sâmbătă, 3 decembrie 2016

MarYan : PRIMUL ATELIER TEORETIC şi PRACTIC pentru construcţia DISPOZITIVELOR CUANTICE (de tip MGQE) - Bran, 9-10 decembrie 2016.




PRIMUL ATELIER
TEORETIC şi PRACTIC
pentru construcţia
DISPOZITIVELOR CUANTICE
(de tip MGQE)

BRAN,
9-10 decembrie 2016






...Acum revenim, nu doar cu comentarii despre cât de „interesant” a fost evenimentul, ci mai ales cu ultimele propuneri pentru o continuare a acestuia, sub forma unui ATELIER, atât Teoretic, cât mai ales PRACTIC !

După cum am mai precizat, încă din prezentarea evenimentului anterior, ceea ce ne-a „încântat” la acel eveniment a fost faptul că iniţiatorul Grupului de Studii Bucureşti (care se ocupă tocmai de aceste tehnologii, de tip MGQE), ne-a PoVestit chiar „pe limba noastră”, într-un limbaj şi, mai ales, Atitudine meta-fizică.

De aceea, după această scurtă experienţă comună, eu pot certifica faptul cum Constantin, coordonatorul acestui Grup, abordează informaţiile despre aceste subiecte (tehnologiile şi principiile MGQE) dintr-o perspectivă ce se doreşte a fi cât mai Spirituală (şi mai puţin mentală şi comercială...).

Acum nu voi intra în detaliile acestei prezentări, de aceea trec direct la concluziile oferite prin feed-back-urile celor prezenţi la eveniment care, în marea lor majoritate, au fost cu adevărat satisfăcuţi de calitatea informaţiilor şi explicaţiilor oferite de către Barbu Ctin, în cele câteva ore petrecute împreună !

Şi, pentru că deja interesul stârnit – de această „chestiune” a dispozitivelor de acest tip – a fost foarte mare, iată cum continuarea vine, astfel, într-un mod cât se poate de firesc : va urma un nou Atelier de două zile, de data aceasta cu accent pe partea Practică, ce va avea loc tot în zona Braşovului, însă de data aceasta la BRAN, într-o zonă de intensă energizare cuantic-eterică – la poalele Bucegilor şi a Pietrei Craiului...

...La finalul căruia, participanţii vor putea pleca cu (cel puţin) un dispozitiv de tip MGQE, „nou-nouţ”, construit chiar de mânuţele lor !




Şi, dacă nu aţi înţeles încă despre ce este vorba sau aţi uitat, vă re-amintesc că aceste dispozitive – create de cercetătorul BARA MAY şi dezvoltate şi perfecţionate, pe noi căi şi forme de exprimare, inclusiv de către Grupul de Studii de la Bucureşti, coordonat de către Barbu Constantin (şi ale căror efecte benefice par a fi confirmate şi la anumite nivele medicale oficiale, în urma testării acestora în cadrul Institutului Naţional de Medicină Complementară şi Alternativă  ,,Prof. Dr. Florin Brătilă” din Bucureşti – fostul Centru Medical de Acupunctură şi Homeopatie) – ei bine, aceste dispozitive nu par a fi creaţii mentale, strict tehnologice (ca în cazul majorităţii dispozitivelor create doar pentru a oferi „free energy”, adică „energie liberă”), ci, în primul rând, par a se adresa domeniului spiritual şi dimensiunilor energiilor cuantic-eterice de la nivelele subtile ale Fiinţei umane, pentru a o ajuta şi susţine în PROCESUL de ASCENSIUNE şi SALT în CONŞTIINŢĂ...

...În timp ce aspectele legate de „economia de curent”, care este reală, devine secundară, doar ca un efect (benefic) generat în mod natural de către aceste dispozitive care, repetăm, se bazează pe GEOMETRIE SACRĂ, MERKABA, FLOAREA VIEŢII, Forma de PIRAMIDĂ, CRISTALE, COCHILII SPIRALATE, ULEIURI ESENŢIALE etc. !




Pentru cei care doresc să fie parte la acest eveniment şi care doresc să afle cât mai curând informaţiile de bază de participare la eveniment, iată detaliile oferite de către Barbu Constantin, referitoare la Evenimentul de două zile de la Bran, din 9-10 decembrie 2016 :

Grupul de Studii Bucureşti – Atelier Teoretic şi Practic :
Bran, 9-10 dec. 2016.

Atelier Teoretic : 2 ore.
Atelier Practic : 10 ore.

MATERIALE NECESARE pentru fiecare persoană :
- sârmă de 1 mm. sau de 1,5 mm. (cablu conductor) – 20 m.,
- patent „CROCODIL” (cleşte cu vârf lung),
- pistol silicon + 10 baghete silicon (11 mm. grosime),
- 1 rolă hârtie de copt,
- 1 rolă folie de aluminiu,
- 1 tavă din plastic de bucătărie, dimensiune minimă 30 x 30 cm.,
- prelungitor 3 m. sau 5 m.,
- ulei esenţial, la alegere (minim 5 ml.),
- pietre semi-preţioase (dimensiuni max. 1 cm.).
La alegere, în funcţie de posibilităţi :
- conuri de pin, melci, scoici, cocean de porumb : 6-8 buc., de dimensiuni egale.

IMPORTANT ! : Dacă participanţii la Atelier nu au posibilitatea să achiziţioneze toate materialele necesare, Grupul de Studii Bucureşti poate pune la dispoziţie sârmă de cupru de 1 mm., conuri organice, pietre semi-preţioase, pistol de silicon + baghete, hârtie de copt, hârtie de aluminiu, ulei esenţial.

Vă rugăm să anunţaţi  coordonatorii evenimentului, înaintea datei de 5 dec. 2016, dacă doriţi ca această opţiune să fie activată.

Fiecare persoană care participă la eveniment va putea pleca acasă cu un dispozitiv inteligent Quantic.




În funcţie de profilul energo-psiho-informaţional-spiritual, fiecare persoană care activează un dispozitiv inteligent Quantic, poate regăsi următoarele BENEFICII :

- Meditaţie profundă, fără efort sau pregătire.

- Sănătate crescută, datorată nivelului înalt de Ki (energie vitală) care pătrunde în corp.

- Niveluri crescute de energie pentru activităţile zilnice.
- Scăderea fricii şi anxietăţii.
- Mai multă Sincronicitate, Flux (curgerea energiilor) şi Echilibru.
- Tămăduitor – accesează „miracole”.

- Construirea Forţei şi încrederii, pentru a urma dorinţele inimii.
- Călătorie prin Porţi Astrale către alte locuri şi Dimensiuni.
- Vedere la distanţă în siguranţă.

- Atragerea procesului de re-generare a corpului fizic.

- Reducerea energiei electrice.
- Ozonarea spaţiilor.
- Echilibrarea regnurilor.
- Claritatea minţii. Luminarea Spiritului.


Vă mulţumim şi vă aşteptăm la BRAN !





Aşadar, după cum vedeţi din mesajul cu detaliile tehnice oferite de către Grupul de Studii din Bucureşti, prin Barbu Ctin, la acest Atelier Practic nu vom avea de-a face, în primul rând, cu comprese cu gans, pen-uri (pixuri plsmatice) sau chiar Magrav-uri şi alte dispozitive ale Tehnologiei Plasmatice a lui Keshe, ci cu un alt tip de dispozitive, ce par a completa Domeniul energetic (şi cel electro-magnetic) cu Dimensiunile Spirituale le Fiinţei - aspect evidenţiat atât prin Atenţia faţă de Formele Geometrice, amintite mai sus, prin folosirea unor Materiale de construcţie, de tip oganic-viu, cât mai ales prin INTENŢIA Focalizată, în momentul construcţiei acestor dispozitive, în Frecvenţele (Multi)Dimensionale Spirituale ale Fiinţei.


Dacă ATELIERUL TEORETIC din 20 noiembrie de la Braşov şi aceste succinte descrieri ale ATELIERULUI PRACTIC din 9-10 decembrie 2016 de la Bran v-au lămurit opţiunile, alegând să fiţi parte la acest Moment, acum haideţi să vedem şi cele mai practice aspecte, legate de prezenţa la Bran.

Aşadar, cu materialele şi aparatele neceare ne-am lămurit din detaliile oferite de Barbu Ctin, astfel că mai sunt de limpezit aspectele legate de prezenţa efectivă în 9 şi 10 decembrie la Bran.

Pentru că vom vedea cum „se vor aşeza lucrurile la faţa locului” (energia Momentului ne va „PoVesti” cum va decurge efectiv întâlnirea), acum stabilim doar un Plan orientativ, care ne spune că vom porni activitatea Vineri spre după-amiază (vom vedea fiecare când poate ajunge la Bran : cu cât mai repede după prânz, cu atât mai bine!), cu cele 2 ore de Teorie, urmate apoi de cel puţin 2-4 ore de practică, ca apoi, Sâmbătă să continuăm, întreaga zi, ceea ce am iniţiat Vineri.

Şi, cum nu este recomandat ca să se plece, la finalul Atelierului, până când fiecare participant nu-şi finalizează propriul său dispozitiv, acum vom spune că avem toată ziua de Sâmbătă la dispoziţie (numărul de ore expus anterior fiind doar orientativ)...




Acum, câteva cuvinte despre LOCUL (Faptei/Faptelor), unde se va des-făşura evenimentul.

Cum spuneam, Atelierul va avea „locul faptei” la Bran, în livingul spaţios şi generos al unei CASE (CHRISTALINE)...

...Având alături de noi ŞEMINEUL cu Focul de lemne ce ne va ajuta nu doar să ne încălzim, ci mai ales să folosim Energia Focului şi a elementalilor responsabili de acest element (în acest caz, Salamandrele).

Iar dacă Focul îl vom simţi ca fiind prea intens, atunci îl putem echilibra cu aerul răcoros al zonei (şi al acestei perioade de iarnă), prin pauze periodice, ieşind pe TERASA alătuată, special amenajată pentru a ne relaxa în peisajul zonei, din care puteţi alege unde să vă focusaţi privirea : fie în prim-planul locului (către „amfiteatrul” vegetaţiei crescute în pantă, în faţa Casei, la copacii răsfiraţi spre Vale sau pe deluşoarele învecinate ce conturează, astfel, discrete şi delicate poieni aflate tot „în pantă”) ; într-un plan ceva mai îndepărtat, cu deal şi păduri plăcute privirii (Dealul Măgura Branului) ; sau pe panorama de ansamblu, din care putem alege unde să focuseze privirea – pe întregul Masiv al Munţilor BUCEGI (sau doar pe CASTELUL BRAN, foarte bine vizualizat), unde „Vârful OMU” este deja prefigurat... apoi putem echilibra imaginea masivă a Bucegilor cu imaginea „Zidurilor de Cetate” ale Masivului PIATRA CRAIULUI, din partea opusă (unde vom putea vizualiza şi celălalt Vârf montan cu nume asemănător, deloc întâmplător, „La OM” sau „Vârful Baciului”).

(Pentru cei comozi, este suficient doar să arunce o privire  pe fereastra/ferestrele livingului, pentru a se bucura de acelaşi peisaj...)

La această „ofertă promoţională”, a împărtăşirii cu Energia Peisajului zonei (de la nivelul al 2-lea al Casei), oferim şi un „bonus” : accesul la Podul Casei (ultimul nivel, al 5-lea...), unde se poate viziona panorama întregii zone, în timp ce vă relaxaţi sub acoperişul casei ce are forma unei PIRAMIDE DE STICLĂ, având în vârf un Para-trăznet ce poate direcţiona energiile direct către CER(-ul Fiinţei fiecăruia)...




Şi, pentru ca imaginea şi energia locului să se potrivească perfect cu tema şi subiectul abordate în acest Atelier de la Bran, în imediata apropiere a casei vom beneficia de energiile unui Portal al zonei, ce poate conecta direct cu Zona... Siriusiană.

Acum, cei sceptici la acest aspect şi interesaţi doar de „tehnologie”, pot trece peste aceste „detalii” (şi paragrafe ale prezentării), însă pentru cei deschişi la acest subiect – pe care l-am mai atins şi cu diverse alte ocazii, în mai multe Editoriale – găsesc că acesta poate fi, la un anumit Nivel, cel puţin „ajutător” la dezvoltarea acestei activităţi !

Legat de PORTAL, re-amintesc acum că, în urma cercetărilor noastre, ajutat atât de „amicul” (şi radiestezist, dar nu numai), alături de alte ajutoare, concluzia a fost că numele acestei zone, Bran, nu degeaba rezonează cu CuVânt-ul din limba slavă (şi nu numai...), „Brana”, care chiar asta înseamnă : „Poartă, Uşă” (satul-cartierul ce porneşte din Centrul Branului, chiar de lângă Castel şi care urcă spre Bucegi, chiar aşa se numeşte : POARTA...), ceea ce explică faptul că cel puţin 7 Mari Portaluri (din ansamblul Zonei Energetice a Regiunii) sunt poziţionate în zona Branului (dintre care, cel pe care a fost construit actualul Castel Bran – care Castel, la rândul său, a fost ridicat pe ruinele multor altor numeroase şi străvechi construcţii – reprezintă doar unul dintre aceste Portaluri, unul principal, ce-i drept).

Despre Portalul de lângă această Casă Christalină s-au oferit mai multe informaţii de-a lungul timpului, însă cea mai importantă, pentru Atelierul nostru, se referă la ideea că acesta reprezintă un fel de... „Lift inter-dimensional” care ar face legătura cu anumite Zone SIRIUSIENE.

De ce ar fi important acest aspect pentru evenimentul nostru ?

Din numeroasele mesaje transmise în decursul timpului – şi, mai ales din informaţiile venite prin cei de la GALACTIS, de la siriusienii de pe Nava-Mamă ANAIS – s-a putut concluziona că Tehnologia avansată, conectată cu aspectul Spiritual, reprezintă o componentă de bază a activităţii siriusienilor.

De aceea, noi considerăm că aceste dispozitive de tip Magnetic-Gravitaţional-Quantic-Eterice par a avea o Sursă informaţională, în principal, de tip Siriusian (fără a exclude, totuşi, transmisia de informaţii de acest tip, venite din Surse Pleiadiene, Arcturiene, chiar şi Andromedane).

Şi, dacă această ipoteză se dovedeşte a fi veridică, atunci este evident că acest Atelier nu va avea decât de câştigat prin poziţionarea sa lângă un Portal „dotat” cu un „lift inter-dimensional” ce ar duce direct către Sirius – deci, direct către Sursa Principală a informaţiilor tehnologice cu care ne vom „juca” la acest Atelier Practic !




...Bun, după toată acestă informare (de tip „S.F.”, pentru unii), acum, către finalul prezentării, este timpul ca să re-venim iarăşi „cu picioarele pe Pământ”, la cele mai practice aspecte legate de organizarea acestui Eveniment : cazarea şi mâncarea (despre transport nu vorbim, căci fiecare îl va rezolva pe cont propriu)...

Despre CAZARE : această primitoare CASĂ Christalină (din lemn, pe mai multe niveluri, însă cu o fundaţie de beton) dispune, deocamdată, pentru oaspeţi, de 4 camere de cazare, dintre care 3 camere sunt dotate cu băile corespunzătoare, iar cea de-a 4-a are baia apropiată (în zona livingului).

Despre MÂNCARE : gazdele evenimentului (adică noi, Asociaţia CESAN) pot pregăti meniu vegan/raw-vegan, după reţetele pe care deja aţi început să le aflaţi din prezentarea Seriei de Conferinţe pe care le-am susţinut în ultimul an, în zona Braşovului.

Acum putem sintetiza „oferta” : pentru cine doreşte, se poate asigura Cazare corespunzătoare (în camere în care poate intra doar un cuplu, sau cel puţin 3-4, până la 5 persoane), atât pentru noaptea de vineri, cât şi pentru noaptea/nopţile următoare, dacă se doreşte prelungirea evenimentului şi transformarea acestuia într-un mic „sejur de week-end” (eventual prelungit) ; Mâncarea poate fi asigurată la bucătăriile Casei, dintre care cea de lângă living – „locul faptei” – va putea avea mereu disponibilă oferta de tip „bufet suedezpentru preaparate vegane/raw-vegane, acordând atenţie, însă, şi celor ce doresc să guste anumite produse animale (de tipul ouă, caş afumat, brânză de burduf în coajă de brad etc.) provenite de la animale din curţile învecinate casei – şi care sunt, vă daţi seama, cât se poate de „bio” şi „eco”...




Iar la final, PREŢUL...

Baza acestui Eveniment, aşa cum v-am „obişnuit” de mai mult timp, este DONAŢIA – în primul rând, pentru asigurarea Transportului de la Bucureşti al celor ce vor susţine acest Atelier-Eveniment, apoi, separat, pentru Timpul şi Energia investită de aceştia în împărtăşirea nu doar a informaţiilor teoretice şi a anumitor detalii practice, ci a întregii Informaţii Practice ce va conduce la construcţia completă a unor asemenea „bijuterii tehnologice” !

Cât despre Cazare şi Mâncare, aici vom avea preţuri precise, fiind vorba de „consumabile” pe care nu le putem evita şi ale căror DETALII le puteţi afla Telefonic (la acelaşi număr de telefon pe care deja, poate îl ştiţi, de la evenimentele anterioare organizate : 0723.50.20.17), însă numai după exprimarea fermă a intenţiei de Participare şi detalierea solicitărilor, prin email (cesan.christalin@gmail.com)...

(De asemenea, vă re-amintesc ca să transmiteţi în email și eventualele solicitări de materiale necesare construirii unui dispozitiv complet.)


Acestea fiind zise (deşi ar mai putea fi zise şi mai multe alte detalii), acum ne oprim / facem o pauză, aşteptând răspunsul vostru şi exprimarea eventualei intenţii de participare la un Eveniment care se doreşte a fi cu mult mai mult decât o „şezătoare de făcut device-uri tehnologice”...

Noi vă aşteptăm cu drag, începând cu exprimarea intenţiei de participare !


Cu acelaşi Drag, Bucurie şi Încredere în realizarea unui Eveniment cât mai reuşit,



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu