marți, 1 iulie 2014

COBRA : Operaţiunea „STARDUST 2” (22 iunie 2012)



Operaţiunea „STARDUST 2
– 22 iunie 2012

(de Ionuţ Mihai - AIM)

 


Nota MarYan :

Pentru că tot mai des, în interviurile lui Cobra, apare ideea tehnologiei „Stardust” şi chiar se face vorbire de „Operaţiunea Sturdust2”, consider că ACUM este momentul să venim cu acest articol din 2012 despre Cobra care oferă principalele date despre această operaţiune şi tehnologie – informaţii preluate de pe blogul lui Cobra, care, iată se pare că funcţionează încă din luna Martie 2012.

Însă, la fel de important este faptul că acest articol vine exact după ce recent au avut loc două evenimente care par a avea legătură cu informaţiile din acest articol.

Primul se referă la ceea ce am prezentat în articolul nostru de pe blog, intitulat „Despre grupul din Pleiade care ar fi eliminat Mii de membri ai Cabalei în data de 15 iunie 2014” şi în care, concluzionam că, în esenţă, acesta este veridic.


Acum, prin acest articol, avem şi o idee mai precisă despre CUM anume s-a realizat aceasta? și cu ajutorul cărei tehnologii forţele extraterestre pleiadiene au acţionat „curat şi eficient”?
 
Şi, al doilea aspect important : tot în acest articol găsim confesiunea, transmisă de Cobra, a unei membre a familiei Rockefeller – familie care, de curând, cu două zile înaintea primului eveniment expus mai sus, adică pe 13 iunie 2014 – într-o zi de „vineri 13”! – a pierdut un membru important : fiul „capului” familiei, respectiv pe Richard Rockefeller, într-un accident de avion uşor.

Deşi acest „fiu” avea deja 65 de ani şi pare că era bine implantat în „operaţiunile familiei” – din această cauză s-a produs şi „jalea pentru tragedie” a celor din „familie” – este important şi acest moment, pentru că ne readuce în atenţia colectivă descendenţii acestor familii executante ale planurilor Cabalei şi ale Archonilor.

...Prin „Confesiunea” acestei descendente ale familiei Rockefeller, observăm că lucrurile nu sunt deloc atât de simple, „în alb şi negru” şi că, uneori, nuanţele sunt esenţiale, acestea făcând diferenţa...

Astfel, veţi putea descoperi o „mărturisire” a unei persoane care demonstrează mult mai multe abilităţi de iertare şi iubire decât mulţi dintre „luptătorii” care „înjură” Cabala şi membrii ei şi care nu se pot detaşa de propriile energii violente de frustrare şi furie în privința a ceea ce s-a întâmplat cu Planeta în ultimii mii şi zeci de mii de ani.

Sunt şi ei de înţeles pentru această atitudine, însă ACUM poate că, chiar a SOSIT MOMENTUL adevăratei LUPTE : cea cu problemele din interiorul fiecăruia, şi nu în primul rând cu un adversar din exterior, care, oricum, mai devreme sau mai târziu, va dispărea...

...Și atunci, noi CU CINE ne vom mai lupta ?

De aceea tot repet : ELIBERAŢI-VĂ de NEVOIA" de A LUPTA, şi abia atunci Războiul şi „controlul” va dispărea, cu adevărat, de pe Planetă.

Aşadar, acest membru al familiei Rockefeller ne reaminteşte cum „Războiul de Eliberare Planetară” este, în primul şi în ultimul rând, BĂTĂLIA CU NOI ÎNŞINE, cu partea Întunecată din fiecare.

Şi, în final, când vom renunţa la (ideea de) Luptă (Polarizată), atunci vom putea Re-Integra şi această Energie în Întregul Fiinţei, pentru a re-deveni ceea ce a fost dintotdeauna...

Ca de obicei, să ne urăm succes la acest (PERPETUU) proces de Eliberare !
 


 

Din luna martie 2012 a apărut în mediul virtual online o nouă sursă de informaţii care se auto-denumeşte Cobra (prescurtare de la „COmpression BreAk-through”) şi care coordonează logistic acţiunile de informare a membrilor Mişcării de Rezistenţă.

Cobra nu face parte din structurile militare şi nici din cele guvernamentale, dar cooperează cu acestea, fiind implicat în serviciul Operaţiunilor Speciale, ca expert în domeniul informaţiilor secrete.

Cobra primeşte informaţii direct de la fiinţe extraterestre originare din Constelaţia Pleiadelor (deci, nu prin „chanelling”) ; de asemenea, alte informaţii vin de la Mişcarea de Rezistenţă.


În data de 21 iunie 2012, Cobra a dat publicităţii noi informaţii importante cu privire la aşa-numita operaţiune „StarDust 2” („Praf de Stele”) care a fost realizată de către flota de nave cosmice a Pleiadienilor care se află în imediata vecinătate a Pământului.

Cobra detaliază, spunând că este vorba de nano-tehnologie avansată, special folosită pentru a „marca” pe toţi membrii Cabalei (inclusiv pe cei mai puţin importanţi) cu un anumit praf foarte fin de nano-particule care este imposibil de detectat cu tehnologiile pământeşti şi care rămâne definitiv pe corpurile lor fizice.

De ce a fost necesară această operaţiune ?

Pentru că termenul oferit Cabalei criminale a expirat, iar planul pentru arestările promise continuă, aşa cum a fost stabilit.

Dar membrii Cabalei nu doresc deloc să se predea, aşa încât forţele extratereştrilor benefici, prezenţi aici, au primit acordul de a acţiona mai departe, conform planului dinainte stabilit.

Federaţia Galactică are toate drepturile, şi obligaţia, de a elimina părţile ostile şi ne-cooperante, care nu respectă legile galactice şi care ocupă planeta în mod abuziv.

Federaţia Galactică are permisiunea de a extrage aceste părţi ostile chiar şi prin folosirea forţei, în mod direct şi cooperând cu forţele militare pământene, pentru a elibera ostatecii de pe această planetă.
(Nota MarYan : Din această perspectivă se conturează şi mai precis motivaţia şi metodele care au stat în spatele operaţiunii din 15 iunie 2014.)


Operaţiunea „StarDust 2” este compusă din două etape :

1. Prima etapă realizează blocarea imediată a sistemului nervos central al persoanei, astfel încât aceasta nu se mai poate mişca.

2. Etapa a doua constă în neutralizarea (moartea) persoanei, şi va fi activată la momentul oportun, sincronizat cu Evenimentul, pentru a împiedica membrii Cabalei să facă orice acţiuni ostile, sau să facă rău.

Pentru cea mai mare parte a membrilor Cabalei, faza 1 este suficientă, însă faza 2 are menirea de a impiedica eficient şi definitiv eventuala declanşare de către Cabală a ostilităţilor prin planul numit „Apocalipsa 33” (declanşarea unui război mondial).


Operaţiunea Stardust, în combinaţie cu acţiunile sincronizate ale forţelor militare pământene, va da un „şah mat” puterilor Cabalei.

Această tehnologie nu va fi activată decât atunci când va avea loc Evenimentul. La acel moment, forţele pământene pozitive, militare şi civile, vor trebui să îşi îndeplinească partea lor de acţiune, care va fi absolut necesară.

Operaţiunea „StarDust2” va fi doar un ajutor dat acestor forţe pozitive, astfel încât acestea să îşi ducă la îndeplinire, mai uşor, ceea ce au de făcut - fiind vorba de arestarea Cabalei.


Dacă membrii de vârf ai Cabalei au nevoie de o dovada că Stardust există şi este pregătită să aibă loc, ei pot primi - dacă doresc - o demonstraţie în acest sens.
(Nota MarYan: Iată, acelaşi lucru pare să se fi petrecut şi cu cele câteva mii de executanţi ai Cabalei care au fost „extraşi” din zona lor de acţiune, probabil doar prin aplicarea primului nivel al Operaţiunii, acela de „paralizare” a acestora, pentru „extragere”.)

Cobra însă le sugerează că este mai bine pentru ei să se predea înainte de Eveniment, sau chiar în timpul Evenimentului, subliniind că CEI DIN RÂNDUL CABALEI CARE SE VOR PREDA ŞI VOR COOPERA CU FORŢELE POZITIVE, VOR BENEFICIA DE MAI MULTĂ ÎNŢELEGERE.


De asemenea, Cobra subliniază că mulţi dintre membrii familiilor Cabalei nu sunt vinovaţi, iar ei au nevoie de însănătoşire, nu de condamnare.

Pentru a demonstra această situaţie, Cobra oferă următoarea CONFESIUNE :
 

„Iată micul meu secret ruşinos : sunt o Rockefeller.

Da, este adevărat. Acest adevăr îl cunosc doar foarte puţine persoane, şi cu asta mă lupt în fiecare zi. Raportul lui Cobra care a fost publicat recent m-a făcut să vorbesc despre originile mele în mod deschis. De asemenea, vreau să vorbesc şi în numele acelora dintre noi care sunt împotriva planurilor Rockefeller / Rothschild.

Există oameni ca mine care nu au ştiut că facem parte din această familie. După ce toată viaţa o mare parte din cei ca noi au fost hărţuiţi şi convinşi să accepte „iniţierile” în organizaţiile lor, fără însă a se spune întregul adevăr, eu am decis să merg pe drumul meu.

Mi-am făcut un test ADN pentru a-mi descoperi arborele genealogic. Astfel, am descoperit că bunica bunicii mele era o Rockefeller. Contrar cu ceea ce ar putea crede unii, eu nu am participat niciodată la vreun ritual şi nici nu am văzut niciun cent din averea familiei.

Sunt absolut convinsă că am fost victima unor atacuri psihice, ca să nu mai vorbesc de faptul că am fost victima unor tratamente medicamentoase psihiatrice, pentru că nu vroiam să accept planurile lor negative şi de control.

În ultimul an am fost izolată, aproape fără vreun contact social extern, astfel că am avut ocazia să privesc în mine însămi, în sufletul meu. Am descoperit că iubirea şi iertarea sunt forţe puternice care m-au ajutat să ies din acest impas care mi-a fost impus de-a lungul vieţii.

Astăzi, 18 iunie 2012, eu, Stasha Colin, declar că nu mai permit nimănui să se hrănească cu energiile mele, şi că sunt eliberată de toate intenţiile negative ale fiinţelor malefice. Eu SUNT.

Primesc energiile de la Creatorul infinit, prin toate canalele pe care le menţin deschise către EL, cu toată inima mea.

Ştiu că foarte mulţi oameni vor fi şocaţi să afle toate astea, dar eu vorbesc pentru mine, şi pentru toţi copiii Rockefeller care au trecut prin ce am trecut eu.

Dragii mei, lăsaţi la o parte ura, aduceţi iubirea în inimile voastre, şi vă veţi vindeca – chiar dacă aţi suferit mult, datorită planurilor pe care familiile voastre le aveau pentru voi, şi care v-au păcălit, v-au manipulat şi v-au controlat după bunul lor plac.

Există oameni care vă înţeleg. Eu vă înţeleg.” 



 
Această poveste este emoţionantă, iar Cobra încurajează şi pe alţii care se află în situaţii similare, să îşi exprime mărturia în această privinţă.

Pentru că face parte din procesul de vindecare.

Cobra subliniază că nu ştie când va avea loc Evenimentul, şi că nicio altă fiinţă umană nu ştie, doar Dumnezeu ştie.
(Nota MarYan: Iată, încă din 2012, Cobra preciza foarte clar ceea ce acum este tot mai evident!)

Cu toate acestea, se poate petrece oricând. Cu siguranţă se va petrece exact atunci când va fi necesar. (Nota MarYan: Când „fructul va fi copt”.)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu