marți, 20 mai 2014

Continuare la seria de 3 articole despre Frecvența de Rezonanță Schumann (Partea 1-a)



Continuare la seria de 3 articole despre
Frecvența de Rezonanță Schumann a Mamei Pământ

(Partea 1-a)



Bine ne-am regăsit !

Acum revin după câteva zile de deplasare în zona de vest a ţării unde am avut bucuria să particip la „EzotericFest” din Timişoara şi, îmbinând plăcutul cu utilul, să pun bazele, în aceaşi zonă, a realizării unor evenimente asemănătoare de tip „Salonul Christalin” şi „ChristalinFest”.

De aceea nu am reuşit să realizez postarea pe care o promisesem de mai mult timp despre anumiţi parametri ai Pământului şi ai Omenirii. De fapt, este un adevărat serial integrat în subiectul (categoria) corespunzătoare şi care nu poate fi „expediat” în câteva cuvinte.

Dacă nu mai intervine altceva, probabil că în cursul zilei de mâine, 21 mai (doar este zi specială, „de sărbătoare”) vom avea următoarea postare cu câteva valori ale unor parametri fundamentali de care am amintit în articolul despre „Primele repere despre Parametrii Pământului şi ai Umanităţii”.



În aceste aspecte ale „programării mentale”, este important să înţelegem că „noi” ne propunem ceva (de fapt, mintea noastră - cea care funcţionează dual, doar pe parametrii binari, ca şi un computer) în timp ce Energia Vieţii poate că are alt „Plan” cu noi.

Aici este una din „tainele vieţii” : SĂ PERMITEM (ENERGIEI) VIEŢII SĂ CURGĂ, să nu rămânem „încremeniţi în proiect”, adică blocaţi în „Planurile noastre” (mentale). Chiar dacă părem a fin ne-serioşi (în faţa minţii, care doar ea caută şi adoră seriozitatea), este vital să rămânem deschişi în faţa SURPRIZELOR pe care ni le aduce fiecare CLIPĂ de curgere a Energiei Vieţii.

Acum nu incit la i-responsabilitate şi nepunctualitate, ci doar fac apel la nevoia acută a Prezentului de flexibilitate şi adaptare la momentul prezent.


Se pare că nu întâmplător am început cu acest „intro” în acest subiect legat tot de frecvenţa de rezonanţă Schumann, în care vedetă este conversaţia noastră despre TIMP.

Iată, timpul se contractă (ca şi percepţie), sunt tot mai multe de în-făptuit, iar noi suntem presaţi din multe părți cu „oferte promoţionale” în care să ne „investim timpul şi energia atenţiei”.

Şi, dacă noi planificăm riguros şi devenim obsedaţi „să ne ţinem de Agendă”, în condiţiile acestor compresii succesive ale timpului există o mare probabilitate ca să se intre în „presiunea lipsei de timp” cu toate problemele ataşate, începând cu celebrul STRES şi până la patologii pe care aparatul meu de biorezonanţă le arată tot mai des la consultaţiile pe care la realizez...

Aşadar : flexibilitate, relaxare, bucurie, acceptare a Momentului pe care ni-l oferă Viaţa, inclusiv deplasări intempestive care rearanjează planurile – iată atitudini care ne menţin „pe valurile vieţii pe care noi facem surfing” (expresie favorită a mea)...


Acum facem „zoom in” şi revenim la informaţiile despre frecvenţa de rezonanţă Schumann a Mamei Pământ, ale cărei „subtilităţi” m-am străduit să le expun cât mai pe înţelesul tuturor în cele trei părţi anterioare.

Spre bucuria mea, am primit „feed-back”-uri (reacţii, răspunsuri) pozitive în acest sens, anume că orice persoană cu minimă inteligenţă şi care a investit o minimă atenţie a reuşit să perceapă mesajul transmis şi, probabil, unii dintre voi chiar SĂ SIMTĂ ce am dorit să transmit PRINTRE RÂNDURI ŞI DINCOLO DE CUVINTE, în SEMN-ificaţia CuVântului care Zideşte şi construieşte cum ştie El mai bine...

Pentru participarea voastră (deja sunteţi câteva sute de prieteni zilnici care accesează un blog ce a început să se miște „de la relanti” doar de vreo 2 săptămâni) eu vă mulţumesc! şi vă transmit bucuria şi speranţa că vom fi împreună şi cu alte ocazii – articole care să vă ofere nu doar informaţie sau doar impresie artistică şi expresie sufletească sau doar bucurie şi Trăire – ci, câte ceva din toate acestea şi multe altele, pentru A OFERI UN SENS (Informaţional, Emoţional, Spiritual)...


Revenind acum la subiectul nostru, poate vă întrebaţi dacă ar mai putea fi ceva de adăugat, după triada de articole anterioare. Se pare că întotdeauna mai este loc de alte noi nuanţe care să contureze şi mai clar tabloul subiectului nostru.

Aici ne străduim să realizăm o sinteză a ceea ce am expus în cele trei articole anterioare, subliniind iarăşi importanţa practică a înţelegerii acestuia.

Din toate argumentele oferite pe parcursul articolelor, am dorit să vă fie cât mai limpede şi fără echivoc realitatea că „ceva se întâmplă” cu Frecvenţa de rezonanţă a Mamei Pământ.

Fie că puteţi crede sau nu în măsurătorile amicului Maestru Reiki şi atât de precis radiestezist, ceea ce rezultă din argumentele oferite este imaginea clară că Frecvenţa Schumann nu mai este la valorile sale de acum zeci de ani (mai precis de peste 65 de ani, din anul 1950).

Încă odată, revin cu ideea pentru cei care încă mai afirmă „inviolabilitatea” valorii de 7,83 Hz, că această idee este realmente depăşită ; aceasta o afirm cu toată fermitatea nu pentru că o spune Gregg Braden, Drunvalo Melchisedec şi alţi „teoreticieni” sau „spiritualişti” sau pentru că a măsurat-o „amicul radiestezist”, ci pentru că, pur şi simplu”, Mama Pământ ne povesteşte (subtil) acest lucru.

Aceasta este o situaţie care ţine de matematica elementară.

Dacă LOGICA s-a pus de acord că, dacă A=B şi B=C, atunci rezultă că A=C, în acest caz cât de greu poate fi ca să se vadă acelaşi lucru şi în argumentaţia noastră (?) :

Dacă este recunoscut „ştiinţific” că Frecvenţa Schumann este „Ecoul electromagnetic al planetei” şi dacă ECOUL fizic al planetei - care exprimă la nivel fizic realitatea electromagnetică planetară - şi-a modificat valorile (ca şi timpul de înjumătăţire radioactivă al Carbon C14), de aici rezultă în mod cât se poate de logic că şi „Ecoul electromagnetic planetar”, adică Frecvenţa de rezonanţă Schumann a planetei şi-a modificat parametrii, în mod corespunzător.

Aşadar, cei care încă mai afirmă că frecvenţa este nemişcată sunt, de fapt, cei care ei înşişi „sunt nemişcaţi” în anumite frecvenţe energetice şi, eventual, alte timpuri Atlanti(di)ce şi care refuză pur şi simplu să se deschidă, acceptând în continuare variantele minţii – care, ştim bine, la oricine este îngrozită de schimbare...

Efortul nu este de inteligenţă şi „demonstraţie”, ci doar de Deschidere şi Relaxare în faţa Curentului Vieţii...

Ca paranteză, agumentele pentru această afirmaţie venite pe filiera N.A.S.A. sunt chiar argumente în favoarea celor spuse de noi, până acum. În prima postare am sublinat cu putere că există un control teribil pe marginea acestui subiect şi este „normal” (nu firesc) ca acest control să fie exercitat prin una din Agenţiile de bază ale Cabalei, care ascunde cu cerbicie orice urmă de viaţă extra-terestră – când, deja, navele se văd tot mai des cu ochiul liber.

(Puteţi vedea până unde merge manipularea şi controlul încă absolut asupra informaţiilor exercitat de aceasta din multe ştiri din media „alternativă”, printre cele mai cunoscute fiind despre un fost director al „Departamentului de Control al Imaginilor şi Datelor” (!) de la N.A.S.A., concediat imediat după ce a postat poze cu imagini ale unor oraşe „extra-terestre” de pe suprafaţa Lunii şi pe care Agenţia i-a cerut să le distrugă imediat. Refuzând şi, mai grav, făcând dezvăluiri, a fost imediat concediat, pe motiv că „denigrează” imaginea instituţiei...)  
  


 
Cu informaţii venite pe asemenea filiere de tip N.A.S.A., consider că acestea sunt argumente suplimentare (bine)venite în sprijinul afirmaţiilor noastre !

Înainte de a aprofunda acest subiect cu aspectul foarte important al folosirii VECHII FRECVENŢE ÎN NOILE TEHNOLOGII (cu impact practic asupra celui ce foloseşte asemenea „device”-uri sau aparate) - haideţi acum să revenim asupra acelei formule fizice ce implica timpul (din partea 1-a a articolului anterior).

(continuare în Partea a 2-a)

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu