sâmbătă, 5 iulie 2014

EDITORIAL (nr. 5) : FRICA şi Nivelul de Conştiinţă (Partea a 3-a)



EDITORIAL (nr. 5)
FRICA şi Nivelul de Conştiinţă
(Partea a 3-a)

 


 
(continuare din Partea a 2-a)


Revenim acum, 5 iulie 2014, cu ultima parte a acestui Editorial, legat de „Frică” şi eliberarea de acest „tiran”, a cărui parte a doua a fost postată pe data de 8 iunie 2014 – iată, după aproape exact o lună...

Recitind cele două părţi anterioare ale acestuia, am realizat de ce am „întârziat” cu aproape o lună finalizarea celei de a 3-a părţi. Acest aspect mi-a fost „arătat” chiar la încheierea părţii anterioare, când vorbeam, aparent „întâmplător”, de... implanturile eterice archonice (şi reptiliene, pe atunci) – asta după ce, nu mai departe decât IERI, 4 iulie 2014, postam un alt mesaj al lui Cobra despre exact acest subiect !

Cei care nu înţeleg ideea de SINCRONICITATE  a Universului, ar spune : „Ce întâmplare, dom’le” şi, cam atât.

Eu, însă, sunt uimit cum, imediat după postarea de ieri despre mesajul lui Cobra, am simţit „dintr-o dată” o „nevoie irepresibilă” de a termina şi cu cea de-a treia parte a acestui Editorial (despre Frică), partea în care venim şi cu soluţii – asta după ce, până acum, parcă „uitasem” de aceasta...

Privind holistic, lucrurile se „văd” din „Vârf” la modul chiar foarte simplu : vorbind de frică şi de implanturi eterice care induc şi amplifică acest impuls, totuşi, natural, partea „mai înaltă” din propria mea Fiinţă a „văzut” că, peste aproximativ o lună, rezolvarea cea mai eficientă va fi oferită în materialul cu descrierea cea mai „tehnică” şi precisă a acestui aspect : mesajul anterior al lui Cobra, în care acesta vine şi cu o primă soluţie directă, foate scurtă şi foarte eficientă : MEDITAŢIA DE ELIBERARE A IMPLANTURILOR ETERICE care induc şi susţin această emoţie, FRICA...


Poate, spre dezamăgirea celor care aşteptau „soluţii miraculoase” şi „poţiuni magice” pentru a rezolva orice fel de probleme, inclusiv „Frica”, noi venim cu o soluţie pe cât de simplă, pe atât de eficientă : MEDITAŢII de Eliberare a Fricilor.


Aici este important să se înţeleagă nivelul la care trebuie lucrat. Unii ar putea spune că este suficient să „identifice problema”, că vor da „comanda” (mental) să se „reseteze” orice problemă legată de frică şi... gata, treaba este rezolvată.

Aceasta ar putea fi atât de simplu pe cât ar părea, dacă frica ar fi o energie mentală. Însă, după cum observăm cu toţii (pe propria noastră piele, mai mult sau mai puţin intens şi des), frica nu este (doar) o energie mentală, ci este, mai ales, manifestată emoţional, şi care NU POATE FI CONTROLATĂ (MENTAL) !

De aici concluzia apare ca fiind evidentă, că energia FRICII nu poate fi „neutralizată”, adică trans-mutată prin mental, ci la alt nivel.

La cel emoţional ? Nu, nici acesta nu pare a fi „Etajul” de rezolvare a problemei...

Oricât te vei strădui, atunci când eşti „în acvariu”, vei putea rezolva „ceva” numai dacă TE DETAŞEZI, „ieşind din acvariu”. Altfel, identificarea cu acel mediu va face realmente imposibilă rezolvarea oricărui aspect apărut la acel nivel.


De aceea, ca regulă generală, nu cu emoţii vei rezolva anumite emoţii nedorite, şi nici cu gânduri nu vei rezolva cu adevărat problemele generate de alte gânduri care îţi apar şi pe care nu „le-ai invitat” să-ţi calce „casa” trupului.

Aşadar, rezolvarea implică „etajele superioare”.
 

Şi, în acest caz, problema vine de la un nivel superior, CORPUL ETERIC, la nivelul căruia sunt situate majoritatea implanturilor puse de archoni / reptilieni (şi ex-puse, pentru informare, de către Cobra şi alţii).

Iată, prima concluzie care apare, ne sugerează că „şantierul” este la Nivelul ETERIC – cel al corpului eteric, care corespunde densităţii a 5-a a conştiinţei, acolo unde începe să se (re)găsească Corpul Christalin de Lumină.


Aşadar, acţiunea noastră implică INTERVENŢIA la nivelul corpului eteric. Cu ce ?

Păi, dacă, aşa cum spuneam, acest nivel este unul al „Corpului de Lumină” , intervenţia nu se poate desfăşura altfel decât... cu LUMINĂ !


Cine este OPERATORUL în acest caz ?

După cum probabil realizaţi, sau cel puţin simţiţi, operator nu poate fi „conştiinţa” (elementalul) aceluiaşi nivel, al corpului eteric, ci CONŞTIINŢA Fiinţei noastre Sufleteşti, adică acel „ceva”, numit „gnost” de către Gnostici şi unele grupuri spirituale moderne, sau Conştiinţa Sufletului, a Corpului Christic (sau Buddhic – depinde de zona Vestică sau Estică Planetară, unde este folosit termenul), care ţine cumva de dimensiunea a 7-a, cea a Sufletului.
 


Iată cum, fără să am cea mai mică intenţie, am intrat în anumite detalii ce ţin de aspectele generale ale unei ADEVĂRATE MEDITAŢII.

Meditaţia Săptămânală pe care o promovează Cobra pe situl său, precum şi cea indicată de acesta în articolul despre Eliberarea de implanturile eterice achonice – toate acestea au cu adevărat rezultate NUMAI ATUNCI CÂND SUNT TRĂITE CU SUFLETUL, adică ATENŢIA noastră din timpul meditaţiei merge şi se uneşte cu CONŞTIINŢA CHRISTICĂ a Nivelului SUFLETULUI  de densitatea şi dimensiunea a 7-a.

Abia atunci putem spune că „am făcut cu adevărat ceva”.
 

Altfel, o meditaţie „simţită” va impresiona doar corpul emoţional, una încărcată cu dorinţe va impulsiona corpul astral, iar alta „gândită”, „mentalizată” va pune în mişcare energia doar a corpului mentalîn timp ce aspectele eterice, pentru care este pusă în mişcare această „Lucrare”, vor rămâne „bine-merci” la locul lor, neclintite.


Iată cum, fără să îmi propun sau să programez, „m-am trezit” că am intrat în aspectele cele mai tehnice şi precise ale Meditaţiei, care ne ajută să înţelegem ce implică aceasta, cât mai exact.

Însă, în limbajul simplu şi accesibil, „de masă”, această nevoie de a lucra în timpul Meditaţieicu energia corpului eteric prin intermediul Conştiinţei Christice”, este exprimată în mod simplu : A LUCRA CU LUMINA (cu „Materia Primă” a acestei dimensiuni eterice) !

Şi iată cum, şi în acest caz, ca şi în toate celelalte aspecte, rezolvarea cea mai simplă, eficientă şi înaltă, a oricărei probleme, implică MEDITAŢIA CU LUMINĂ : A ADUCE (ÎNCORPORA) LUMINĂ ÎN PROPRIA FIINŢĂ ŞI PE PĂMÂNT !
 


Am insistat acum pe acest aspect pentru a înţelege ESENŢA rezolvării Frici(lor) din Adâncurile fiecărei Fiinţe : LUCRUL CU LUMINA prin MEDITAŢIA CU LUMINĂ.

În acel moment, aşa cum spuneam încă din prima parte a acestui Editorial, toate „Lighioanele” nepoftite (frici, gânduri „ciudate” etc.) vor fugi îngrozite în toate direcţiile, căutând refugiu din faţa Luminii Trans-figuratoare.

Şi, din păcate, încă mai există fiinţe în acest Univers care încă fug îngrozite (şi furioase, totodată) din faţa Luminii (Divine), căutând mediul lor favorit, întunericul, care, pe măsură ce trece Timpul, devine o „marfă” tot mai rară – nu doar pe această planetă, dar şi în întreg acest minunat şi drag Univers...


Iată ce înseamnă „EXPANSIUNEA DE CONŞTIINŢĂ” : până în acest moment aminteam de Univers ca de un concept abstract, care mă provoca doar mental, fără a oferi nicio emoţie, spre deosebire de ceea ce-mi oferea imaginea Pământului, a Soarelui şi chiar a Galaxiei.

Acum, însă, iată, şi Universul în întregul său poate oferi Emoţii şi Trăiri, semn că această Conştinţă a noastră începe să îl poată cuprinde şi la aceste niveluri, chiar dacă mintea încă nu-l poate vizualiza pe deplin...

...Şi iată cum, încă odată, se confirmă ideea exprimată şi în titlu, pe care am exprimat-o şi în imaginea anterioară, fără intenţie : ELIBERAREA de FRICĂ (prin MEDITAŢIA cu LUMINĂ) ÎNALŢĂ „NIVELUL DE CONŞTIINŢĂ”, EXPANSIONÂND CONŞTIINŢA către Niveluri la care acum nici măcar nu visăm !
 


La finalul „fără de final” al acestui Editorial alcătuit din trei episoade, despre „Frica şi Nivelul de Conştiinţă”, eu ce aş mai putea adăuga ?

Doar îmi re-amintesc de strigătul disperat din Decembrie 1989 : „Nu vă fie Frică!” – adică, nu mai fiţi Frica, nu vă mai identificaţi cu ceva care, în realitate, chiar NU EXISTĂ !

Aşa că, doar „trageţi de firul electric” (din priză), iar această Hologramă („frica”) va dispărea şi ea – ca multe alte iluzii, care acum „se duc”, căci vremea plecării lor tocmai a sosit...


Iar aceasta se poate face, cel mai simplu, prin aceste Meditaţii Simple de Eliberare.

De aceea, dacă până acum am pus accent pe „Mesaje de In-formare” de la Cobra (şi vor mai fi câteva anterioare, până ajungem „la zi” cu mesajele acestuia), uşor-uşor ne-am apropiat de momentele în care „Acumularea de Informaţie”, tot mai des, trebuie să facă loc PRACTICII !


SPOR la PRACTICA de ELIBERARE !

MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu