joi, 1 septembrie 2016

Sandra WALTER : Accelerarea şi ECLIPSA SOLARĂ - A Face ALEGEREA (29 august 2016).



Sandra WALTER

Accelerarea
şi
ECLIPSA SOLARĂ :
A Face ALEGEREA

(Traducere : Monica POKA)

– 29 august 2016 –





Nota MarYan :

Deşi am avut „rezerve” în privinţa numerotării VALULUI (energetic) care ar sosi (pătrunde pe Planetă) în acest an, iată că realitatea manifestării unui asemenea Val de energii de intensităţi crescânde este tot mai palpabilă – căci deja se face simţită prezenţa acestuia, încă de acum vreo săptămână...

...Şi asta o putem afirma nu din descrierile Sandrei Walter sau al vreunui alt „medium”, ci din propriile noastre percepţii, suportate de propria noastră „piele” (aură).

Stările pe care le-am re-simţit în ultima săptămână şi pe care le-am descoperit şi asupra multor altora, ne confirmă că, în prezent, experimentăm cu toţii o „Zonă cu turbulenţe” (ar spune piloţii de avioane) sau, mai meta-fizic (hathoric) spus, un „NOD de HAOS”, care solicită o intensă re-structurare energetică la toate nivelurile Fiinţei noastre.

De aceea, ceea ce vedem în jurul nostru pare că „se duce de râpă”, la propriu : risc (aparent) maxim de război, de cutremur, de prăbuşire financiară, haos în politica internă şi internaţională, de parcă nimic nu mai stă cu capul în sus, ci doar invers...

Iată, impulsurile energiilor sunt tot mai intense – după cum am precizat şi în Nota Personală a articolului anterior al Sandrei, legat de acest subiect – prin pătrunderea tot mai adâncă a Sistemului nostru Solar, deci şi cu Planeta noastră, spre Centrul „CENTURII FOTONICE”, alcătuite din Raze X şi Radiaţii Gamma.

Acest proces progresiv şi continuu este însoţit, periodic, de descărcări „abrupte” de energii, catalizate de momente astronomice şi astrologice : Echinocţii/Solstiţii şi Configuraţii astrale, dintre care se detaşează Eclipsele de Soare şi de Lună.

Iată că tocmai azi, 1 septembrie 2016, ora 12.04, are loc un asemenea eveniment – o ECLIPSĂ DE SOARE – care reprezintă un astfel de Moment, de Descărcare a unor energii de mare putere, pe care îl confirmăm şi noi, din perspectiva noastră.

Aşadar, fără prea multe alte CuVinte, vă recomandăm să studiaţi cu atenţie acest ultim material al Sandrei Walter, despre Noile Linii Tempoale Accelerate ale ASCENSIUNII care acum, în astfel de momente, capătă o Accelerare şi mai Accentuată !

Şi, în astfel de momente, fie că suntem acasă sau „la job”, fie chiar şi DUPĂ Momentul temporal al Orei de maxim ale Eclipsei (până la urmă, acesta este doar un moment liniar, de tip 3D, ce poate fi re-accesat prin Portalurile temporale multi-dimensionale...), rămâne la fel de actual şi de valabil îndemnul către Meditaţia de Centrare în Fiinţă, pentru a accesa cât mai mult din DARURILE CERULUI care se revarsă în astfel de Momente asupra noastră, mai cu seamă dacă ştim, înţelegem şi alegem toate acestea ! :






Bine-Cuvântări, prea-iubit Trib al Luminii !


Mulți s-au întrebat în ceea ce privește Schimbarea Liniei Temporale care urmează, dacă Tribul Luminii poate gestiona o accelerare, deoarece simptomele au fost oarecum intense în acest an.


Haideți să revedem câteva elemente, pentru o mai bună claritate :
  

- O accelerare are loc, indiferent de alegerea noastră.

Evoluția este evoluție. Primim un al treilea val de lumină fotonică în Septembrie, al treilea dintr-o serie de valuri menite să ne pregătească pentru intensa schimbare globală din 2017.

Primul val a avut loc în Decembrie/Ianuarie, al doilea în Aprilie/Mai și al treilea sosește în Septembrie.

Toate aceste valuri sunt focalizate pe amplificarea schimbării în conștiință și a Ascensiunii.

Este o forță naturală de evoluție, aflată în desfășurare. Cât de binecuvântați suntem, prin faptul de a fi încarnați în timpul acestei treceri fascinante !


- Liniile Temporale oferă alegeri diferite pentru experiența noastră colectivă și posibilități infinite pentru experiența noastră individuală.

Voi sunteți propriul vostru Univers ; cu toate acestea, atunci când faceți parte dintr-o conștiință colectivă pe o Planetă, experiențele colective vă oferă anumiți parametri pentru creația voastră, în acel colectiv.

Colectivul mai înalt vibrațional (cei care dețin codurile 5D – 12D și frecvențele în câmpul lor) creează o dinamică cuantică, prin care ridică restul colectivului (pe cei ne-treziți, treziți la conspirație, oricine nu participă la Ascensiune la nivel de inimă – fără nici o judecată, ei au creat un echilibru și provocările necesare pentru o vreme, în acest proces) prin Legile Fizicii Cuantice și Iubirea Divină (frecvența pe care acest Univers este construit).
 



- Pe măsură ce Rata de Vibrație și Coeficientul de Lumină a colectivului Uman crește exponențial, cresc şi oportunitățile pentru Liniile Temporale Accelerate.

Acest lucru a avut loc pe tot parcursul Trans-formării.

În mod obișnuit, Lucrătorii în Lumină, Păstrătorii Porților și Lucrătorii cu Rețelele lucrează în co-operare cu Tărâmurile mai înalte, pentru a primi cea mai înaltă experiență posibilă pentru Omenire, Gaia, Regate și Elementali.

Cu toate acestea, lumina fotonică care urmează să pătrundă a căpătat un nou nivel : un aspect mai intens orientat spre rezultat, deoarece anul viitor ne apropiem de un Punct Critic important.

(Nota MarYan : Al doilea Portal al Ascensiunii, „profeţit” de către Fondatori, aflat în conexiune cu sosirea unei comete ce va iniţia o altă serie de fluctuaţii uriaşe în câmpul electro-magnetic al Pământului, cu creşterea marcantă a Câmpului scalar non-polarizat ce va permite accesarea mult mai uşoară a stărilor înalte de conştiinţă.)


- Indiferent de intențiile noastre colective, de dinainte de sosirea Valului din Septembrie, va exista o Accelerare.

Această Cale era deja pre-destinată, dacă am fi reușit să intrăm în Linia Temporală a Ascensiunii înainte de 2012.

Și am făcut-o.

(Nota MarYan : Într-adevăr, după cum precizam în lucrarea noastră „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012...”, noi am remarcat că, încă din Decembrie 2011, Planeta urcase la Nivelul de Conştiinţă 4,0D !)


Avem acum ocazia de a atrage – conștient, prin intențiile și acțiunile noastre – o linie temporală care oferă :
- experimentarea unei întrupări mai profunde pentru colectivul de o vibrație înaltă,
- experimentarea Stărilor Christice pentru cei care nu le-au avut încă (nivel vibrațional mediu),
- o trecere la dezvăluirea spirituală pentru cei obsedați de conspirațiile geo-politice și mai multe treziri pentru cei care au fost adormiți ;
- o revelație accelerată, transparență,
- o grăbire a Schimbărilor Financiare și
- o schimbare globală pentru Sănătate, bună-stare și soluții accelerate pentru pacea globală.

Pe scurt, aceasta eliberează colectivul de căile mai lente ale schimbărilor complementare, transparență în conducere și dezvăluire spirituală.


- În termeni liniari, alegem între o accelerare majoră pe parcursul anului viitor, pentru a obține efectul maxim al schimbării din 2017, sau o desfășurare lentă pe parcursul a decenii, pentru colectivul mijlociu-spre-jos vibrațional.

Tribul de Vibrație Înaltă – focalizați pe și care participă la Ascensiune – vor avea o expansiune unică în Conștiința Christică, indiferent de vibrația mai joasă, indiferent de alegerea colectivului în ceea ce privește linia temporală.

Acest lucru este inevitabil și nu se poate interveni, decât prin alegere personală.




- În loc să vedeți această accelerare ca pe o agravare a simptomelor fizice sau schimbări ale Pământului, sau orice alte preocupări ale vechii energii, haideți să ne mutăm atenția pe CONŞTIINŢĂ.

În mod evident, corpul se adaptează pentru a se acomoda cu noul nivel al luminii.

Aceasta este ceea ce se întâmplă atunci când evoluăm la o ființare mai înaltă, într-o singură încarnare.

În mod evident, și Gaia răspunde la Lumina care vine.

Realitatea mai joasă se destramă. Acest lucru poate fi un motiv pentru a fi somnoroși, agitați, să vă simțiți inconfortabil, obosiți-și-tensionați, împrăștiați sau forțați să vorbiți despre sau să vă schimbați stilul de viață, pentru a vă potrivi cu Adevăratul vostru Sine.

Cu toate acestea, ca voluntari în Experimentul Marii Schimbări Dimensionale, aceasta este „ceea ce este”...

Focalizarea mai înaltă se face pe Dezvăluirea Spirituală – revelarea a cine suntem cu adevărat și ce este pregătită această Planetă să primească.


- Oamenii întreabă când se va încheia disconfortul. Pe scurt, acesta se schimbă atunci când dobândim întruparea Conștiinței Christaline şi o conexiune constantă, stabilă, cu Sinele noastre Mai Înalte.

Este necesar doar un mic procent de entităţi încarnate pe deplin, pentru a influenţa substanțial Rețeaua Umană Colectivă a Inimii și pe Gaia.

Suntem aproape de acel Moment și capabili să aducem pacea, echilibrul, armonia și vindecarea Ascensiunii în manifestare, în Acum, ca și Co-creația noastră Divină.




Accelerare = Responsabilitate


Viitoarea ECLIPSĂ SOLARĂ de Miercuri noaptea/Joi dimineața – Joi, 1 Septembrie la ora 2:04 am P.T. (N.MY.: adică joi, 1 septembrie, ora 12:04 pm – ora României – deci, imediat după prânz) este următoarea noastră POARTĂ de OPORTUNITATE pentru a primi Linia Temporală Accelerată.


Eclipsele Solare sunt unele dintre cele mai puternice portaluri pentru accelerarea noastră.

Haideți să primim această lumină și să o ajutăm pe Gaia în aducerea în manifestare a Noii linii temporale accelerate (dacă aceasta este alegerea inimii voastre).

Mulți dintre voi ați ales deja acest lucru, la nivel mental ; asigurați-vă că această alegere este făcută la nivel de inimă și reflectă acțiunile interioare, gândurile, emoțiile și esența adevărului.

Dacă această decizie este luată din inimă, pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicați, veți primi o accelerare personală semnificativă, pe perioada acestei eclipse.

Îngăduiți-i Sinelui vostru Lucrător în Lumină intuitiv să vă ghideze activitățile în această săptămână, ce soseşte cu puternice schimbări energetice, care vă vor ridica conștiința pentru a „da click” pe Liniile Temporale mai înalte ale Ascensiunii.




Amintiţi-vă :


- Această trecere este sacră ; onorați-o, pe voi înșivă și pe ceilalți, ca și pe prea-iubita Ascensiune Unamă colectivă care suntem.
Revedeți datele legate de Portal, oferite în articolul precedent și primiți cu bucurie, aducând în manifestare adevărata alegere a inimii voastre.

- Transparența și dezvăluirea este o desfășurare globală ; fiecare minte și inimă va trebui să devină curată.
Revelația afectează pe toată lumea, nu numai pe „băieții răi” – și puteți accelera toate acestea, prin  propria voastră transparență și dezvăluire.
Exprimați tot ceea ce se află în inima voastră, iar colectivul va reflecta această exprimare. În special, dacă alegeți în mod conștient accelerarea, trebuie să fiţi în aliniere, pentru ca aceasta să se desfășoare cu ușurință și grație.

- Amplificarea are loc cu al treilea val, indiferent dacă Linia Temporală Accelerată mai înaltă intră sau nu în joc.
Puteți simți că se întâmplă deja, această perioadă reprezentând momentul de înălţare a valului și de pătrundere a acestuia în conștientizarea noastră.
Dacă alegeți să participați la alegerea accelerată, vă rog să o faceți și să demonstrați acea Puritate și Divinitate, înainte de Eclipsa Solară.




Cu privire la
Vortexul Christalin OZ-ARK


Binecuvântări și recunoștință tuturor celor care-mi trimit mesaje de susținere pentru viitoarea mea călătorie, sunt profund apreciate. Să călătoresc o săptămână în mijlocul acestor energii este atât provocator cât și perfect.

Am un itinerariu pentru o muncă importantă în Nevada, Utah, Colorado și Oklahoma – cu unele locuri izolate și sacre superbe, alte energii bizare străvechi de curățat și câteva surprize.


Între timp, haideți să intrăm profund în inimile noastre, să curățăm atașamentele emoționale pentru a intra în necunoscut, să ne acceptăm alegerile Accelerării cu bucurie și sinceritate, și să demonstrăm Pacea unei puternice busole interioare con-duse de Sursă.

Faceți-vă confortabili cu ne-cunoscutul, faceți din el noul vostru „normal”.

Uniți-vă Miercuri cu Tribul Luminii, pentru Meditațiile Unității Christice ; ele sunt, într-adevăr, de mare ajutor la prezentarea Noilor Linii Temporale.

Totul este incredibil de bine, prea-iubiților.


În Lumină, Iubire şi Serviciu,
SANDRA.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu