marți, 19 iulie 2016

COBRA : Condiţiile PREDĂRII (14 iulie 2016).



Condiţiile PREDĂRII

– 14 iulie 2016 –





Nota MarYan :

Iată, pe 14 iulie, de Ziua Franţei (şi, din păcate, şi „ziua” Atentatului de la Nisa...), Cobra re-vine cu un alt mesaj de actualizare a Situaţiei Planetare – unul, pe cât de scurt şi concis, pe atât de con-centrat ca informaţie.

Deşi sună foarte „incitant” acest titlu – „Condiţiile (Termenii) Predării” Cabalei – poate că tot mai mulţi dintre voi priviţi astfel de informaţii cu tot mai mare scepticism şi ne-încredere...

De aceea suntem nevoiţi să repetăm atât de des : deşi am avea suficiente şi solide motive de a întreţine o astfel de atitudine (de scepticism în faţa informaţiilor venite de la el) – mai ales după momentele cu „Căderea Voalului” din primăvara anului trecut, urmate de anumite intervenţii ale lui Cobra despre care vom vorbi la momentul potrivit, în următorul Editorial – totuşi, precum am punctat şi în mesajul anterior al lui Cobra, din 22 iunie 2016, este important ca, fiecare dintre cei care sunt preocupaţi de ceea ce se întâmplă pe Planetă şi care se află în Procesul de Trezire, odată cu cea Planetară, să aibă o atitudine cât mai echilibrată cu putinţă...

...Mai ales în aceste vremuri atât de „tulburi”, în care vibraţiile fiecăruia sunt atât de intens amplificate de energiile tot mai intense care pătrund pe Planetă, cu fiecare lună care trece !

Sigur, acest ECHI-LIBRU se bazează pe o Fundaţie Informaţională cât mai solidă cu putinţă – altfel spus, Pacea şi Echilibrul interior sunt bine „aşezate” atunci când informaţiile sunt SIMŢITE la nivelul lor cel mai profund.

Şi, dacă la capitolul „simţire” încă mai este de lucru, atunci nu rămâne decât să luaţi ca „ipoteză de lucru” ceea ce transmitem şi noi, aici, pe acest blog : acest mesaj al lui Cobra prezintă un Adevăr Divin de aproximativ 75%, care ne sugerează faptul că, deşi nu se află la cel mai înalt nivel de exprimare a Adevărului, totuşi, acest Mesaj poate fi luat în seamă, ca exprimând o Esenţă informaţională reală, inclusiv în privinţa anumitor detalii.

Insist pe acest aspect, deoarece acest mesaj este, cu aevărat, important : Cobra confirmă ceea ce Fulford tot strigă de ceva timp (ce-i drept, de ani de zile, de aceea acesta s-a de-credibilizat atât de mult)... că, în prezent, au loc negocieri foarte dure legate de viitorul Cabalei pe Planetă – care, iată, „are Zilele (libere) numărate” !

De aceea, concluzia este foarte importantă : deşi, în acest moment, nu putem vorbi de vreo „iminenţă a Evenimentului”, în acelaşi timp putem trece peste scepticismul celor care spun că „viitorul va fi acelaşi, ca şi până acum”, transmiţând cu încredere şi speranţă faptul că, în prezent, Cobra ne confirmă faptul că suntem în pragul unor transformări majore la nivel social...

Pentru că nu doresc ca acest scurt mesaj să aibă o Notă Personală mai mare decât lungimea mesajului propriu-zis, mă opresc aici, cu speranţa că vă veţi oferi curajul de a Simţi vibraţia Veridicităţii din cuvintele expuse, eliberându-ne, astfel, de scepticism şi negare ! :






În prezent, în spatele scenei au loc negocieri de predare a Cabalei, iar oamenii au dreptul de a şti ce se petrece şi de a-şi expune punctul lor de vedere.

De aceea, eu (Cobra) aduc în atenţia tuturor şi pentru discuţii, termenii Predării.


Facţiunea ROCKEFELLER, cel mai probabil va lupta până la finalul lor amar, însă restul Cabalei va ceda în momentul în care situaţia va deveni prea nesigură pentru aceştia.

Tot mai multe facţiuni pozitive devin din ce în ce mai nerăbdătoare şi tot mai capabile în a înlătura Cabala de pe Planetă.

Tot ceea ce este negociat cu ROTSCHILD-ii trebuie negociat şi cu IEZUIŢII şi cu Familiile NOBILIMII NEGRE.

Grupul CHIMERA nu este implicat în aceste negocieri...




Scopul negocierilor este acela de a se realiza o tranziţie paşnică, fără răzbunare împotriva Cabalei.

Aceştia vor primi anumite ASIGURĂRI :

1. Ei pot obţine asigurarea că nu vor fi eliminaţi de pe Planetă, de către oricare dintre facţiunile principale de pe Pământ.

2. Ei îşi pot păstra CASTELELE lor kitsch-ioase („de prost gust”) şi stilul propriu de viaţăînsă doar atât !, astfel încât sumele din conturile lor să nu mai depăşească câteva miliarde de dolari.
Nu vor mai exista mii de miliarde de dolari în conturile lor bancare, cu care să mai poată influenţa Agenda Planetară ; fără control asupra mass-media ; fără acces la tehnologia avansată ; fără vreo poziţie de putere, de niciun fel.
Ei vor fi integraţi în Noua Societate ca şi „cealaltă parte a consilierilor monetari”, oferindu-li-se o şansă de re-integrare ca şi „Membri onorabili ai Noii Societăţi”, după ce vor accepta Predarea în Lumină.

(Nota MarYan : În alte traduceri de pe alte site-uri a apărut formula „Membri de onoare ai Noii Societăţi”, ceea ce este exact „pe dos”!
Membrul de onoare” este cel „onorat” de către ceilalţi, pe baza unor merite evidenţiate, în timp ce „membrul onorabil” este cel cel care „aduce onoare” sau „dă onorul” – precum militarul – acelei structuri, respectiv „Noii Societăţi”...)
   



Aceştia vor trebui să îndrepte (să vindece) căile şi metodele lor :

1. Ei vor trebui să cedeze imediat controlul mondial asupra Sistemului Financiar, mass-media, armată şi politică, astfel încât Resetarea să poată începe în mod paşnic, pe măsură ce tot mai multă asistenţă necesară este acordată Omenirii.

2. Ei vor trebui să apară în faţa unei Comisii a Adevărului şi a Reconcilierii, precum au fost cele din Africa de Sud, care au avut destul de mult succes.

3. Ei vor trebui să co-existe, în mod paşnic, cu umanitatea.
O singură greşeală – şi vor fi înlăturaţi !


Aceste condiţii sunt cele mai favorabile pe care le pot obţine pentru ei.

Din acest motiv, mulţi dintre aceştia vor încep să coopereze şi să accepte Lumina, în mod real.

Mulţi dintre aceştia s-au născut sau au fost forţaţi să pătrundă în Structura Illuminati, împotriva liberei lor alegeri, astfel că mulţi dintre ei acţionează pe baza unor traume profunde.

Însă, cei care refuză să coopereze, vor fi luaţi în Soarele Central Galactic, după Eveniment (N.MY.: Pentru o altă „Resetare” , de data aceasta la nivelul propriei lor Fiinţe-Suflet).

De asemenea, dacă aceştia nu cooperează, şi încă rapid, condiţiile de negociere se pot schimba, pentru că situaţia Planetară şi Cosmică se schimbăSoarele Central Galactic fiind pe punctul de „a strănuta” (N.MY.: Adică, a emite anumite energii, cu mare intensitate, la Momentul Evenimentului) !




Un comentariu:

  1. Domnule Marian,apreciez stradania d-vstra. de a aduce informatii!
    Ca drept multumire va indrept si eu atentia catre ceva informatii. Indraznesc aceasta deoarece va consider destupat la minte cu capacitate de intelegere extinsa.
    Cu aceasta ocazie poate vor vedea si ceilalti care va viziteaza blogul
    Deci,daca doriti; vizitati blogul "Aliatii Umanitatii" si vizionati pe youtube sedintele de Hipnoza Regresiva cu Colagero Grifasi.Sunt traduse in romana cam 24 de sedinte.
    Va avertizez;va poate lua mintea foc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere