sâmbătă, 28 iunie 2014

COBRA : Interviu cu Robert Potter (17 iunie 2014) - p1



Interviu cu Robert Potter
(17 iunie 2014)

- Partea 1-a -





(Nota MarYan : În cel mai recent interviu, din 17 iunie 2014, Cobra este provocat să răspundă la o mare diversitate de subiecte, care acoperă o plajă foarte largă, dar care se centrează, marea majoritate, în jurul „Evenimentului”.

De aceea, chiar dacă pare lung şi obositor, vă recomand să studiaţi cu atenţie fiecare din aceste două părţi ale interviului, pentru că, la fel ca şi în celelalte interviuri, şi aici „strecoară” idei foarte interesante şi mai ales importante despre viaţă şi univers, care nu sunt regăsite în cadrul mesajelor sale periodice.)

 
Rob Potter: Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit la emisiunea radio Victoria Luminii. Cum am mai spus, este o emisiunea preînregistrată pentru prepareforchenge.net. Vă recomand să vizitaţi această pagină chiar acum, pentru oamenii care urmăresc lucrarea lui Cobra de pe blogul său 2012portal.blogspot.com cu întrebări pentru Cobra. Pagina mea este thepromiserevealed.com.
Prin aceste trei pagini am primit multe întrebări bune, vom ajunge la ele în câteva clipe, vreau să vă reamintesc că paginile noastre apreciază donaţiile şi ajutorul pentru munca noastră asiduă, iar dacă aveţi nevoie de ajutor daţi-ne un semnal, vom fi bucuroşi să vă ajutăm.
Sunt fericit să vă anunţ şi faptul că am concretizat Conferinţa Portalului de Ascensiune din Muntele Shasta în 12 septembrie 2014. Vom avea camera de vindecare, camera tehnologică şi vom fi localizaţi într-un loc cu o vedere minunată către Muntele Shasta. Evenimentul este disponibil pe pagina mea (thepromiserevealed.com), dacă daţi click pe primul banner ajungeţi direct la pagina cu informaţii.
Iar acum să-l introducem pe Cobra, bunul meu prieten şi minunatul emisar al Luminii şi doresc să mulţumesc muncii grele pe care o face echipa PFC.net şi vouă tuturor, că sunteţi conştienţi de faptul că e o pagină foarte bună cu multă informaţie actualizată.
Cobra, bine ai venit la emisiunea mea.


Cobra: Bun venit tuturor, mulţumesc.

Rob: Şi tu aveai pregătite nişte conferinţe şi activări de portaluri, cu echipe de la sol. Aş dori, te rog, să împărtăşeşti oamenilor pagina ta Web şi care vor fi aceste evenimente, pentru ca oamenii să se poată informa inclusiv ascultând această emisiune radio.

Cobra: Concret, în aproximativ 24 de ore vom merge în Spania, Ibiza, o insulă în Marea Mediterană, unde vom avea Activarea Zeiţei Cosmice.
Solstiţiul este un eveniment foarte puternic prin care vom integra energiile cosmice cu energiile Pământului, aş spune împletirea energetică a cerului cu pământul şi acesta este primul act către integrarea finală a principiilor masculine şi feminine pe această planetă.
Cum probabil ştii, şi ai trăit această experienţă, în întreaga lume a existat o separare artificială creată de Archoni şi de Cabală, şi această separare este necesar să fie vindecată energetic pentru a putea avea condiţii energetice mai bune pe această planetă şi pentru a putea vindeca întreaga societate.
Apoi, în jurul datelor de 12-13 iulie vom avea prima conferinţă "Victoria Luminii" în Taiwan. Taiwan este un loc foarte special, aş spune principala fortăreaţă a Societăţilor Dragon pozitive şi este o comunitate foarte puternică a Forţelor Luminii acolo şi vom avea o conferinţă foarte specială cu acea ocazie. Toată lumea este binevenită la ambele evenimente.
Cunoaşteţi blog-ul meu unde puteţi găsi actualizări, căci vor fi multe informaţii după activarea din 21 iunie, care nu au fost posibile înainte. Vor fi câteva, destul de curând.
 

Rob: Acestea sunt veşti minunate, Cobra. Am primit multe, multe întrebări minunate de la oameni şi doresc să vă mulţumesc tuturor pentru trimiterea întrebărilor. Acestea sunt de un grad mai înalt metafizic decît media, pentru că aceşti oameni valorizează informaţia pe care o aduci tu, Cobra, şi mereu ai informaţie unică şi nouă care nu este dezvăluită în domeniul a ceea ce se întîmplă pe planetă în momentele prezente.
E necesară şi o lămurire : este bine ca oamenii să folosească propriul discernământ.
Vom trece la întrebări acum, vom vedea câte putem atinge, iar pentru cei dintre voi care pun întrebări personale, Cobra nu poate răspunde la acestea, el nu ştie ce se petrecea cu tine când tu aveai 15 ani sau situaţii similare.
Probabil că acest intreviu nu se va afla online decât după conferinţa din Ibiza.
Prima întrebare pentru Cobra : NASA a anunţat că inversarea polilor magnetici ai soarelor s-a finalizat şi au spus că acum are 4 poli în loc de 2. Asta vine de la observatorul japonez. E adevărat şi cum ne afectează acest „nou” Soare ?
 

Cobra: Schimbarea polilor este parte a unui proces. Această schimbare de poli este un proces gradual şi, atunci când polaritatea începe să se schimbe, pentru o perioadă de timp avem o situaţie cu patru poli. Acest aspect se petrece chiar înainte de comutare şi după comutare. Nu este o situaţie permanentă, deci nu are o influenţă specială asupra vieţii pe această planetă.
Este doar un proces care se petrece la fiecare 11 ani.

Rob: Mulţumesc. Aceasta ar fi ca şi atunci când Terra îşi schimbă polii magnetici.

Cobra: Da, dacă polii magnetici se schimbă, sau, atunci când asta se petrece, poate fi doar o fază a procesului.


Rob: Altă întrebare pe care o are cineva : sunt suficiente persoane pregătite care să vorbească de Eveniment, în faza iniţială a acestui moment de timp ?

Cobra: Vrei să spui de vorbitori la suprafaţa planetei (da).
E o mică problemă pentru că populaţia de la suprafaţă a fost atât de programată că asta ar putea fi o problemă în fazele iniţiale. S-ar putea să nu avem oameni suficient de antrenaţi sau suficient de echilibraţi pentru a face faţă situaţiilor. Va fi o anumită „curbă de învăţare”, deci ar putea fi un pic dificil o perioadă, la început, când Evenimentul va avea loc, dar aceasta se va rezolva destul de rapid, odată ce informaţia începe să iasă la lumină.
În faza iniţială va fi un anumit ldeficit de oameni (calificaţi în acest sens).

Rob: Ok, deci s-ar putea să fie anumite probleme, într-un fel, la eliberarea informaţiilor în mass-media.

Cobra: Informaţia va ieşi la lumină, dar nu vor fi suficienţi oameni calificaţi să distribuie informaţia.

Rob: Vor prelua staţiile TV şi au deja ceva informaţii pregătite pentru a le elibera către public ?

Cobra: Există pachete de informaţii pregătite pentru a fi eliberate publicului şi vor fi transmise celor de la suprafaţă care vor fi pregătiţi să meargă la staţiile TV şi să prezinte informaţia umanităţii.

Rob: Există încă prea multă influenţă în eteric. Ai spus anul trecut că Evenimentul s-ar putea întâmpla înainte ca planurile ne-fizice să fie complet curăţate. Încă e valabil acest plan ?

Cobra: Este posibil, dar aş spune că influenţa eterică asupra umanităţii nu s-a îmbunătăţit prea mult. Este încă o mare problemă. Nu voi comenta în ce moment vor decide să declanşeze anumite lucruri, sau aş spune că vor fi instruiţi să facă acele lucruri.

Rob: Foarte bine, mulţumesc. Multă lume se întreabă dacă ai putea face ceva sugestii concrete despre planificarea necesităţilor noastre pentru acel moment - cel puţin până când fondurile de prosperitate vor fi eliberate.
Am multe întrebări asemănătoare. Ne-ai cerut să scoatem banii din bănci, ar trebui să îi punem sub saltea? Să îi convertim în argint sau aur? Va fi aurul sau argintul în cădere? Bursa va colapsa? Ce se întâmplă cu stocurile sociale responsabile?
Poţi vorbi despre necesităţile materiale. Multă lume se zbate cu finanţele lor. Acum trebuie să spun acestor oameni : sunt mulţi alţi oameni în jurul planetei care se zbat în condiţii mult mai apăsătoare decât mulţi dintre noi. Mulţi nu au acoperiş deasupra capului, deci am putea să ţinem cont de binecuvântarea noastră.
Ce putem face până când fondurile sunt eliberate? Ce facem cu banii noştri, ar trebui să-i punem sub saltea?

Cobra: Dacă ai bani în bancă, scoate-i. Îi poţi converti în aur sau argint sau un teren sau să investeşti într-un proiect care va ajuta la eliberarea planetei.
Nu aş sugera să îi pui în acţiuni de bursă. Nu aş sugera să îi păstrezi în bancă, pentru că vor fi confiscaţi într-o anumită fază (N.MY: Cum s-a întâmplat deja, ca şi experiment, în Cipru, în cursul anului trecut).
 

Rob: Cineva a spus : mulţumesc Cobra pentru tot ce faci, şi Mişcării de Rezistenţă pentru ce face să ne ajute pe noi toţi.
Un lucru mi-e greu să îl pricep, însă, despre situaţia din Egipt. Mi-e greu să înţeleg cum condamnarea la moarte a 600 de oameni poate fi considerată victoria Luminii şi nici nu o pot vedea ca pe un proces de eliberare.
Mă gândesc că asta a fost greşit răstălmăcit în ultimul interviu cu Alexandra. Ea ştie că Frăţia Musulmană este manipulată de Cabală.

Cobra: În primul rînd nu au existat 600 de condamnaţi la moarte sau executaţi. A fost începutul unui proces. Cifrele finale au fost mult mai mici. Printre aceşti oameni au fost anumiţi conducători care au fost parte a cabalei şi, în parte, a forţelor întunericului.
Nu aş fi complet de acord cu acţiunea guvernului egiptean de a executa aceşti oameni, dar aş spune că este parte din natura umană. Şi, de asemenea, după ce Evenimentul are loc, mulţi membri ai Cabalei ar putea fi executaţi, pentru că asta va fi dorinţa oamenilor.

Rob: Da, înţeleg. Asta s-ar putea întâmpla înainte ca Mişcarea de Rezistenţă (RM) şi Federaţia Galactică a Luminii (GFL) să intre în scenă. Mă bucur că ai specificat acest aspect, pentru că şi eu simt la fel.
Am răspuns acelei persoane : la bază este elementul uman. Nu e RM sau GFL.

Cobra: Exact. Este elementul uman în această situaţie. Va fi multă nevoie de iertare după ce Evenimentul are loc.
Când masele de oameni vor realiza ce a făcut Cabala, vor fi foarte mânioşi. De aceea, există un anumit pericol de a proiecta acea mânie către alte persoane, fără a înţelege ce s-a întâmplat, de fapt. (Da.)
Recomand ca fiecare să aibă dreptul la procesul meritat, chiar şi membrii Cabalei. Acest fenomen nu poate fi oprit, dar nu aş recomanda ceva care ar fi împotriva tuturor, legat de acest punct.

Rob: Foarte bine. Sunt de acord. Asta mă aduce la altă întrebare. Nu vroiam să întreb, dar cumva duce chiar acolo.
O persoană a făcut o anume afirmaţie (N.MY: Mediumul Julien Wells) cum că anumiţi pleiadieni, se presupune că au teleportat sus 11.000 de membri minori ai Cabalei care au devenit „cabalişti” şi au fost forţaţi în acea situaţie prin mită, ameninţări sau lucruri peste puterea lor de control şi le-a fost teamă să iasă din Cabală.
Există vreun adevăr despre cei 11.000 de membri minori ai cabalei teleportaţi ?

Cobra: Nu voi răspunde la această întrebare. (ok) Sunt anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii şi anumiţi membri au fost scoşi de pe planetă. Nu aş comenta despre NUMĂRUL sau METODELE prin care s-a realizat.
Pot doar să spun, DA, au fost câţiva membri ai Cabalei care au fost scoşi de pe planetă. E singurul lucru pe care îl pot spune acum.



(Nota MarYan : Permiteţi-mi să mă simt iarăşi „încântat de sincronicităţi” !
Căci, iată ce scriam doar în cursul zilei de ieri, ca şi concluzii, în mesajul postat despre acest subiect :

„După cum mi-a confirmat şi amicul colaborator, şi eu am simţit că informaţia este mai puţin precisă în privinţa numărului de persoane „eliminate” : este vorba de doar câteva mii, şi nu de 11.000 de persoane, şi nu „eliminate” la propriu, ci „ÎNDEPĂRTATE” din structurile de putere de pe Pământ la care au avut acces şi au acţionat până acum.”
„Aşadar, acesta este MESAJUL acestui mesaj : informaţia este reală, însă doar parţial, fiind vorba de câteva mii de „agenţi ai cabalei” care au fost extraşi, ca şi corecţie pentru a face ajustările necesare în acord cu Planul Divin general pentru planeta Pământ.”

Iată cum, exact ca şi COBRA, şi eu CONFIRMAM mesajul, dar aveam rezerve în privinţa NUMĂRULUI şi a METODELOR prin care s-au realizat acele „extrageri” !

Este extraordinar cum funcţionează „CONFIRMĂRILE”!
Deşi aveam acest mesaj – interviul actual, din 17 iunie – în computer, deja de câteva zile, nu l-am deschis să-l „lucrez” decât azi, adică DUPĂ ce am scris articolul de ieri despre subiectul cu „cei 11.000 de membri ai Cabalei extraşi de pe Pământ”.
Altfel spus, deşi puteam citi înainte despre acest subiect din acest mesaj, „ceva” m-a ţinut, ca să fac propriile cercetări – cu amicul radiestezist – şi abia apoi să vină această „conformare punctuală” a ceea ce am afirmat în postarea de ieri.

A fost exact ca în situaţia confirmărilor cu Avionul Malayezian dispărut – vedeţi detaliile în articolul „Avionul malayezian dispărut – şi mai multe argumente pentru ipoteza noastră (1)


Cred că este importantă această precizare, nu pentru eventuale „gâdilări de orgolii” că „uite ce bine măsoară prietenul radiestezist” şi „ce bine simt eu cu inima adevărul din articolele ce bântuie Internetul”.
Aici este vorba, în primul şi în ultimul rând, de CREDIBILITATEA informaţiei de pe acest blog şi de răspunsul la întrebarea pe care şi-o pune oricine intră pe un blog sau site : „Merită să îmi investesc timpul şi energia în acest loc?...

Pentru cei care citiţi acum toate acestea, aici, pe acest blog, aceasta este un alt semn că „nu vă pierdeţi timpul” pe aici, ci că veniţi în contact cu informaţie veridică, reală, care este confirmată prin mai multe surse.
Acesta este, de fapt, sensul primar pentru care s-a născut această „construcţie” informaţională!)


Rob: Aşa, ai menţionat deja că unii membri ai Cabalei au fost scoşi de pe planetă şi luaţi pe nave-mamă şi acum privesc la propriile acţiuni şi rezultate şi ei înşişi aleg să aibă sufletele resetate în Soarele Central...

Cobra: Au opţiuni. Dacă aleg să accepte Lumina, nu sunt duşi la Soarele Central. Au nevoie să treacă printr-un proces de re-educare. E necesar ca ei să facă tot ce pot mai bine pentru a corecta consecinţele acţiunilor lor trecute.
Însă există şi anumiţi membri ai Cabalei care resping această opţiune şi nu doresc să se schimbe către Lumină, aşa că sunt duşi la Soarele Central.


(Nota MarYan : Acest subiect îl atingeam tangenţial în comentariul personal la un subiect la fel de „bombastic” precum acesta, din prima parte a Interviului lui Cobra cu Alexandra Meadors din 8 aprilie 2014, pe care îl puteţi citi şi de pe blogul acesta.
Atunci aminteam de cartea „Reîntoarcerea în Lumină” unde se vorbeşte atât de „Non-Atotputernicia Sursei” în dimensiunile inferioare, inclusiv 3D, dar şi despre „Reciclarea Sufletelor” care refuză Lumina în mod îndârjit şi orice formă de „umanitate”.
Se pare că acestea – dintre care ar putea face parte şi „cei 15”, Archonii Primi din acest Univers – vor fi „introduse” în Soarele Central al Universului, adică Sursa Primară a acestui Univers, pentru „dezbrăcare” de toate corpurile lor din jurul Spiritului, cele care constituie „SUFLETUL”.
Altfel spus, acest proces reprezintă o adevărată „MOARTE a Sufletului”, dar şi o „nouă NAŞTERE” ca „suflet virgin” – precum cei „nou-născuţi” prima dată din Sursă...
Oricum ar fi, acest proces nu este deloc „plăcut” pentru nimeni, inclusiv pentru Sursă : miliarde sau chiar zeci de miliarde de ani de evoluţie sunt „şterşi cu buretele”, dintr-o dată ; în schimb, se oferă şansa unui „nou început”, exact ca şi re-încarnatul de pe Pământ care pare atât de pur ca nou-născut şi care habar nu are, el şi cei din jurul său, de crimele pe care le-a comis în alte vieţi...)
 



Rob: Aş dori să te întreb : au existat alţi membri ai Cabalei care au dorit să fie protejaţi de către RM şi GFL şi au avut dorinţa îndeplinită? (Protejaţi faţă de cine?) Protejaţi faţă de membrii Cabalei.

Cobra: Da, s-a întâmplat în anumite locaţii, dar este o situaţie complexă. În principiu, Archonii nu permit nimănui să fie contactat de Forţele Luminii.
Este o situaţie de carantină. Sunt mulţi membri ai Cabalei care doresc să iasă, dar nu li se permite să iasă. Nu toţi sunt acolo potrivit liberei lor dorinţe.

Rob: Da, înţeleg şi aceste aspecte vor fi detaliate mai târziu.
Altă întrebare pe care doream să o pun de data trecută şi este un punct foarte bun, şi noi am vorbit despre asta : Anumiţi oameni au susţinut că tu ai negat faptul că „dârele chimice” (N.MY: „chemtrails”, urmele pe cer lăsate de trecerea avioanelor care pulverizează în mod intenţionat chimicale cu efecte foarte toxice asupra oamenilor şi în privinţa filtrării luminii solare) sunt pulverizate, deşi ai specificat acest lucru foarte clar.
Iată ce întreabă cineva : „Cobra, în Syracuse NY, avem dâre chimice în fiecare zi, de câteva ori pe zi, până într-acolo încât nu mai vedem cerul liber, niciodată. Ar trebui să mă mut cu familia în alt loc pentru a le proteja sănătatea? Există ţări unde nu se pulverizează peste oameni? Sunt state în SUA unde se pulverizează mai puţin? Te rog să mă scuzi că sunt atât de insistent. Mulţumesc pentru munca uluitoare pe care o faci.”
 

Cobra: O întrebare pe rând. Da, sunt dâre chimice. Nu neg existenţa lor. Spun doar că majoritatea oamenilor nu văd dâre chimice, ci dâre de ejecţie (N.MY: Cele lăsate în mod normal de avioanele obişnuite). Există şi dârele chimice, dar mult mai puţin decât cred oamenii.
Da, e bine să te muţi din SUA, căci este ţara sub cel mai puternic atac din partea Cabalei în ce priveşte dârele chimice, dar şi otrăvirea mâncării, arme scalare şi aşa mai departe.
Oriunde altundeva în lume ar fi mai bine.
 

Rob: Ok. Acuma, un lucru despre care nimeni nu vorbeşte.
Se spune că majoritatea oamenilor sunt acum infectaţi cu NANO-FIBRE care se multiplică, fiind semi-robotice şi non-organice – tehnologie care provine de la dârele chimice – şi, probabil că efectele acestora sunt amplificate prin mâncarea modificată genetic (GMO) şi alte lucruri.
Aceste fibre cauzează dureri şi stări de rău şi interferează cu ritmurile noastre. Ai idee cum s-ar putea ca aceste nano-fibre ne-naturale să fie curăţate din toate fiinţele de pe această, odinioară, frumoasă planetă ?


Cobra: Există o soluţie parţială, un protocol de detoxificare care poate înlătura aceste fibre, dar, în principiu, această situaţie va fi complet rezolvată abia după Eveniment

Rob: Da, am simţit la fel. Am simţit că aceste tehnologii avansate pot fi înlăturate. Ai menţionat în interviul trecut că au existat tehnologii pentru a elimina asta. Ai putea, te rog, să comentezi pe tema asta? Putem noi forţa Cabala să elibereze aceste tehnologii acum? Sunt disponibile în condiţiile tehnologice actuale sau majoritatea acestor tehnologii vor intra după Eveniment prin GFL şi RM?

Cobra: În principiu, tehnologiile prafului stelar pot fi folosite pentru a înlătura sursa durerilor cronice.
Acesta poate fi folosit pentru a bloca sistemul nervos central, ceea ce va fi făcut la Eveniment cu membrii Cabalei, dar poate fi folosit, de asemenea, pentru a elimina sursa durerilor cronice, poate repara organe şi ADN-ul, deci structura celulară.
Dacă există vreun gen de afectări structurale ale corpului fizic, pot fi reparate în aproximativ 15 minute cu această tehnologie a prafului stelar. Este o tehnologie pleiadeană care va fi disponibilă la scurt timp după Eveniment.
Toate cazurile de dureri cronice vor fi vindecate la scurt timp după Eveniment cu acea tehnologie.

Rob: Acestea se vor elibera fără ştirea lor?

Cobra: Nu. Va fi un proces foarte conştient şi acceptat. Desigur, oamenii vor fi nevoiţi să-şi schimbe felul lor de a gândi şi de a se comporta.
Boala este creată de sistemul de convingeri şi stări emoţionale. Dar orice s-a întâmplat corpului fizic, aceasta se poate rezolva. Este nevoie de un anumit reglaj psihologic. Majoritatea oamenilor vor fi vindecaţi.

Rob: Foarte bine, mulţumesc pentru răspuns.
Altă întrebare : Cum curăţă Forţele Luminii bazele ET negativi ? Se face cu arme sau non-violent?

Cobra: Ok - au fost diferite faze ale acestui proces. Când RM („Mişcarea de Rezistenţă”) curăţa aceste baze, acum o decadă (un deceniu), aproximativ, s-a făcut prin bătălii care implicau şi nivelul psihic, din păcate.
În ultima fază, aceasta s-a realizat prin tehnologia prafului stelar care blochează sistemul nervos central al fiinţelor negative care sunt luate pe navele-mamă şi apoi li se cere să facă o alegere : să accepte Lumina sau să se întoarcă la Soarele Central (N.MY: Cel Universal, de care am amintit puţin mai înainte).

Rob: Ok, mulţumesc. Mă întorc la întrebarea despre implanturi. În intreviul trecut ai menţionat că aceste implanturi rămân fixate, acestea fiind acele energii care sunt puse în corp la naştere, fiind invizibile şi deasupra tehnologiilor noastre.
Am spus oamenilor, iar tu ai menţionat de diversele tehnologii, precum dispozitivul de Laser Alb Pleiadeian pe care îl am aici, energia tachyonică pe care o avem aici, care poate creşte câmpul vibrator al corpului şi care poate împinge afară unii dintre paraziţii astrali – însă implantul principal este permanent în interiorul corpului. E corect?
Există vreo cale pentru a reuşi înlăturarea completă a acestui implant pus încă de la naştere ?
 

Cobra: Vezi tu, există un aspect eteric al acestuia şi un aspect de plasmă. E destul de complicat să explic. Tehnologia laser este cea mai bună pe care o avem în acest moment pe suprafaţa planetei cu care putem inteveni asupra acestor implanturi.
Cealaltă problemă este că aceste implanturi reprezintă partea principală din tehnologia scalară care este parte a Reţelei Archonice.
În fapt, aceasta este menţinută printr-un câmp scalar rotativ. Acest câmp efectiv re-creează acel implant, din nou.

Rob: Ok. Aşa am crezut şi eu şi am experimentat pentru că foloseam în 1980 Clopotul Fred (Fred Bell) şi ceva tehnologie de la Semjase (N.MY: Liderul unuia din grupurile Pleiadiene, prezent de mult timp pe planetă) care foloseşte geometria sacră, cristalele şi laserele.
De fapt, am combinat propria noastră tehnologie a câmpului scalar pozitiv pleiadian al Piramidelor, care sunt unde scalare, împreună cu Cristale şi cu Bobine Tesla, care fac Dispozitivul de Laser Alb mult mai puternic când sunt folosite împreună.
Experienţa mea cu aceste dispozitive confirmă, în fapt ceea ce ai spus. Pentru o perioadă de timp, energia devine foarte înaltă şi eşti capabil să obţii stări înalte de conştienţă. Însă, odată ce te îndepărtezi de aceste tehnologii (aparate), revin cu putere şi diferitele forme de energii perturbatoare din interiorul nostru, căci toţi avem de-a face cu acest element uman. Nu-i aşa ?
 

Cobra: Nu este numai elementul uman, e vorba de tehnologie, care există pe planul eteric şi cel plasmatic. Re-crează, efectiv, structura.

Rob: Da, condiţionarea umană de pe Terra datorită tehnologiei, e un argument bun.
Altă întrebare : Aceste nave-mamă şi membrii federaţiei despre care vorbeşti, în ce densitate şi dimensiune sunt ei ? În a 3-a, a 4-a, sau următoarele ?

Cobra: Sunt fiinţe de dimensiunea a 5-a şi mai sus dar, desigur, ei se pot materializa în dimensiunea a 3-a fizică sau a 4-a dimensiune, dacă doresc, dacă au un scop să facă asta.


(Nota MarYan : iarăşi intervin cu precizările privnd distincţia între DIMENSIUNE şi DENSITATE.

Deşi Cobra pare că le „pune la grămadă”, noi re-venim şi precizăm că Dimensiunea se referă la un Tărâm sau Plan energetic – Planul fizic, astral, mental, cauzal ş.a.m.d. – pe când Densitatea reprezintă, simplu, un nivel de Conştiinţă.
De aceea tot repet că ceea ce se evidenţiază la o fiinţă nu este „Dimensiunea în care se află”, ci „Densitatea” sau „Nivelul de conştiinţă pe care se găseşte”.

Aşadar, poţi fi într-un corp fizic – deci, în Dimensiunea a 3-a – şi să ai un înalt nivel de conştiinţă, adică o Densitate de nivel 5, 6 sau chiar 7 – aşa cum au început să vină pe Pământ astfel de entităţi, încarnate în ultimii ani, după decembrie 2012.)


Rob: Altă întrebare relaţionată - dacă nu sunt în aceeaşi dimensiune cu noi, vom fi capabili să îi vedem dacă ne creştem vibraţia sau pot ei folosi tehnologia lor pentru a ne contacta ?

Cobra: Ei pot folosi tehnologia pentru a contacta fiinţele umane în a 3-a dimensiune. Prezenţa lor energetică este foarte intensă. Fiinţele umane vor fi nevoite să lucreze la capitolul energetic pentru a fi capabili să reziste acelei Prezenţe şi să supravieţuiască acelei prezenţe, pentru că acest câmp energetic al unei fiinţe ascensionate, de dimensiunea a 5-a, este foarte puternic.
(N.MY: În acest caz vorbim de fiinţe de densitatea a 5-a, având un Corp Christalin de Lumină şi situate în a 5-a Dimensiune, a Planului Eteric.)
Fiinţele umane nu vor supravieţui contactului direct. Câmpul energetic al fiinţelor luminii care vor veni va fi ajustat frecvenţei umane, deci fiinţele umane vor fi capabile să interacţioneze crescându-şi frecvenţele, încet, pentru a putea interacţiona mai mult. Va fi un proces gradual.

Rob: Da, mulţumesc. Asta coincide cu informaţia lui J.J.Hurtak (N.MY: Om de ştiinţă american, dar şi metafizician şi autor, printre altele, a uimitoarei cărţi „Cheile lui Enoh) că vor fi anumite zone sau insule de lumină pe care le numeşte „arcul cosmo-rece” („arc of chili-cosm”) unde fiinţele din a 5-a dimensiune şi mai sus vor fi capabile să interacţioneze în interiorul navelor, care, de fapt, pun la dispoziţie zone inter-dimensionale unde oamenii din diferite densităţi şi frecvenţe ale creaţiei pot interacţiona şi asta este o parte importantă a tranziţiei pe Terra.
Am fost în contact cu Kauilapele cu care am rezonat ca doi fraţi buni, acolo în Hawaii, şi el a pus următoarea întrebare pentru tine. Altele sunt de la ascultători.
Prima este : Poţi lămuri cine sunt cei 144.000 şi dacă aceştia sunt seminţe stelare ?
 

Cobra: Da, aş spune mai degrabă că este un grup-nucleu de seminţe stelare, cei care au ales să vină pe Terra să transforme toată întunecimea cu lumina lor.
Este un număr simbolic care descrie, aş putea spune, o trupă de forţe foarte speciale (N.MY:trupe de comando) care a venit pe această planetă în diferite faze ale istoriei acesteia.
Majoritatea dintre ei au venit în timpul Atlantis-ului şi au continuat să se încarneze în diverse poziţii cheie în diferite perioade ale istoriei, iar ACUM ACEST GRUP ESTE AICI cu un scop, să transforme şi să elibereze planeta.


(Nota MarYan : În acest aspect, NUMEROLOGIA – adică Ştiinţa Vibraţiei Cifrelor, a Codurilor energetice – este cea mai lămuritoare : 1 + 4 + 4 = 9.
Şi, cum această cifră 9” – una nouă” – reprezintă în Numerologie simbolul Umanităţii, a întregii Omeniri, fiind “Sfârşit de Ciclu Evolutiv”, ca şi ultimă cifră din cele 10, atunci despre care 144.000 de aleşi” ar fi vorba în Biblie, oare?...
Iată cum Noua Omenire” şi Noua Umanitate” este cea care SE ALEGE” – şi nu este aleasă” de către vreun juriu – prin propriile decizii care le ia şi alegeri pe care le face…
Acesta ar putea fi cel mai înalt nivel de interpretare a celor 144.000 de aleşi”, care nu exclude, însă, explicaţia lui Cobra.)


Rob: Ok, altă întrebare de la Kauilapele, şi am primit foarte multe asemănătoare. Asta e una mare.
Avem aceste discuţii despre Isis sau grupurile teroriste din Iraq. Este o operaţiune a Cabalei de a schimba macazurile? Pare mai mult decât coincidenţă faptul că ultimele operaţiuni ale revoltei conduse de insurgenţii din Irak au primit numele de cod „ISIS”.

Cobra: Da, Archonii au ales acest nume în mod special. Ei preiau un simbol care este pozitiv şi îl asociază cu ceva negativ în minţile fiinţelor umane. Acum acest nume este peste tot în mass-media. Dacă cineva de pe stradă citeşte despre Isis - în mintea sa umană imaginea fanaticilor care ucid oameni este cea care apare în locul Zeiţei Luminii. Aşa funcţionează asocierile minţii.
(N.MY: Fondatorii ne transmit că Isis, dincolo de simbologie şi semnificaţii, este o entitate de Lumină de densitatea a 8-a de pe Sirius A, venită pe Pământ cu mult timp înainte, pentru a ajuta Planeta.
Însă, dincolo de „atacul la persoană”, se pare că Archonii au avut intenţia de a ataca unul din simbolurile Principiului Feminin, lovind în felul lor direct în Energia Feminină pe care o simt şi ei ca fiind în plin proces de Eliberare de sub „teroarea” energiei masculine, deformat exprimată până acum pe planetă, prin manipularea archonică.)
Au făcut acelaşi lucru cu naziştii, căci au preluat un simbol foarte vechi - SWASTIKA - care este simbolul evoluţiei spirituale şi l-au transformat într-un simbol al răului.
(N.MY: Atenţie, însă, căci i-au schimbat şi sensul : swastika originală avea braţele de pe margine orientate invers decât la zvastica lui Hitler. Puteţi vedea din poze cum, în al doilea caz, dacă punem săgeţi la capetele braţelor din zvastica nazistă, descoperim „morişca”, ce se roteşte în sensul acelor de ceasornic, deci în sens Yin, al „întunericului”, în timp ce swastika originală determina rotirea în sens trigonometric, „invers faţă de acele ceasornicului”, deci Yang, generatoare de Lumină...
Iată, un mic detaliu care face toată diferenţa !
Ceea ce mă uimeşte şi pe mine, studiind pozele acestea, este că, deja în India a intrat în tradiţia populară forma yin a swastikii, cea nazistă, regăsind-o, iată, pe tatuajele tradiţionale de pe capul tinerilor şi chiar pe tricouri ale unei echipe de baschet din India de acum un secol – din 1909.
Aceasta mă duce cu gândul la Illuminati-i francmasoni londonezi ai anilor 1700-1800 care au reuşit să pervertească, ajunşi în „dominionul colonial indian” până şi forma swastikii, cunoscută de mii de ani ca având sensul opus – după cum puteţi vedea în picturi pe obiecte şi arhitectură de clădiri de sute şi mii de ani...)
Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu PENTAGRAMA şi câteva alte simboluri din trecut.
(N.MY: Şi aici descoperim aceeaşi pervertire ca la swastikă : pentagrama nu mai este poziţionată cu un vârf în sus, în poziţia „Nord”, care oferă imaginea „OM-ului cu braţele deschise”, ci este poziţionată cu două vârfuri în sus, ce oferă imaginea „ţapului satanic”, însă, cel mai important, exact ca la swastika, sunt inversate curgerea energiilor, ale celor 5 elemente.
Iată cum aceşti „demonici” archoni au reuşit să pervertească toate simbolurile orginale în aceşti 25.000 de ani de „jug total”...)
De aceea, de exemplu, Illuminati folosesc simbolul Ochiului A-tot-văzător, au denaturat acest simbol. Este UN SIMBOL AL SURSEI şi ei l-au denaturat, iar acum reprezintă un ochi care vede tot, ochiul Noii Ordini Mondiale (N.MY: „Big Brother).
Aşa lucrează Archonii. Ori de câte ori oamenii văd simboluri, le asociază cu ceva negativ. Şi astfel energia pozitivă a acelui simbol nu poate curge normal. Este un război ocult care are loc.



(Nota MarYan : Şi eu personal m-am „lovit” de acest aspect, prin simbolul indus de acest cuvânt care oferă chiar numele acestui blog : „CHRISTALIN”.

Văzut – printre altele – şi ca imagine a cristalinului din ochi care FOCALIZEAZĂ vederea, oferind ideilor percepţie optimă şi „clar-vedere”, şi asemănat cu „Ochiul A-Tot-Văzător”, ca simbol al SURSEI, m-am trezit în scurt timp că, atunci când povesteam oamenilor despre ce semnifică pentru mine acest concept „Christalin” – pe care l-am aplicat, încă din 2001, şi Editurii Asociaţiei CESAN – eram rapid „luat la rost” despre „simbolul masonic” pe care l-aş fi ataşat acestui concept.

Am rămas perplex şi îndurerat să văd cum acest primordial simbol al CREATORULUI şi al Cunoaşterii era pur şi simplu CONFISCAT.

Acum, însă, în aceste vremuri, iată, vremea Eliberării permite, printre altele, inclusiv Eliberarea Simbolurilor Primordiale de sub tutela Cabalei.
Şi, de aceea, şi eu îi mulţumesc lui Cobra şi Mişcării de Rezistenţă pentru că există, contribuind decisiv la SCHIMBAREA SENSULUI Evoluţiei Planetare – inclusiv al simbolurilor...)
 



Rob: Da, este un control pentru atenţia oamenilor. Am menţionat aceste fapte de multe ori. Simt exact la fel.
Altă întrebare de la Kauilapele : Forţele Luminii fac ceva ca să rezolve situaţia din Ukraina şi Putin lucrează cu ei ?

Cobra: Da, fac multe lucruri pentru a rezolva situaţia din Ukraina, dar, din nou, avem factorul uman şi libera voinţă umană. Sunt multe situaţii în care anumiţi indivizi nu au urmat ghidarea, în situaţia din Ukraina.
Forţele Luminii au reuşit să scadă numărul de victime şi intensitatea conflictului, dar nu au reuşit să îl elimine complet.
Şi da, Putin sprijină agenda Forţelor Luminii, dar şi el are propria agendă de a crea o Rusie puternică.
Aş spune că Putin este în acest moment cu un rol mult mai pozitiv decât structurile Cabalei care doresc să folosească Ukraina pentru a promova agenda lor.

Rob: Mulţumesc. Care este situaţia curentă cu Archonii şi Grupul Chimera ?

Cobra: Majoritatea Archonilor au pierdut multă putere în ultima jumătate de an şi au fost multe îmbunătăţiri ale situaţiei generale. Au avut loc câteva operaţiuni ale Forţelor Luminii pentru scăderea puterii Grupului Chimera.
Au fost câteva succese, într-un anumit grad, şi voi putea să eliberez câteva informaţii, cât de curând.

Rob: Ok. Multă lume a întrebat despre moartea recentă a lui Rockefeller. Este lucrarea Forţelor Luminii din interiorul RM în eliminarea Cabalei în acest moment ?

Cobra: Aş spune doar că situaţia a avut loc vineri 13, şi vineri 13 este ziua în care conducătorul templier a fost executat. (Hmmm interesant).
Vor fi mai multe informaţii despre aceasta, însă doar atât voi spune, pe moment.


(N.MY: Nu este exclus să existe o legătură între blestemul Marelui Maestru Jacques de Molay al Ordinului Templierilor, ars pe rug în 13 Martie 1314, şi fiul lui Rockefeller... Vom vedea dacă acesta are vreo legătură cu urmaşii regelui Filip cel Frumos sau al Papei Clement al 5-lea, decidenţii acestei execuţii şi cei „blestemaţi” de Jacques de Molay.)
 



Rob: Ok. Asta e de la oamenii care sunt în Frăţia Trandafirului. O mulţime de oameni au dorit să aibă o lămurire. Cum se face că nu am auzit niciodată de Frăţia Trandafirului sau de Frăţia Ordinului Stelei.
Evident, acestea sunt grupuri exotice. E ceva nou sau poţi vorbi despre asta ?

Cobra: Vezi, avem societăţi secrete ale Luminii şi există societăţi secrete ale Întunericului. Şi societăţile secrete ale Luminii au fost secrete pentru un motiv, căci toţi ştim de vânătoarea de vrăjitoare şi ce s-a întâmplat cu femeile care erau prea strălucitoare cu lumina lor.
Dar acum este timpul ca Frăţia Trandafirului să fie re-activată din nou şi asta se întâmplă acum, după toate aceste secole. Frăţia Trandafirului a fost foarte activă într-o anumită perioadă a istoriei în a aduce pace şi vindecare umanităţii.
A influenţat câţiva dintre nazişti, pentru a fi mai pacifişti. A influenţat unii dintre oamenii cheie din timpul cruciadelor, şi a fost foarte activă în Egiptul antic şi în multe alte situaţii.
 

(N.MY: Poate că una din influenţele lor ar putea fi şi „Societatea Rozacruciană”, o societate secretă care, cel puţin la origine, până la „contaminarea” sa masonică, a promovat Cunoaşterea pură, şi având ca simbol un Trandafir pe Cruce.)
 

Rob: OK. Mulţumesc foarte mult pentru această informaţie. Aceasta este o întrebare de la cineva şi eu înţeleg acest gen de întrebare - să vorbim despre Isis şi Ishtar, sau Ashtar cum îl cunoaştem noi.
Multe temple ale Zeiţei vor fi construite după Eveniment” este un citat din spusele tale. O persoană doreşte să ştie dacă ne vom întoarce la o religie, dacă vom fi încurajaţi să venerăm o „Zeiţă”. Va fi cumva diferit ?
Acesta vrea să ştie despre acest gen de templu, dacă va fi un templu, monument, va fi ca o biserică închisă ?
De asemenea, poţi explica diferenţa dintre ultimul creator mai presus de toate şi diferitele aspecte luminoase pe care această forţă supremă o reprezintă şi cum se va relaţiona aceasta cu aceste temple ?

Cobra: Nu va fi o religie în sensul tradiţional al cuvântului. Nu vor fi preoţi care predică şi îţi vor spune ce ai de făcut. Acestea vor fi mai mult ca templele care erau prezente pe planetă în timpul Atlantis-ului, unde te puteai conecta cu aspectul feminin al creaţiei.

Rob: Deci acestea vor fi minunate temple artistice care vor inspira comuniunea cu aspectul feminin al creaţiei. (Exact.) Mă gândeam eu.
Altă întrebare : cât de multe „seminţele stelare” sunt acum pe Pământ ?

Cobra: Aş estima cam la 10 milioane.

Rob: Aşa se gândea şi această persoană. Unii oameni au menţionat că la momentul Evenimentului, seminţele stelare, mai ales, vor primi vindecare, inclusiv la nivel psihic.
Poţi lămuri dacă aceasta este adevărat pentru oricine sau doar pentru seminţele stelare ? Cum va ajuta aceasta seminţele stelare ?

Cobra: Procesul de vindecare va începe la Eveniment şi va continua, pentru ceva timp.
Primul lucru care se va realiza va fi cel de vindecare, pentru că, controlul Cabalei va dispărea. Aceasta va elibera multă presiune din fiinţele umane şi anumite emoţii vor ieşi la suprafaţă, fiind vindecate.
A doua vindecare este a minţii, pentru că va fi disponibilă multă informaţie, care acum nu este disponibilă şi oamenii vor avea o imagine mult mai clară despre ce se întâmplă.
În al treilea rînd va fi vindecarea corpului cu noile tehnologii minunate ale medicinei, care vor fi eliberate.
Acesta este un proces care nu poate avea loc peste noapte. Pentru omul normal, aceasta poate dura luni sau chiar ani. Dar va exista o îmbunătăţire constantă.
Nu va mai fi ca în situaţia de acum, când nu avem aproape nici o îmbunătăţire, ci doar control constant.

Rob: OK. Iată o altă întrebare pe care continui să o primesc de la mulţi şi, cum tu ai multe postări pe blogul tău, este greu să ştii tot ce ai spus în toate diferitele interviuri. Multă lume e nouă.
Deci mulţi pun aceeaşi întrebare despre Planeta X. O persoană spune că fizicianul rus dr. Serge Sal spune că orice discuţie despre planeta X este dezinformare şi folosită pentru a genera frică şi conflict şi, desigur, sunt mulţi alţi oameni care vorbesc despre stelele „dwarf” şi planete etc.
Ai putea, te rog, să comentezi din nou ?
 

Cobra: Da, am spus asta de multe ori. Da, există planeta X. Orbitează regiunea exterioară a Sistemului Solar şi nu, nu există Nibiru, nu există nici un obiect care să intre în coliziune cu Terra, sau să vină aproape sau să existe orice alt tip de pericol pentru Terra.

Rob: Mulţumesc. Poţi. te rog să lămureşti din nou cu privire la Archoni şi istoria cu Enlil şi Enu? Ai putea explica ceva mai mult care este interacţiunea lor ?
Ai lăsat de înţeles destul de clar, înainte, că acesta este doar un grup de ET care au influenţat planeta. Unii oameni simt că au avut o influenţă majoră şi gândesc că sunt încă activi.
Ai putea lămuri oamenii despre planeta Nibiru şi istoria ei ?

Cobra: Toată istoria despre Nibiru e dezinformare. E o istorie fabricată. Nu e bazată pe adevăr.

Rob: Deci Zacharia Sitchin în cartea sa nu s-a bazat pe adevăr? (Exact.) Asta va fi greu de digerat pentru unii, dar dr. Strange care a fost şi el în contact cu Valiant Thor mi-a dat exact aceeaşi informaţie.
Această informaţie este scrisă din texte vechi care sunt dezinformare şi deviere.

Cobra: Sitchin NU a tradus corect acele texte sumeriene.

Rob: OK, deci spui că sunt traduse incorect. (Exact.) Asta s-a făcut intenţionat ? (Exact.) Mulţumesc. Aceasta va agita câteva spirite, sunt sigur.
Poate fi grila eterică archonică descrisă ca un gen de inteligenţă artificială al cărei obiectiv primar este să repete la infinit, în buclă, şi să manipuleze câmpurile electro-magnetice ale oamenilor, pentru a maximiza suferinţa şi emoţiile negative ?

Cobra: Da, se poate descrie şi în acest fel.

Rob: Ok, foarte bine.
Altă întrebare este : care a fost efectul norului G-2, dacă a fost vreunul...
 

Cobra: Forţele Luminii au protejat Sistemul Solar împotriva oricărei creşteri de radiaţii. Acel eveniment a trecut deja şi nu va avea nici un efect negativ asupra umanităţii.
Singurul efect s-a produs în perioada lunilor Aprilie şi Mai, când a avut loc vârful acelei tranziţii, cu o foarte intensă purificare a planurilor eterice şi astrale.
Atunci a fost o perioadă foarte grea pentru multe fiinţe umane, pentru că a fost purificat mult întuneric din aceste planuri şi, în consecinţă, au fost multe atacuri asupra Lucrătorilor în Lumină şi ai Războinicilor Luminii din partea acelor forţe întunecate, care pierdeau teren în acele momente.

Rob: Mulţumesc, şi asta continuă şi în aceste momente. Se pare că încă este o mare agitaţie şi multă confuzie în mulţi oameni, şi se pare că este, în anumite cazuri, ca o luptă internă printre oameni care au aceeaşi intenţie pură dar care, se pare, că îşi sapă groapa unii altora, pentru motive ne-necesare.
Asta încă are loc.

Cobra: Continuă. Am spus de multe ori, oamenilor, să nu se lase provocaţi, şi aproape nimeni nu mă ascultă. Dar este alegerea lor, şi oamenii vor da piept cu consecinţele propriilor lor acţiuni, mai devreme sau mai târziu.

Rob: Da, deci, în principiu, ar trebui să nu iei lucrurile la modul personal. Avem nevoie să ne mişcăm înainte. Fiecare avem perspective diferite. (Da.) Da, mulţumesc.
Iată o altă întrebare bună. Ştiu că multă lume întreabă şi am şi eu propriile mele simţiri aici - vreau să văd dacă rezonezi cu mine.
Multă lume întreabă : cum se face că ni s-a permis să evoluăm către unde suntem azi cu tehnologia şi cunoaşterea, iar cei întunericaţi sunt atât de avansaţi în tehnologia lor ? De ce nu ne-au oprit ? Se joacă cu noi, să vadă mici „sclipiri de libertate”, şi apoi, „trosc”, ne aduc în mai multă suferinţă ?

Cobra: Au încercat să oprească evoluţia, cât de mult s-a putut. Nu aş spune că această planetă este avansată tehnologic. Este una dintre cele mai înapoiate planete, din experienţa mea.

Rob: Mulţumesc. Am auzit şi din alte surse pe care le respect, care afirmă aceasta, referitor la ceea ce noi numim planete de origine unde s-a început evoluţia, şi care au evoluat la nivel de specie în aşa fel, încât, de la stadiul de dezvoltare tribal, au făcut un salt la un înalt nivel tehnologic, avansând foarte rapid şi trecând de la stadiul tribal la o tehnologie situată desupra noastră.
Faptul că am avut o tehnologie de industrializare mecanică atât de lentă este de fapt parte a planului Cabalei, e corect? (Exact.) Muţumesc.
Cum este posibil să avem contact pisihic cu familia din spaţiu, cu navele care înconjoară planeta ?

Cobra: OK. Este o situaţie condiţionată. O să spun în felul următor : se poate avea contact cu Forţele Luminii numai după ce ai avut contact cu propriul Sine Interior sau Sinele Înalt.
Poţi avea contact cu aceste forţe, cu Forţele Luminii, prin Sinele Înalt. Dacă nu ai contact cu Sinele Interior şi încerci să ai contact cu Forţele Luminii, cel mai probabil vei atinge planul astral sau planul eteric şi, bine înţeles, Archonii vor interfera.
Aş recomanda pentru toată lumea, mai întâi să aveţi contact direct şi stabil cu propriul Sine Divin.

Rob: Mulţumesc, Cobra, cuvinte mari şi înţelepte - căutaţi Lumina din interior şi toate lucrurile vor fi adăugate vouă. Lumina şi sunetul, de fapt, sunetul divin actual este foarte important.
Iată altă întrebare bună : Dat fiind că sunt 20 de milioane de mebri ai RM (N.MY: Mişcarea de Rezistenţă) care trăiesc în interiorul Pământului, ei de ce nu pot participa la Meditaţia Săptămânală de Eliberare, pentru a atinge masa critică ?

Cobra: Desigur şi ei au propriile lor meditaţii, iar ei au atins masa critică pentru societatea lor şi o duc foarte bine.
Aceste meditaţii sunt necesare pentru populaţia de la suprafaţa planetei, care are nevoie să atingă masa critică, pentru a ajunge la starea de pace.

Rob: Foarte bine. A fost timpul de pe Terra fracturat în vreun fel, de către Cabală şi, dacă da, în ce fel ?

Cobra: OK, Cabala a încercat să fractureze curgerea timpului, dar nu au reuşit pentru că semnătura timpului este mult mai presus de înţelegerea Cabalei, ca şi multe altele.
 

Rob: Mulţumesc foarte mult. Am avut câteva întrebări despre balene şi delfini. Desigur, ştim că există câteva armonici negative care îi afectează. Ei sunt foarte importanţi, după cum Sheldon Nidle spunea, pentru a mătura reţeaua eterică.
Ce putem face la nivel 3D şi mai sus, pentru a proteja, asista şi salva cetaceele, aceste frumoase creaturi de pe Terra, care acum sunt distruse ?

Cobra: La nivel spiritual, te poţi conecta cu ele prin iubire, iar la nivel fizic, poţi răspândi informaţia maselor despre ce se întâmplă cu ele, pentru a aduce conştienţă.
Atunci când suficienţi oameni vor deveni conştienţi, ceea ce se întâmplă acum cu acestea nu se va mai putea face niciodată.


(continuare în Partea a 2-a)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu