voluntar să luați o formă fizică, în această viață, pentru a ajuta mai bine la Ascensiunea Planetară.

Din nefericire, sub impactul realităților 3D, cei mai mulți dintre voluntarii plecați chiar de la noi, pe Pământ, uită curând de existența Corpului lor de Lumină, amintirea estompându-se treptat, astfel că nimic din ceea ce erau și simțeau, când se aflau pe navele lor spațiale (unde este creată și menținută cea de a 5-a dimensiune), nu se mai păstrează la nivel conștient.

Din acest motiv, noi, Arcturienii, precum și ceilalți membri ai Familiei Galactice, trimitem mesaje în conștiința „receptorilor” (channeler-i-lor) noștri, care s-au oferit voluntar să împărtășească lumii voastre aceste mesaje, venite din dimensiuni superioare.


Starea voastră de spiriteste determinată deFrecvența Conștiinței care, la rândul ei, va direcționa gândurile și mesajele în mintea și inima voastră, pentru a fi înțelese, amintite și împărtășite celorlalți.

Atunci când starea voastră rezonează cu sentimente de frică, furie, egoism sau ranchiună, voința voastră creează în voi un plasament de frondă, de nemulțumire și de opoziție, care ridică un fel de zid între voi și restul lumii, izolându-vă de câmpurile benefice ale iubirii, ințelegerii și colaborării.

Acest Spațiu al În-carcerării voastre, creat de voi, îl veți umple apoi cu energii conservatoare de separare și individualizare, din ce în ce mai opozabil largului câmp „de dincolo”, energii care vor învenina atmosfera până la refuz...

În acest fel, veți crea o realitate a voastră, diferită de a celorlalți, care vi se va părea din ce în ce mai potrivită și justificată, pentru creșterea semințelor separării și urii.

Aceasta va fi o realitate tridimensională „normală”, în care veți munci din greu pentru a o menține, mereu temându-vă că cineva atentează la „proprietatea” voastră, la „bunul” vostru, agonisit mai mereu, ilicit și nemeritat.

Această atmosferă apăsătoare va crea frici și suspiciuni, neîncredere și tendințe egotice exacerbate.

În acest mediu viciat, valorile sunt inversate, ignoranța și prostia dau năvală și-și revendică „drepturi și merite” pe care de fapt nu le au, și, pentru a răzbate, se vor folosi de orice mijloc, a cărui alegere va fi „argumentată” cu minciună și cinism.

Evident, va fi foarte dificil să trăiești în atari condiții, unde liniștea și iubirea adevărată nu-și găsesc locul.

Greu, dar nu imposibil, va fi să ieșiți din acest cerc vicios, în care totul devine drog sau otravă...

Din păcate, acest tablou sumbru nu este o creație a imaginației, ci un fapt cât se poate de real în lumea din care foarte mulți dintre voi încercați să evadați.


Iubiților, acest tablou, de loc încântător, va trebui lăsat în urmă, iar pe planșa curățată veți începe să pictați altceva.

Noi și Divinitatea, precum și entitatea Gaia vă ajutăm în acest sens, și dorim să vă regăsiți măsura iubirii adevărate, a încrederii și multi-dimensionalitatea voastră în care există conștiința interdimensională, conștiința proprie dimensiunilor superioare !


(continuare în Partea a 2-a)



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu