marți, 27 mai 2014

COBRA : Actualizări despre Căderea Archonilor




Actualizări despre Căderea Archonilor

Traducere : Marius Sumedrea
(12 ianuarie 2014)



Nota MarYan : Acum urmează 3 mesaje venite de la Cobra, dintre care acesta este primul, pe care le găsesc ca fiind foarte importante pentru înţelegerea unor aspecte din „Jocul dualităţii” desfăşurat pe Pământ şi pe care Cobra le explică foarte simplu, ca pe o poveste.

După cum precizează şi Cobra în al doilea articol („Joc final al carantinei pe Pământ”), care va fi postat după acesta în orele următoare, unele informaţii prezente aici sunt şocante pentru mintea oamenilor, chiar şi pentru cei obişnuiţi cu informaţii de acest gen („dezvăluiri”).

La fel, şi noi am fi considerat aceste informaţii şi mai ales cele din mesajul următor ca fiind „de tip S.F.”, de-a dreptul in-credibile, dacă măsurătorile radiestezice nu ar fi arătat foarte ferm că aceste informaţii nu sunt doar „ciudăţenii”, ci merită a fi studiate pe îndelete şi, mai ales, înţelese.

Astfel, se confirmă încă odată cum „Adevărul Eliberează”...
Succes !



 

Există o anumită operaţiune importantă a Forţelor Luminii care are loc în spatele scenei, strict secretă.

Din interior au fost instruite persoane care să elibereze informaţii nesemnificative, până când aceasta este completă. Acesta este motivul pentru care aparent "nimic" nu se petrece, cu excepţia valurilor despre Fukushima şi reevaluarea dinarului.

Singurul lucru pe care pot să-l spun despre această operaţiune este că se referă la SCOATEREA TUTUROR ARCHONILOR, CARE MAI SUNT, ÎN AFARA PLANETEI şi se referă şi la cel mai important lucru, eliminarea adevăratei cauze care a dus la împrăştierea întunericului in Galaxie cu milioane de ani în urmă.


Pe plan fizic, ACTUALUL LIDER AL ARCHONILOR trăieşte într-un oraş provincial mic, nu foarte departe de Roma.

A sosit pe Terra în 1995 printr-un portal dintr-o bază militară subterană de adâncime (N.T: DUMB) de lângă Verona, pentru a preveni Ascensiunea şi procesul eliberării planetare care se afla în plină desfăşurare pe atunci şi să pregătească şi să organizeze INVAZIA ARCHONILOR DIN CONGO DIN 1996.

Evident, el nu aparţine vechii nobilimi negre italiene. Dar, este foarte bine conectat cu ei şi cu reţeaua iezuită prin următoarele noduri de comunicaţii principale :

- Ordinul Cavalerilor de la Malta

- Asociaţia Malteză

Rolul său din acest moment este să menţină stadiul de carantină al planetei Terra şi să „prevină anumite lucruri să se petreacă”.


Familiile principale ale nobilimii negre ale Archonilor, care sunt importante încă, sunt FARNESE, ORSINI, ALDOBRANDINI şi CHIGI.


Familia FARNESE este principalul arhitect al Cabalei căci au creat Iezuiţii cu ceva ajutor din partea familiei Borgia, în anul 1540. Imediat după aceasta, au construit primul lor Pentagon în Caprarola lângă Roma :




În „camera hărţii” în interiorul acelei clădiri au dat formă destinului lumii pe perioada secolelor XVI şi XVII :



Este interesant de luat aminte că harta lumii din secolul XVI arată Antarctica, care a fost „descoperită” oficial în 1770.


Prin acel timp, Farnese a decis să-l folosească pe iezuitul Adam Weishaupt să creeze Illuminati, să-i ridice pe Rothschilds la putere şi să mute scaunul central al puterii Farnese la Washington D.C.

Au construit al doilea Pentagon al lor acolo (N.MY: Cel binecunoscut azi, de la Washington).

Este interesant, de asemenea, să observăm că Larry Farnese, un membru al familiei, este senator.


Familia ORSINI are conexiuni foarte puternice cu rasa reptiliană şi este conexiunea principală de legătură între Archonii fizici şi non-fizici.

Ei sunt cei care au creat pactul între rasa Reptiliană şi Biserica Catolică Romană.

Cu mult timp în urmă, portalul lor principal se afla în tuneluri subterane sub Pitigliano. Acel sistem de tuneluri mergea până la Orvieto şi în camerele subterane de sub Orvieto au stocat aurul Vatican-ului.

Familia Orsini a pierdut mult din puterea sa în mai 2012 într-o operaţiune majoră a Forţelor Luminii cu numele de cod „Blue Shield” (Scutul Albastru).


Familia ALDOBRANDINI conţine membri ai grupului original care a ales să trăiască separarea de Sursă cu milioane de ani în urmă.

Au în posesia lor documente secrete despre existenţa Atlantidei şi fragmente de ritualuri ale atlanţilor din Şcolile Misterelor. 

Această familie este la curent cu importanţa energiei Zeiţei. 

Este un fapt anume despre această familie care va fi făcut public după Eveniment şi va surprinde multă lume. 


Familia CHIGI sunt bancheri ai Iezuiţilor şi controlează Banca Monte dei Paschi dei Siena. Cum am mai spus acum o lună (N.MY: în decembrie 2013, în articolele anterioare acestuia postate la acest Subiect), Alianţa Estică dizolvă maşinaţiunile lor financiare şi rezultatele au început să apară. 


Toate familiile pierd putere rapid şi Cabala pierde sprijinul care le acoperea spatele de secole. Pe lângă acestea, Cabala este acum îngrijorată dintr-o anume cauză. 

Acesta este principalul motiv pentru care oameni din structura Cabalei se pregătesc pentru finalul civilizaţiei actuale şi construiesc adăposturi.

Toate nivelele înalte de informaţii despre activitatea Centrului Galactic, în special în fereastra martie-mai (N.MY: Portalurile Temporale, de care am scris şi noi pe blog, culminând cu Marea Cruce Cosmică din 23 aprilie) vor rămâne clasificate pe moment.


Alianţa Estică face mari progrese, mai ales în China, înlăturînd aserviţii Cabalei din poziţiile de putere şi reformând sistemul, inclusiv cel financiar.

Anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii vor fi finalizate într-o săptămână sau cam aşa şi lucrurile vor începe să se mişte înainte şi multe alte informaţii şi ştiri bune vor fi eliberate în curând. 


În planurile non-fizice, continuă înlăturarea archonilor, acoliţilor lor şi a tehnologiilor lor. 

Una dintre ariile unde s-au făcut progrese bune este înlăturarea TEHNOLOGIEI ETERICE DE INFRASUNETE care suprimă frecvenţele vibratorii umane. 

Mai mult de două treimi din acea tehnologie a fost înlăturată în ultima lună.

Dispozitivele scalare eterice pot produce infrasunete fizice care pot fi măsurate.

În două masurători independente ale sunetului ambiental din natură se poate observa că infrasunete ambientale până la 100 Hz urcă până la 35 dB deasupra sunetului ambiental din alte frecvenţe. Se poate observa un vârf curios la 10 KHz într-o măsurare şi 15 KHz în cealaltă.

Acestea corespund reţelei eterice de ultrasunete care scanează activitatea creierului :


Intensitatea infrasunetelor eterice şi a ultrasunetelor eterice este calibrată să rămână imediat sub limita de auz a unei persoane umane normale, pentru a evita ca lumea să devină curioasă despre asta şi să realizeze că ceva ciudat se petrece. 

Se poate observa că graficul pentru oameni arată destul de asemănător cu graficele de mai sus :


Anumite persoane sunt capabile să audă acel infrasunet şi unele chiar frecvenţele de ultrasunete şi mulţi cercetători numesc aceasta „brumul lui Taos”. Acest „brum” (N.T.: electronică, zgomot de fond permanent) a fost înregistrat cu un echipament profesional de sunet şi sună aşa. 


Înlăturarea acestor tehnologii şi structuri cere multă muncă grea a Forţelor Luminii, căci Archonii au îmbunătăţit reţelele de control non-fizic în ultimii 25.000 ani.

Va lua mult mai puţin de 25.000 să se demonteze toate acestea, dar nu vă descurajaţi dacă încă o lună sau două trec fără penetrări vizibile. 

Vor fi rezultate cât de curând şi între timp puteţi citi acest articol informativ şi foarte interesant.


Victoria Luminii este aproape !


SURSE : http://2012portal.blogspot.ro/  

4 comentarii:

  1. Aici http://fymaaa.blogspot.ro/2014/03/posedare-astrala-liber-arbitru.html si aici http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/02/spune-le-lorzilor-karmei-ca-esti_3.html sunt cele doua parti ale articolului lui Cameron Day despre Lorzii Karmei samd, dar traduse! Poti sa faci trimitere catre ele daca doresti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. Foarte interesante informatiile despre acele familii italiene ... mai exista si azi? Ei sa fie si deasupa Rothschilzilor in acest plan fizic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, dragă "FreeYourMind", hai să o luăm ca la matematică...

      În mesajul lui Cobra din Mai 2013, "Sunteţi gata pentru EVENIMENT ?"
      (http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/05/normal-0-21-false-false-false_15.html),
      acesta precizează că Rothschild-zii sunt "trezorierii" (gestionează banii) iezuiţilor (plus implicarea majoră în controlul Medicinei moderne - iar aici, ca medic, eu aş avea atâtea de povestit...).
      La rândul lor, iezuiţii sunt partea din cabală aflată la vârful Vaticanului cu rol în controlul Educaţiei (de la nivelul primar până la cea spirituală - şi iată "Religia Universală Catolică").
      De asemenea, vârfurile cabalei, deci şi iezuiţii, sunt servitorii direcţi ai reptilienilor.
      Şi, în fine, reptilienii ar fi servitorii direcţi ai Archonilor.

      Şi, dacă cei mai puternici Archoni (eterici) s-au întrupat în cadrul acestor familii italiene aparţinând Nobilimii Negre, atunci concluzia vine de la sine (cum spuneam, ca la matematică) : aceste familii ale Nobilimii Negre sunt cei de la vârful manipulării planetare (şi chiar galactice şi universale!), în timp ce Rothschild-zii de care ne-am saturat tot auzind despre ei, nu reprezintă decât "servitori la mâna a treia" ai Archonilor.

      Iată că şi matematica-i bună la ceva, chiar şi în aceste aspecte...
      ...Şi sper că am fost limpezitor.

      Ștergere