vineri, 16 mai 2014

Interviu cu ALKESH la BBS Radio (Partea a 3-a)



Ianuarie, 2014
Interviu cu ALKESH la BBS Radio
Gazda emisiunii : Maarten Horst
(Partea a 3-a)




(continuare din Partea a 2-a)

MAARTEN HORST: Ok, următoarea mea întrebare este despre Tolec. El a anunţat ascensiunea umanităţii la începutul lunii ianuarie 2014 şi totuşi suntem încă aici. Alkesh, poţi să comentezi (asupra acestui aspect) ?



ALKESH: Da, acesta este un subiect oarecum delicat. Tolec a vorbit despre această ascensiune a planetei şi umanităţii cam cu doi ani în urmă. Nu s-a petrecut încă, dar asta nu înseamnă că (ascensiunea) nu va avea loc. Nava-mamă Anesh a spus clar că cei care se îndoiesc că Evenimentul se va petrece sunt fiinţe cu adevărat ignorante şi că nivelul lor spiritual este destul de scăzut. De altfel, sunt multe semne în lumea exterioară, cât şi în cea lăuntrică, care ne arată că ceva cu adevărat măreţ se pregăteşte în legătură cu planeta noastră şi cu noi înşine.

Atât de multe semne, că până şi un orb ar trebui să poată să le recunoască şi să facă corelaţii inteligente. Există această idee la mulţi, că cei care fac preziceri – care mai apoi nu se împlinesc – sunt falşi sau mincinoşi; oamenii apoi se simt înşelaţi în aşteptările lor şi caută să găsească pe cineva responsabil pentru aceasta şi cine crezi că va fi acel cineva? Bineînțeles, acela va fi cel care a făcut prezicerea. Este evident.

În realitate, aici vorbim despre marje de probabilitate; nu putem vorbi despre ceva ce este prezis cu acuratețe. Există o oarecare elasticitate a evenimentelor şi aceasta este dictată, aş spune eu, de reacţia oamenilor şi de alegerile pe care ei le fac. De aceea, o aşa-zisă prezicere nu poate fi o prezicere exactă. Totuşi, ceea ce a fost spus se va împlini fără dar şi poate, însă nu în conformitate cu dorinţa noastră egoistă de a vedea profeţiile împlinite EXACT aşa cum au fost anunţate, ci în conformitate cu ordinea şi armonia universală, care ştie mult mai bine cum să sincronizeze evenimentele. Deci nu e după cum vrem, ci este după (înţelepciunea) universului.

Mulţi cad în capcana egoului şi confundă persoana care a făcut prezicerea cu rezultatul ei. Ei nu par să fie interesaţi de prezicerea în sine, ci dacă ea a fost împlinită sau nu atunci când a fost prezisă; aceasta arată un mod superficial de a privi lucrurile. După aceea apare conflictul, apoi tristeţea, apoi deziluzia... şi totul pentru ce? Pentru că prezicerea nu s-a împlinit sau cine ştie, pentru că aşteptarea e prea lungă. Într-un fel, aceasta ajută la separarea celor care cred cu adevărat, de cei care doar cred că au credinţă, când în realitate ei doar urmează impulsurile egoului lor.

O predicţie în circumstanţele actuale nu e pentru satisfacţia noastră personală, ci pentru beneficiul întregii umanităţi, dar din nefericire oamenii sunt ataşaţi de cuvinte şi de numere (sau date), în loc să se concentreze asupra săvârşirii unor acţiuni benefice perseverente şi a transformării lor individuale superioare.

Aşa că, atunci când Tolec a spus – şi ştiu că a spus-o acum aproape 3 ani – că ceva foarte important se va petrece la sfârşitul lui ianuarie 2014, el a avut dreptate şi încă are dreptate. Faptul că aceasta nu se petrece acum, aşa după cum am spus, nu înseamnă că nu va avea loc. Dar înseamnă că există o dinamică a evenimentelor şi că este foarte greu să prezici cu acurateţe momentul exact în care un eveniment sau altul se va petrece.

Aşa că, sfatul meu este să înţelegem foarte bine aceste aspecte, pentru că ele sunt foarte importante şi ne învaţă cum să facem faţă la aceste timpuri foarte complexe, pentru a nu cădea în capcana egoului. (Cu alte cuvinte), să nu ascultăm egoul sau gândurile interioare, ci din contră, să avem credinţă şi să facem lucrurile din ce în ce mai bine, atât pentru noi înşine cât şi pentru ceilalţi. Sper că am fost suficient de clar în legătură cu acest subiect.

MAARTEN HORST: Ai fost foarte clar şi foarte detaliat. Ai pus în cuvinte exact ceea ce am vrut eu să spun în legătură cu prezicerea evenimentelor. Aş spune: Bravo!

ALKESH: Mă bucur că ţi-a plăcut. Sper că şi alţi oameni vor înţelege ce am vrut să spun. De fapt, am discutat exact acelaşi subiect pe Forumul site-ului nostru, pe care tu l-ai prezentat deja, deci există deja acolo o scurtă prezentare pe acest subiect, a aşa-zisei „acurateţi” a prezicerilor; tocmai a fost tradusă în engleză, astfel încât vorbitorii de limbă engleză să poată să citească fără nicio problemă dacă intră pe Forum.

MAARTEN HORST: Da, şi din nou menţionez website-ul, este galactis.net. Acum, prietene, aş vrea să prezint o altă piesă minunată de muzică, care să ne lumineze... iar pentru ascultători, rămâneţi pe frecvenţă, nu plecaţi, pentru că avem un show interesant, mai avem încă 35 de minute să mai răspundem la câteva întrebari, dar ce aş vrea acum să împărtăşesc cu ascultătorii noştri şi cu tine, Alkesh, este muzica lui INDRA; de asemenea, faptul că ea este de pe albumul Live in the Salt Mine din anul 2007.

Dacă sunteţi interesaţi de muzica lui INDRA, puteţi intra pe indramusic.ro. Melodia pe care am să-l rog pe Donald – prietenul meu şi fondator al BBS Radio – să o pregătească, se numeşte The Moog Prophecy. Şi, ca toată lumea să ştie, Moog este unul dintre cele mai bune sintetizatoare din lume, aşa că, pregătiţi-vă!

ALKESH: Am vorbit despre „profeţiile neîmplinite” şi acum ascultăm „profeţia Moog”.

MAARTEN HORST: Bună observaţie!

(The Moog Prophecy – INDRA)

MAARTEN HORST: Mulţumesc, Donald, pentru că ne-ai dat ocazia să ascultăm această muzică uimitoare !

Aş vrea să le spun ascultătorilor că duminica aceasta, 2 Februarie, Alkesh şi cu mine vom participa într-o altă emisiune de 2 ore (la E.T. FIRST CONTACT Radio), în care vom discuta mai în profunzime materialul din film. Această emisiune va fi prezentată pe website-ul meu. Adresa website-ului este intergalacticradiostation.com. În seara aceasta va fi plasat un anunţ acolo, în legătură cu această emisiune de duminică, 2 februarie.

Alkesh şi cu mine vom intra mai adânc în materialul care este prezentat în filmul pe care îl puteţi găsi pe website-ul unde este adunată toată informaţia: galactis.net. Deci, rămâneţi pe frecvenţa website-ului meu intergalacticradiostation.com pentru anunţul emisiunii de duminica aceasta. Acum vom trece la următoarea întrebare, dacă eşti pregătit pentru ea, Alkesh.

ALKESH: Bineînţeles, Maarten...

MAARTEN HORST: Bun. Sper că (prin ceea ce ai spus până acum) ai adus mai multă lumină asupra acestui subiect pentru ascultătorii noştri. În orice caz, în următoarea informaţie din film ai vorbit despre Olect, care este de fapt scrierea corectă a lui Tolec; nu Tolec, ci Olect, care înseamnă „cel care ascultă”. Poţi să explici?

ALKESH: De fapt, Olect nu vine de la Tolec. Informaţia era în felul următor: nava-mamă (Anais) a făcut o corespondenţă între numele lui Tolec şi numele altcuiva, care se află pe această navă, iar numele acelei ființe este Olect. Este deci o asonanţă între aceste două nume : Tolec, Olect. Şi ea ne-a explicat... ele sunt fiinţe diferite, bineînțeles. Tolec este o fiinţă umană, care trăiește aici, pe planeta Pământ; pe de altă parte, Olect este o fiinţă siriusiană care se află pe nava-mamă Anais. Deşi numele lor sunt similare, există totuşi o diferenţă clară între aceste două nume, pentru că Tolec are T la începutul cuvântului, iar Olect – la sfârșitul lui.

Nava-mamă ne-a arătat imaginea lui Olect înăuntrul ei. După cum s-a spus în film, Olect este şi el siriusian, parte a unei ramuri a civilizaţiei originare din sistemul Sirius A, care a evoluat în alt sistem solar, într-o zonă îndepărtată a galaxiei noastre. Pot să vă spun că pe nava-mamă se află reprezentanţii mai multor civilizaţii din galaxia noastră, care sunt înrudite cu civilizaţia siriusiană originară din sistemul Sirius A.

Există deci acest „conglomerat”, aş putea spune, de civilizaţii pe nava-mamă, care are o deosebită forță spirituală. Raţiunea acestui „conglomerat” are o semnificaţie eminamente spirituală. Misiunea acestor fiinţe este să se dezvolte şi să se rafineze ele însele, pentru a putea acumula o cunoaştere (înaltă), aspect care este împlinit cu mult mai bine atunci când ele, la râdul lor, îi ajută pe alţii. În acest caz, umanitatea de pe planeta noastră.

Fiecare civilizaţie (din cele prezente pe nava-mamă) are capacităţi speciale, reprezentaţii lor au calităţi speciale care sunt reliefate şi dezvoltate în această misiune siriusiană, în legătură cu Pământul, în această perioadă de tranziţie spirituală. Ca şi noi, Olect există în planul fizic, deci el există în dimensiunea 3D. Majoritatea trăsăturilor lui fiziologice sunt ca şi ale noastre. Totuşi, materia fizică din care este alcătuit trupul lui este mai rafinată decât a noastră.

În film, prietenul meu Syriat l-a descris pe Olect foarte bine. Nava-mamă Anais i-a arătat printr-o „deschidere” în podea, ca un fel de alee... nu sunt sigur dacă folosesc cuvântul corect... poate mai bine-zis printr-un fel de tunel care cobora şi era oarecum oblic, prin care Olect putea fi văzut ca printr-o „fereastră”. Syriat chiar l-a văzut, ca şi cum s-ar fi uitat la el printr-o fereastră, printr-un fel de tunel... spun un fel de tunel, pentru că siriusienii au capacitatea tehnologică de a modifica structura materiei şi de a manipula razele fotonice astfel încât chiar dacă Olect ar fi fost, poate, la sute de kilometri depărtare de unde se afla Syriat în interiorul navei-mamă, el apărea atunci doar la câţiva metri distanţă în imaginea oferită de nava-mamă Anais.

Iată acum şi o informaţie care nu a fost prezentată în film: el levita (la mică înălţime de sol) atunci când a fost văzut, având picioarele uşor încrucişate şi era foarte concentrat. Probabil (că în camera lui din navă) există un dispozitiv. Aflându-se în dimensiunea subtilă 4D, ne putem imagina că levitaţia era probabil ceva obişnuit, dacă Olect levita acolo, în acea cameră.

În jurul capului, la spate, avea ca un fel de semicerc, un dispozitiv tehnologic ca o bandă energetică semitransparentă, iar în faţa lui şi alături de el erau multe alte dispozitive sofisticate. Banda din jurul capului semăna cu o antenă, iar aceasta nu este o coincidenţă, pentru că după cum ne-a spus nava-mamă Anais, Olect are o capacitate remarcabilă.

El poate să perceapă auditiv chiar şi cea mai mică mişcare a obiectelor în spaţiu, în jurul navei, pe o distanţă foarte mare, ce implică meteoriţi, deşeuri cosmice sau comete, planete, sori, orice... Sigur, am putea spune că nu e nevoie de aşa ceva din cauza tehnologiei fenomenale pe care siriusienii o posedă, însă chiar şi aşa, aceasta arată intenţiile minunate ale lui Amun şi ale misiunii siriusiene, urmărind să contribuie cât mai mult la pregătirea, cunoaşterea şi elevarea celorlalte fiinţe din galaxie, oferindu-le oportunităţi specifice. În acest sens, ea a oferit lui Olect – care are această extraordinară capacitate – posibilitatea de a o rafina şi dezvolta cât mai mult şi de a obţine o cunoaştere mai înaltă, ajutând astfel întreaga misiune.

În ea însăşi, misiunea lui Olect este cu atât mai importantă, cu cât ea are o legătură specifică cu cometa Ison şi traiectoria ei prin spaţiu. Ştim foarte clar că au fost foarte multe discuţii şi controverse în legătură cu traiectoria cometei Ison şi cu apariţia ei în spaţiu, astfel încât întreaga ei traiectorie este produsul unui plan extrem de elaborat, provenind dintr-o sursă extraterestră. Este rezultatul unei proiectări foarte complexe a câtorva civilizaţii extraterestre foarte avansate din punct de vedere tehnologic şi spiritual.

Cam asta este ceea ce vă pot spune despre Olect, pentru că restul – în legătură cu numele lui specific, cu T la finalul cuvântului, în comparație cu numele lui Tolec, care are T la începutul cuvântului – are o semnificaţie aparte, ce a fost prezentată în film. Această particularitate arată că Olect are o capacitate mai rafinată şi mai bună de a înţelege şi de a intui anumite lucruri din realitatea cosmică. Și toate acestea sunt subliniate de abilitatea lui specifică de a „auzi” totul din spaţiul cosmic exterior (radial, pe o distanţă destul de mare). Aceasta este ceva într-adevăr special, pe care nava-mamă Anais a dorit să-l specifice. Poate că alegerea ei nu a fost deloc arbitrară şi tocmai de aceea ea a făcut cunoscute aceste detalii şi i-a arătat lui Syriat până şi modul în care Olect acţionează.

MAARTEN HORST: Aceasta este o informaţie nouă şi nu este (prezentată) toată în film, aşa că aş vrea să-ţi mulţumesc pentru această contribuţie. Să trecem atunci la următoarea întrebare, pentru că mai avem 8 minute de emisie rămase... Cometa Ison are un nucleu de fier, are un aliaj metalic şi el, acest Olect, a auzit cumva cometa Ison. Poţi să explici?

ALKESH: Te referi la nucleul metalic al cometei ?

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: Este într-adevăr un nucleu metalic şi aliajul metalic (din care este alcătuit) reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale întregului plan legat de cometa Ison. El a trebuit practic să învie, la modul metaforic, cometa Ison, care – tot la modul metaforic – murise. Acest lucru a trebuit să fie făcut într-un mod perfect natural, ca şi cum cometa însăşi era activă şi se îndrepta către Soare. Aceasta nu s-ar fi putut întâmpla dacă metalul nu ar fi fost „inteligent”. Şi când spun „inteligent” nu e chiar o metaforă, ci un lucru concret.

Vreau să spun (că aliajul are) o „inteligenţă” specială, conferită de aplicarea unor tehnologii extraordinar de sofisticate, care aparţin civilizaţiilor umanoide ce au fost de acord să-şi ia responsabilitatea proiectării acestui nucleu al cometei. Ele au fost de acord să facă această implementare, iar aici un rol important l-au avut membrii unei civilizaţii care au venit în cele două nave în formă de L, aflate în prezent în spatele Lunii, pentru a superviza desfăşurarea lină a evenimentelor de transformare spirituală de pe planeta noastră.

Deci, vezi, lucrurile sunt în mod evident legate unele cu altele. Metalul care a fost proiectat şi construit de ei a fost combinat într-un anume fel cu piatra, praful şi gheaţa cometei, astfel încât să formeze un amestec cu ele. Una dintre proprietăţile uimitoare ale acestui nucleu metalic o reprezintă magnetismul lui uluitor. Metalul (din care este alcătuit aliajul) are capacitatea să absoarbă diferite tipuri de energie din mediul înconjurător şi să le transforme în energie magnetică. Această caracteristică a fost proiectată şi corelată încă de la început cu misiunea cometei în legătură cu planeta noastră, aceea de a implementa în câmpul magentic al Pământului un cod de decriptare energetică, care va ajuta la implementarea energiei uriaşului impuls energetic ce va avea loc în momentul declanşării Evenimentului.

Toate acestea trebuiau să aibă o aparenţă perfect naturală, pentru că după cum am spus, dacă oamenii ar fi bănuit cumva că cometa Ison nu este ceea ce pare, ci (că de fapt ea este) o navă extraterestă, ei nu ar fi putut suporta aceasta din cauza concepţiilor mentale greşite, din cauza dogmelor şi prejudecăţilor pe care le au. Sunt multe lucruri care le-ar putea bloca înţelegerea corectă. Sentimentul de frică faţă de civilizaţiile extraterestre sau chiar mai rău, ideea prostească de a susține că suntem singuri în întregul univers, au fost sădite în mod intenţionat de mult timp (în subconștientul lor) prin campanii orchestrate de manipulare şi, de asemenea, prin filme şi documentare.

În aceste condiţii, ar fi un dezastru dacă lumea ar vedea că Ison nu este de fapt o cometă, ci o uriaşă navă extraterestră. Totuşi, s-a dorit ca unele elemente să apară ca fiind de neexplicat, misterioase, pentru a ţine astfel treaz spiritul umanităţii... Şi asta este bine, pentru că acum putem vorbi despre aceasta, putem pune cărţile pe masă, dacă pot să spun aşa.

Pe de o parte este un mod natural de a prezenta lucrurile, acela de a păstra aşa-zisa traiectorie naturală a cometei Ison, (chiar dacă este vorba despre) un plan extraordinar de complicat de proiectare a nucleului metalic al ei, care este un aliaj inteligent ; iar, pe de altă parte, există aceste elemente, aparent controversate, care ne ţin „treji”, dacă putem spune aşa, pentru că sunt neexplicate, misterioase. Internetul este plin de astfel de dovezi controversate sau de fotografii (în legătură cu aceasta). (Existenţa acestor elemente aparent controversate) ţine întreaga lume într-o stare de aşteptare vie.

Bineînţeles, am putea să ne întrebăm : de ce era nevoie de tot acest teatru? De ce a fost nevoie de această înscenare? Nu ar fi fost mai simplu ca o flotă de extratereştri să vină şi să ne rezolve problemele? Nu ar fi fost mult mai simplu? Bineînțeles că nu.

Nu numai că ar fi creat o panică de nedescris – şi de fapt acesta este motivul pentru care primul contact dintre umanitate şi alte civilizaţii extraterestre a fost amânat de multe ori până acum – dar, în plus, ar fi anulat practic toate rezultatele pozitive ale ascensiunii spirituale a umanităţii prin haosul şi frica ce ar fi fost de neimaginat. Aceasta explică de ce în ultimii zeci de ani cabala ocultă a menţinut în mod deliberat această stare a populaţiei în ceea ce îi priveşte pe extratereştri. Pe de altă parte, siriusienii acţionează într-un mod divin integrat, fără a forţa lucrurile.

Am insistat încă de la începutul emisiunii că ei ne respectă liberul arbitru (N.MY: Libera voinţă) şi preferă ca totul să se petreacă în cel mai natural mod posibil. Aceasta oferă libertatea de a alege şi de a nu crea goluri în concepţiile şi obiceiurile oamenilor, ci de a le permite să înceapă să pună întrebări. Această metodă este cu mult mai eficientă decât a acţiona pe neaşteptate şi în mod direct, ceea ce în cel mai bun caz ar avea rezultate incerte. (Metoda adoptată) durează mai mult, este adevărat, dar cel puţin are loc în spiritul armoniei şi echilibrului.

Aceasta este ceea ce am avut de spus, referitor la întrebarea ta. Cred că am reuşit să exprim esenţialul.

MAARTEN HORST: Tocmai ai explicat ceva ce nu a mai fost niciodată explicat de nimeni dintre cei care știu câte ceva despre extratereştri sau despre dezvăluirile în legătură cu ei. Ai făcut aceasta într-un mod atât de rafinat! În numele meu şi al ascultătorilor vreau să te aplaud!

ALKESH: Maarten...

MAARTEN HORST: Foarte, foarte bine. Tocmai am auzit de la prietenul meu Donald, fondatorul BBS Radio, că mai putem continua pentru ceva timp, maxim o oră, deci cred că este o oportunitate bună ca, după ce ascultăm muzica, să continuăm cu următoarea întrebare şi anume : unde este cometa Ison acum? Dar înainte de aceasta aş vrea să audiem o altă melodie a acestui uimitor artist, care este INDRA. Va fi tot de pe albumul Live în the Salt Mine (2007), iar melodia se numeşte Mythical Forest şi aş vrea să îi mulţumesc lui Donald pentru că ne oferă posibilitatea să o ascultăm acum.

(Mytical Forest – INDRA)

MAARTEN HORST: Ok prieteni, bine aţi revenit în emisiune ! E.T. FIRST CONTACT Radio vă aduce ultimele ştiri galactice. Acum am câteva anunţuri de făcut. După cum am menţionat mai devreme, duminica aceasta vom avea un interviu mai în profunzime cu Alkesh, în care vom intra în detalii referitoare la subiectul filmului „Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele”.

De asemenea, mai am încă un anunţ de făcut : voi vorbi la un eveniment ce va fi organizat în UK şi care se numește Alien Event. Puteţi intra pe site-ul alienevent.com şi cumpăra bilete pentru seminarul care va avea loc la Hotelul Aeroportului Heathrow din Londra, între 11-13 aprilie.

Aceasta era ceea ce am vrut să împărtăşesc cu voi, ascultătorii mei iubiţi. Nu aş putea să o fac fără voi şi tot cu voi împărtăşesc ultimele veşti galactice aici, pe BBS Radio. Mulţumesc, Donald, că ne-ai facilitat audierea aceastei minunate piese muzicale compusă de INDRA. Vizitaţi deci indramusic.ro.

Ne întoarcem acum la foarte respectatul nostru oaspete, Alkesh, cu ultima întrebare în această emisiune din această seară : unde se află cometa Ison acum?

ALKESH: Aceasta este o întrebare pe care o primim în mod frecvent. Lumea trebuie să ştie că, după ce a ieşit de după Soare, cometa a continuat (să se deplaseze) un timp pe traiectoria ei obişnuită, dar deja anumite caracteristici ale ei erau modificate şi, pe măsură ce s-a apropiat de Pământ, ea a început să îşi modifice și mai mult traiectoria şi viteza, adoptând de fapt caracteristicile navei extraterestre din planul eteric, de care este însoţită. A fost deci o cometă până când a ajuns în spatele Soarelui, şi-a realizat misiunea acolo şi apoi, după ce a ieşit de după Soare, şi-a modificat caracteristicile şi a început să se comporte mai mult ca o navă extraterestră din planul eteric. A intrat astfel în etapa misiunii ei care este în legătură cu planeta noastră.


Sunt mult mai multe de spus aici. Poate este mai bine să vorbim despre aceasta duminică, pentru că explicaţiile sunt foarte complexe. Trebuie să vorbim despre implementarea unui cod energetic şi, de asemenea, despre trei etape în care această codare se va produce. Trebuie să fim foarte clari în legătură cu semnificaţia acestor etape şi a modului în care ele vor avea loc.

Deci această acţiune în jurul Pământului a cometei Ison este împărţită în trei momente fundamentale : unul care s-a petrecut deja în ultimele zile ale lui decembrie ; unul care va avea loc în cursul lui martie ; şi cel de al treilea, care va fi în iulie. Toate aceste momente sunt legate de acţiuni specifice asupra câmpului magnetic al planetei noastre. Poate vom putea vorbi despre asta data viitoare, pentru că ţi-am spus, acest subiect este complex şi aş vrea ca lucrurile să fie cât mai clare.

MAARTEN HORST: Bun, să facem asta atunci, prietene. Dragii mei ascultători, l-am avut pe Alkesh în emisiune, acesta este numele lui stelar. Am împărtăşit nişte informaţii foarte interesante şi vom continua să facem aceasta duminică, pe findingvoicesradio.com. Voi posta un anunţ pe propriul meu website intergalacticradiostation.com şi pe Facebook, în legătură cu emisiunea de duminică.

Dragul meu Alkesh, îţi mulţumesc pentru participarea în această emisiune, la E.T. FIRST CONTACT Radio. A fost o mare plăcere pentru mine şi aş vrea din nou să le mulţumesc lui Donald şi Douglas pentru că mi-au oferit această oportunitate şi pentru că reprezintă canalul prin care putem împărtăşi această informaţie.

Şi, tuturor ascultătorilor noștri : Namaste, iubire şi lumină, și... ne reîntâlnim duminică.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu