duminică, 1 iunie 2014

COBRA : INTERVIU cu Alexandra Meadors (Partea a 2-a)




INTERVIU cu Alexandra Meadors
(Partea a 2-a)

Transcriere audio de pe „istoriagalactica.blogspot.ro
(8 aprilie 2014)


 

(continuare din Partea 1-a)


C: Asta a fost adevărat până când, recent, au anunţat că se aliază cu Alianţa Estică pentru că au realizat cum Cabala este la conducerea puterii lor.

A: Mmm... deci care crezi că e motivul pentru boom-ul din Nigeria, e multă activitate care vine dintr-acolo, de ce sunt ei acum într-o aşa mare creştere, PNB a crescut, la fel şi producţia de petrol.

C: Se întâmplă în multe ţări pentru că multe ţări au primit investiţii proaspete, în principal din China şi câteva alte ţări din Alianţa Estică, dar ceea ce s-a petrecut în SUA şi China, aş spune, economic vorbind, în multe din aceste ţări se petrece acelaşi lucru.

A: Să ne întoarcem la rulare, la sistemul monetar curat, este adevărat că NESARA a specificat că la un anumit moment dat în timp, fiecare persoană deţinătoare de casă va primi 2.000 de dolari, e adevărat?

C: Vor primi mult mai mult decât 2.000 de dolari


A: Am vrut să spun, în decursul schimbării, adică totul s-a închis şi...

C: Da, am înţeles, există un plan prin care oamenii vor primi 1.000 sau 2000 de dolari fiecare. Acesta a fost planul, da.

A: A existat un audio al unui interviu de pe blogtalk.com al unei femei în vârstă care susţinea că au venit la ea la uşă şi au întrebat-o de un titular de cont, a fost pe Coasta de Est în SUA. I-au spus că sunt responsabili pentru preluarea titularului pentru că lucrurile încep să se desfăşoare. Eşti de acord cu asta?

C: Da, am auzit această informaţie, a fost un plan rapid care a avut loc în acea zonă, dar doar pentru un mic segment de populaţie. (Ok.) Asta nu se va întâmpla până la Evenimentul efectiv.

A: Ce poţi spune despre distribuirea efectivă a banilor, căci sunt atât de multe conflicte de informaţie despre cum vor face aceasta. E adevărat că cei care vor lucra cu foarte mare grijă pentru planetă, pentru cauzele umanitare vor primi plăţi înaintea altora ?

C: În concret, după Eveniment, o parte din bani va fi distribuită foarte, foarte repede. Aş spune că oamenii care au fost foarte foarte aproape de procesul de eliberare vor primi anumite sume de bani de la Trustul St.Germain. (Ok.) Aceştia vor fi disponibili, în estimarea mea, cam la trei săptămâni după Eveniment.

A: Ok. Care e opinia ta despre poliţa domestică HR2847? Asta cea care spune că oferă bonusuri mari pentru restaurarea locurilor de muncă şi că oricine investeşte în băncile străine să poată completa un formular 1099 - se spune că e o chestie mare şi va fi aplicată în iunie. Care e opinia ta?

C: S-ar putea întâmpla... Mmm, asta poate declanşa ceva schimbări în acea zonă. Vom vedea. Încă nu s-a dovedit că s-ar putea face bani în acea zonă.

A: Ok. Vroiam să te întreb şi de asta : agenţii guvernamentale din toate statele (americane) anunţă investigaţii asupra „schimburilor de înaltă frecvenţă”. Ce părere ai de asta?

C: Schimburile de înaltă frecvenţă este ceva ce se întâmplă de ceva vreme şi este coloana vertebrală a Cabalei prin care face mai mulţi bani. Şi există o alianţă de jucători cheie în acea zonă şi se vor doborî unul pe celălalt.

A: Ok. Sunt sigură că ai auzit de "flexcoin" : a fost una dintre primele bănci ale Bitcoin, şi-au închis porţile, au fost hacker-iţi sau au fost furaţi. A fost un fiasco enorm. Cine a fost în spatele acestui fapt?

C: NSA (N.MY: „Agenţia Naţională de Securitate” a SUA).

A: Adevărat? Interesant... Uau...

C: E nevoie să se înţeleagă că sunt băieţi buni şi băieţi răi în NSA şi ambii urmează propriile planuri, iar băieţii buni încearcă să facă fapte bune şi băieţii răi încearcă să ruineze ce au făcut băieţii buni.

A: Îmi imaginez că toate astea sunt acum la cea mai mare amplitudine din toate timpurile.

C: Încă nu. (Nu?) Încă nu. (Adevărat? Ok.) Va veni mult mai mult.

A: Ok. Ai afirmat la o conferinţă în 2012 că omul cel mai puternic în conspiraţiile mondiale este cel ce se numeşte Pepe Orsini, corect?

C: Era la acel moment. Dar acum nu mai este.

A: Aha! Şi unul dintre comentariile despre care vroiam să te întreb pe tine, ai spus că a fost, în fapt, Marele Papă şi am făcut ceva cercetări asupra liniei de sânge şi asupra istoriei secrete a Ordinului Iezuiţilor, a fost interesant, am găsit MARELE PAPĂ, PAPA CEL ALB, PAPA CEL NEGRU şi mă gândeam că, poate, ne-ai putea da ceva informaţii despre asta, ce înseamnă asta şi ce importanţă are?

C: Ok, PAPA CEL ALB este Papa care este public, cel pe care toată lumea îl vede când se uită la transmisii televizate de la Vatican. PAPA CEL NEGRU este şeful Iezuiţilor, iar PAPA CEL MARE este şeful familiilor Nobilimii Negre - Archonii.
Iar acum avem o situaţie foarte interesantă pentru că Papa cel Alb şi Papa cel Negru sunt aceeaşi persoană - PAPA FRANCISCO pentru că este şeful Iezuiţilor şi Papa cel Alb. Şi avem doar două persoane care lucrează, de fapt, în Triade. Este o situaţie energetică foarte interesantă care nu a mai avut loc niciodată.

A: Ok. Şi pentru ei având aceeaşi persoană care joacă două roluri, care crezi că este agenda lor?

C: De fapt, sunt disperaţi. Iezuiţii preferă să lucreze în spatele scenelor. Acuma ei nu-şi mai pot atinge ţelurile dacă lucrează în spatele scenei. De aceea au pus omul lor ca Papă... ca ultim resort al Iezuiţilor... Acum toată lumea vorbeşte despre Iezuiţi. Nimeni nu vorbea de ei acum doi ani. Acum toată lumea vorbeşte şi ştie despre ei.
 

A: Bun argument, de fapt, ei au ieşit în faţă şi au declarat că vor face un anunţ important pe 27 aprilie, ai văzut asta? (Vom vedea ce va fi...) şi că asta are ceva de-a face cu OZN-urile.

C: Vom vedea dacă asta va lua un curs ascendent.

A: Ok. Sunt sigură că eşti la curent cu „Operiaţiunea Primăvara Americană” („American Spring”). (Da.) Şi cu Col. Riley (Harry). (Da.) Ok. Ei vor da un impuls pe 16 mai şi multă lume se plângea că dacă vor trece la acţiune totul s-ar putea transforma în ceva absolut total violent. Pe tine voiam să te întreb, tu ce simţi despre asta, crezi că militarii pozitivi sunt în spatele acesteia şi dacă cineva ar dori să iniţieze o mişcare, asta ar fi calea prin care să înceapă?

C: Ok. Există o anumită diferenţiere între statele americane. Mişcări ca aceasta au avut foarte mare succes în multe ţări. Mişcări ca aceasta pot avea succes dacă sunt non-violente şi fără afilieri secrete. Acestea sunt cele două principii care aduc succesul. Este nevoie să fie o masă de oameni. Cel puţin 2.000 de persoane. Limita mini dar şi mai bine dacă sunt sute de mii de persoane. Şi să fie non-violenţi. Rămâneţi în acest fel într-o stare de optimism. Şi păstraţi mesajul puternic în faţa opoziţiei pentru că opoziţia va fi puternică. Transmisiile de opoziţie ale mass-media vor fi puternice. În cazul în care asta se întâmplă din nou. Dacă oamenii recepţionează cu adevărat mesajul şi masele au propriul mesaj la acel moment, asta poate aduce penetrarea pentru Statele Unite. Este o posibilitate (N.MY: Din păcate, după ştirea din 17 mai, nu s-a mai auzit nimic despre vreun efect real al acestei mişcări...).

A: Ok. Care ar fi adevăratul motiv şi agenda din spatele condamnării la moarte a 528 de persoane în Egipt ?

C: În fapt sunt militarii care curăţă ţara de mafioţi. Şi aş dori să spun că acei oameni sunt încă în viaţă. E un proces. Şi am verificat din propriile surse, mulţi dintre aceia sunt foşti membri ai Frăţiei Musulmane şi au făcut fapte foarte rele.

A: Şi sunt peste 200 de persoane care sunt... nu asasinaţi, dar... sunt condamnaţi la moarte, în Coreea de Nord. Asta e corect?

C: În Coreea de Nord e o situaţie complet diferită. Coreea de Nord a fost izolată complet de restul lumii. Iar acum are loc o luptă internă între două facţiuni. Şi nici una dintre facţiuni nu este a Forţelor Luminii. Deci sunt probleme interne care au loc acolo.

A: Ok. Acum, Cobra, te rog să ne lămureşti, căci există multă nemulţumire între persoana „conspi-ranoică” (N.MY: Joc de cuvinte între „conspiraţionistă” şi „paranoică”) şi persoana spirituală despre rolul pe care îl joacă Obama. Şi a apărut o informaţie potrivit căreia 14 membri ai congresului au complotat să-l ucidă pe Barack şi familia sa chiar din ziua investirii sale. Poţi comenta despre asta şi să ne spui ce gândeşti?

C: De fapt am răspuns la această întrebare acelei doamne, da, Obama s-a încarnat din Forţele pozitive ale Luminii, dar a fost compromis pe timpul misiunii sale. A fost compromis atât de tare că la ora actuală nu mai operează o temă pozitivă. Şi da, au fost multe conspiraţii să-l ucidă din diverse interese şi grupuri. Nu numai unul.

A: Adică vrei să spui că a fost compromis pentru că a fost atât de ameninţat ?

C: Da, exact. Şi el a fost ameninţat, şi familia sa a fost ameninţată. Deci acesta este motivul pentru care acum nu mai urmează planul Forţelor Luminii.
(Nota MarYan: Acesta este un alt aspect important pe care amicul radiestezist îl „vedea” la scurt timp după entuziasmul investirii lui Obama din 2008 – deşi mulţi refuzau să creadă aceasta... Iată, astfel, o altă confirmare pentru valorile de Adevăr Divin de nivel de 40% ! din mesajele venite de la „Matei” prin Suzanne Ward, unde „cineva” – căci nu se ştie CINE transmite - tot insistă pe intenţiile şi pe faptele pline de lumină ale lui Obama...)

A: Ok. Şi care crezi că ar fi motivarea reală din spatele Prim-Ministrului Kazakhstan-ului, Serik Akhmetov şi faptul că întreg guvernul său au demisionat, miercurea trecută ? (9 martie)

C: Acesta este un motiv care se manifestă, de fapt, în multe ţări, datorită schimbărilor interne mari care au loc. Multe forţe politice din multe ţări sunt conştiente de schimbările ce vin şi, câteodată, un guvern poate demisiona doar pentru a-şi salva viaţa sau să salveze ce mai au, se predau pentru că alte forţe devin mai puternice acum. Alte forţe politice prind putere acum în viaţa politică din multe ţări.

A: Asta duce la o altă întrebare. Îmi amintesc că am citit mai ales în ce priveşte istoria lui Valiant Thor. E adevărat că sunt fiinţe galactice care vizitează şefi de state şi acele ţări, încercând să îi convingă să stea într-o lumină mai pozitivă ?

C: Aş spune că sunt multe contacte cu şefii de state în ultimii 50 sau 60 de ani, dar nu au fost foarte productive. (Mmm.Ok.) Pentru că majoritatea cazurilor sunt controlate de complexele militare industriale care sunt în mâinile Cabalei, în majoritatea ţărilor de pe planetă.

A: ... căci mă gândeam că poate acesta a fost motivul pentru un pas aşa de mare înainte, mai ales în China, în ultima vreme au făcut tot felul de fapte şi mă gândeam că au vreo legătură cu asta.

C: De fapt, în China este acelaşi proces de purificare despre care vorbeam. Mult mai multe forţe politice de orientare pozitivă câştigă putere şi curăţă facţiunile mai negative. Acelaşi proces are loc în China, Egipt şi multe alte ţări.

A: Uau... şi asta e ceva bun, corect? (Da.) Ok. Ce informaţii ai despre faptul că s-au închis toate ambasadele israeliene şi despre faptul că există un fel de ameninţare că ar exista nişte bombe nucleare?

C: În realitate au fost aceste ameninţări dar au fost ameninţări goale, nu au existat persoane care să le considere adevărate. Acum în Israel sunt lupte interne între facţiunile negative, iar aceste probleme vor deveni mai intense şi eventual violente. Facţiunile negative au ameninţat, facţiunile pozitive au... contraatacat, s-ar putea spune că are loc chiar un război subteran în Israel care se întâmplă acum (Uau...) între cele două facţiuni. Iar închiderea ambasadelor este o reflexie a acestui război.

A: Da, m-am gândit că trebuie să fie ceva foarte important pentru ca să închidă toate ambasadele.

C: Da. Şi situaţia asta ar putea escalada în următoarele câteva săptămâni. Aşa că am putea avea ceva pe la ştiri.

A: Ok. Cobra, ai scris cu ceva timp în urmă că au fost două puncte de presiune aplicate asupra Cabalei. Primul a fost reuşita eliberării energiei libere, care ar fi al doilea?

C: Al doilea este „Dezvăluirea”. Eliberarea de informaţii despre contactul extraterestru.

A: Ok. Şi nu ai cumva un sentiment că suntem într-un amestec de amândouă deja? Adică suntem deja într-o fereastră de timp de dezvăluiri fragile acum?

C: Da sunt fragile, dar se vor intensifica mult mai mult.

A: Ok. Pentru că au început să spună ceva bombe. Au lansat ceva informaţii. Acuma, ce părere ai despre toată treaba cu Anonymus, se pare că au spart intrarea într-un cont militar al Departamentului de Stat American al Armatei Americane şi au fost capabili să dovedească că SUA înconjura Rusia (N.MY: informaţional) şi că au cauzat toate situaţiile care apăreau în Ucraina şi Crimea şi toate celelalte. Cum crezi că se joacă situaţia asta în acest punct? Adică, mi s-a părut mie că acel moment a fost cealaltă linie care s-a trasat pe nisip între Rusia şi SUA, e corect?

C: În fapt acesta este doar următorul pas logic în acelaşi proces pentru că informaţii similare au tot ieşit la lumină în ultima lună sau cam aşa, din diferite surse. Nu numai din SUA, dar şi de la alţi politicieni, din alte ţări. Deci e o continuare a aceluiaşi proces. Şi e evident, pentru cine înţelege situaţia reală din Ucraina, ce se întâmplă între SUA şi Rusia. Deci asta devine acum şi mai mult o cunoaştere comună cu şi mai multe probe. Ceea ce este bine.

A: Uite, asta a fost foarte interesantă : spune că Balticii, Polonia, Ungaria, Republica Cehă, România şi Bulgaria, împreună cu alte 20 de ţări membre NATO sunt semnatare ale "Tratatului Washington" care spune că Ucraina, Moldova şi Georgia nu sunt membre. Acesta a fost unul dintre factorii cheie pentru care Rusia a apărat Crimeea. Ai putea comenta ceva despre asta? Am eu impresia că nici unul dintre noi nu înţelegem cu adevărat toate astea.

C: Aş spune că asta e o diviziune naturală între Europa şi teritoriul rusesc. Dar, bineînţeles, această diviziune naturală trece prin mijlocul Ucrainei, iar Rusia are partea estică a Ucrainei şi ţările vestice ale Europei primesc partea vestică a Ucrainei. Este de fapt parte a unui proces natural care a fost manipulat politic şi asta are un efect de reacţiune asupra Cabalei.

A: Timpuri mari. Este adevărată istoria cu OZN-ul care a apărut deasupra Ucrainei şi Crimeei, a fost cu adevărat o navă Arcturiană, sau era militară?

C: A fost o navă extraterestră.

A: Şi eşti de acord cu toată istoria despre tehnologia de zbor şi faptul că încercau cumva să arate Cabalei şi că tehnologia lor ar şterge orice ei credeau că ar fi înaltă dezvoltare într-o fracţiune de secundă?

C: Cabala nu are nimic din acestea, aş spune, tehnologie de zbor în spaţiul apropiat („near space flight”).

A: Bun. Acuma, eşti de acord şi cu faptul că TTIP („The Transatlantic Trade and Investment Partnership” – „Parteneriatul Transatlantic de Comerţ şi Investiţii”) şi negocierile cu Iran pentru a înceta ambiţiile nucleare ar fi schimbarea de joc ? Adică acele două lucruri pe care Rezistenţa le supraveghează cu adevărat să vadă ce apare.

C: Situaţia în Iran a evoluat de anul trecut până la punctul că nu vor cauza probleme majore.

A: Excelent. Şi cum e TTIP ?

C: Cu aceasta lucrurile stau ceva mai dificil pentru că nu au evoluat suficient, dar sunt oameni în poziţii cheie care lucrează pentru Forţele Luminii care vor încerca să aducă spre Lumină evoluţia întregului proces în următoarele luni.

A: Bun. Acuma, sunt sigură că eşti la curent cu presupusa înregistrare a unei conversaţii telefonice din guvernul turc care dezvăluia un atac terorist de steag fals, acuma, sunt alte persoane de acolo care au crezut că a fost pus la cale, că nu era adevărat, ce fel de informaţii ai despre asta, dacă a fost adevărat şi ce implicaţii ar aduce asta?

C: Ei bine, o mulţime de informaţii s-au scurs despre guvernul turc, în ultima vreme şi majoritatea sunt adevărate.

A: Ok. Şi cum poate impacta asta relaţiile cu restul lumii? A afectat Turcia pe scară largă şi alianţa cu Uniunea Europeană...?

C: Aceste persoane se cunoşteau deja înainte să fie făcute publice, deci asta nu afectează negocierile din culise şi alianţele politice, dar afectează imaginea publică a Turciei într-un anumit grad.

A: Ok. Şi altă întrebare care o aveam, sunt multe discuţii şi lupte în culise, să le spunem aşa, între multe ţări privind documentele dezvăluite despre NSA cu ajutorul lui Snowden. Întrebarea mea este dacă sunt conştienţi că toate au fost spionate de aceasta, ce fac acum, ce fac pentru a se proteja să rămână mai privaţi ?

C: Există, în fapt, două posibilităţi să poţi proteja complet intimitatea în era digitală. Nu spionează numai NSA, ci mai sunt multe alte agenţii naţionale şi transnaţionale care spionează lumea, aşa că nimeni nu este în siguranţă într-un fel în care s-ar putea proteja complet intimitatea digitală. Dar nu e nevoie să fii îngrijorat doar dacă ai ceva major de ascuns, deci nu e nevoie să te îngrijorezi că cineva ar spiona ceea ce ai de spus.

A: Eu mă gândeam mai mult la ţări în sine, cum se descurcă cu asta, având în vedere că e o parte a sistemului pe care ele însele l-au sprijinit ?

C: De fapt, nu sunt egale în acest fenomen. Conţinutul l-au folosit ca pe o unealtă de negocieri politice,... într-un fel sau altul. (Interesant...) S-au întâmplat foarte multe.

A: Interesant... Ai auzit de Forţele Aeriene că desfăşoară o misiune de exerciţiu de ţintă îndepărtată, erau două B52 şi au făcut înconjururi în Missouri, non-stop, pentru 20 de ore, acoperind o zonă de 800 de mile de la bază. Aparent executau ordine împotriva unor ţinte aflate pe teritoriul Hawaii. Ai ceva informaţii despre motivul cu care s-a făcut acest exerciţiu?

C: Exerciţii ca acesta au loc foarte des şi legal nu e nimic extraordinar.

A: Ok. Care e opinia ta despre faptul că peste 75% din toţi vulcanii din lume devin activi acum în interiorul Inelului De Foc? Crezi că plăcile tectonice sunt resetate...?

C: Nu aş fi de acord cu acea informaţie că peste 70% din vulcani devin activi. Nu aş fi de acord cu asta.

A: K. Şi mai spun că că au pornit în interval de o oră. A fost ceva cauzat de Cabală sau...?

C: Ştii, nu sunt de acord cu acea informaţie deloc.

A: Ok. Deci nu crezi că sunt mulţi vulcani care devin activi acum.

C: Există o creştere a activităţii vulcanice, dar nimic drastic.
(N.MY: Un alt exemplu despre „intoxicări” de pe Internet, pentru a mai creşte cât de puţin emisia de frică şi alte asemenea energii cu care se hrănesc Archonii...)

A: Ok... Mmmm... S-a afirmat că Diane Feinstein (senator SUA) a făcut acuzaţii potrivit cărora CIA a încălcat legea prin implicarea în torturarea şi penetrarea computerelor Comitetului de Inteligenţă al Senatului şi multe articole de presă afirmă că acest fapt a fost o schimbare de jocuri majoră. Care ar fi perspectiva ta, Cobra?

C: Asta ar putea fi o chemare la trezire pentru multe persoane care cred în legalitatea cooperării.

A: Interesant. Deci din punctul de vedere al cuiva care lucrează alături de Rezistenţă începi să vezi cu claritate acele linii de demarcare între cei care vor sprijini Lumina şi cei care nu. Vreau să spun, îmi amintesc că vorbeam acum multe luni în urmă că erau atât de multe facţiuni diferite, crezi că numărul facţiunilor e în reducere acum?

C: E ceva mai multă claritate, dar, încă, mulţi oameni sunt indecişi.


(continuare în Partea a 3-a)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu