miercuri, 16 septembrie 2015

COBRA : ACTUALIZARE a Situaţiei în Sistemul Solar (13 septembrie 2015).



ACTUALIZARE
a Situaţiei în Sistemul Solar

13 septembrie 2015





Nota MarYan :

O nouă Actualizare a Situaţiei în Sistemul nostru Solar ne este oferită prin Cobra, de către MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ, într-o perioadă în care, aşa cum deja observăm de ceva timp, ne apropiem tot mai rapid de mult aşteptata „Linie dreaptă” sau „Ultimă turnantă” a Eliberării Planetare – aspect evidenţiat inclusiv prin eliberările de ostatici din ultima vreme (de care aminteşte Cobra).

O observaţie interesantă se referă la ceea ce şi noi am punctat în PoVestea corespunzătoare, referitoare la REFUGIAŢI, anume că acest „exod” reprezintă o Manipulare a Forţelor Cabalei care doresc să perturbe în mod cât mai amplu funcţionarea Societăţii Europene (zisa „Uniune Europeană”) prin infiltrarea „teroriştilor” (de fapt, veţi vedea cine sunt aceştia...) pentru a provoca cât mai mult Haos în Europa – ceea ce, parţial au şi început să facă...

...Iar alt aspect se referă la accelerarea ProiectuluiDEZVĂLUIREA” (din toate punctele de vedere), pe ale cărui „valuri energetice” am simţit şi noi impulsul irepresibil de a materializa, în fine, SERIALUL despre „Momentul 11 septembrie 2001 şi ConTextul şi Semnificaţia acestuia”, prin ultimele articole de pe blog, din aceste zile – aceasta, deloc întâmplător, tocmai în această perioadă în care aflu că, tot în aceste zile, tot mai multe voci autorizate de la PENTAGON încep să iasă la rampă şi să spună adevărul despre manipularea existentă !

Iată Mesajul lui Cobra, care ne confirmă că situaţia se „încălzeşte” din ce în ce mai tare :





Curăţarea Gupului Chimera continuă.

CHIMERA încă mai are un foarte mic număr de pleiadieni, siriusieni, andromedani şi reprezentanţi ai altor rase stelare ale Luminii, deţinuţi ca ostatici, adânc în interiorul fortăreţelor de pe staţiile de implanturi de peste tot prin Sistemul Solar.

Acest mecanism de deţinere de ostatici este o unealtă foarte eficientă pentru a întârzia rasele mai sus menţionate în progresul lor către Eliberarea acestei Planete.

Mulţi din aceşti ostatici au fost eliberaţi în timpul operaţiunilor Forţelor Luminii din ultimele câteva săptămâni, iar ceea ce a rămas este de aşteptat ca să fie eliberaţi foarte curând.



Procesul „Dezvăluirii” se accelerează.

Anumite informaţii care anterior erau limitate la media alternativă, acum ating media principală.

În sfârşit, oamenii de stiinţă încep să înţeleagă importanţa CÂMPURILOR DE TORSIUNE care, de fapt, sunt translaţii ale Anomaliei Primare în Continuum-ul Spaţiu-Timp.
 
Aceasta le va permite ca să înceapă să propună Modele Cosmologice mai precise, ceea ce va îmbunătăţi drastic înţelegerea noastră despre Univers


 
„Trăgătorul de alarmă” COREY GOODE a realizat o descriere destul de bună a LOC („Lunar Operations Command” – „Comandamentul de Operaţiuni Lunare) aşa cum era înainte de 2012...

... şi a vieţii în interiorul Programului Spaţial Secret, aşa cum a fost înainte de 2012.


Aici aş dori să adaug că, de curând, există multă activitate a Forţelor Luminii pe Lună, în special pe partea vizibilă de pe Pământ.

Multe Staţii Lunare sunt construite în prezent, care vor asista Operaţiunile finale ale Eliberării Terrei.

Mişcarea de Rezistenţă a construit o bază mică, dar de importanţă strategică, în zona de lângă Craterul Mersenius. Am realizat această fotografie a Craterului Mersenius, acum câteva săptămâni, şi puteţi simţi energia :



Forţele Luminii au comunicat că intrăm în faza următoare a PROCESULUI DEZVĂLUIRII şi că aceasta este foarte important pentru cei „din interior”, care au informaţii cu care să iasă la lumină, prin media alternativă.

Cu toate că unii dintre aceşti „oameni din interior” s-ar putea teme de consecinţele prezentării informaţiilor, aceştia au nevoie să înţeleagă că eliberarea acestor informaţii le oferă multă protecţie suplimentară din partea Forţelor Luminii, pentru că expunerea adevărului creşte Fluxul Luminii prin sistemul lor energetic.

Eliberarea informaţiei credibile este unul din paşii cruciali în Procesul Eliberării Planetare.


  

Archonii încă încearcă să suprime Vortexul Zeiţei SAMARRA, în zona Siria şi Irak, prin folosirea mercenarilor din Statul Islamic, pentru a distruge PALMYRA, un frumos oraş roman din Siria.

Mulţi din aceşti mercenari sunt acum infiltraţi în Europa, ascunşi în valurile de refugiaţi şi sunt, de fapt, reptilieni în corpuri umane clonate care au venit pe Terra în timpul invaziei Archonice din 1996.

Planul Archonilor este de a repeta ceea ce s-a petrecut cu Imperiul Roman în Secolul al 4-lea, cu valurile de invadatori care au distrus civilizaţia romană.

Planul lor NU va reuşi, de această dată.


Energiile din cea de-a doua parte a lunii Septembrie sunt aşteptate să fie destul de intense, cu toate că Forţele Luminii nu se aşteaptă la nicio schimbare drastică în această fereastră de timp.

Rămâi vigilent, dar în acelaşi timp, înrădăcinat şi calm.


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu