marți, 24 mai 2016

COBRA : ACTUALIZARE a Situaţiei din SISTEMUL SOLAR (23 mai 2016).



ACTUALIZARE
a Situaţiei din SISTEMUL SOLAR

– 23 mai 2016 –





Nota MarYan :

Iată şi o ultimă actualizare venită prin Cobra, care radiografiază situaţia generală ce porneşte chiar de la marginea Sistemului nostru Solar şi ajunge până la aspectele concrete de pe Planetă, ce ţin de Sistemul financiar şi  de posibila sa Resetare...

Într-adevăr, după cum se evidenţiază tot mai des, deşi aparenţele par a duce către o imagine de „Sistem de Control ce merge înainte, fără păs”, iată că şi dinspre sursele Mişcării de Rezistenţă vin aceleaşi imagini pe care le promovăm şi noi, ce par a indica faptul că „în spatele Scenei” au loc mişcări tot mai puternice ce apropie tot mai mult acel mult-aşteptat Moment al Resetării (Financiare şi nu numai) - în fapt, al începerii realului Proces de Eliberare Planetară.

De aceea, informaţiile noastre ne indică un nivel fără precedent de Lumină în interiorul Sistemului Solar, ce pare a ajunge deja în jurul a 95% (!) şi, poate cel mai important, situarea dragei noastre Planete în pragul Ascensiunii la nivelul 5D – în corp fizic, căci în corp astral se pare că mai demult a depăşit acest nivel !

Iată că, din aceste perspective de vedere (ca Viziune), imaginile oferite de Cobra şi Corey Goode – ale unei apropiate şi chiar iminente RESETĂRI Planetare – nu sunt deloc exagerate, urmând doar ca noi să decidem în mod colectiv, prin alegerile noastre, ale fiecăruia (dar, mai ales, ale Mamei-Pământ!), CÂND anume ar putea avea loc acest mult-aşteptat Moment.

Dar iată ultima (Po)Veste transmisă de către Mişcarea de Rezistenţă prin unul din mesagerii săi de bază, Cobra :






Norul OORT, care se extinde la câţiva Ani-Lumină dincolo de marginea Sistemului nostru Solar, este plin de Nave-Mamă ale Confederaţiei Galactice – o mare alăturare a reprezentanţilor a sute de mii de rase pozitive de pe întreg cuprinsul Galaxiei.

Toţi aceştia s-au adunat în acest loc, pentru a ajuta în procesul de „Penetrare prin Compresia (Luminii)” a Pământului.

Forţele Luminii (Rasa Centrală, Confederaţia Galactică, Pleiadienii, Siriusienii, Andromedanii, Arcturienii, Rezistenţa ş.a.) încă lucrează la dizolvarea Barierei CHIMERA din regiunea terminală a HelioSferei de la marginea exterioară a Sistemului Solar.

Unul dintre motivele pentru care aceasta durează atât de mult este faptul că toate Programele Spaţiale Secrete (PSS) iniţiate de pe Pământ au fost infiltrate de către Chimera, în ultimele decenii :



Grupul Chimera a manipulat facţiunile din PSS unele împotriva celorlalte, controlând fluxul de informaţii şi dictând cursul evenimentelor din interiorul Sistemului Solar prin luarea ca ostatici a unor reprezentanţi-cheie din cadrul facţiunilor PSS.

Toate facţiunile PSS care nu au fost sub controlul şi manipularea Chimera s-au alăturat deja Confederaţiei Galactice, în cursul anului 2012 sau chiar mai înainte.

Acesta este motivul pentru care Mişcarea de Rezistenţă a crezut că, deja din anul 2012, Sistemul Solar era eliberat de sub controlul întunericului...

După cum spuneam, în prezent Forţele Luminii iau măsuri pentru a limita infiltrarea Chimera din cadrul tuturor Programelor Spaţiale Secrete iniţiate de pe Pământ.

Aceste acţiuni includ şi Tehnologia STARDUST („Praf Stelar”).

Forţele Luminii au construit o Reţea de Camere Tahyonice avansate, precum şi o Reţea de Pietre Cintamani, pe toate corpurile principale din Sistemul Solar (N.MY.: Planete şi Sateliţii principali), pentru a crea un câmp energetic de sprijin, în procesul Penetrării prin Compresie de către Lumină.

Această Breşă prin Compresie va reprezenta Momentul Fazei de Tranziţie pentru Societatea de la Suprafaţa Planetei.



Înainte de Eveniment, un imens Val de Energie va trece prin aceste Camere Tahyonice şi Pietre Cintamani care va spăla tot întunericul rămas şi, cel mai important, toate anomaliile plasmatice din acest Sistem Solar.
  
Sursa reală a Întunericului este reprezentată de către Planul Plasmatic (N.MY.: Cobra se referă, punctual, la deja cunoscutele structuri, numite de către el Anomalie Plasmatică Primară şi Entitate Plasmatică Yaldabaoth) care, fără acesta, toţi Membrii Cabalei de pe Planetă nu ar mai fi decât un grup de bătrâni neputincioşi...



După cum am mai scris, o operaţiune importantă a Forţelor Luminii la Suprafaţa Planetei este reprezentată de VINDECAREA Portalului Congolez, punctul-focar al Invaziei Archonice din cursul anului 1996.

Invazia archonică din 1996 a dus la pierderea vieţilor a doi foarte puternici LUPTĂTORI AI LUMINII, ambii fiind eliminaţi de către Cabală în data de 10/11 ianuarie 1996 (exact în aceeaşi zi în care Cabala mă ameninţa şi pe mine!) :


şi


Invazia din 1996 este menţionată în mod deschis în această reclamă a noului film „Ziua Independenţei”...

(Nota MarYan : Într-adevăr, sunt cel puţin fascinante aceste sincronicităţi : acest celebru film, „Ziua Independenţei”, a fost lansat chiar în anul 1996 !, în timp ce acum, când Cobra & Corey Goode şi alţii vorbesc de oportunitatea Eliberării Planetare în preajma „Zilei independenţei” a SUA, respectiv în perioada 1-8 iulie 2016, iată că lansarea Părţii a doua a acestui film este programată, după 20 de ani, exact pe... 1 iulie 2016 !)



Procesul DEZVĂLUIRII continuă şi nimeni nu-l mai poate opri.

În mod „hilar” (comic), Hillary Clinton se pregăteşte de propria ei versiune a „Dezvăluirii parţiale”...



...NASA începe să investească în călătorii inter-stelare...

...În timp ce AUDI îşi va poziţiona pe Lună modulul său lunar QUATTRO :



Pe frontul financiar, Cabala avansează în linişte cu planurile sale pentru o societate globală cu numerar digital (N.MY.: Bani fizici eliminaţi şi înlocuiţi cu cifre pe computere).


...Şi încă mai deţin controlul asupra celor mai multe Bănci Centrale de pe Planetă, inclusiv din Rusia.

Cu toate acestea, planurile lor nu vor reuşi, pentru că, în acelaşi timp, ALIANŢA ESTICĂ avansează cu pregătirile pentru RESETAREA Financiară.

Iar oamenii, în majoritatea lor, sunt în sfârşit pregătiţi (psihologic) pentru a primi Venitul de Bază Necondiţionat – după cum sugerează acest sondaj.


Victoria LUMINII !




5 comentarii:

  1. Multumesc pentru efortul depus de a ne aduce informatiile lui Cobra,si nu numai!
    Pot sa indraznesc sa va rog sa traduceti si interviurile sale?Stiu ca sunt foarte lungi si poate nu va permite timpul, dar poate...!
    Inca o data multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca o injectie cu Hopium. Bagati baieti, bagati, iar Cabala merge mai eparte nestingherita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iată, prin comentariul anterior, încă o scurtă şi concentrată mostră de "şmekerashi" (mult mai numeroşi decât am crede şi am spera, la prima vedere), adică de "băieţi deştepţi" care "ştiu ei mai bine cum stă situaţia"... în fapt, plictisiţi "băgători în seamă" şi comentatori la orice mişcă în ţara asta...

    Îmi pare rău, dar din nivelul de percepţie şi folosire a instrumentului Inimii (pentru a Simţi realitatea unor informaţii din spatele unor CuVinte) se remarcă, foarte simplu, DIN NOU, Nivelul general de Conştiinţă din această Zonă geografică...

    Cât despre rugămintea de traducere a interviurilor lui Cobra, chiar îmi pare rău că nu am timpul necesar acestui proces - însă, ajutoare sunt oricând bine-venite.

    MarYan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim pentru efortul depus ptr informarea noastră..nu băgați va rog in seamă conștiințele mediocre..!
    Suntem alături de voi..frații noștri!
    Vă trimitem lumină si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru informatiile aduse si distribuite prin acest site, acestea inseamna Lumina

    RăspundețiȘtergere