joi, 8 ianuarie 2015

Bogdan Liviu BUNEA : Paraziţii ARCHON(T)ICI şi implanturile ETERICE



Bogdan Liviu BUNEA
Paraziţii ARCHON(T)ICI
şi implanturile ETERICE
3 martie 2014





Nota MarYan :

După ultimul articol postat, „Archonii şi Gnosticii (Gnosticii şi Invazia Archonică)”, referitor la subiectul Archonilor din această Categorie („Archonii şi conspiraţiile”), acum revenim şi cumva continuăm acest subiect, cu un articol cel puţin la fel de „interesant”, dar, mai ales, important din punct de vedere practic.

Acum, cu articolul anterior, am realizat mai bine ce înseamnă acest „joc” personal de a lucra puţin textul altei persoane pe care îl prezint într-un articol, „des-făcându-l” în frazele componente şi întărind ideile care îmi apar a fi relevante.

Deşi citisem articolul anterior despre archoni, din perspectiva gnosticismului, abia după ce l-am „prelucrat” şi l-am pus pe blog, citindu-l în mod „aerisit”, am început să şi înţeleg aspectele mai de detaliu în privinţa acestora...

De aceea vă recomand şi vouă ca să studiaţi, nu doar „să lecturaţi” acel material, încă odată, dacă doriţi şi SĂ ÎNŢELEGEŢI acest subiect atât de pomenit în ultimul timp, cel al „ARCHONILOR”, deveniţi „sperietoarea cosmică” şi pretext pentru tot ce nu merge bine pe această Planetă (şi, parţial, există o anume „dreptate” în această privinţă...).

Aşadar, dacă veţi studia cu adevărat materialul anterior, veţi putea înţelege cum archonii, ca şi Energie, nu sunt doar „entităţile” de tip „draconic” care controlează şi „uneltesc” la nivel Universal pentru a răsturna Ordinea Divină, ci sunt şi un aspect „embrionar” al acestora, al „subconştientului colectiv” al acestui tip particular de Energie, numită „larvară” (adică se comportă precum „larvele” şi „paraziţii” – sau, dacă îmi permiteţi să punem lucrurile la „locul lor”, aş spune că aşa au apărut „paraziţii” tereştri, din energia larvară archonică de tip embrionar).

Ei bine, la acest tip de energie din structura archonilor face referire autorul articolului (pe care îl vom expune în continuare), Bogdan Bunea – o persoană credibilă care „ştie ce spune” şi cu care am avut o „tentativă de colaborare” anii trecuţi (când se punea problema „punerii la treabă”, împreună, a aparatului propriu de biorezonanţă şi a „device”-ului său de tip Merkaba).

Pentru că Adevărul Divin al informaţiilor transmise aici este „acceptabil”, asemănător celui din articolul anterior, de aproximativ 70%, am ales să vă ofer şi acest tip de informaţie, pentru a vedea şi alte faţete ale informaţiei despre „energia archonică embrionară de tip larvar” care ÎNCĂ „parazitează” atât de multe structuri energetice de pe Planetă, începând cu Fiinţele umane încarnate, până la alte regnuri şi entităţi...

Aici este de remarcat că aspectele de „parazitare” ale archonilor şi ale energiilor acestora sunt expuse într-un mod mult mai „tehnologic” şi „modern” în alte două articole ale lui COBRA, prezentate şi pe blogul nostru, referitoare la „...Planul ETERIC – despre Implanturile Eterice Scalare Umane” şi, la fel, în „Explozia Luminii : Orizontul EVENIMENTULUI”, unde informaţiile sunt prezentate din perspectiva „parazitării” entităţilor umane, dar mai ales a Planetei, prin „implanturi eterice scalare umane” (mai exact : „mici găuri negre etherice, implantate într-un câmp electro-magnetic rotativ etheric scalar”) în care sunt „implantaţi” reptilieni care influenţează continuu corpurile subtile ale celor „parazitaţi”...

Aşadar, putem vedea aceste informaţii despre „parazitarea” cu energie archonică a corpurilor umane, mai ales în anumite zone anatomice (veţi vedea) ca spaţii în care archonii au creat „vortexuri de contact” cu entităţi de tip reptilian, introduse de către archoni, cu scopul de a influenţa mentalul şi emoţionalul uman...

Cu precizarea că vom mai puncta anumite aspecte la finalul acestui articol, vă las să-l studiaţi cât mai relaxaţi posibil... :





Archonticii, în esenţă, înseamnă suprimare prin parazitare.


Arhonticii sunt invizibili ochiului uman şi provoacă blocaje în discernământ.

Aceştia au căpuşat creierul fizic dar şi eteric al aproape fiecărei persoane de pe Terra.

Trăiesc în simbioză parazită cu creierul fizic şi eteric, parazitând Celulele Gliale (celulele de susţinere ale Sistemului Nervos : Astrocite, Microglii, Oligodendroglii ş.a.), unde creează deconectări sinaptice între meridianele creierului eteric responsabil cu reproducerea ADN-ului în părţile fizice corespondente, cât şi distorsiunea procesului de gândire.


Paraziţii Archontici (ARCHONII) pot fi îndepărtaţi din corpurile umane prin două metode : una este energetică, prin Forţele Luminii (nivelul opt dimensional 8D), şi cea de a doua, medicală, prin consumul zilnic de Argint Coloidal (Argint Ionic), ambele variante ducând la eliberarea mentalului uman cât şi o creştere în inteligenţă şi creativitate, printr-o mai mare expansiune a conştiinţei.


Archonticii, odată instalaţi în gazdele umane, interzic şi schimbă orice programe informaţionale (info-energetice), acestea fiind făcute în numele lui Savaot (Iehova) - principala putere Gebdomady (nivelul şapte dimensional Archontic).

 
Sufletul uman este hrană pentru Archontici, de aici vine şi puterea de guvernare a lor (adică pentru Iehova şi Archonticii lui) iar fără această hrană, ei nu pot exista, deoarece numai în sufletele umane există substanţa celestă Gavah (energia de suferinţă) care le dă putere de existenţă eterică Archonticilor.




Localizarea parazitozei de suprimare !


Cei mai comuni paraziţi de plasament Archontic au ca punct de intrare căile aeriene sau digestive iar ca implantare, meridianul vezicii biliare.

Tentaculele se pot răspândi în zona nervilor spinali, transmiţând mesaje creierului prin sistemul nervos central.

Meridianul vezicii biliare este singurul meridian pe care îl pot accesa direct prin matricea musculo-cutanată la nivelul patru Dimensional 4D.

Prin urmare, meridianul vezicii biliare este folosit pentru a obţine mai mult control de către Archontici asupra funcţiilor corpului, pentru a-l controla şi conduce la nivel fizic.


Ciclul de viaţă al acestui parazit şi modul în care acesta intră în matricea fizică este similară oricărui alt parazit fizic (dezarhivarea programelor eterice).

Ingineria programelor eterice a proiectat entităţile Archontice ca paraziţi de suprimare, aceştia fiind o sursă majoră de control mentalo-vocal la nivel de conştiinţă.
 


Ciclul lor de viaţă, precum şi creşterea lor sunt similare cu cele ale MEDUZEI, corpul central fiind procesatorul care dezvoltă o întreagă familie de creaturi simbiotice în care centrul este părintele, de unde pornesc ramuri subsidiare, toate aceste procese întinzându-se de-a lungul tuturor meridianelor din organismul uman, prin circuitul sangvin şi limfatic, cu scopul de a controla Sistemul Nervos Central.
 

De obicei, centrul parental principal este situat în lobul temporal al creierului, deasupra urechii stângi sau drepte. Tentaculele pătrund prin gât în coloana vertebrală, creând rigiditate musculară, dureri musculare şi dureri de cap.


Aceşti paraziţi Archontici se pot muta în alte persoane vulnerabile, pentru a controla mintea acestora, un exemplu fiind acela în care un terapeut maseur transmite parazitul prin respiraţie sau prin atingere la alţi practicanţi care nu şi-au dezvoltat nicio protecţie, necunoscând acest tip de program non-terestru de căpuşare.

Oamenii au tendinţa de a acţiona excentric ; odată instalată această entitate, ei nu mai pot fi responsabili de schimbările personale şi psihice şi, în cele din urmă, în ultimele etape, ei devin maşini umane controlate fizic şi mental (automatisme) de către aceşti paraziţi Archontici.


Studii suplimentare : disfuncţiile vertebrelor C2 (Axis) şi C1 (Atlas) !


Bazându-mă pe cercetările în direcţia eliminării cu succes a paraziţilor suprimători din propriul meu corp, se presupune că cele două discuri vertebrale, ATLAS şi AXIS, vor fi prejudiciate prin infiltrarea parazitului.


În poză se vede punctul de intrare în meridianul vezicii biliare, precum şi intersectarea acestora cu coloana vertebrală şi nervii spinali :



Aceste implanturi se suprapun şi încalcă C1 şi C2 (vertebra laterală a mastoidianului oaselor şi vertebrelor), fiind sursa de manipulare a Anunnaki-lor, iar aceste tulburări pot avea legătură şi cu alte implanturi extraterestre.

   
 
(Nota MarYan : Iată cum apare conexiunea de care am amintit în Nota introductivă, referitoare la implanturile eterice reptiliene...)
 

Soluţia medicală prin consumul zilnic de Argint Coloidal (Argint Ionic) neutralizează, în timp, acest parazit de suprimare.

O metodă de corecţie a vertebrelor se numeşte „Atlas profilax” şi este un instrument similar cu un mic ciocănel care produce vibraţii pe marginile discului Atlas (vertebra C1), aceasta creând posibilitatea de a reveni la poziţia naturală a acestui disc, cea corectă, pe axul central al craniului, astfel încât gâtul să fie perfect echilibrat pe coloana vertebrală. Desigur că sunt mari controverse create în jurul acestei proceduri, deoarece aceasta trebuie cercetată în profunzime şi la nivel individual.



Aceste entităţi se hrănesc cu trăirile sufletelor umane.

Conducătorul celui de-al şaptelea cer Archontic (7D), numit Savaofom, a fost unul din „fiii diavolului”, pe care sectanţii îl identifică cu „Dumnezeul iudeilor”.


Doctrina Archonticilor este bazată pe un Cosmos alcătuit din 8 Ceruri.

Primele 7 ceruri au fost fiecare guvernate de un Archon (demiurg), asistat de o serie de îngeri archontici creaţi de el, cu scopul de a fi temnicerii sufletelor.

În al optulea cer (8D) locuieşte Mama Supremă a Luminii (SOPHIA).

Cel mai puternic dintre Archontici este Savaot, Dumnezeu-ul evreilor” şi „Tatăl diavolului. Lui i-a fost dată puterea supremă pe al şaptelea cer (7D).


Adam (partea bărbătească) a fost generat prin unirea cu „diavolul”, care s-a răzvrătit împotriva Tatălui său în toate şi prin instrumentul luiEva (partea femeiască) a dat naştere lui Cain şi a lui Abel. Cain l-a ucis pe Abel în lupta pentru câştigarea iubirii surorii lor, pe care amândoi o doreau.

Astfel, sufletele oamenilor, pentru a ajunge la Mama Supremă (Sophia), ar trebui să parcurgă Cunoaşterea (Gnoza), cale care permite ca umanitatea să scape de puterea lui Savaot, care ne-a ţinut în necunoaştere, prizonieri în corpuri pământene, de prea mult timp.


ARCHON(TIC)II, ca un mijloc uman de a nu atinge Cunoaşterea (Gnoza), au predicat „ascetica, „postul, cât şi traiul de multe ori în „sărăcie.

Botezul”, ca şi „Taină”, nu este altceva decât un ritual secret prin care Savaot închide cunoaşterea sufletelor, le aşteaptă prin discipolii săi când ele intră în această lume şi le eliberează la plecarea din ea.

Textele lor sacre, care confirmă cele spuse şi cunoscute de noi, sunt : Symphonia, Anabatikon, Allogenes.


Tertullian (scriitor creştin timpuriu) şi-a jertfit inteligenţa personală în schimbul ataşamentului puternic spre cele lumeşti, luptându-se cu gnosticii (cunoscătorii), deoarece el a crezut că această cale este greşită, care duce spre un câmp intelectual şi emoţional de eliberare.

Într-adevăr, doctrina factorului gnostic are o direcţie duală : o direcţie a gnosticismul în care se caută excesiv spiritualitatea foarte umflată... şi alta în care gnosticii se scaldă într-o anarhie etică, un libertinism absolut, desfrâu şi promiscuitate, nedându-se în lături de la nicio formă de corupţie, sex vulgar şi sălbatic, perversiuni abominabile şi destrăbălare.

Reprezentanţii gnosticismului se împart : în cei care fac legi şi le păstrează, iar, ca antipod, în cei care nu au nicio limită, nicio barieră… anti-nomişti „Anti-tactes” (duşmani ai legii şi ordinii).

Conducătorii şi reprezentanţii celor două direcţii diferite ale gnosticismului au pornit pe acest ultim drum care se numeşte Calea Nicolaiţilor şi Archonticilor”, pe bună dreptate o barbarie împotriva umanului.


În istoria gnosticismului au existat lupte între sectele cu direcţie „encratică” şi „antinomistică, ambele rămânând logice şi consecvente.

Dacă cineva doreşte să cunoască logistica intelectuală gnostică, mai bine s-ar documenta asupra istoriei acesteia şi abia atunci va putea înţelege mai bine de unde a luat naştere dictonul „SACRIFICIUM  INTELLECTUS” şi se va lămuri, cu siguranţă.

Reprezentanţii acestei tendinţe au fost în concordanţă nu numai în teorie, ci şi în practică, şi s-au folosit până la ultimul nucleu intelectual, până la absurd, în căutările lor intelectuale.


Cunoaşterea (GNOZA) care Eliberează, este calea prin care oamenii scapă de căpuşarea Archontică, dizolvând medical simbiotul din corpul lor (prin Argint Coloidal), căpuşare cu rol de releu pentru ARCHONI, rol care duce umanitatea în involuţie sau regresie evolutivă.

Când OMUL atinge Cunoaşterea, acesta se poate Înălţa, trecând de al şaptelea Cer, până la Mama Supremă a Luminii (SOPHIA), de acolo de sus putând reveni în această lume spre a o Elibera...


Bogdan Liviu BUNEA - Preşedintele „Atlantis Departament







Nota MarYan :

Iată şi o altă imagine oferită de Bogdan Bunea, în privinţa Archonilor, diferită faţă de cea din articolul anterior, dar care, în esenţă, cel puţin din perspectivă gnostică, este convergentă în mare parte.

Acum, la finalul acestui mesaj, simt că este necesar să subliniez apăsat faptul că nu preparatul biochimic propus de autorul articolului este Rezolvarea reală a „problemei” (poate fi de ajutor, într-adevăr, în acest sens – însă mai există şi alte tipuri de preparate, inclusiv metale mono-atomice – Aur, Argint, Platină etc. – de tip ORMUS), ci lucrul la nivelul corespunzător – MEDITAŢIA cu LUMINĂ, încorporând şi direcţionând LUMINA Vie, a dimensiunilor superioare, către zona-zonele afectate.

De aceea, MEDITAŢIA (cu LUMINĂ) Trăită Din INIMĂ, În INIMĂ este adevărata rezolvare a câtorva „probleme” pe care tocmai „le-aţi luat la cunoştinţă”, pentru a putea lucra cu mai multă eficienţă, „în cunoştinţă de cauză”...

...Nu degeaba este folosită expresia „LUMINA CUNOAŞTERII” : prin simpla Con-Ştient-izare, Atenţia fiecăruia va trimite Lumina direct în „cotloanele” acelor aspecte care, până atunci, „stăteau” în Intunericul Ignoranţei...

Spor la I-Lumina-Re prin (Re)Cunoaştere !


(P.S. : Urmează un nou articol despre acelaşi subiect, însă, în acelaşi timp, se cere cu mare putere acel Editorial promis de „anul trecut”..., în care vor fi integrate ultimele evenimente petrecute pe „Scena Pământului” cu ultimele informaţii despre evoluţia energiilor pe Pământ, pentru pregătirea „Evenimentului”...)
 

9 comentarii:

  1. toate bune si frumoase. inteleg ca aceste cuvinte vin de la un om plin de iubire, altruism, asa cum sunt fiintele din univers care ne ajuta. despre domnul bunea nu stiu ce sa zic. in ignoranta mea nu am auzit pana la acest articol de el. am intrat pe site-ul lui din curiozitate si...

    1 xau este aproximativ egal cu 1200 de usd. pentru informarea cititorilor. 1 xau este valoarea unei uncii de aur

    pe site-ul sau, domnul bunea comercializeaza aparate de energie libera. e ok. dar pretul? uitativa si veti ajunge la niste preturi exorbitante pentru majoritatea oamenilor. doar cei bogati isi permit sa cumpere de la dansul. si atunci imi pun intrebarea - unde este iubirea, altruismul sau? aceste doua sentimente nu sunt caracteristice archonilor. ele sunt sentimente caracteristice lucratorilor in LUMINA.

    un generator de energie libera de 10 kw (cam cat consum eu pe luna acasa) valoreaza 606 xau. la 1.200 usd/xau fac peste 700.000 usd. cine isi permite acest pret? sau poate gresesc.

    nu judec pe nimeni. este alegerea lui ce preturi pune pe echipamentele lui. am facut doar un comentariu.

    daca gresesc in calculele mele, imi cer iertare anticipat celor fata de care am gresit

    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. mai adaug inca ceva. inca din anii 60, s-a dovedit ca vitamina b17 este cea mai puternica vitamina impotriva cancerului (fac exceptie aici de faptul ca iubirea fata de Creator, mai presus de toate pamantesti, este singurul remediu pentru o viata implinita). toate concernele si unele guverne (controlate de fortele intunericului) au interzis aceasta vitamina si unele produse din care aceasta este extrasa. si atunci imi pun intrebarea ? de ce argintul coloidal? daca este asa cum se spune si poate elibera de archoni, de ce mai este pe piata? oare acestia, prin cei pe care-i controleaza nu scot de pe piata acest produs? si chiar e argint coloidal?
    este adevarat ca influenta acestora, in ultimii ani a scazut si va scadea pana la eliminare. dar degeaba luam tot felul de antidoturi, daca in suflet nu vom avea iubire. celor care au nevoie si sunt in greutati, le spun mereu ca nu se pot vindeca daca au tot felul de atasamente, daca nu pun pe primul plan iubirea si mai ales iubirea fata de cel care ne-a Creat. pentru ca suntem fiinte divine si din TATA am venit.
    degeaba ne rugam la toti sfintii si Tatalui, daca dupa aceea vorbim urat, judecam, blama, sufletele noatre surori. oare cand vom lua aminte la comportamentul sirusienilor, pleiadienilor, arcturienilor, etc., care ne iubesc fara atasamente, interese si pentru care Creatorul este iubirea fundamentala. interesul universal este iubirea si dainuirea ei in univers. dar acesta nu este un interes meschin
    namaste
    anonim-bogdan

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Bogdan (anonim) şi dragi prieteni,

    După mica "intervenţie" de la comentariile articolului anterior, acum "se cere" acelaşi lucru încă de la următorul articol din această interesantă Categorie - semn că bine am spus că acest Subiect este chiar "provocator"...

    Dragilor, se pare că încă este prea greu ca "să fie ţinută în frâu" mintea umană cea atât de "judecătoare"...

    ...Da, putem comenta până mâine şi apoi s-o luăm de la capăt în privinţa "atitudinii fnanciare" a autorului articolului, şi despre "multe, foarte multe altele", însă CE LEGĂTURĂ DIRECTĂ are suma cerută pentru device-urile sale cu informaţia "medicală" precisă oferită aici ?, care, după cum spuneam, chiar are grad bun de veridicitate...

    ...Una din "problemele" umanităţii, în prezent, este faptul că o mare parte din oameni nu mai pot vedea imaginea corectă a ceea ce li se transmite, ca imagini şi informaţii, ci doar ceea ce vor şi cred ei că văd, după ce acestea sunt trecute prin FILTRUL propriilor lor percepţii, ca printr-o PRISMĂ (până şi psihologia formală a realizat acest aspect)...

    Aşadar, degeaba se face apel la Centrare şi Responsabilizare a Fiinţei care ajunge în faţa vreunui material de pe acest blog, căci mintea sau "copilul infantil" face tot ceea ce ştie şi crede că este mai bine - de altfel, ca orice copil care ştie doar de joacă şi de jucării ...

    Deci, se poate înţelege foarte bine acest lucru, mai puţin faptul de A JUDECA şi de a comenta ceva ce nu are directă legătură cu subiectul abordat...

    Într-adevăr, nu este uşor ca, după vieţi şi vieţi întregi în care oamenii s-au judecat şi s-au condamnat unii pe alţii "la moarte" (omorându-se, realmente, puţin câte puţin, în urma relaţiilor toxice pe care le-au generat), deci nu este uşor să treacă rapid şi "instant" la un nou mod de a trăi, cu o Nouă Atitudine...

    Articolul acesta, ca şi toate celelalte de pe blog, nu are rol doar de informare - pentru a ajuta în luarea deciziilor de acţiune a fiecăruia - cât mai ales de a fi OGLINDĂ pentru fiecare care vine în contact cu aceste "Energii".

    Atitudinea pe care fiecare o are în acel moment este o NOTĂ care îl "defineşte", cel puţin în acel moment - şi, credeţi-mă, chiar nu este nevoie ca toată lumea să afle "cum arată înteriorul", prin ex-punere în faţa tuturor.

    Aşadar, aici nu este vorba de "a închide guri", ci de a face apel la Responsabilitate şi, MAI ALES, LA O INIMĂ DESCHISĂ ŞI O MINTE TĂCUTĂ, ATUNCI CÂND "SE DESCHIDE GURA".

    Altfel, "s-a terminat" : se intră în "spirala minţii", cu "comentarii la comentarii la comentarii" care, credeţi-mă, este efectiv "infinită". ŞI NU ACESTA ESTE ROSTUL !...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât despre Bogdan Bunea şi device-urile lui, el ştie cel mai bine preţurile acestora. Este ALEGEREA lui şi este un aspect elementar să o respectăm. Dacă "nu ne place", "nu-i bai" - mergem mai departe şi "ne vedem de Cale", fără să deranjăm pe nimeni.

    Vedeţi cât de SIMPLU poate fi ?... Însă mintea nu se pote abţine dacă nu judecă ea, măcar "o ţâră", şi, mai ales, dacă nu "se răcoreşte", condamnând...

    Ca şi în "comentariul" din articolul anterior (de fapt, un "copy-paste" de pe alt blog), am putea spune şi faptul că "mare dreptate are totuşi, autorul acelei "radiografii" despre umanitate şi despre oameni, în general"). Însă, acesta este rostul nostru - să ne concentrăm atenţia şi energia noastră, dând Putere, unor "tare" şi "defecte" de care ne lovim aproape zilnic în relaţii ?

    De aceea sunt nevoit să re-amintesc de fiecare dată că, ACOLO UNDE SE DUCE ATENŢIA NOASTRĂ, ACOLO SE DUCE ŞI ENERGIA NOASTRĂ, ŞI CHIAR O PARTE DIN FIINŢA NOASTRĂ (Noesică).

    Dacă vă place, totuşi, să persistaţi în această atitudine, atunci aceasta este alegerea voastră, şi iar "nu-i bai", însă, cel puţin să încercăm să afectăm cât mai puţin enegiile din jur, mai ales din spaţiul zis "public".

    ...Iată, în concluzie, ce "minunate oglinzi" sunt şi archonii ăştia : prin aceste subiecte "ies la suprafaţă" atâtea lucruri interesante cu care avem de lucru... Altfel, cum am fi aflat de tot acest "şantier" ?

    De aceea, să mulţumim fiecărei situaţii pentru lecţia pe care o are de oferit, apoi să o Eliberăm, ca Energia sa să meargă acolo unde îi este locul, în timp ce nouă nu ne rămâne decât să Trăim, în Pace şi cu Bucurie, şi, cât ne permitem, şi în IUBIRE.

    Cu acelaşi drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aşa este MarYan, Calea este lungă şi pentru mulţi dintre noi mai durează până când vom gândi, spune şi acţiona numai din Inimă, dar important este că suntem pe Drumul cel bun.
    Cu drag,
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  6. draga maryan. nu judec. o spun si o sa o mai spun. legatura cu ceea ce el a spus, eu am vazut-o altfel. accept adevarul, accept si iubirea, accept si ca poate ce a spus el, este adevarat. ma intrebam numai, ca si cobra, daca oamenii plini de iubire si adevar sunt si altruisti. si invers. de aceea am facut paralele cu mecanismele lui. poate judecata mea nu e corecta ( si nu judec). DAR ATAT AM PUTUT SA INVAT DIN FAPTELE ALTOR CIVILIZATII CARE NE AJUTA - si anume ca iubirea, adevarul si altruismul sunt legate. deci la asa preturi puse,doar pentru ca cineva sa se imbogateasca, (atat timp cat energia libera va fi data omenirii gratuit, mai devreme sau mai tarziu) si nu din altruism, imi pun ointrebare in legatura cu adevarul spus de el. pot si eu sa verific si gradul de adevar dar deocamdata prefer sa-l masor cu inima. si nu prea iese nimic. deci te rog sa ma crezi ca nu judec. ca suflet il iubesc, asa cum iubesc toti oamenii, indiferent de caracter si ceea ce fac. deci m-am referit doar la gradul de adevar. si daca nu cumva e o intoxicare. cam asta am vrut sa reiasa din ceea ce am spus mai sus. acum o spun pe direct. poate Tatal o sa ne dea ocazia sa ne cunoastem.

    cu iubire divina, de la suflet la suflet

    bogdan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Bogdan,
      Cred că toate aceste "con-versaţii" au pornit de la o anume confuzie, legată de premisa că autorul articolului este o fiinţă "plină de iubire şi adevăr"...

      Din păcate, nu sunt în măsură să afirm aşa ceva, căci în primul rând nu-l cunosc pe acesta, Bogdan Bunea. Eu am postat materialul său referindu-mă strict la informaţia transmisă de acesta - şi nu la "caracterul" sau gradul lui de Iubire.

      În privinţa asta, dacă "ne luăm la bani mărunţi", cu toţii, nu ştiu cine ar mai avea dreptul să scrie ceva "despre Iubire", cu atât mai mult "pentru Iubire"...

      Fiecare Finţă are una sau mai multe calităţi în care este "chiar bun" în acea/acele privinţe (chiar şi despre archoni, de exemplu, putem spune că sunt foarte buni strategi, cu mari capacităţi organizatorice şi multe altele...) şi, dacă interacţionăm la un moment dat cu acel aspect, nefiind "întâmplător", poate că avem ceva de învăţat din acea experienţă sau informaţie...putându-ne "bucura" de aceasta, indiferent de "nota generală" a persoanei respective.

      Să ne re-amintim că mai nimeni dintre cei încarnaţi pe Planetă nu este "alb" sau "negru", ci doar nuanţe-nuanţe...

      De aceea crezul personal este că merită să folosim sau să evidenţiem ceea ce este util, la modul general, în timp ce aspectele care "nu ne convin" le putem lăsa "în Plata Domnului", fără a intra în detaliile acestora.

      Punctual, legat de subiect : păi dacă şi Cobra a vorbit aproape la fel de precis şi tehnic despre implanturile archonice de tip parazitar, sincer mă întreb unde ar fi "intoxicarea" pe care o suspectezi ? Autorul articolului nu face decât să meargă mai în adâncime, în detalii de tip medical, care pot fi "şocante", şi chiar sunt şocante - însă simt că acum a sosit vremea de a pătrunde direct, fără menajamente, şi în aceste "detalii" pe care fiecare dintre noi le-a suportat atâta amar de vreme...

      Căci "Vremea a Sosit", iar şocul Adevărului poate izbi mai ceva ca un val tsunami, chiar și pe cei care "sunt familiarizaţi" cu zisele "conspiraţii" şi Adevăruri ascunse.

      De aceea, în concluzie, este alegerea ta să fii sceptic - şi este minunat, asta arată că eşti o Fiinţă care nu îşi predă Puterea Suverană cu uşurinţă, primului Matrix pe care l-ar întâlni pe Cale - însă rugămintea este de a nu mai "măsura" o informaţie după propriile "talere", căci s-ar putea ca să nu corespundă cu o Realitate mai înaltă.
      Este doar o probabilitate, nu un "Adevăr Absolut"...

      În rest, ce mai pot adăuga, decât că sper că ai înţeles că mă refeream la o "judecată" mult mai subtilă decât cea "obişnuită", cea care aparţine "Matrix-ului de dincolo de Matrix, ca un fel de "vis în vis din vis" şi care, odată lucrat cu aceasta, ne poate creşte semnificativ şansele reale de a vedea, cu Adevărat, "Lumina din capătul Tunelului"...

      Eu îţi mulţumesc pentru participarea ta la această mai precisă conturare a acestei situaţii, şi eşti oricând binevenit aici, cu tot dragul şi Iubirea Inimii care SUNTEM...

      Cu aceeaşi Iubire Divină şi acelaşi drag,
      MarYan


      Ștergere
  7. Foarte interesant articolul , pe de o parte si foarte "'infricosator" , pe de alta parte . Chiar daca are numai 70 % "adevar divin" nu cred ca cei care citesc aceste informatii pot sa stea "relaxati" caci una inseamna ca pericolul sa fie undeva , in exteriorul tau , vag definit si nu bine precizat si alta este sa ti se spuna ca cea mai mare parte a omenirii (implicit si fiecare dintre noi) are implantata in propriul corp archoni eterici care , cu timpul , preiau controlul fizic si mental . Nu vreau sa intreb cum se pot depista acei archoni in corp , daca se pot identifica sau daca ei sunt responsabili pentru o sumedenie de multe alte boli la care nu li s-a gasit cauze si tratament inca ci daca Sufletul ( spiritul ) nostru nemuritor poate sa "anihileze" singur acei paraziti archonici ai trupului muritor , in ideea ca acesta "s-a resemnat" din diverse motive , fie ca nu-l ajuta argintul coloidal ori alte metale mono-atomice fie ca nu stie de existenta acestor paraziti "extraterestri ".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că un "concentrat" de întrebări, Aurel, ai adus odată cu revenirea ta în zona comentariilor...

      În primul rând, în aura oamenilor nu sunt prezenţi "archoni eterici", ci implanturile acestora, care pot ajunge până la prezenţe reptiliene - care, în ultimii ani, sunt tot mai rare, prin intervenţia ET binevoitori şi a celor din Mişcarea de Rezistenţă care "curăţă" tot mai mult Planeta de aparatura responsabilă de toate cele ce tu ai citit în articolele trecute sau viitoare...
      De fapt, următorul articol din această serie, proaspăt apărut, despre Paraziţii astrali şi eliberarea de aceştia şi de entităţi astrale, va oferi răspunsuri la majoritatea întrebărilor tale.
      Identificarea prezenţei implanturilor archonice în aură se poate face, simplu, prin observarea manifestărilor persoanei respective : gradul de centrare, relaxare, detaşare sau, din contră, de supărare, depresie şi, mai ales, de mânie şi furie, ne arată intensitatea prezenţei implanturilor archonice în aura respectivei fiinţe.
      Cât despre anihilarea" acestui "parazit archonic" de către Suflet (Spirit), răspunsul este foarte simplu : Sufletul şi, cu atât mai puţin Spiritul, "nu-şi prinde mintea" cu aşa ceva, pentru că asta este "treaba minţii" Fiinţei respective.
      Altfel spus, aceste implanturi se datorează ataşamentelor mentale şi emoţionale care au atras, prin Pezonanţă, prezenţa şi activarea acestor structuri eterice archonice. Sufletul trimite Lumină către persoana pe care o "guvernează", însă doar mentalul respectivului poate alege să recepţioneze şi să folosească această Lumină în acest sens, sau "să nu o bage în seamă", deloc...
      În ultimă instanţă, Sufletul gestionează, iar "Spiritul nemuritor" observă această "experienţă de viaţă" reprezentată şi de acest fenomen. Şi, cum, până la urmă dorinţa Spiritului este de a experimenta cât mai multe şi cât mai diverse experienţe, evident că nu va interveni direct în aceste exeprienţe ale "personalităţii" care, aparent paradoxal, sunt chiar preţioase pe Calea Evoluţiei Fiinţei...
      Cu acelaşi drag,
      MarYan.

      Ștergere