duminică, 3 decembrie 2017

L’Aura PLEIADIAN : LUNA PLINĂ în GEMENI (din 3 Decembrie 2017) - TOTUL este adus în LUMINĂ ! (2 decembrie 2017).



LAura PLEIADIAN

LUNA PLINĂ
în GEMENI
(din 3 Decembrie 2017) :

TOTUL
este adus în
LUMINĂ !

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 2 decembrie 2017 –





Nota MarYan :

Deşi acest mesaj al L’Aurei Pleiadian pare a fi, pe alocuri, de-a dreptul „poetic” şi prea abstract, totuşi, în acelaşi timp, găsim elemente de mare pragmatism şi foarte concrete – oferind satisfacţie şi emisferei cerebrale stângi (responsabilă de partea logică şi precisă a lucrurilor) – prin punctarea foarte precisă atât al Momentului de LUNĂ PLINĂ de duminică, 3 decembrie 2017, cât şi a altor câteva configuraţii astrologice ale Momentului, foarte sumar, dar la fel de precis expuse...

Un alt element care emană pregnant din materialul acesteia este o afirmaţie repetată de cel puţin 3 ori, cam aşa : „SubConştientul devenind Conştient”...

Acest aspect nu doar că este foarte important de punctat, dar personal m-a intrigat pentru că, deşi până de curând nu am mai meditat la această afirmaţie... ei bine, chiar acum câteva zile m-am trezit cum concluzionez (într-un context irelevant pentru PoVestea noastră) că, prin creşterea Nivelului de Conştiinţă, are loc procesul de expansionare a conştientului, pe seama subconştientului care se „subţiază” (sau, altfel spus, subconştientul este adus la Lumina conştienţei)...

...Ca, acum, iată, la câteva zile, pentru prima dată într-un astfel de material, să citesc exact acelaşi aspect, care, culmea, este repetat insistent...

Cum am tot sesizat, prin diferite materiale postate pe blog, în decursul timpului, iarăşi apar sin-cronic-ităţi care ne PoVestesc fenomene tot mai intense de Rezonanţă – în acest caz, la formele-gând şi mai ales la Ideile care circulă prin întregul Univers şi la care ne putem branşa, oricând ! :






Această Lună Plină în Gemeni apare pe 3 decembrie 2017 (N.Trad. : Ora 17.47, ora României).

Eclipsa Solară din 21 august 2017 continuă să se desfășoare, până la sfârșitul lunii Ianuarie 2018.

Aceasta este o LUNĂ PLINĂ alimentată cu multă energie, care începe în aceeași zi cu perioada lui MERCUR RETROGRAD.

O altă influență puternică (activarea de frecvență a conștiinței) este Jupiter în Trigon cu Neptun și, bineînțeles, Soarele în Opoziție cu Luna : o Activare Emoțională, a ceea ce este în interior, pentru a fi adus în LUMINA Conștiinței – sau, altfel spus, Subconștientul devenind Conștient.


Desființarea Programului – numit odată Conștiință de MASĂeste în plină desfășurare.

Acum, consecințele acestei schimbări anunță timpuri mărețe.

Aceasta este ceea ce vedem noi, este dezmembrarea - Finalizarea vechiului drum, care a dispărut cu adevărat, Acum.

Noul apare ca Noua Realitate, ce a existat dintotdeauna.

Aceste stări de conștiință sunt Frecvențe ale LUMINII, la care voi răspundeți în mod constant, bazându-vă pe propria voastră Matrice, fiind Activat sau dezactivat, pe măsură ce ALIMENTĂRILE memoriei se activează sau se întrerup.


În ce stadiu vă aflați ?

Ar putea surprinde pe unii dintre voi, atunci când, dintr-o dată, o alimentare energetică se activează în trupurile voastre... un lucru UNIC !

Aveți încredere în acest Proces, acesta este perfect.

Atunci când finalizați procesul, Noua Voastră Realitate va fi perfectă, ca și cum ați fi fost mereu conștienți de asta...

...Pentru că VOI AȚI FOST și VOI SUNTEȚI.

Nu există timp, nicio separare a dimensiunilor și a lumilor paralele.
TOATE sunt Acum.




Ne întoarcem la această Lună Plină, care este o activare și acordare SPECIFICĂ pentru voi, la Frecvența voastră.

Jupiter în Trigon cu Neptun începe să fie activ cu mai puțin de 24 de ore înainte de Luna Plină.

Atunci când amintirile trecute de la nivelul ADN-ului nu mai suportă o nouă solicitare, acest lucru devine (drept consecință) un aspect benefic, o șansă de EXPANSIUNE a Conștiinței, a Luminii, a conexiunii cu Sinele Luminii voastre ETERNE.

Soarele în Pătrat (cuadratură) cu Neptun și Luna în Pătrat cu Neptun (în această Lună Plină !) vor fi resimțite ca reprezentări a ceea ce există în subconștientul vostru, pentru a le conştientiza Acum și pentru a le aduce în Lumină.

TOTUL este în folosul vostru, a Evoluției voastre şi a Ascensiunii voastre Divine.

Existența voastră este întruchipată, pe deplin, ca Lumina voastră ORIGINALĂ, Aici și ACUM, în mod conștient...

...Subconștientul devenind Conștient !


Aceasta va fi o Activare puternică și, pentru unii dintre voi, reprezintă ciclul de a intra, pe deplin, în Fructificarea din 21 august 2017 (Eclipsa Solară), în LUMINA acestor Forțe Puternice ale Conștiinței.

Activați-vă, Acum, Totul, pentru a vedea în mod clar și pentru a cunoaște în felul vostru propriu : Subconștientul vostru devine conștient - Ascensiunea voastră Divină.


Împreună cu Consiliul Divin al SupraveghetorilorActivare !, Acum, în Iubire Divină și Glorie Eternă.

Întotdeauna, Aici şi ACUM !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu